Profile cover photo
Profile photo
Nordsjællands TandlægeCenter
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
#PSH-TandlægeCenter har fået nye #3D #scannere, som giver langt bedre løsninger på #tandproblemer og dermed de bedste resultater til vores patienter. Scannerne er mere præcise end tidligere og derfor er det lettere at finde frem til den rigtige løsning eller behandling på tandproblemet.
Læs mere om vores nye scanner her:psh-tand.dk/ny-3d-rontgen-scanner-og-3d-aftryk-scanner/

Hos PSH TandlægeCenter ville vi blive glade, hvis du ville bruge 2 minutter på at bedømme vores klinik. Du kan bedømme den direkte her på vores Google+ eller på vores Facebook via linket: facebook.com/PSH-TandlægeCenter-118472271558409/reviews/
Mange tak for hjælpen :-)

Post has attachment
Hos PSH TandlægeCenter ved vi, at et akut tandproblem kan være en stor belastning, derfor hjælper vi selvfølgelig alle akutte patienter samme dag. Så står du overfor et akut tandproblem, så kan du altid ringe til klinikken indenfor den almindelig åbningstid  på telefon: 48 26 76 86
#Tandlæge   #Hillerød   #Akut   #Tandproblem  

Post has attachment
Hos PSH TandlægeCenter tilbyder vi en banebrydende teknologi indenfor tandregulering, så hverken børn eller voksne skal finde sig i skæve tænder.
Denne moderne teknologi retter gradvis tænderne med en gennemsigtig skinne, som ikke kan ses af andre. 
Så har du skæve tænder og kunne du tænkte dig at smile igen, så læs mere om vores tandregulering her: 
www.psh-tand.dk/tandretning-med-usynlige-plastskinner/

#Invidalign   #Tandregulering   #Tandlæge   #Hillerød   #PshTandlægeCenter  

Post has attachment
Hos PSH TandlægeCenter er vi stolte af at kunne fortælle, at vi har en ISO 9001 kvalitetscertificering. Det betyder, at vi kan levere endnu større sikkerhed for, at vi altid udfører behandlinger af højeste kvalitet. På vores hjemmeside kan du læse mere om, hvad det betyder at være 9001 certificeret. 

#iso9001certificeret   #tandlæge9001certifikation   #tandlægeallerød   #tandlægefredensborg  

Post has attachment
Sommeren nærmer sig, og det betyder, at vi får rig mulighed for at nyde kolde is og drikkevarer. Desværre er der mange, som lider af isninger i tænder og tandkød, og det kan derfor være svært at nyde lækkerierne. Kender du til dette problem, er du altid velkommen til at ringe til os for at få gode råd om, hvordan du  slipper af med isninger i tænder og tandkød. På vores hjemmeside kan du desuden læse mere om, hvordan du holder din tænder sunde. 

#isningeritænderne   #tandlægeallerød   #tandlægehillerød   #rådogvejledningomtænder  

Post has attachment
Vi ligger tæt på Hillerød station og er derfor nemme at komme til, hvis du f.eks. er fra Fredensborg. Læs hvordan du nemmest kommer til os og om hvad vi har fokus på lige her:
http://psh-tand.dk/tandlaege-fredensborg/

Rigtig god mandag til dig fra os hos
PSH TandlægeCenter

Post has attachment
Hos PSH TandlægeCenter ved vi, at der er rigtig mange patienter, som frygter at besøge tandlægen. Oftest skyldes dette, at de tidligere har oplevet store smerter under deres tandbehandlinger. Hos PSH TandlægeCenter anvender vi både de mest effektive bedøvelsesmetoder samt  behandlingsmetoder, som minimerer smerten. På den måde undgår alle vores patienter unødvendige smerter, og de kan derfor besøge os med ro i sindet. 

#smertefritandbehandling   #lasertandbehandling   #tandlægehillerød   #bedøvelsevedtandbehandling  

Post has attachment
Hos PSH TandlægeCenter har alle vores patienter, i tilfælde af akutte tandproblemer, mulighed for at få en tid samme dag. Det kan eksempelvis dreje sig om en knækket tand eller tandpine. På vores hjemmeside kan du læse mere om, hvad vi anbefaler i tilfælde af akutte tandproblemer. 

#akuttandlæge   #akuttandpine   #akuttetandproblemer  

Post has attachment
Rigtig mange er kede af, at deres tænder med tiden er blevet misfarvede. Hos PSH TandlægeCenter mener vi, at alle skal have muligheden for at få et flot smil, som de kan være stolte af. Derfor tilbyder vi professionel tandblegning. Besøg vores hjemmeside og læs mere om hvad vi kan gøre for dig.

#tandblegning   #hvidetænder   #kosmetisktandbehandling  
Wait while more posts are being loaded