Profile cover photo
Profile photo
SEINDAH SENYUMAN
47 followers -
''...hIdUp UmpAma aiSKrIM.nIKmaTiLAh iA seBeLum iA CaiR...''
''...hIdUp UmpAma aiSKrIM.nIKmaTiLAh iA seBeLum iA CaiR...''

47 followers
About
Posts

Post has attachment
Siapa yg kau rindui sekarang?
Rindu
Rindu
85mutiarabeauty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom semua. Sertai team saya
JOM JANA PENDAPATAN
JOM JANA PENDAPATAN
85mutiarabeauty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Upt
UPT OH UPT
UPT OH UPT
85mutiarabeauty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Berminat blh wssp saya 0172965049
JOM JADI AGEN TOPUP
JOM JADI AGEN TOPUP
85mutiarabeauty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Alhamdulillah
HAMIL LAGI
HAMIL LAGI
85mutiarabeauty.blogspot.com
Add a comment...

Post has shared content

Post has attachment
assalamualaikum

#salamperkenalan
Photo

Post has attachment
SABUN HONEYDEW COLLAGEN

Kandungan : -

🍃Collagen
🍃Vitamin C & E
🍃Alga
🍃Extract honeydew

Fungsi : -

🌼Wajah lebih cerah berseri .
🌼Mengangkut sel-sel mati .
🌼Mengecutkan jerawat yang baru tumbuh
🌼Memudarkan bekas-bekas parut hitam .
🌼Kulit wajah terasa ringan dan nyaman .

RM 10 je.

pm/sms/whtsapp
0172965049
Photo
Add a comment...

Post has attachment
🌸 PURE SLIM 7D 🌸

✔ Menguruskan badan
✔ Meningkatkan kadar metabolisma
✔ Membakar Kalori berlebihan
✔ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
✔ Bertindak mengawal selera makan
✔ Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil
✔ Menghalang pembentukan lemak
✔ Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat
✔ Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal
✔ Mengatasi masalah sembelit
✔ Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit ,pening,loya,masuk angin,jantung berdebar ,gangguan tidur,sukar tidur malam, lesu dan alahan
( sekiranya diambil mengikut cara yang betul )

CARA PENGAMBILAN
-1 BIJI SEHARI 15 MIN SEBELUM ATAU SELEPAS SARAPAN

Pantang larang
-Kurangkan Ais batu dan air sejuk
-Minum air masak dengan kerap

PERINGATAN!!!!
============
Pure Slim 7D tidak sesuai kepada:
.Ibu Mengandung
.Ibu Menyusu Bayi (6 bln kebawah)
.Pesakit Jantung
.Darah Tinggi
.Kencing Manis
.Asthma
.Anemia
.Pesakit Buah Pinggang
*.serta penyakit2 kronik yg lain

WHATSAPP
0172965049
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SKKM CHIA SEED (10g)
💥💥SLIMMING BOOSTER !!!!!💥💥
PRODUK TERLAJAK LARISSS !!!
Kenapa Chia Seed?
Chia seed boleh dimakan secara begitu sahaja dan sesuai untuk di tambahkan kedalam apa jua makanan dan minuman. Selain daripada mengenyangkan (sebab chia seed ni akan mengembang , buatkan makanan/minuman lebih pekat & likat) , chia seed juga mengandungi pelbagai nutrisi. Jadinya , hanya dengan menambahkan beberapa sudu chia seed kedalam makanan korang, automatik korang dapatkan nutritional benefit sekali. Tapi jangan lah tabur dalam burger mcd ke , dalam maggi ke , yang tak sihat tetap tak sihat.

KELEBIHAN / FUNGSI :
✔️Membekalkan tenaga dan stamina
✔️Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
✔️Dapat membantu mengurangkan berat badan
✔️Menstabilkan kandungan gula dalam darah
✔️Membersihkan colon
✔️Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
✔️Dapat mencegah kanser
✔️Baik untuk penghadaman
✔️Merawat masalah sakit otot
✔️Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat

Best je bila baca kelebihan chia seed ni kan? Kecik kecik cili padi orang kata .
Part kurus dan kulit cantik tu memang buatkan gegirls semua taksabar nak berlari ke kedai berhampiran untuk beli Chia Seed kan?
Ada pelbagai cara dan resepi untuk menghasilkan makanan yang sedap sambil menikmati manfaat chia seed ni . Korang boleh taburkan keatas roti , campurkan dalam smoothies , tambahkan kedalam air detox , ataupun dibuat puding. Nak masukkan dalam masakan lain pun boleh . Chia seed ni tak ada rasa pun , cuma texture nya sahaja yang berbiji biji .
Macam korang makan 'bubble' dalam air coolblog tu. Rugi taw kalau tak mula tambahkan chia seed dalam menu korang harini. Kalau tak start harini , bila lagi?

Untuk gegadis dan jejaka jejaki diluar sana yang berhasrat nak kuruskan badan , bolehlah amalkan chia seed kedalam diet korang . All the best ! (untuk aku sekali , hihi)

BERMINAT...
WHATSAPP 0172965049
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded