Profile cover photo
Profile photo
Musiikin laitos (JY)
18 followers -
Jyväskylän yliopiston Musiikin laitos - The Department of Music, University of Jyväskylä.
Jyväskylän yliopiston Musiikin laitos - The Department of Music, University of Jyväskylä.

18 followers
About
Musiikin laitos (JY)'s posts

Post has attachment
Jyväskylän yliopisto jakoi palkintoja eniten kansainvälistä medianäkyvyyttä keränneille tutkijoille. Vuoden 2011 Top-5 lista järjestyksessä on: Jaakko Erkkilä, Petri Toiviainen, Kari Rissanen, Heikki Lyytinen ja Pauline von Bonsdorff. Musiikin laitokselle siis hieno kaksoisvoitto! Myös +Tuomas Eerola oli palkitsemistilaisuuteen kutsuttujen 30 parhaan joukossa. Onneksi olkoon!

University of Jyväskylä has celebrated the researchers who have attracted the most attention from the international media in 2011. The Top-5 list is: Jaakko Erkkilä, Petri Toiviainen, Kari Rissanen, Heikki Lyytinen ja Pauline von Bonsdorff. So, the first two places go to professors in the Music Department! Also, our musicology professor +Tuomas Eerola was in the top 30 and among those invited to the award ceremony. Congratulations!
Photo

Post has attachment

Post has shared content
Musiikin laitokselta lisää musiikintutkimuksessa hyödyllisiä työvälineitä. Tässä tietokannassa kokoelma live-esityksiä raidoittain.

Musiikin laitoksella pidetään tänään opetuksen kehittämispäivää. Keskustellaan ja tehdään ryhmätöitä mm. opintojen työelämäyhteyksistä, opetusmuotojen kehittämisestä (esim. verkko-opetus) ja opintojen opintopostemitoituksesta.

Post has attachment
Myös Tuomas Eerola piti Juhlaluennon 15.12. järjestetyssä uusien professoreiden luentotilaisuudessa. Tuomaksen aiheena oli "Musiikki: ikiaikainen mielialateknologia?" Luento, samoin kuin kaikki muutkin Juhlaluennot (ent. virkaanastujaisluento) on nähtävillä yliopiston Moniviestimessä.

Post has shared content
Musiikin laitoksen tutkijoiden tuoreet tulokset olivat tänään YLEn kulttuuriuutisissa. Suomi ja tango saivatkin tänään erityisen paljon näkyvyyttä, kun NYTimesin legendaarinen kriitikko Anthony Tommasini ylisti Avanti!:n ja Markus Allanin tangokonserttia. Tässä tutkimuksessa tosin tango oli argentiinalaista.

Musicalla on menossa vilkas vuosi. Englanninkieliset maisteriohjelmamme (+Music Psychology Training ) rekrytoivat taas uusia opiskelijoita. Musiikkitieteen oppiaine järjestää Valtakunnallisen musiikintutkijoiden symposiumin maaliskuussa ja Musiikkiterapian oppiaine on vastuussa suuren kansainvälisen Nordic Music Therapy Congressin järjestämisestä kesäkuussa.

Jyväskylän yliopiston Musiikin laitos on nyt myös Google+ -palvelussa! Täältä löydät siis jatkossa musiikkitieteen, musiikkikasvatuksen, musiikkiterapian ja music, mind & technologyn juttuja ja kuulumisia.
Wait while more posts are being loaded