Profile cover photo
Profile photo
nur faraain
13 followers
13 followers
About
nur's posts

Post has attachment
Menembak di Kem Terendak
. Lama eh tak update apa la yang saya buat kat ALAM ni.. Hah maklumlah buzy je memanjang.. Minggu ni saya amik radar plotting.. Korang tahu, memang susah gile radar plotting nih.. Dah exam dah hari tu,result hari Jumaat nih.. Hari exam hari tu saya kena dem...

Post has attachment
Pengambilan Kadet ALAM
. Hye.. lama nye tak update blog.. kepada sesiapa yang comment
kat blog tanya macam mana nak masuk ALAM, maafkan saya kerana lama sangat tak
update blog nih.. kehidupan kat ALAM ni agak buzy so nak bukak blog pun tak
sempat.. Untuk pertanyaan korang tu, car...

Post has attachment
**
Hye.. Lama dah tak update blog nih.. mungkin tak taw apa nak update kot.. hehehe rasanya belum terlambat nak ucapkan tahniah kepada adik2 yang berjaya dalam SPM.. Kepada yang tidak berjaya, tidak mengapa.. Jangan putus asa kerana perjalanan korang panjang l...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
salam pelayaran 8 :)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
boys over flowers

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded