Profile cover photo
Profile photo
Mielen Ihmeet
38 followers
38 followers
About
Mielen Ihmeet's posts

Post has attachment
Katkeruutesi ei saa minua tuntemaan syyllisyyttä

Kun katkeruus vaikuttaa tunteisiisi, keskityt vain kielteisiin näkökohtiin siitä henkilöstä, jonka uskot aiheuttaneen sinulle haittaa ja jätät positiiviset asiat huomiotta.

Post has attachment
Nykyaikainen valta pyrkii ahdistamaan, ei alistamaan

Vallassa olevat ihmiset ovat aina kääntyneet pelon puoleen nujertaakseen ihmiset valtansa alle. Kaikkein alkeellisimmassa ilmaisumuodossaan pelko iskostetaan ihmisiin fyysistä rankaisemista käyttämällä.

Post has attachment
Kolme elämän absoluuttista totuutta

Vaikka totuus onkin suhteellinen useiden tekijöiden suhteen, joitakin absoluuttisia totuuksia on kuitenkin olemassa.

Post has attachment
Totuus teini-ikäisten bulimiasta

Ryhmäpaine, itsetunto-ongelmat ja monet muut tekijät voivat laukaista teini-ikäisten bulimian, joka on tyypillisin ikä tämän syömishäiriön puhkeamiselle.

Post has attachment
Hyvät arvosanat eivät takaa ammatillista menestystä

Onko tosiaan niin, että huonoimmat oppilaat eivät voi menestyä myöhemmin elämässä? Vai onko edes olemassa sellaista asiaa kuin huono oppilas?

Post has attachment
Aika kiitää ohi nopeammin kun vanhenemme

Rutiini estää meitä nauttimasta jokaisesta päivästä täysin siemauksin ja muistomme työntyvät yhä kauemmaksi taakse yhä kaukaisempaan menneisyyteen.

Post has attachment
Seksuaalisuus markiisi de Saden mukaan

1700-luvun lopulla markiisi de Sade esitteli uuden käsityksen seksuaalisesta nautinnosta, jonka ajateltiin silloin yllyttävän rikollisuutta ja perversiota.

Post has attachment
Toiveajattelu: näet sen mitä haluat

Toiveajattelu ei koskaan synny todellisuudesta; se syntyy siitä mitä haluat tapahtuvan. Sinun täytyy olla realistinen voidaksesi välttää putoamasta tiettyihin ansoihin.

Post has attachment
Pidän sosiaalisista verkostoista, en valheellisista virtuaalielämistä

Sosiaalisissa verkostoissa on voimakas tunteisiin liittyvä osatekijä. Kaikki liittyy sosiaaliseen hyväksyntään ja vahvistamiseen, jota saamme meille tärkeiltä ihmisiltä.

Post has attachment
Kun rakkaudesta tulee riippuvuus

Joskus tunnemme, että tarvitsemme jotakuta tiettyä henkilöä niinkuin tarvitsemme vettä juodaksemme ja selviytyäksemme, mutta tuo tarve on vain mielemme keksimä.
Wait while more posts are being loaded