Profile

Cover photo
Avadhoot Golwalkar
Worked at Hiranandani
Attends FATIMA HIGH SCHOOL , VIDYAVIHAR
Lives in Mumbai
241 followers|432,124 views
AboutPosts

Stream

Avadhoot Golwalkar

Shared publicly  - 
 
 
What Are You Reading Right Now?

Looking for some new suggestions... I am currently reading the Sookie Stackhouse Novels aka what  +True Blood is based off of series (since someone finally talked me into watching the show).  They are cute, fun, novels and I try and mix my reading up from industry publications, business books and autobiographies sometimes.

So after this series.... what should I read next? :)

#reading #inspiration  
1
Add a comment...

Avadhoot Golwalkar

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Avadhoot Golwalkar

Shared publicly  - 
 
FRIENDSHIP
1
Add a comment...

Avadhoot Golwalkar

Shared publicly  - 
 
life ho to aisi honi chahiye ...an illuminated one 
1
Add a comment...

Avadhoot Golwalkar

Shared publicly  - 
 
preparing for exam 
1
Add a comment...

Avadhoot Golwalkar

Shared publicly  - 
 
corruption ////////
1
Add a comment...

Avadhoot Golwalkar

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Avadhoot Golwalkar

Shared publicly  - 
 
Tax and Tax .......keep paying them 

TAX STRUCTURE IN INDIA

1) What r u doing? 
Ans. : Business 
Tax :PAY PROFESSIONAL TAX! 

2) What r u doing in Business? 
Ans. : Selling the Goods. 
Tax : PAY SALES TAX!! 

3) From where r u getting Goods? 
Ans. : From other State/Abroad 
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) What r u getting in Selling Goods? 
Ans. : Profit
Tax : PAY INCOME TAX! 

How do you distribute profit ? 
Ans : By way of dividend 
Tax : Pay dividend distribution Tax

5) Where u Manufacturing the Goods? 
Ans. : Factory
Tax : PAY EXCISE DUTY!

6) Do u have Office / Warehouse/ Factory?
Ans. : Yes 
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

7) Do you have Staff? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX! 

8) Doing business in Millions? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY TURNOVER TAX! 
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

9) r u taking out over 25,000 Cash from Bank? 
Ans. : Yes, for Salary. 
Tax : PAY CASH HANDLING TAX! 

10) Where r u taking your client for Lunch & Dinner? 
Ans. : Hotel 
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX! 

11) r u going Out of Station for Business? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX! 

12) Hav u taken or given any Service/s?
Ans. : Yes 
Tax : PAY SERVICE TAX!

13) How come u got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday
Tax : PAY GIFT TAX!

14) Do u have any Wealth? 
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!

15) To reduce Tension, for entertainment, where are you going? 
Ans. : Cinema or Resort
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!

16) Hav u purchased House? 
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

17) How u Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE!

18) Any Additional Tax? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

19) Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!

20) INDIAN :: CAN I DIE NOW ?? 
Ans :: Wait we Are About to launch the Funeral tax!!......:-$
1
Shripad Ranade's profile photo
 
Very Good..................
Add a comment...

Avadhoot Golwalkar

Shared publicly  - 
 
PREM ? 
1
Shripad Ranade's profile photoRajesh Pawar's profile photo
2 comments
 
mast................................................................
Add a comment...

Avadhoot Golwalkar

Shared publicly  - 
 
A great Humour : for a week end :

Ek mitra Dossrya mitrala :

Alikade Mala Zop Yet Nahin ||||||||

Doosra Mitra : 

Sope Aahe Palikade jaun Zop.

Pahila Mitra : 

Are Tase nahin re : Ali kade mala ajibat Zop Yet Nahin.

Doosra Mitra : 

Ajun Sope Aahe

Mohammed kade jaun Zop....Nakki Zop lagel.
-- 
1
Add a comment...

Avadhoot Golwalkar

Shared publicly  - 
 
 
but I can't turn left!! #zoolander  
1
Sandeep Bagwe's profile photoMira Patki's profile photo
2 comments
 
100 % agree 
Add a comment...

Avadhoot Golwalkar

Shared publicly  - 
 
to the bevda party circle .....
दारु काय गोष्ट आहे 
मला अजुन कळली नाही
कारण प्रत्येक पीणारा म्हणतो
मला काहीच चढली नाही
 ·  Translate
1
Shripad Ranade's profile photo
 
Avadhoot - Keda tari taste ghya
Add a comment...
Work
Employment
  • Hiranandani
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Mumbai
Education
  • FATIMA HIGH SCHOOL , VIDYAVIHAR
    present
Basic Information
Gender
Male