Profile cover photo
Profile photo
sayidah napisah
4,334 followers -
SayidahLoveChoc
SayidahLoveChoc

4,334 followers
About
Posts

Post has attachment
Cerita Seram Jumpa Penanggal (Pengalaman Kisah Benar)!
Add a comment...

Post has attachment
Cerita Seram Jumpa Penanggal (Pengalaman Kisah Benar)!
Cerita Seram Jumpa Penanggal (Pengalaman Kisah Benar)! | Sebelum ni pasal bunian, kali ni cerita seram jumpa penanggal pula. Diceritakan oleh orang yang sama; Jaja Rasid. Beliau lah yang melalui pengalaman ni semua. Not me. Saya hanya share je kisah benar b...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Lirik Lagu Save Me - Ismail Izzani
Lirik Lagu Save Me - Ismail Izzani | Baru tengok Official Music Video (MV) lagu Save Me - Ismail Izzani pagi tadi. Terrrserempak sebenarnya kat timeline Youtube hahaha. then, terus klik. MV not bad tapi dance tu harapnya Mael boleh mantapkan lagi. Macam tak...
Add a comment...

Post has attachment
7 RESEPI KUIH MUIH TRADISIONAL MELAYU SEDAP!
Add a comment...

Post has attachment
7 RESEPI KUIH MUIH TRADISIONAL MELAYU SEDAP!
7 RESEPI KUIH MUIH TRADISIONAL MELAYU SEDAP | Fuhh petang petang hujung minggu sedap kalau kita layan 'snek' atau jamah kuih muih tradisional melayu yang sentiasa sedap dan mengancam! Bawah ni ada TUJUH idea resepi kuih Melayu lama yang masih digemari oleh ...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Semak Status Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 Fasa Pertama (BSH)
Add a comment...

Post has attachment
Cara Semak Status Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 Fasa Pertama (BSH)
Cara Semak Status Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 Fasa Pertama (BSH) | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Okay first of all.. entri CARA SEMAK STATUS PEMBAYARAN BANTUAN SARA HIDUP 2019 FASA PERTAMA (BSH) ini adalah untuk guide sesiapa yang lay...
Add a comment...

Post has attachment
"Kenapa benda-benda macam ni korang tak bawak masuk TV?"
Add a comment...

Post has attachment
"Kenapa benda-benda macam ni korang tak bawak masuk TV?"
"Kenapa benda-benda macam ni korang tak bawa masuk TV?" Harini saya dimarahi anak kepada pesakit. Walaupun saya agak sentap kena tengkingan manja, tapi saya bersimpati kepadanya. Seakan faham apa yang dia rasa. Dia marah? Sebabnya? Sebab dia kata dia tak ta...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded