Profile cover photo
Profile photo
Aina Lisa
73 followers -
kehidupan adalah satu jalan yang sukar tapi banyak memberikan pengajaran
kehidupan adalah satu jalan yang sukar tapi banyak memberikan pengajaran

73 followers
About
Posts

aigooo..letih dan malas giler pagi2 nak  masuk kerja bagai. praktikal je pun tapi rasa terbeban giler. huhuhuhu..astaghfirullah..niatkan kerana Allah..heheheh
Add a comment...

Post has attachment
Should I?
Ya Allah..dah lama sangat Aina tak buka blog ni. Dah bersawang dah! Hahahaha.. Aina busy sangat sekarang. Busy dengan life...dengan problems...dengan macam-macam la.. Semakin kita dewasa semakin banyak masalah yang timbul sampaikan kadang-kadang Aina rasa m...
Should I?
Should I?
karyainalisa.blogspot.com
Add a comment...

kosong hidupku
Add a comment...

Post has attachment
THE RUNNING AWAY "PENGANTIN" PART 1
        “ Sayang,bangun
sayang. Subuh tinggal sikit je ni lagi,”terasa ubun-ubunnya diusap. Qistina
mengeliat kecil sebelum membuka mata,dilihatnya ibunya duduk di sisi katilnya. “Emm…letihlah
bu. Semalam banyak sangat kerja yang Qis kena buat,”adunya denga...
THE RUNNING AWAY "PENGANTIN" PART 1
THE RUNNING AWAY "PENGANTIN" PART 1
karyainalisa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aku Bukan Perampas! Part 2
Maaf sebab lambat pulak update bahagian kedua ni. Well lepas lebih kurang dua minggu Aina kenal dia,kami cuma sms atau berbual di telefon. Itupun kepadang-kadang sangat sebab hati Aina sebenarnya menegah Aina dari terus berkawan dengan dia sebab dia dah ber...
Aku Bukan Perampas! Part 2
Aku Bukan Perampas! Part 2
karyainalisa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aku Bukan Perampas!!
Kadang-kadang dalam hidup kita banyak perkara yang terjadi tanpa diduga kan? Hujan turun tanpa diduga,eksiden tanpa diduga dan berbagai-bagai lagilah kejadian-kejadian yang tak diduga nih. Dan untuk Aina,apa yang tak diduga terjadi adalah Aina jatuh cinta. ...
Aku Bukan Perampas!!
Aku Bukan Perampas!!
karyainalisa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Merindu Pada Yang Tak Sudi
Assalamualaikum kawan-kawan. Maaf sebab tak sempat
sangat-sangat nak update blog. Aina bz gler dengan tugas sebagai student tapi
lagi bz nak kuruskan badan. Hampir setiap hari Aina gi wat aktiviti sampaikan
tiap-tiap malam pun pergi gym. Kalau ada masa pun ...
Add a comment...

Post has attachment
Berita Baik dan Berita Kurang Baik
Assalamualaikum kawan-kawan. Hujung minggu kat Kelantan hari Jumaat dan Sabtu so nak dijadikan cerita,disebabkan kat kolej Aina ni susah sangat nak print assignment dan si penjaga makmal tempat nak print tu pulak gatal+garang. So Aina dengan papa,anak sedar...
Add a comment...

Post has attachment
kawan2..jum2 ke blog aina.. ^__^
Add a comment...

Post has attachment
Cinta Dari Cermin
P/S: cerita ini hanyalah hasil imaginasi semata yang mana
Aina cuba lari sedikit dari cerpen kebiasaan yang Aina selalu buat. Harap kawan-kawan
enjoy baca cerita ini   ^^ AinaLisa ^^ Dia merenung cermin itu.
Kemanakah dia? Tidak sudikah dia berbicara deng...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded