Profile cover photo
Profile photo
Nora Joey
6 followers
6 followers
About
Nora Joey's posts

Post has attachment
Bukan hanya BERANAK
Share pengalaman sendiri as a Mommy for two babies....hihihi Situasi lepas deliver 1st baby:- Orang Tanya: bila nk proceed 2nd baby? Me: Anytime pun boleh..:) Situasi lepas deliver 2nd baby:- Orang Tanya: nak beranak lagi tak? Me: Apesal taknak pulak?baru d...

Post has attachment
selamat tinggal 2014
salam... tengok tajuk tau dah ni last post tuk 2014 kan??hihihi... Alhamdulillah masih berkesempatan merasai hari2 akhir tahun 2014 dan semoga terus di beri kesempatan merasai tahun2 yang mendatang.... 2014 banyak kisah..kisahnya yang tersendiri..semoga yan...

Post has attachment
Senang Buat Duit??
assalamualaikum...:) Terpanggil untuk berkongsi cerita hari ni bila ternampak issue Artis Review IG yang sampai beribu-ribu bayarannya.... Terkesima terkejut tak terkata...siyes mmg saya terkejut..anggap saya ketinggalan atau tak berfikiran terbuka atau tak...

Post has attachment
sahabat
sahabat siapa mereka? wujudkah mereka? atau cuma muncul seketika pergi hilang entah kemana kalau itu yang di katakan sahabat maka tiada la ertinya perkataan yang cukup istimewa   jika datang dan perginya cuma untuk seketika bukan lah sahabat namanya tapi ke...

Post has attachment
Perginya adik sepupu ku...
Hadirmu walaupun seketika pastinya ia memberi beribu hikmah kau hadir memberi sinar kepada mereka beri kebahagiaan yang sgt bermakna kegembiraan di datangi kesedihan badan yang sempurna menjadi sakit keluarga gembira tiba tiba berduka tuhan terus dengan dug...

Post has attachment
Eka bijak kah dia
Eka Hafeez  Dia memang petah Yang di faham cuma dua mahupun tiga patah Selebihnya buat mommy ternga-nga Kadang hanya di iya kan saja   anak, kau sungguh istimewa otak mu tak pernah berhenti berkerja ada saja yang ingin di perkata ada saja tingkah yang luar...

Post has attachment
28.08.2012 - 28.08.2014
Alhamdulillah genap umur Eka Hafeez 2 tahun hari ni..syukur...syukur di kurniakan anak yang bijak, sehat sempurna cukup sifat nya...Alhamdulillah....semoga anak mommy membesar jadi anak yang bertanggungjawab dan bijak... Eka bin Hafeez   Kecil tubuhnya linc...

Post has attachment
OISO Bangsar South
22.08.2014..Hari ni hari berkabung for Malaysian...:( al-fatihah tuk mangsa MH17 and takziah buat ahli keluarga.. and during lunch time arini our accounts department out for farewell lunch Cheryl Choo...been working with her more than 5 years...now the time...

Post has attachment
Tersedak Syiling/coin
ya allah..lindungilah anak anak ku dari bahaya..jauhilah mereka dari apa jua penyakit...amin.. genap umur babydea 5bulan..hampir mencecah 2tahun pulak umur eka...Alhamdulillah kedua duanya membesar dgn sihat...eka semakin bijak..kadang tingkahnya tak boleh ...

Post has attachment
Dea Hafeez
Salam.. Baru perasan Dea Hafeez tiada dalam coretan Umur sudah menjejak 5bulan Ini semua dek kerana kemalasan Istimewa budaknya Indah namanya Cantik rupanya Moga2 santun budi bahasanya Dea, the goddess maksudnya bahasa itali la kononnya mommy yang beria apa...
Wait while more posts are being loaded