Profile

Cover photo
73 followers|27,596 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

The Feedback Company has a new profile photo.

Shared publicly  - 
3
Autobanden Prijsvechter's profile photoAlt 1523's profile photo
2 comments
 
Ik vind dit een goed concept, heel gebruiksvriendelijk en geen geklooi met het aanmaken van accounts alleen maar om een review achter te kunnen laten. Top!
 ·  Translate
Add a comment...

The Feedback Company

Shared publicly  - 
 
Met het uitbreiden van de advertentiemogelijkheden in Google is het steeds lastiger om op te vallen in de organische resultaten. Rich snippets bieden een mogelijkheid om meer aandacht te krijgen voor ...
1
The Feedback Company's profile photoRemco D. S.'s profile photo
4 comments
 
Okay, ga ik het via die weg doen !
Bedankt voor uw reactie.
 ·  Translate
Add a comment...

The Feedback Company

Shared publicly  - 
 
Mijnwebwinkel en The Feedback Company starten samenwerking. Lees meer over onze nieuwe partner op: http://www.mijnwebwinkel.nl
 ·  Translate
2
1
Frans Lemeer's profile photoYanez Fuentes's profile photo
2 comments
 
http://www.dogoodshop.nl/sony-playstation-4.html ja te gemakkelijk, wij zijn bedrogen door the do good shop, wij emailen, geen antwoord, bellen, geen antwoord.... Erg, jammer dat er zoveel bedriegers zijn op deze wereld!
 ·  Translate
Add a comment...

The Feedback Company

Shared publicly  - 
 
Etam Group, bekend van MissEtam.nl en Promiss.nl, gaat samenwerking met The Feedback Company aan!
 ·  Translate
2
Dazen val (Dazenvanger)'s profile photoAutobanden Prijsvechter's profile photo
2 comments
 
Winterbanden kopen in een webwinkel met goede recensies van Feedback Company? Kijk op https://www.autobanden-prijsvechter.nl/
 ·  Translate
Add a comment...
Story
Tagline
The Feedback Company levert een klantenfeedbacksysteem gericht op de E-commerce sector. Wilt u meer inzicht in klantervaringen en een omzetstijging tot wel 25%? The Feedback Company helpt u dit te realiseren. Wij hebben inmiddels koppelingen met: BiedMeer Webwinkels, ShopFactory, SEOshop, ZilverCMS, Professionele-Webshop en One Stop Webshop.
Introduction
Waarom is klantfeedback belangrijk?
Door de komst van blogs, fora en vergelijkingssites hebben consumenten overal op internet de mogelijkheid om hun mening te geven. Het woord van de consument heeft op internet steeds meer invloed.

Voor u als webwinkelier is het belangrijk om te weten wat er zich afspeelt onder uw klanten. Wanneer u uw klanten de mogelijkheid biedt om feedback te geven, dragen zij bij aan het online vertrouwen en zorgen ze ervoor dat u weet wat er onder hen leeft zodat u daar op in kan spelen. Uw klanten en hun meningen krijgen op die manier een belangrijke rol binnen uw bedrijf. Een professioneel klantbeoordelingssysteem wat dit proces ondersteund is dan ook onmisbaar voor webwinkeliers die streven naar vooruitgang, een hogere omzet en meer vertrouwen.
Contact Information
Contact info
Phone
+3185-2736320
Email
Address
Crystal Building B Rivium Boulevard 224 2909 LK Capelle aan den IJssel