Profile cover photo
Profile photo
Waysimah Zakaria
56 followers -
easy going. :)
easy going. :)

56 followers
About
Waysimah's interests
View all
Waysimah's posts

Post has attachment
CARA-CARA JAWAB TEMUDUGA DALAM BAHASA INGGERIS
Cara-Cara Menjawab Soalan Temuduga Dalam Bahasa Inggeris 1. Why do you want to work in this company? (Kenapa anda ingin bekerja di syarikat ini?) JAWAPAN SALAH: “Because I like to work here. I like this job. I love this industry” APA YANG ANDA PERLU JAWAB: ...

Post has attachment

Post has attachment
KETIAK BERPELUH...!! :P
Wehuuu... hahaha..mesti korang gelak kan..tengok tajuk post ni.. hello..jangan main2 taw... banyak ja orang yang hadapi masalah ketiak berpeluh ni tak kira la hang ni putih ka hitam ka kelabu ka.. orang yang berkulit putih pun mesti akan hadapi masalah ni. ...

Post has shared content

Post has attachment
BEST EVER BLACKHEAD/WHITEHEAD REMOVAL GEL...!!
whehooo.. lama dh cikways x menulis kat sini ha..meh sini meh.. hari ni nk buat review bkenaan blackhead remover gel. yang ni mmg best sgt2. since i mmg suka try2 produk2 ni. meh nak list kan dlu mana yg pernah i try biore pore mask shiseido mask rnz beauty...

terima kasih ayah atas segalanya. Rabu ni orang nk p dah. :)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
CATHY DOLL LOVER.. :)
hye follower semua.. jom support Cik Ways dengan follow blog ni. :) cathy doll lover

Post has attachment
Jika Aku Jatuh Hati
jika aku jatuh hati la pulak..! :D
Wait while more posts are being loaded