Profile cover photo
Profile photo
Ecah Ecot
97 followers -
What You Do Is What You Get
What You Do Is What You Get

97 followers
About
Ecah Ecot's posts

Post has attachment
Bila Anak-Anak Tidur
Assalamualaikum Ini lah masanya nak berehat bila dah dapat ketenangan sikit. Anak-anak tidur tu sebenarnya bukan masa rehat yg hakiki. Tapi sometimes kena abaikan kerja dan utamakan rehat. Kalau badan rasa penat sangat2 la. Kebiasaannya bila anak tidur, mas...

Post has attachment
May 2015
Assalamualaikum Alhamdulillah dah masuk bulan May dah kita untuk tahun ni. Cepat masa berlalu dah tak boleh nak pelik2 dah. Kalau dulu rasa cepatnya masaaaaa. X sempat buat apa dah tau2 nak hujung tahun. Sekarang ni semua rasa biasa2 je. Masa tu memang akan...

Post has attachment
Cerita Stress
Bila kita stress, mengadu or luahkan kt mana2, nanti org kata kita whiny. Merungut dgn apa yg ada. Tapi org x tau tekanan yg kita betul2 rasa. Org kata jgn share kt luar, nak mengadu betul2 gi la mengadu kt Allah. Ingat senang? Kalau macam tu x perlu la kau...

Post has attachment
Life as A Fulltime Housewife
Assalamualaikum Ecah xtau la orang lain macam mana. Tapi sometimes bagi ecah struggle betul duduk rumah jaga anak. Yang bestnya of course la anak kita jaga sendiri. Semua depan mata. Rasa lebih selamat dan tenang. Tapi rasanya x semua bahagia. Datang ribut ...

Post has attachment
KUTU DEW DROP DIFFUSER YOUNG LIVING
Assalamualaikum Hari ni ecah nak bukak slot Kutu Dew Drop Diffuser (DDD) untuk kawan-kawan yang rasa nak memiliki DDD ni tapi xnak keluarkan duit sedebuk. Yela sekarang ni semua menda nak kena jimat kan. Jadinya ecah buka peluang ni supaya korang pon boleh ...

Post has attachment
Kenapa pilih Young Living Essential Oils?
Assalamualaikum dan Hai Lately, ramai yang berminat nak tau pasal essential oils ni. Ecah cuba kongsikan ilmu sebanyak mana yang ecah tahu supaya sama-sama dapat rasa manfaat bila guna essential oils ni. Tapi pada masa yang sama harap kawan-kawan boleh stud...

Post has attachment
What is Essential Oils?
Assalamualaikum Apa itu Essential Oils atau Minyak Pati? Hari ni ecah rasa nak share sikit la mengenai essential oils ni kat pembaca. At least boleh tahu perkara basic sebelum nak berkenal-kenalan kan. Lagipun penggunaan essential oils ni masih belum meluas...

Post has attachment
Bagaikan Titisan Embun
Assalamualaikum Hari ni nak citer bisnes sikit la.Since 7 bulan berkecimpung dalam bidang meminyak ni (Essential Oils), Ecah memang macam dah kemaruk berminyak. Ada je koleksi baru yang di REDEEM. So ecah nak citer pasal Dewdrop Diffuser ni. Kalau korang pe...

Post has attachment
Daily Life: Turun Naik Emosiku
Assalamualaikum Dah masuk bulan 2 di tahun 2017. Cepat kan masa berlalu. Harapan ecah untuk tahun ni sebenarnya nak memperbaiki ekonomi keluarga dan jadi bebas hutang.Tapi bab hutang tu tak tahu la mampu settle ke tak dalam tahun ni. Sebab kerja belum ada l...

Post has attachment
Motherhood: Perangai 2 Anak
Assalamualaikum Since anak dah 2 ni, ecah kena up kan lagi tahap kesabaran. Fuh mencabar betul kanak2 ni. Betul la orang kata jaga anak sendiri dengan jaga anak orang lain. Kalau dulu2 masa xde anak ecah memang suka budak2, kira peramah n budak2 pon selesa ...
Wait while more posts are being loaded