Profile cover photo
Profile photo
lily ali
26 followers
26 followers
About
Posts

Post has attachment
Bersalin NORMAL atau CZER
Assalamualaikum... lamanye tak menjengah blog.. konon-konon masa cuti berpantang nak aktif ber blog..rupa-rupanya tak kesampaian... hihihi... alhamdulillah saya dan baby sihat... dah kerja pun.. dah normal macam biasa walaupun banyak sangat perubahan selepa...
Bersalin NORMAL atau CZER
Bersalin NORMAL atau CZER
ceriteraladylily.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Kerja: Hasilnya hampir siap....
Assalamualaikum.... wahhh...dah masuk bulan oktober.... sekejap jer masa berlalu... aduhai... kerja hakiki semakin menimbun... hakak dak tak boleh rushing-rushing macam sebelum nih... tapi kalau korang tengok site hakak... macam tak percaya tu la hasilnya s...
Kisah Kerja: Hasilnya hampir siap....
Kisah Kerja: Hasilnya hampir siap....
ceriteraladylily.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Kami: Persiapan Baby....
Assalamualaikum... hihihihihi... diam tak diam dah nak masuk bulan Oktober... haishhhh!! sekejap sangat hakak rasa.. masa tuk bersalin pun makin hampir.. oleh kerana dah lama sangat takde baby, so barang-barang baby memang takde langsung dalam simpanan.... ...
Kisah Kami: Persiapan Baby....
Kisah Kami: Persiapan Baby....
ceriteraladylily.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Tempahan Kek/Desert
Assalamualaikum.... wahhh...lama hakak tak update pasal tempahan kan.... almaklum... hakak bz dengan kerja hakiki... perot pun semakin membesar... pergerakkan semakin terbatas... makin banyak tempahan hakak tolak.. hakak utamakan family dan kerja hakiki dul...
Kisah Tempahan Kek/Desert
Kisah Tempahan Kek/Desert
ceriteraladylily.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Cerita Kami:Pengalaman Pregnant kali ke 3...
Assalamualaikum... Wahhh nampaknya syawal kian ke penghujung.... tahun ni tak sempat nak beraya sakan.. naik-naik cuti je...anak-anak dah sekolah.. kerja hakiki pulak menunggu banyak untuk diselesaikan... alhamdulillah, kesihatan saya juga semakin ok...sema...
Add a comment...

Post has attachment
SALAM AIDILFITRI 2016
Assalamualaikum... alhamdulillah dah masuk raya yang ke 9 hari ni... raya tahun ni sangat-sangat santai dan berehat-rehat je..... almaklum... perut ni dah semakin berat... tapi berat badan ntah naik ntah tidak.... harap-harap naiklah hendaknya berat badan l...
SALAM AIDILFITRI 2016
SALAM AIDILFITRI 2016
ceriteraladylily.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Kami: Kenapa Ada Lagi Yang Masih Tidak Lancar Membaca Al-Quran??
Assalamualaikum.... Bulan Ramadhan dah nak sampai ke penghujung rupanya..... AllahhuAkbar... walaupun puasa tahun ini agak mencabar.... tapi Alhamdulillah Allah bantu permudahkan perjalanan puasa tahun ni... Sejak tahun lepas opis hakak...terutama bahagian ...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi :BISKUT ALMOND LONDON
Assalamualaikum.... hihihihihi.. hari ni hakak mengular jap... penat mengemas dokumen-dokumen atas meja yang berterabur... bersih atas meja hakak... bersemangat menyiapkan Bayaran Interim Kontraktor... yihhaaa dah submit kat bos untuk tanda tangan dan penge...
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Kami: Kesibukkan ....
Assalamualaikum... Hamboiiii!!! lama nya tak jengah blog.. banyak sangat tempahan yang tak sempat nak di update dalam blog... so sesapa yang ada instagram tu boleh la follow hakak tuk kek-kek yang laters yer.. IG hakak  @LADYLILYALI....  Banyak jugak sebena...
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Kami:TARBIAH SENTAP (suka @tidak)
Assalamualaikum.... sebenarnya hari ni lepas meting terbaca satu motivasi oleh " TARBIAH SENTAP ''.....  sangat bagus saya rasa.... dan itulah selalu yang terjadi pada diri saya.... " Dalam hidup ini, tak semua orang akan suka dan sayang kita. akan ada oran...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded