Profile cover photo
Profile photo
nasibah khushairy
492 followers -
ns_ibah@yahoo.com
ns_ibah@yahoo.com

492 followers
About
nasibah khushairy's posts

Post has attachment
Majlis konvokesyen mursyid
Assalamualaikumm.. Alhamdulillah.. hari sabtu baru ni anak teruna saya nan seorang dah konvo dah wehh.. konvo tadika jela... dedulu tak de pulak nak merasa konvo zaman tadika ye dak?..  sekarang tadika pon dah merasa berjubah konvo bagaihhh...  zaman mak du...

Post has attachment
Jalan-jalan ke Muzium Taiping
Assalamualaikum,,.. sebenarnya dah lama sangat Mursyid dok ajak p muzium.. last p muzium tahun lepas masa bawak pelancong jenjalan.. yakni sepupu sepapat mursyid ...pelancong la sangat... haha.. ingatkan lepas dah bawak hari tu dia tak ajak dah la p muzium....

Post has attachment
borong bubble shawl dua muka murah
Assalamualaikum.. dah beli tudung raya ke kekakaks dan memakcik sekelian??  kalau belum dan masih tercarai-cari tudung raya haaaa meh sini kiter nak kongsi port baik punya untuk dapat shawl murah ..  boleh borong untuk seluruh kaum kerabat.. dari opah smpai...

Post has attachment
Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA
   Assalamualaikum.  Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA . Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik dis...

Post has attachment
Contest Jubah By Zaza Iman
Assalamualaikummm www.zazaiman.com  merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan. Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan...

Post has attachment
Concert & Graduation day
Asslamualaikum.. ha ni cerita concert & graduation day tadika mursyid masa di bintulu..  kena update jugak untuk tatapan di masa depan.. persembahan daripada anak-anak tadika.. mursyid di hujung sana.. dapat hadiah.. tapi malu2 dengan pompuan.. kakakka... t...

Post has attachment
Trip ke Ho Chi Minth City Part 3
Assalamualaikum... hari ketiga ni kami breakfast dekat kampung panda jugak.. lepas tu driver bawak kami ke masjid..  ada beberapa masjid dalam bandar ni.. kami berkesempatan singgah dua masjid. walaupun penduduk islam di Ho chi minh sangat sikit.. tapi masj...

Post has attachment
Trip ke Ho Chi Minh City part 2
Assalamualaikumm.. sambungan  part 1  .. okeh hari kedua kami plan nak pegi ke Mekong.. masa belajar geografi sek menengah dulu dok dengaq cikgu sebut mekong delta tapi tak leh bayang mcmana rupa delta mekong tu.. sabit tu la geografi tak berapa nak cemerla...

Post has attachment
trip ke Ho Chi Minh City
Assalamualaikum... selepas hampir 6 bulan balik dari ho chi minh baru nak update.. haha super duper tak dan sejak pindah balik ke semenanjung ni.. sekolah pulak jauh sikit dari rumah.. tak macam dok bintulu dulu, sekolah dengan rumah 5 menet jek wak..  seka...

Post has attachment
barangan baby murah
Assalamualaikumm.. haii mak-mak sekelian.. bila dah jadi mak-mak ni kita mesti shopping untuk anak lebih dari diri sendiri kannnn kannn.. haha.. saya memang shopping untuk anak lebih.. komer tak tau la kot penting diri sendiri je nak lawa sorang-sorang je.....
Wait while more posts are being loaded