Profile cover photo
Profile photo
ika zulkefli
613 followers
613 followers
About
Posts

Post has attachment
Tonton Awak Suka Saya Tak 2017 Full Episod
    Tajuk : Awak Suka Saya Tak Mula Tayangan : 25 September 2017 Masa : Setiap Isnin-Khamis, 10.00 mlm Siaran : Astro Ria 104 & Ria HD 123 Terbitan : Global Station Sdn Bhd Jumlah Episod : 20 Pelakon : Alvin Chong, Emma Maembong, Sabhi Saddi, Rebecca Nur,
...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Roti Nan Cheese Yang Sedap
  RESEPI ROTI NAN CHEESE Bahan-bahan : 1. 1 kilo tepung gndum 2. ½cawan planta 3. ½cawan gula 4. 2½cawan air 5. 1 sdb mauripan 6. Cheese keping    Cara Penyediaan: 1. Masukan gula dalam air kacau.. 2. Masukan tepung, planta, mauripan dalam bekas gaul sampai...
Resepi Roti Nan Cheese Yang Sedap
Resepi Roti Nan Cheese Yang Sedap
sepupusepakat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
6 Tips Menjaga Wajah Dan Kecantikan Kulit
  Islam sangat menitikberatkan tentang kebersihan dan kekemasan diri . Ia merangkumi kecantikan diri dan penampilan kita sebagai umat Islam. Sudah menjadi fitrah manusia, kebanyakan wanita sangat  mementingkan
kecantikan, dan kalau boleh sehingga usia wala...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Roti Puri
Assalamualaikum   Bahan-bahan: 1 cawan Tepung Gandum ¼ sudu besar Garam ½ cawan Air ( mengikut keperluan ) Cara membuat: 1.Satukan kesemua bahan dalam mangkuk dan letak air sedikit demi sedikit uli sehingga menjadi doh. 2.Pastikan sehingga tangan tiada lagi...
Add a comment...

Post has attachment
Bermulanya Dari Bawah !!
Assalamualaikum. Ya Allah rindunya nak berblog balik, dah nak dekat setahun tak bersua. Walaupun ada post entry pun sharing resepi saja. Ada lagi tak yang datang blog ni ? T_T Maklum semenjak ika bekerja blog ni terpaksa diabaikan. Dah tak sempat nak blogwa...
Bermulanya Dari Bawah !!
Bermulanya Dari Bawah !!
sepupusepakat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Murtabak Lapis kraker yang mudah
Assalamualaikum Selalunya resepi murtabak menjadi buah mulut orang ketika bulan Ramadhan
kerana sering menjadi menu jualan di bazar Ramadhan dan pilihan untuk
berbuka puasa. Tetapi sekarang mudah murtabak boleh dibuat sendiri dirumah, nak tahu macam mana....
Resepi Murtabak Lapis kraker yang mudah
Resepi Murtabak Lapis kraker yang mudah
sepupusepakat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI AISKRIM OREO SEDAP DAN MUDAH
Assalamualaikum. Dah lama dok usha usha nak try resepi aiskrim orea ni, harini baru kesempatan nak buat. Jadi jom cuba resepi ni ye. Lepas ni tak payah susah-susah nak beli kat kedai, boleh buat sendiri ja kat rumah. Okey tengok apa bahan yang diperlukan. B...
RESEPI AISKRIM OREO SEDAP DAN MUDAH
RESEPI AISKRIM OREO SEDAP DAN MUDAH
sepupusepakat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TONTON PUTERI BUKAN NAMA SEBENAR FULL EPISOD
     Dibintangi oleh Syarul Ridzwan, Cristina Suzanne , Faralyna Idris, Hafeez Mikhail, Azirah Alyanie, Aida Khalida dan ramai lagi. Terbitan Filmscape, arahan Azma Aizal Yusoof.  SINOPSIS PUTERI BUKAN NAMA SEBENAR Laila, seorang ibu tunggal dengan anaknya,...
Add a comment...

Post has attachment
TONTON BE CAREFUL WITH MY HEART ( MUSIM 2 ) FULL EPISOD
   SINOPSIS BE CAREFUL WITH MY HEART  Barisan
Pelakon : Jodi Sta. Maria, Richard Yap, Mutya Orquia, Janella Salvador
dan Jerome Ponce. - See more at:
http://www2.bukancincai.com/2015/04/tonton-be-careful-with-my-heart-musim-2.html#sthash.ng1jwFEC.dpuf ‘B...
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI GARAM BELACAN ALA THAI ( NAM PLA WAN )
Assalamualaikum. Sekarang kan musim berbuah, memang tak sah la kalau musim ni tak makan buah mangga atau orang utara kata buah mempelam. Jadi jom cuba menu baru, selalu asyik makan garam belacan style melayu. Apakata kita cuba garam belacan ala thai sikit a...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded