Profile cover photo
Profile photo
Sara Torla Tena
11 followers
11 followers
About
Sara Torla Tena's posts

Post has attachment
HOMENATGE A MANEL GARCIA GRAU


Post has attachment
FEM EXPERIMENTS...
Per començar el projecte, com que teníem moltes curiositats sobre experiments n'hem provat a fer alguns. Mireu quins efectes més divertits. Ja sabeu quin és el resultat?mireu, mireu!! FEM EXPERIMENTS - Kizoa Editar Videos - Movie Maker

Post has attachment
LA LLEGENDA DE SANT JORDI
LA LLEGENDA DE SANT JORDI - Kizoa Editar Videos - Movie Maker

Post has attachment
TEATRE ANGLÉS
Aquest passat dijous vam anar a veure un teatre en anglés. Va estar molt divertit, ho vam entendre molt bé i vam aprendre molt!!

Post has attachment
PINTA ESCOLA
Per tenir l'escola ben bonica i amb molta alegria, aquestes setmanes hem estat decorant i pintant les parets.Mireu que artistes som!

Post has attachment
EL NOSTRE PASSAT...
Seguim estudiant el nostre passat i ens hem aturat en l'edat mitjana per a estudiar els invents al llarg de la història, que tant ens han ajudat a ser el que som avuí en dia. També hem fabricat algun invent que ens ha agradat. Mireu que artistes som!

Post has attachment
UN CONCERT DE PEL.LÍCULA
El passat 27 de gener vam anar al Palau de la Festa a veure un concert molt divertit. Era un homenatge al Conciertazo amb la Banda Municipal de Castelló i el grup de teatre Splai Teatre. Agafaven xiquets voluntaris per participa i a nosaltres ens va tocar. ...

Post has attachment
BENVINGUDA PATRÍCIA!!
Per a començar en bon peu el 2n trimestre vam rebre a la nostra mestra de pràctiques, Patrícia. Esperem que ho passe molt bé i aprenga molt amb nosaltres i nosaltres d'ella!!

Post has attachment
EL NADAL A L'ESCOLA
Per celebrar les festes hem preparat el bosc dels desitjos entre tota l'escola. També vam rebre al patge reial i al pare noel per donar-los la nostra carta i ens van donar un regalet. I l'últim dia vam veure la pel.li d'Hotel Transilvania 2, menjant mongete...

Post has attachment
VA D'ACUDITS...
Qué be ens ho hem passat contant els acudits, en valencià i en castellà, que ens vam inventar o vam buscar. Cal tindre memòria i gràcia.Són molt divertits!!
Wait while more posts are being loaded