Profile cover photo
Profile photo
fatin athirah Roslan
About
fatin athirah's posts

Post has attachment
a picture of me and you .
take care 

Post has attachment
hi turtle city
muka tahan panas hahahahaha Hye. Actually tak nak pun post psl trip ni, Dalam 2minggu yg lepas jugak laaa pergi Terengganu. ^^ actually tgh download something dan dia asyik suruh retry jee. Letih laa gini _ Aku pun tak tahu laa nak cakap apa. Tp best la...

Post has attachment
Hai 2013 ! ヽ(•‿•)ノ
Heyy fellas ! ヽ(^o^)ノ . Siapa rindu saya bacalahh post nie . Kalau takrindu kena baca jugokk . Heeeee . : )

Post has attachment
-Bored-
UiTM Bertam.  Heyyyyyyyyyy. As I promised bfore tht I'll post bout my campus. Here we go. I'll show you some pictures. Sorry bcause it's not a HQ pictures as I'm using my phne to take these pictures. :3 | | |   This one is the front of College Az-Zahrawi. F...

Post has attachment
"Pharmacist? Kata nak jd Dr. Orthopedic? Mana satu ni?"
Hye friends. How are you? As evryone(in Malaysia) knows tht this month is a hectic month for the batch '97. Yeaa, semua tgh buat preparation untuk ke " fasa seterusnya " iaitu fasa Universiti. Congrates kpd semua kawankawan yg berjaya dapat mnyambungkan pel...

Post has attachment
2015? Nothing new.
Hye evryone. How's life? hahahahahhaha. joke. I know evryone has their own set of new year resolutions either some of us kept from the year bfore or the new one. However, gdluck or break ur legs to hve fun with ur own new year resolution. | | As for me, aza...

Post has attachment
Alhamdulillah (✿◕ ‿ ◕✿)
Saya sudah besar. hihi Hye !  Awkward gila pula nak update blog.  Cehhhh flip hair *: Fatin lepas ni jom ambil lesen. *: Fatin lepas ni kau nak buat apa? *:Ehh Fatin tak pergi vacay ke? . . . . OMG, tu la soalan yg mmg aku dah agak sebaik sahaja SPM hab...

Post has attachment
Hidup perlukan sebuah pengorbanan ♤
Hahahahaha . Comel macam aku . Heyy , sepatutnya aku sekarang ni tengah belajar . Arghh , takpelah . Nak rehatkan minda , katenye . Bagus tak alasan tu ? Hahahahaha . Based on the title given , bahasa omputih . Kalau kita nak sesuatu mesti je ada halang...

Post has attachment
Pfft .
| | | | | | | | | | | | | | | | Assalammualaikum Deep Bye

Post has attachment
Welcome 2014 . .
Hmm , welcome SPM . (T,T) Heyy , wassup ? How's your new year ? Is it great ? Or . . . . ? | | | | Aku ? zzzzz . Tak pun . Macam biasa je aku rasa . Tak macam tahun lepas-lepas . Aku selalu semangat bila masuk tahun baru . Tapi kali ni aku rasa macam biasa ...
Wait while more posts are being loaded