Profile cover photo
Profile photo
asmasalleh
19 followers
19 followers
About
Posts

Post has attachment
OMG
OMG nak hujung tahun dah.. and krik krik.. blog tak terusik OK , Nah gambar nak balik rumah selepas operasi berenang2 bebas di bilik selama 2 hari 1 malam. #cissnampakdabelchinmak #budakbudakdahbesopanjang
Add a comment...

Post has attachment
Tahniah Kakak Nurul Atiqah
Tahun lepas tiada laman web atau SMS boleh digunakan utk check result UPKK Abang. Mama balik office, awak yang bergossip beriye-riye.. "Mama , kawan ika kata Abang dapat 8A" Reaksi Abang.. hmpp.. Takde expression... kekekkeek. Gembira ke ? Teruja ke ? Sampa...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ariff Farhan vs Rotavirus
Week in a Life | 2017 2-8 January Kesinambungan cerita Sekolah, Sekolah & Hospital January 5 Mak urgent leave.. monitor dua orang budak sakit January 6 Bapak urgent leave .. take turn monitor dua budak sakit January 7  Hari Sabtu.  Adehh.. mmg tak boleh jad...
Add a comment...

Post has attachment
Sekolah, Sekolah dan Hospital (Part 2)
Week in a Life | 2017 2-8 January January 4 4.15am Makpak terus bongkah bangun....habis hujung katil dah lencun.. Tak tengok lagi part atas lantai..Adusss. Paan dah ulang balik masuk toilet.. Muntah ada..cherry berry jugak. Tatau berapa round dah dia muntah...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Sekolah, Sekolah dan Hospital (Part 1)
Week in a Life | 2017 2-8 January Minggu yang penuh.  Ke sana ke mari.. (fuhh peluh). Januari 3  Ariff Farhan (Paan) Day 1 at schools. Semestinya budak yang ceria.. semestinya tiada drama air mata. Yey! Mama yang terkejar kejar nak catch up with his day. 7a...
Add a comment...

Post has attachment
Ujian & Penilaian..
Indicator for success ? Belum lagi Indicator for failure ? Belum lagi "Pengalaman pertama menjadi parents mengambil result UPSR di sekolah. Sesuatu di luar jangkaan melihat ramai anak-anak menitiskan air mata setelah keputusan diumumkan. Mungkin 6A menjadi ...
Add a comment...

Post has attachment
Tak sampai-sampai New Zealand ke ape ke ?
Setahun dah berlalu.. posting last hanya sampai cerita transit kat Melbourne.. hahahha.. teruk.. mmg teruk.. Okla.. lets move on.. (bila rajin tahap gaban datang menyerang suatu hari nnt.. akan ku sambung cerita NZ tuh).. :P Whats up with November 2016 ? Ab...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded