Profile cover photo
Profile photo
H en R Trappen bv
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Trappenbier 2015! Gebrouwen door Brouwerij Sint Crispijn uit Waalwijk www.brouwerijsintcrispijn.nl
We wensen iedereen n fijne decembermaand!
Add a comment...

Vanwege de werkzaamheden aan de N261 kruising A59 kunt u niet uw navigatiesysteem aanhouden om onze showroom te bezoeken. 
Volg de borden HAVEN 0 - 3000

HR Trappen 
Kleiweg 22
5145NB Waalwijk
Add a comment...

Post has attachment
HR Trappen tovert jouw vlizotrap om tot een vaste zoldertrap
WONEN  |  16 maart 2015   |  

WAALWIJK - Heb je een vlizotrap naar de zolder in jouw huis en denk je er wel eens aan om deze te laten vervangen door een vaste zoldertrap? Doen! Je zult meteen merken dat je hierdoor veel meer gebruik gaat maken van de zolder. Ook zorgt een vaste trap voor een waardevermeerdering van jouw huis. HR Trappen in Waalwijk voert deze werkzaamheden graag voor je uit. Van het maken van een nieuw trapgat tot het regelen van een elektricien: zij verzorgen het totale project!

Een nieuwe zoldertrap komt vaak boven de huidige verdiepingstrap. Er moet dus in de meeste gevallen een nieuw trapgat gemaakt worden voor het plaatsen van een vaste zoldertrap. Of het nu gaat om een trapgat in een houten vloer of een betonvloer: in alle gevallen kan HR Trappen een nieuw trapgat voor de nieuwe trap maken. 

Zit de verwarmingsketel op zolder in de weg? Dat is geen probleem. HR Trappen kan de ketel verplaatsen wanneer deze in de weg zit. Zij regelen zelfs een elektricien voor je die het lichtpunt op de overloop kan verleggen. Dit lichtpunt zit meestal op de plek waar de nieuwe zoldertrap moet komen. Geen probleem is te gek voor HR Trappen, in bijna alle gevallen kan er gewoon een vaste trap geplaatst worden. 
  
HR Trappen komt graag bij jou thuis langs om de situatie te bekijken. Zij adviseren je over de beste oplossing en kunnen een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Voor meer informatie kun je ook altijd contact opnemen via onderstaande gegevens. 
  
HR Trappen b.v. 
Kleiweg 22
5145 NB Waalwijk
Tel. 0416-650860
www.hrtrappen.nl 
Add a comment...

Post has attachment
Deze open trap is uitgevoerd zonder leuningen noch hekwerk op de binnenboom en geeft daardoor een robuuste en ruimtelijke uitstraling. 
De treden zijn afgewerkt met een profiel aan de onderzijde voor een extra landelijk effect.
Add a comment...

Post has attachment
Deze twee prachtige trappen vormen duidelijk een klassiek stijlelement in deze woning. De trappen zijn uitgevoerd met extra grote spillen inclusief een klassieke spilpet. De treden zijn voorzien van een landelijk neusprofiel en het hekwerk met zijn stalen gepoedercoate spijlen is een echte eye-catcher.

http://www.hrtrappen.nl/contact.php
PhotoPhotoPhoto
2015-03-05
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Trots! Zojuist het speciaal voor ons gebrouwen jubileumbier ontvangen. We bestaan alweer 25 jaar! 
Met dank aan Brouwerij Sint Crispijn uit Waalwijk. 
Een goede manier om het weekend in te luiden!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Moderne en klassieke trappen

Een trap is een sfeerbepalend meubelstuk. U loopt er dagelijks voorbij en overheen. Daarom is het belangrijk dat uw trap voldoet aan uw wensen. Zowel qua stijl als functionaliteit. Voor particulieren of architecten, HR Trappen verzorgt het ontwerpt of ondersteunt u daarbij. Door een persoonlijke aanpak en inventiviteit is HR Trappen een betrouwbare partner. Dankzij het vakmanschap en het moderne machinepark kunnen unieke ontwerpen gerealiseerd worden.

Materialen

De houten trappen kunnen uitgevoerd worden in vele houtsoorten. Het hout kan gecombineerd worden met metaal en glas. Bijvoorbeeld door het toepassen van tredesteunen kan een open houten trap gemaakt worden. Met een bijpassende RVS leuning, in combinatie met glas, wordt het open karakter bewaard. De trap krijgt een opvallende en moderne uitstraling. Weer andere opties geven de trap een meer klassieke uitstraling. U bepaalt de stijl.

Sinds 1989

HR Trappen maakt alle trappen op maat en wij streven ernaar elke klant te voorzien van een trap die naadloos aansluit op uw wensen; elke trap is dus uniek. U vindt bij ons trappen in alle stijlen. Of het nu een standaard model betreft of juist een uitgesproken moderne of klassieke uitvoering, bij HR Trappen bent u aan het juiste adres. Als sinds 1989 worden al onze trappen op maat en met liefde gemaakt door een team van enthousiaste houtbewerkers

HR Trappen produceert trappen die naadloos aansluiten op uw wensen
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded