Profile cover photo
Profile photo
Cik Bib
18 followers
18 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Public
takde | entri | 2017
Assalamualaikum w.b.t............ hikhik...tak sangka entri last aku ttg Aidilfitri 2016.  da nak masuk raya 2017 da uik. miahahaha... mungkin sibuk, mungkin malas, mungkin takde cerita. ada rasa nak menulis tapi tak berkesempatan.  kat opis pun tengah bany...

Post has attachment
Selamat | Hari Raya | 2016
Assalamualaikum w.b.t...... Di kesempatan ini, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Dengan ingatan tulus ikhlas, Maaf Zahir & Batin.  (ucapan default kad raya) Persiapan raya okay jela sederhana takde la sakan.  takde plak sampai takde langsung. tah...

Post has attachment
jaga² | ciksalmah
Assalamualaikum w.b.t...... aku ada la cuba² nak taip kat blog ni dengan kerap. tapi aku rasa kebelakangan ni, tahap penulisan aku gagal gila. mungkin disebabkan aku da lama tak menulis esei mahupun cerpen. da terbawa² taip command je. bukan aku tak pernah ...

Post has attachment
cakap | takserupa | bikin
Assalamualaikum w.b.t.... lama rasanya dah tak tulis sepatah dua kata. rasa nak tulis sebab ada terperasan blog yg lalu kat timeline blog. saja la buka, aku rasa tu la blog paling hipokrit dalam dunia. hyperbola sangat aku punya sembang . tapi seriously hip...

Post has attachment
aku | & | programming
Assalamualaikum w.b.t....... aku sebenarnya tak sangka aku  boleh jadi seorang programmer.  aku hampir berputus asa dengan kerjaya sebagai programmer ni.  masa belajar dulu pun subjek aku paling tak suka adalah programming.  bila aku kerja. aku saja je pili...

Post has attachment
Nur Aisyah Humairah | 1Tahun
Assalamualaikum w.b.t....... 15.02.2015 - 15.02.2016 Nur Aisyah Humairah dah setahun. Macam-macam kekdah gaya, perangai dibuatnya. Macam tak caya je dah setahun membesarkan anak. Abahnya masih lagi ulang alik weekend. Jumaat - Ahad. Mujur ada atuk & nenek k...

Post has attachment
Majlis | Aqiqah | Kesyukuran
Assalamualaikum w.b.t..... 19 December 2015 hari tu aku ada buat  Majlis Aqiqah & Kesyukuran anak perempuan aku. Majlisnya simple-simple je. plan pun tak lama.  Cari kambing, catering dan siket2 lagi setel.  Family aku dan suami banyak sangat membantu.  Kal...

Post has attachment
eh eh | 2016
Assalamualaikum w.b.t.............. cepatnya masa berlalu. hari tu baru taip blog bertajuk eh eh | 2015. tahu-tahu hari ni dah 2016 dah. fuhhhh.... cepatnya masa berlalu rasa baru semalam aku masuk kerja sekarang ni. bulan 5 ni da nak masuk 2 tahun kerja si...

Post has attachment
eh eh | 2015
Assalamualaikum w.b.t.............. cepatnya masa berlalu. rasa baru semalam isnin. hari ni dah hari jumaat. cepatnya masa berlalu rasa baru semalam aku masuk kerja sini. hari ni da setahun lebih da kerja sini. cepatnya masa berlalu rasa baru rasa pengalama...
Wait while more posts are being loaded