Profile cover photo
Profile photo
Nodlan p (Lanparty overijssel)
6 followers -
Lanparty in overijsel
Lanparty in overijsel

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Nodlan 2016 update zie meer op onze website www.nodlan.nl
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
League of legends compo is van start gegaan de volgende teams spelen tegen elkaar:


Masked Mutachos

vs

lisa is coolFluffy Wuffy Porropower

vs

Pipa ATeam Bekstinker

vs

Pipa BAfter the burial

vs

The gamebreakers
Add a comment...

Post has attachment

Nodlan 2014 is al weer een kleine 12 uur LIVE zo beheren wij ons vernieuwde netwerk!!! Neem een kijke op onze website !!! www.nodlan.nl WorldStream SPAM Energy
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Nog een paar nachten en het is zo ver NODLAN 2014 !!!!. Ben jij nog steeds van plan om te komen en nog altijd niet ingeschreven of betaald? Doe het dan nu tot en met dinsdag avond is het mogelijk om via internet bankieren te betalen. Omdat er via het internetbankieren maximaal 2 dagen kan duren voordat het op onze rekening staat willen wij je vragen na dinsdag avond niet met online over te boeken. Ben jij toch van plan om te komen ? doe dan het volgende:

- Maak een account aan op www.nodlan.nl
- Koop een ticket voor nodlan 2014
- Reserveer een plek ( Dit kan via het Evenementen zitplaatsen kopje )
- Schrijf jou gereserveerde plek nummer op
- Meld je op vrijdag avond 20:00 bij nodlan aan de deur !!
- Geef jou plaatsnummer hier door
- Je zult aan de deur €30,00 Moeten betalen voor de entree

Dit is de enige manier om na dinsdag avond je nog aan te melden voor nodlan 2014!!!
LET OP!!! Controleer vrijdag overdag nogmaals of je plek nog gereserveerd staat. Sta je aan de deur en is je plek niet meer gereserveerd kunnen wij jou geen plek garanderen!! ( Na x aantal dagen word namelijk je reserveren automatisch opgeheven )
Add a comment...

Post has attachment

Beste Gamers,

.:Algemeen:.
Nog een paar dagen en dan is het zover. De 11e editie van NODlanparty.
Heb jij alles geinstalleerd? Is alles up-to-date? Al nagedacht over wat je mee wilt nemen voor een op-en-top weekend? Wij namelijk al wel!

Alhoewel de zaal dit jaar niet helemaal vol zit mag dat de pret niet drukken! Wij gaan ook met  een niet volle zaal weer voor een gezellige lan-party zoals je misschien gewend bent van ons.
Heb jij dit jaar vragen/klachten en/of opmerkingen? Dan vragen wij nu aan jou dit direct te melden bij de crew zodat wij per direct voor een oplossing kunnen kijken en het mee kunnen nemen voor aankomende edities.

.:Slapen:.
Jouw slaap spullen kun je op vrijdagavond tot 22:00uur in de centrale hal neerleggen. De zaal waar geslapen wordt is namelijk tot ongeveer 22:00uur in gebruik. Wij verwachten hiervoor dan ook medewerking van iedereen.  Na 22:00uur is de zaal vrij en kun je je slaap spullen uitstallen.

.:Inschrijven:.
Heb je je nog niet ingeschreven of nog niet betaald? Wacht dan niet te lang meer zodat je naast jouw vrienden kan zitten op NODlan! Ondervind je problemen met het betalen, reserveren of reserveren van jou plek?
Neem dan even contact op met info@nodlan.nl.
Onze website www.nodlan.nl  is een nieuwe/schone website. Hierdoor zijn alle accounts van afgelopen jaren verloren gegaan. Mocht jij alsnog naar NODlan willen komen en geen account (meer) hebben, kun je alsnog je eigen account aanmaken.

Wanneer jij/mensen aan de deur komen en een plaats willen kopen, is dit mogelijk indien er plek is. Wij kunnen daarom niet garanderen dat er aan de deur op de dag zelf genoeg plekken beschikbaar zijn.

.:Compo's:.
Op onze website staan de juiste 'punkbuster'-files die nodig zijn tijdens de 'Call of Duty 4' competitie. Wij willen je vragen deze voor de lanparty al te vervangen zodat er tijdens de competitie geen spontane problemen ontstaan.
De prijzen worden uitgereikt op de zondag, zodat we zo min mogelijk tijd verliezen en meer tijd overhouden om te  gamen.

.:Meenemen:.
Hierbij een kort lijstje voor de spullen die je zeker nodig gaat hebben voor NODlan 2014:
- Verdeeldoos met x aantal stroom aansluitingen (deze moet ge-aard en goedgekeurd zijn)
- Je complete computer inclusief beeldscherm/toetsenbord/muis.
- Voedingkabels voor je computer en beeldscherm.
- Netwerk kabel 10 Meter (afhankelijk waar je zit, controleer jouw kabel ook op breuken en kapotte bemanteling)
- Headset (verplicht! Boxen worden niet toegestaan)
- Slaapspullen.
- Eten en drinken (AH en een cafetaria zijn beide op loopafstand)
- Gezelligheid
- Games die op je pc geinstalleerd moeten worden of zijn.
- Wanneer er naast de pc een console wordt meegenomen zul je zelf moeten zorgen voor een NETWERKSWITCH.
(Per gebruiker wordt er 1 aansluiting op onze switch weggegeven)
- Wanneer je een extra monitor/tv mee wilt nemen, zul je zelf extra stroomkabels en/of verlengdozen mee moeten nemen. (Per gebruiker wordt er 1 stroomaansluiting weggegeven)

.:Roken:.
Wij willen jullie er nogmaals op  attenderen dat roken in de zaal NIET meer wordt toegestaan en er alleen buiten gerookt kan worden tot s'avonds 23:30uur. In de nacht tussen 23:30 tot 07:00 is er helaas geen mogelijkheid
om te roken. Helaas hebben wij deze nieuwe regels opgelegd gekregen door de eigenaar van het pand, hier zullen wij het mee moeten doen tijdens deze editie van NODlan. Het 'Hof van Salland' gaat aankomend jaar verbouwen. Zij zullen tijdens deze verbouwing ook een rookruimte maken waardoor het rookverbod slechts eenmalig is. Een E-SMOKER wordt toegestaan zowel in de zaal als in de gang. Dit wordt niet gezien als roken en daarom staat wij toe dat er in de zaal tijdens deze uren wel gebruik mag worden gemaakt van een e-smoker. Een e-smoker is een elektrische pen die voornamelijk waterdamp en nicotine verdampt. Dit is bijna geheel geurloos en daarom ook niet hinderlijk en schadelijk voor de medelanner!

.:Eten en drinken:.
Het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Op de lanparty zelf is het café semi-gescheiden van de lanparty zelf . Er zijn wel verschillende dranken en snacks te krijgen. Wanneer het café gesloten is, is er een mogelijkheid om bij de crew munten te kopen. Deze munten kun je het gehele evenement kopen en ook tijdens het hele evenement zowel in het café als in de zaal bij ons inleveren voor een consumpties. Op loopafstand zijn er (zoals eerder vernoemd) een Albert Heijn en een snackbar die gewoon open zijn.

.:Facebook en Twitter:.
Wij waarderen het enorm wanneer je ons zou willen liken en volgen op Facebook en Twitter.
www.facebook.com/nodlan
www.twitter.com/nodlan
Add a comment...

Post has attachment
De winnaar van de like en share actie is bekend gemaakt!!

Menno Oude Roelink, Gefeliciteerd jij hebt de like en share actie  van nodlan 2014 gewonnen. Hierbij heb jij een gratis ticket voor onze aankomende lanparty op 21/22/23 Februari

Wij willen jou vragen om binnen 3 dagen te reageren per e-mail op info@nodlan.nl zodat wij zeker weten dat je wel naar onze lanparty komt. Wanneer dit niet het geval is kunnen wij de plek aan iemand anders weg geven.
Add a comment...

Post has attachment
E-smoker toegestaan op #nodlan 2014 !!! Bij te weinig aanmeldingen/betalingen is er een mogelijkheid om een rokers ruimte te maken!!! Meer informatie www.nodlan.nl
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded