Profile cover photo
Profile photo
yong norliza
214 followers -
A blogger - a Gorgeous single mom - a teacher
A blogger - a Gorgeous single mom - a teacher

214 followers
About
yong norliza's posts

Post has attachment
LOST PARADISE RESORT PULAU PINANG : ANOTHER SWEET ESCAPE
bismillah bersiaran kembali selepas berzaman menyepi kali ni kakyong nak story sweet escape lagi.. kali ni ke LOST PARADISE RESORT , Pulau Pinang in case korang yang tak baca lagi SWEET ESCAPE KE LEXIS ,  boleh klik je link tu actually,yang ni pun sweet esc...

Post has attachment
LEXIS PENANG : SWEET ESCAPE SEKELUARGA
Bismillah ehem .. kalau sebut hotel Lexis,apa yang korang terbayang? nak pulak Lexis Hibiscus kat Port Dickson sanun hurm,kakyong membayang hotel ala-ala Maldives je la Rumah atas laut,acah-acah bangun tidoq  boleh terjun masuk laut  even tak pandai berenan...

Post has attachment
LANGKAWI RE-VISITED 2:Sepetang di Pantai Chenang
untuk percutian kami di Langkawi kali ni, kami stay di rumah member di Kuarters Guru Kedawang ..  asalnya dah booking di Pantai Chenang, rezki kami di Kedawang.. Kereta pun guna kereta member..alhamdulillah  the touch down acah-acah sangadd haha balik kuart...

Post has attachment
VITAMIN C IS BACK !!
Bismillah Hampir setahun kakyong tak aktif di blog,aktif di Intagram je Bersalah pulak rasa biaq blog bersawang Nak pula bila tanya kastema , dari mana dapat info shaklee diorang kabo dari blog fuhh okeilah,since kakyong kembali online,ni haa nak inform VIT...

Post has attachment
LANGKAWI RE-VISITED 1: UNPLANNED HOLIDAY as usual
assalamualaikum amboi,lamanya tak menaip rasa debor pulak cewah ada ka yang masih membaca coretan kakyong tahun 2017 ni? makanya, kakyong mulakan entry kakyong  LANGKAWI RE-VISITED :  UNPLANNED HOLIDAY as usual .. hehe ............ al kisahnya cuti Tahun Ba...

Post has attachment
bismillah ...
bismillah ehem, buang sawang sikit.. cari idea nak start blogging nak mulakan dengan entry mana dulu eh ... stay tuned~

Post has attachment
1st entry for 2017
Bismillah .. Assalamualaikum actually,kakyong just wondering after all of this time,ada lagi ke yang membaca blog kakyong? cewah ayat acah-acah retis anyway,kakyong ucapkan terima kasih  sudi singgah blog kakyong & baca entry disini ni 1st entry untuk 2017 ...

Post has attachment
PHOTOBOOK : TUTORIAL AWESOME DARI KAKYONG
Amboi tajuk..tak menahan!!! bismillah,petang ni kakyong up satu entry yang dah terlajak peram,harapnya tak basi lagi la noh..ekeke Actually,ramai sangat yang kontek kakyong tanya pasal deal and cara nak buatphotoobok ni..Harapnya korang sudi baca entry ni s...

Post has attachment
TUPPERWARE DAH SAMPAI
Assalamualaikum Ingat lagi entry pasal 11STREET ??? Hari ni kakyong dah selamat terima barangnya Dia datangggg jeng jeng jengg Sori gaiss Kakyong tak sempat snap gambaq botoi tu Ala,botoi 1 liter tu Kaler hitam & kuning tu Belian mestilah sepasang So kakyon...

Post has attachment
FAMILY DAY DI KELANTAN : SWEET BEACH RESORT
assalamualaikum hari ni kakyong nak sambung lagi part ke 3.. lewat sikit dek kerana tugasan hakiki..layan la ye ~ kali ni nak story pasal tempat penginapan kami di sana..  Kami stay di Sweet Beach Resort,Tok Bali. Lepas meronda di Pasar Siti Khadijah,kami c...
Wait while more posts are being loaded