Profile cover photo
Profile photo
yong norliza
227 followers -
A blogger - a Gorgeous wife - a teacher
A blogger - a Gorgeous wife - a teacher

227 followers
About
Posts

Post has attachment
PROMOSI OKTOBER 2018
Assalamualaikum Oktober dah masuk hari ke 4 Mommy baru sempat nak setup blog nak inform korang,promosi bulan ni memang SUPERB ! Jom kita cekidaut one by one  Keistimewaan Vitamin C Shaklee : Vitamin C Shaklee diformulasi dengan sistem   sustained release   ...
Add a comment...

Post has attachment
HAPPY BIRTHDAY GOOGLE !
hari ni berpagian kakyong online sekali...buka GOOGLE ada sambutan birthday ! Jom kita baca info Google dari WIKIPEDIA Google LLC [5]  adalah sebuah perusahaan  multinasional  Amerika Serikat yang berkekhususan pada jasa dan produk Internet. Produk-produk t...
Add a comment...

Post has attachment
KEPERLUAN KALSIUM UNTUK IBU HAMIL
Korang jangan tak tahu,ibu hamil memerlukan banyak kalsium daripada biasa. Namun, persoalannya berapa banyak keperluan kalsium yang diperlukan oleh ibu hamil setiap hari? Kalsium merupakan salah satu mineral yang diperlukan oleh badan dalam jumlah yang lebi...
Add a comment...

Post has attachment
KEPENTINGAN VITAMIN DALAM SET KEHAMILAN SHAKLEE
korang tau tak Shaklee ada suplimen untuk Kehamilan ? Once disahkan hamil,sure lah mak-mak buyung mula fikir nak makan apa demi nak jaga kandungan kan..meh lah sini mommy share kan beberapa vitamin shaklee yang ada dalam Set Kehamilan setiap satu daripada v...
Add a comment...

Post has attachment
SIAPA PERLUKAN OSTEMATRIX ?
Bulan ni promosi Ostematrix maka..ramailah bertanya .. ostematrix ni untuk siapa ? jom cekidaut ! Siapa yang perlukan ostematrix? 1.  Ibu yang mengandung, ibu yang menyusukan anaknya dan wanita yang pernah melahirkan anak. 2. Mereka yang mempunyai masalah a...
Add a comment...

Post has attachment
KALSIUM UNTUK PMS DAN MENOPOUSE
Dianggarkan 85% wanita yang mendapat Premenstrual Syndrome (PMS) ataupun dikenali juga dengan haid, akan mengalami sekurang-kurangnya satu tanda PMS.  Antara tanda-tanda ataupun simptom-simptom PMS yang lazim adalah perut kembung  (bloating) , kekejangan pe...
Add a comment...

Post has attachment
PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2018
Bismillah Hari ni kakyong nak share mengenai promosi hebat sepanjang bulan ini jom cekidaut ! OSTEMATRIX – Beli 3 less 5% – sumber kalsium terbaik – ada skali magnesium, vitamin D – bagus utk sakit sendi, lutut, kejang, sakit belakang, badan kerap rasa leng...
Add a comment...

Post has attachment
9 ASID AMINO DALAM ESP
Assalamualaikum & salam sejahtera Lamanya mommy tak up entry mengenai ESP. Jom,hari ni mommy nak story mengenai ASID AMINO dan ESP ESP Energizing Soy Protein Shaklee Juga dikenali sebagai Soy Protein Isolate Powder ni adalah hot seller product Shaklee. Deng...
Add a comment...

Post has attachment
TIPS NAIKKAN HB KETIKA MENGANDUNG
Masalah Hb rendah semasa mengandung memang menjadi satu masalah besar kepada ibu mengandung kerana ia boleh membahayakan ibu dan juga bayi di dalam kandungan. Masalah ini perlu ditangani dengan segera agar ibu dan bayi sentiasa sihat. Saya kongsikan pengala...
Add a comment...

Post has attachment
INFO PENYUSUAN : APA ITU HYPERSTIMULATION DAN POWER-PUMPING??
Hari ni mommy nak share info penyusuan dengan korang, especiallay mak-mak yang tengah truggle nak menyusukan bayi maklumlah,kalau boleh mestilah niat di hati nak susukan anak sepenuhnya  dalam tempoh 2 tahun kan ? Hyperstimulation dan power-pumping sebenarn...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded