Profile

Cover photo
yuyu nanami
5 followers|59,798 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

yuyu nanami

Shared publicly  - 
 
Throwback: Mohon jangan pekak sangat!
Hai good morning uolss.. Malas gila nak dtg keje hari ni,
mana taknye, semalam yuyu tido pukul 11 lebih mcm tu, dlm pkl 3 lebih yuyu
terjaga, terus xleh tido, pastu bila dh tertido, rasa macam kejap je dh bunyi
alarm..alahai xsempat nak bermanja-manja denga...
 ·  Translate
1
Add a comment...

yuyu nanami

Shared publicly  - 
 
Annoying Entry
Halu…Assalamualaikum.. Selamat hari jumaat semua..huu..hari ni takde yg best sgt nk story Cuma apa ea
nk cite? Haaa dh ada idea…hahaha Mcmni semalam,
ada la org   request nak yuyu masuk
ujibakat AF..haa kateko...macam sedap sgt je sore aku..kang kene condem...
 ·  Translate
1
Add a comment...

yuyu nanami

Shared publicly  - 
 
keje + blaja = aku nak bersara!! haha
Hai again..huu Sebab kan hari ni yuyu sangat free plus yuyu sangat rajin(yg ni jgn caya..haha)
so mcm rasa nak update je bebyk…huu.. As you all know..acece ckp omputih pulak ..haha..ye laa mcm korang tau
kan..yuyu ni keje sambil belajar..so this mean double...
 ·  Translate
1
Add a comment...

yuyu nanami

Shared publicly  - 
 
aku penstalker
Halu…wiwiwi
(menggelabah) haha.. hai semua..acece..bajet je..hihi..waa dh berhabuk sudah ini blog..ada spider
lagi..over sgt!! haha memandangkan
kat opis ni mcm xde kj je kan..so hri ni yuyu byk online je laa..pastu kan
tetiba yuyu teringat kat seorang buda...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
5 people
Ikma AMY's profile photo
Allan Khaw's profile photo
Khairunisa Jalil's profile photo
Jack Wong's profile photo
Nana Mysara's profile photo

yuyu nanami

Shared publicly  - 
 
Throwback: Yuyu dan aiskrim
Haiii korang…it’s
me again..hee~ Yuyu ada
byk cite sebenarnye nak cite kat korang, tapi rasenye entri-entri yuyu semuanye
macam bertemakan throwback sikit..hihi Macam ni
citenye..jeng..jeng..jeng…mase yuyu darjah satu..waaa..rindu lak tetibe nak gi
sekolah,...
 ·  Translate
1
Add a comment...

yuyu nanami

Shared publicly  - 
 
Dear You :')
Dear You, As time flies, now you are not a part of my life but you always be a part of my
heart and also my doa, because the best thing we can give to the one we love is
doa; may Allah protect and ease your day. Yup, I know a little bit
about your daily lif...
1
Add a comment...

yuyu nanami

Shared publicly  - 
 
kegawatan dan penyesalan
Hai again..hihi.. Ada satu lagi benda yuyu nak share ngan korang.. haha bajet je..xde laa..masa
time sekolah dulu yuyu 100% sure la yang korang mesti pernah cakap macam ni..”tak
sabar nak abis belajar nak keje, ada duit sendiri”..tapi hakikatnye bila dah
ke...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have her in circles
5 people
Ikma AMY's profile photo
Allan Khaw's profile photo
Khairunisa Jalil's profile photo
Jack Wong's profile photo
Nana Mysara's profile photo
Basic Information
Gender
Female