Profile cover photo
Profile photo
Layertec
1 follower -
Leverancier van Professionele 3D Printers van Stratasys
Leverancier van Professionele 3D Printers van Stratasys

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Profiteer nu nog van onze eindejaarsactie. Bestel in 2016 een MakerBot 3D printer en ontvang twee rollen 3D printmateriaal cadeau!
Add a comment...

Post has attachment
Hoe selecteert u de juiste 3D printer voor uw organisatie? Voor een goede keuze is het belangrijk om antwoorden te krijgen op noodzakelijke vragen, zoals kracht(belasting), temperatuur en toepassingen. Lees ons blog en download onze checklist met 13 essentiële punten voor de juiste selectie van een 3D printer.
Add a comment...

Post has attachment
Stap in de wereld van 3D printing en leer in 2 uur alles over 3D printen, de toepassingsgebieden in de praktijk en de mogelijkheden voor uw organisatie. Layertec organiseert op woensdag 7 december de gratis learn & lunch sessie Introductie in 3D printen in Apeldoorn. De eerste edities waren volledig volgeboekt, dus wees er snel bij!
Add a comment...

Post has attachment
Onze splinternieuwe website is live! Onze nieuwe website is uitgebreid met veel meer informatie over onze 3D printers, 3D printen in het algemeen en diverse informatieve stukken in de vorm van eBooks, webinars en video's. Neem snel een kijkje!
Add a comment...

Post has attachment
Maak kennis met de nieuwste generatie MakerBot 3D printers. Naast diverse verbeteringen in het (online) MakerBot platform zijn er twee splinternieuwe 3D printers aan het Layertec assortiment toegevoegd: de MakerBot Replicator+ en MakerBot Replicator Mini+. Beiden nog sneller, betrouwbaarder en met meer bouwvolume dan hun voorgangers. Bekijk de nieuwste features.
Add a comment...

Post has attachment
Layertec is 28 en 29 september aanwezig op de Kunststoffenbeurs in Veldhoven. Op Kunststoffen 2016 worden alle aspecten van kunststof uitvoerig belicht. Bezoek onze stand en ontdek de mogelijkheden van 3D printen, bekijk klantenmodellen uit diverse industrieën en zie de nieuwste 3D printer live in actie!
Add a comment...

Post has attachment
Wegens succes herhaald! Overweegt u de aanschaf van een professionele 3D printer? Wacht dan niet te lang... Profiteer nu nog van onze speciale actie! Bestel nu vóór 26 september 2016 één van onze best verkochte 3D printers, de Fortus 250mc of Objet30 prime, en ontvang gratis een luxe starterspakket cadeau!
Add a comment...

Post has attachment
Om hun producten nog verder te optimaliseren en intern kleine series te produceren schafte Quest Innovations vorig jaar een nieuwe 3D printer aan: de Stratasys Objet30 Pro. Het bedrijf gebruikt onder meer de printmodellen uit de printer in zijn geheel voor de camerabehuizingen. Lees de grote voordelen van 3D printing voor Quest Innovations in onze klantencase. http://bit.ly/1rlaCLf
Add a comment...

Post has attachment
Uw productieafdeling versterken met een professionele 3D printer? Dan hebben we nu tijdelijk een zeer aantrekkelijke actie voor u op onze top Stratasys 3D printers! Bestel nu voor 17 juni 2016 een Stratasys Objet30 prime of Fortus 250mc en maak uw investering compleet met ons starterspakket t.w.v. duizenden euro’s. Kies uit een gratis nabewerkingsstation & printeronderstel of een complete set printmateriaal. De keuze is geheel aan u. Kies uw pakket en vraag direct een offerte aan!
Add a comment...

Post has attachment
Alles leren over 3D printing en de mogelijkheden voor uw organisatie? Na een succesvolle eerste editie organiseren we op woensdag 8 juni nogmaals de learn & lunch sessie ‘Introductie in 3D printing’ in Zwijndrecht. In 2 uur wordt u meegenomen in de wereld van 3D, hoort u alle ins & outs over 3D printing en ontdekt u of deze innovatieve productietechniek interessant is voor uw organisatie. Deelname is geheel gratis. http://bit.ly/1OkMfs0
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded