Profile

Cover photo
Norulv Øvrebotten
Lives in 6800 Førde
282,139 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Never forget

NATO Secretary General Jens Stoltenberg fronted four years ago a false flag operation to enhance Russia's secret power in Norway, in which 69 kids and youths got brutally killed. Never forget it. 

https://www.youtube.com/watch?v=3zauthMTdH8
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
3 comments
 
Putin prioriterer kontroll over mediene i vasallstater også

Det ser du lett når du undersøker nærmere NRKs rolle i narrespillet som er spunnet på 77 lik siden 2011.

NRK ledes av en tidligere SV'er og har kjørt propaganda i stedet for å ha drevet journalistikk og har i årevis nå medvirket sterkt til den falske flaggoperasjonen for indirekte å befeste fordekt russisk herredømme i landet. Før det blir avgjort å flytte NRK, må det tas standpunkt til om landet er tjent med å bruke milliarder på fortsatt desinformasjon og medvirkning til bedrag av egen befolkning. 

Som mangeårig gammel medarbeider i NRK smerter det meg å konkludere med at det ikke finnes håp. Hvis Norge kommer i en situasjon der vi klarer å frigjøre oss fra fortiden, må NRK bli en del av en omfattende historie som vi trenger å legge bak oss. Det er mange statuer og andre symboler som også må bort.

Som jeg har skrevet før: Tillit er som glass. Når det er knust, blir det aldri det samme igjen.

NRK kan bli et fint museum der bygningen i dag ligger på Marienlyst.

http://e24.no/naeringsliv/nrk/nrk-flytter-fra-marienlyst/23614521

Propagandakanal

TV 2 er ikke noe bedre enn NRK når det gjelder den politiske villigheten til å medvirke til narrespill for indirekte å befeste det fordekte russiske herredømmet over Norge, og begge de førende kringkastingsselskapene kommer til å miste den viktigste kapitalen som de trenger. Nemlig troverdighet og faglig integritet.

Når du sitter med fasiten over hva som er skjedd de siste 76 årene generelt og de siste fire årene spesielt, er det lett å påpeke hvilken propaganda som NRK og TV 2 holder på med for å hjernevaske befolkningen med usannheter om særlig massedrap og bedrag i Norge. Begge er mafiaredskaper.

I stedet for kroken på døra, holder det mediepolitiske komplekset enda mer sammen mot befolkningen, og nå skal til og med TV 2 få statstøtte for innsatsen. Svik gir kommersiell gevinst. I dagens statstruktur.

Dette er ikke annet enn prostitusjon. Det har intet med sann journalistikk å gjøre. Den nye millionrullingen fra staten til TV 2 er kamuflert payback for å ha narret befolkningen trill rundt om 22. juli.

Vidkun Quislings hovedorgan "Nasjonal Samling" hadde under krigen større integritet. Bladet ble i alle fall ikke brukt til å maskere barnedrap for indirekte å befeste fremmed herredømme. Slik TV 2 og andre norske medier av i dag er med på. Verre har det knapt stått til i Norge. Verken i krig eller fred.

Danmark - også en mafia- og vasallstat

Danmark er ikke mindre under skjult russisk herredømme enn Norge, og konsernet Egmont er er integrert del av den politiske mafiaen i Danmark. Som takk for å gå de hemmelige russiske tjenestenes ærend både hjemme i Danmark og Norge, henter kolleger i den politiske mafiaen i Norge opp enorme summer fra statskassen som takk for narrespillet som TV 2 har medvirket til etter 22. juli 2011.

Alt henger sammen med alt. At noen stiller spørsmålet med hvordan internasjonal organisert kriminalitet oppfører seg med russiske FSB i ryggen, er i det minste et lyspunkt. Ingen på Stortinget forstår hvilken nyttige idioter de er. Jeg tror ikke våre folkevalgte vet hva uttrykket betyr en gang.

Som en del av oppgjøret som må komme etter 22. juli 2011, hvis rettferdighet skal skje, er det åpenbart at begge de to siste sjefene i TV 2 må pågripes for å ha medvirket til systematisk cover-up av massedrap med mål om å befeste et nå 76 år gammelt landssvik og statskupp med virkning fra 10. januar 1940.

For Putin er det ABC å ha direkte eller indirekte kontroll over de mest sentrale mediene i vasallstatene sine.

http://journalisten.no/2016/02/Hvorfor-vil-Stortinget-gi-TV-2-statsst%C3%B8tte
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Trusselvurderingen mot Norge

Når du setter på tv og skal se sjefen for PST, Bendicte Bjørnland, presentere en trusselvurdering mot Norge, forventer du ikke å oppleve at justis- og beredkapsministeren kaprer hele presentasjonen, og må høre på en lang innledning fra en av de største truslene mot sikkerheten til befolkningen, nemlig justisminister Anders Anundsen selv.

Det er er faktum at Anders Anundsen har medvirket i en falsk flaggoperasjon mot Norge som har rullet og gått siden 22. juli 2011. Det er nå spunnet bedrag på 77 lik i snart fire og et halvt år, og Anundsen har medvirket til å kamuflere virkelig motiv og kontekst både som nestleder i den såkalte 22. juli-komiteen i Stortinget, som leder i kontroll- og konstitusjonskomiteen i Stortinget, og siden høsten 2013 som justisminister i regjeringen Erna Solberg.

I en rettsstat skulle han derfor ikke ha vært på frifot. I en maskert forbryterstat er han det.

Det blir absurd at en mann som har medvirket til massedrap på egen befolkning, skal fortelle befolkningen hva som er trusselen. Selv om Anders Anundsen tror at han kan lykkes en stund til med å kamuflere den grove forbrytelsen som han fortsatt medvirker til, og som jeg har fortalt hvordan henger sammen.

Derfor kjører Anundsen også over PST og stjeler hele pressekonferansen fra det som skal være landets førstelinjeforsvar. Justisminister Anders Anundsen er opptatt av å berge seg selv, ikke deg og meg. Han er representant for et politisk kartell i Oslo som er redd for eget skinn. Veldig redd er det blitt.

Det er igjen bevist i dag.

PST kan fortsette som et seminar og bli stadig mer irrelevant for befolkningen. Når det lar seg kjøre over på denne måten. Da er ikke sikkerhetspolitiet mye å stole på lenger. Da har det en meget svak ledelse. Som ikke står oppreist faglig for hva de skulle ha stått oppreist for. Er det noe jeg forakter er det svakhet hos dem som skal beskytte oss.

Enten er du relevant som et vern for befolkningen, eller så er du relevant som en trussel mot den. Noen vei midt i mellom finnes ikke.

Russlands hemmelige tjenester er aktive i Norge for om nødvendig å kunne gå inn og redde den gamle dobbelstaten sin som omfatter både regjering og storting. Det vet selvsagt PST.

Alle med dyp innsikt i etterretning vet det i vest, så dagens fremstilling av den russiske trusselen er ikke satt inn i den virkelige og sanne konteksten.

Nå har jeg gjort det. Så da vet du det. Bare glem alt tullet som du hørte fra myndighetene i dag. Hendelser i falsk kontekst er desinformasjon. Den norske befolkningen blir igjen ført bak lyset.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/PST-i-ny-trusselvurdering-Omfattende-arbeid-fra-utenlandske-etterretningstjenester-i-og-mot-Norge-8349805.html
 ·  Translate
PST mener russisk spionasje har størst skadepotensial for Norge og norske interesser. Ekstrem islamisme er den største terrortrusselen.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
2 comments
 
Amerika står i veien for friheten

Hvem er høyreekstreme? Det mangler en definisjon. De virkelige skytterne på Utøya 22. juli 2011 var ikke høyreekstreme, for det ble bare skapt en illusjon om en høyreekstrem enslig ulv som representerte mange tusen andre like farlige ulver, for å lure befolkningen trill rundt til å handle med følger som maskerte det virkelige målet og den virkelige sammenhengen. Som var å befeste det gamle politiske systemet i Norge fra Josef Stalins tid under Russlands fortsatte fordekte herredømme.

Justisminister Anders Anundsen har truet sjefen i PST med sparken hvis hun gjør noe med den faste dødsskvadronen som gjorde jobben på Utøya, og her må han ha sensurert trusselrapporten på forhånd før han i tillegg satte seg ned som verge og blamerte for all verden på direkte sending i fjernsynet.

PST-sjefen burde ha bedt ham dra et visst sted. Justisministeren hadde ikke noe der å gjøre, og politisert etterretningsinformasjon er verdiløs.

Det er ikke store forskjellen i prinsippet mellom dagens regjering og dem som du fant i østblokkland under Sovjetunionen. Så avstanden i praksis mellom kommuniststyrer og det norske, hvorav Fremskrittspartiet også er opptatt, er ikke stor. Der Polen har sluppet de fleste av lenkene bortsett fra dem fra KGB-konstruksjonen EU etter 1990, sleper vi dem alle videre med oss i mørket. At USA gjør det samme, gjør situasjonen ikke lettere. Det skal medgis.

Så skal Europa bli fritt, må trolig Amerika bli det først, for i dag står Amerika i veien for friheten. USA er den største fordekte vasallstaten under Russland.

https://www.youtube.com/watch?v=6Y9oVC-mGW8
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
USA er i samme situasjon som Europa

Du finner russiske marionetter på begge sider av Atlanterhavet, og de importer unge våpenføre muslimske menn for å splitte befolkningene og dermed herske enda mer totalitært enn før. Friheter blir plukket fra alle som tenker vestlig.

https://www.youtube.com/watch?v=74lnRUthtrI
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
6 comments
 
A propos siste sprell fra Moskva og Busch & Co 

https://www.document.no/2016/02/det-handler-om-noe-mer-enn-eirik-jensen/

Når den store skurken snur alt på hodet

Dette siste narrespillet fra Busch blir mer og mer tragikomisk.

Politifolk som er ute på farlige spaningsoppdrag og er truet på livet skal ha våpen nedlåst. Hvis ikke skal vedkommende spaner tiltales.

Den store medvirker til kombinasjonen massedrap og bedrag i Norge, riksadvokat Tor Aksel Busch er ikke interessert i å ta våpen fra den faste dødsskvadronen i Norge, som han gjør alt for å beskytte, om han så må kaste fire uskyldige mennesker i fengsel og arrangere justismord for å dekke dem. Etter 22. juli 2011 har han beskyttet dødsskvadronen på sedvanlig vis, og vært med å kamuflere hva den gjorde på Utøya ved å arrangere et kjempestort narrespill i Oslo tingrett med en patsy og fall guy i hovedrollen og med dommere fra gamle frontfamilier for Russland til å hjelpe seg i maskeraden.

Jeg har hatt Tor Aksel Buschs gode venn, mafiaadvokaten Johan Fredrik Remmen og dødsskvadronen på meg, og jeg skal innrømme at jeg en natt lå med kaldt stål i senga for å kunne forsvare meg. Jeg gikk også med kniv i vesken. Det samme gjorde en annen av tidligere forsvarsminister Johan Jørgen Holsts sekretærer, Anne Orderud Paust, da hun ble terrorisert med gamle Stasi-metoder før hun ble drept. Knivene ga ikke mye trygghet, men du må ha vært livsfare selv for å forstå at kaldt stål og våpen uansett gir en psykologisk og beroligende effekt når du blir jaktet ned av snikmordere, slik vi begge ble. Og som mange andre er blitt. Blant andre hundrevis av barn og ungdommer på Utøya.

Hvis ikke Tor Aksle Busch hadde vært en stor politisk kriminell, som gjorde det motsatte av hva han var pliktet til både i Anne Orderuds tilfelle og mitt, ville 22. juli 2011 ha vært unngått. For med en ærlig og ikke kriminell riksadvokat og skikkelige politidirektører, ville Norge ikke hatt en dødsskvadron som den mafiastaten som Norge er, og alle de kamuflerte drapene i inn og utland kunne ha vært stanset lenge før. Høyesterett og riksadvokaten snudde utfallet av den kalde krigen på hodet med alle disse drapene til følge, ettersom Stasi ikke ble stanset i Norge, men kunne fortsette med drapene fra skyggene. 

Så høyesterettsdommer Ketil Lund bør samen med Busch og de aller fleste toppene innen lov og rett stilles til ansvar for hva de har stelt i stand av død og elendighet for å befeste det fordekte russiske herredømmet over Norge. Egentlig bør hele Høyesterett pågripes, siden denne forsamlingen står bak mye av den mest utspekulerte manipuleringen av norsk politikk. Høyesterett er svik, svik og atter svik. Fra 1940 til 2011. En gang må vi gjøre noe med dette vernet om familieinteresser i Oslo, som Moskva kan bruke som overhus når det passer Moskva.

En spaner innenfor noe av den farligste kriminaliteten som finnes, er ikke på en skytebane, men i en fordekt krig, og må ha lov til å ha våpen der han mener de kan gi ham mest mulig trygghet. Det ser alle når riktig kontekst er klarlagt.

Riksadvokat Tor Aksel Busch lager falske grunnlag for å sikte folk i den hensikt å ødelegge dem, slik han gjorde med forrige sjef for PST, Janne Kristiansen i 2012, da hun av britisk etterretning var fortalt at Norge selv sammen med Russland sto bak terroren 22. juli 2011, og hun fikk sparken fordi hun ikke ville være med på forbrytelsen lenger. Noe som ble fulgt opp av en falsk siktelse fra Busch. For å sverte og kriminalisere henne mest mulig slik at hun skulle bli diskreditert og skjøvet ut i mørket. At hun kunne ha blitt drept, var også en stor risiko. Norge er en mafiastat og riksadvokat og regjeringsadvokat er tradisjonelt løpegutter for FSB. Like mye som de var før for KGB.

Busch har trolig gjort det samme med meg og mange andre. Han er en stor kriminell og det er helt utrolig at han ikke for lenge siden er pågrepet. Å medvirke forsettlig til en falsk flaggoperasjon med 77 drepte skal selvsagt plassere ham sammen med ABB på like strenge vilkår. Mannen har gjort nok skade.

Blant annet snekret Busch & Co et opplegg mot tidligere statsråd Tore Tønne på fabrikkert grunnlag i 2002, så han fikk en bot av Økokrim for noe som ingen andre statsråder hadde fått før, og som gjorde at han kunne bli påstått å være deprimert, og et arrangert selvmord fant sted. 

Tore Tønne ble funnet med pulsårer skåret av i bilen i en veikant i Lier. Busch visste utmerket godt at mannen skulle drepes da han skapte bedraget som førte til at det lot seg kamuflere som selvmord. Ikke fortell meg noe annet. Fyren tilhører ikke mafiaen uten å forstå slike banale ting.

De to gjenlevende riksadvokatene er begge to store skandaler med en løpebane innen politisk kriminalitet og kommunistiske narrespill som kan ta pusten fra de fleste, og som det vil ta lang tid å rulle opp, men selv den lengste reise begynner med det første skritt.

Busch kan ikke skjule at han er korrumpert ved å tiltale andre for å være det. Det knepet fra Kreml går ikke like lett hjem lenger.

http://www.tv2.no/nyheter/8022681/
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Lærdommen fra Norge

Hvis hemmelig makt blir styrket indirekte på denne måten, vet du at de virkelige herskerne over deg sitter i Kreml.

Lesson from Norway

If secret power is being bolstered indirectly like this, you know your real rulers are to be found in the Kremlin. 

https://www.youtube.com/watch?v=fwMh-UCXbTA&app=desktop
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
4 comments
 
Den nye trusselvurderingen

PST kommer snart med en ny trusselvurdering, og ifølge lekkasjer skal russisk etterretningsvirksomhet her i landet nå være så høy at den likestilles med faren for islamsk terror. 

Det svenske sikkerhetspolitiet Säpo har slått fast at Russland driver krigsforberedende handlinger mot Sverige. PST oppfatter situasjonen i Norge og Sverige som ganske lik.

Skal du forstå hendelser, må du ha den riktige konteksten.

Så jeg får fortelle den rette sammenhengen. Den russiske aktiviteten fra skyggene er høy fordi president Putin ser at han risikerer å måtte gripe inn militært for å redde regjeringer, nasjonalforsamlinger, forvaltning,  ja hele de politiske systemene og statene, hvis han skal beholde alt slik som Kreml har organisert dobbelstatene sine i disse landene for lang tid tilbake. 

Forberedelsen til krig er altså for å beskytte den norske, svenske og danske staten mot egne befolkninger, samt for å sikre fortsatt fordekt russisk herredømme, slik som i Ungarn i 1956 og Tsjekkoslovakia i 1968.

Det er samme gamle historien, men i en annen tid og i et annet geografisk område. Prinsipielt er det samme problemstillingen. For Kreml.

https://www.aldrimer.no/okende-bekymring-for-russisk-etterretning/
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
New Lies for Old

"All warfare is based on deception.

When near, make it appear that you are far away; when far away, that you are near.

Pretend inferiority and encourage his arrogance."

- SUN TZU, The Art of War

Ta deg tid til å se gjennom dette viktige intervjuet fra 1995. Det forklarer hvordan Kreml ved hjelp av strategisk bedrag har bestet kontrollen over Vesten de siste tretti årene. Noe som har materialisert seg i at USA i dag har en tidligere kommunist som president i en fallert nasjon med en befolkning i stadig større opprør mot den etablerte sentralmakten. Som stadig færre har tillit til.

Barack Obamas tidligere utenriksminister, Hillary Clinton, er ment å ta over etter ham som president, men FBI må ha forstått det russiske spillet og har nok også lenge fulgt med på hva hun kan ha gjort til fordel for Russland. Å være utenriksminister i USA med ubeskyttet privat server så Moskva kunne følge med på hva hun til enhver tid gjorde, er usedvanlig freidig gjort.

Det er lenge siden jeg gjenkjente et modus operandi som jeg brukte mange år på å identifisere andre steder. Fokus og kunnskap skal du ha på de absolutte toppene i vest. Det er dem Putin & Co manipulerer fram, ofte helt fra ungdomsårene. 

Hillary Clinton ble smart plassert i posisjon som senator for New York i 2000. Det var året før Russland befestet det fordekte herredømmet over Amerika ved hjelp av kombinasjonen terror og kontinuerlig bedrag. Etter samme prinsipp som ble benyttet i Norge fra 2011. I en tilsvarende falsk flaggoperasjon. Med samme formål. Alt annet er feilslutninger og distraksjoner.

Å drepe venner for å styrke seg selv og venner er en kontradiksjon som Kreml har benyttet mange steder. Det virkelige målet blir oppnådd indirekte.

Befolkninger blir som følge av terror og bedrag lurt til å slutte opp om russiskkontrollerte politiske systemer i vest.

FBI er ansvarlig for kontraspionasje og kontraetterretning innen USA.

https://www.youtube.com/watch?v=facg5prt6uM
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
 
Den besværlige virkeligheten

Amerika har ennå ikke våknet opp til hvor ille det er. Når virkeligheten er ille, er den som regel langt verre enn hva du tror. Forferdelig mye verre i dette tilfellet.

http://www.foxnews.com/politics/2016/01/26/fbi-going-right-to-source-in-clinton-email-probe-interviewing-intel-agencies.html

"Even half-drunk the SVR could get those emails, and they probably couldn’t believe how easy Hillary made it for them."

http://observer.com/2016/01/why-hillarys-emailgate-matters/

How the FBI Could Force DOJ to Prosecute Hillary Clinton

Read more at: http://www.nationalreview.com/article/430343/hillary-clinton-email-scandal-fbi-director-james-comey-resign-protest

We are witnessing the end of the House of Clinton.

http://thehill.com/blogs/pundits-blog/presidential-campaign/266863-we-are-witnessing-the-end-of-the-house-of-clinton
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Når politikerne raserer folkets forsvar

"En fiende som gikk inn for å ødelegge forsvaret av Norge kunne neppe gjøre en bedre jobb enn det vi selv har gjort. Dette er hinsides det parodiske," skriver en tidligere offiser på Facebook.

Situasjonen er nok langt verre enn som så. Fienden i form av den store naboen i øst har vært innom portene i 80 år, og det godt fordekte sovjetrussiske og nå russiske herredømmet, har like lenge sørget for at Norge ikke har hatt noen regjering, men kun en front i god gammel marxistisk ånd.

Den virkelige makten har ligget helt andre steder enn i regjering og storting.

At vi nå avvæpner oss selv, er ikke parodisk, men tragisk. Norske rikspolitikere har gjort så mye galt at de er livredde egen befolkning. Bare medvirkningen til terroren 22. juli 2011 er nok til å sende mange av dem bak murene for godt, og håpet de har ligger i å bli reddet av Moskva.

Slike absurde situasjoner oppstår når staten blir snudd mot egen befolkning som følge av klassisk kommunistisk bedrag.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Forsvaret-Pistol-instruktorene-ma-ogsa-levere-vapenet-fra-seg-8327905.html
 ·  Translate
Soldater som skal støtte politiet i terrorsituasjoner i norske byer føler seg devaluert. Offiserer sier at nasjonal beredskap svekkes.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
4 comments
 
 Fram kjørte en tom drosje og ut steg sjefen i VG

Jeg faller i fristelsen til å låne en uttalelse fra Winston Churchill, etter å ha lest et intervju med sjefredaktør og adm.dir. Torry Pedersen i Dagens Næringsliv. Dette intervjuet er stort sett tomt for innhold, og forteller hvorfor det går rett vest med VG. Torry Pedersen kan ingenting av redaksjonell betydning. Han ser ikke nyheter. Det er hans problem. Som så er blitt VGs problem.

Journalister i VG hadde stor selvfølelse før, men det var ingenting mot hva vi som jobbet i NRKs flaggskip, Dagsnyttredaksjonen, hadde på 1980-tallet. VG så vi ned på. I likhet med hva vi gjorde med Dagsrevyen. Vi var best, var holdningen. "Her i Dagsnytt er miljøet rått, men hjerteløst," sa sjefen Gunnar Gran. Så hadde vi da også 1,2 millioner lyttere til Ukeslutt på lørdagene. Folk endret handlevaner for å høre på oss.

Å se ned på VG gjør jeg fortsatt, og forakten for feigheten som preger dekningen i avisen av terror og alt bedraget fra 22. juli 2011, er stor hos meg. Å medvirke til et så stort narrespill mot befolkningen og sette alle ressurser inn på å støtte et kriminelt foretagende og fremme usannhet og hindre sannhet, burde få store følger for avisen. Det mener jeg i fullt alvor. 

For hva VG står for har ingenting med ytringsfrihet å gjøre. Kun propaganda for i realiteten å opprettholde et fordekt fremmedstyre og denne maktens marionetter i landet, er hva VG har holdt på med siden 22. juli 2011. Det har vært følgen av hvordan kombinasjonen av terror og kontinuerlig bedrag er dekket. VG hev seg på bedraget.

Med et slik intetløst innhold i et intervju med en av sjefene for en av Norges største aviser, ville jeg nok som journalist bak et slikt intervju, i en eller annen form ha innledet det med den tomme drosjen som kjørte fram. Jeg hadde neppe klart å holde meg tilbake.

http://www.dn.no/magasinet/2016/01/29/2125/Portrettet/-jeg-bruker-ikke-s-mye-tid-p--angre
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Alle vet at de like godt kunne ha snakket med Putin

Det finnes ikke en forsvarsminister i NATO som ikke vet at tidligere statsminister Jens Stoltenberg ble plukket ut til stillingen av Angela Merkel og Barack Obama, etter å ha medvirket til kombinasjonen massedrap og kontinuerlig bedrag hjemme i eget land fra 22. juli 2011 for indirekte å styrke seg selv, det gamle politiske systemet og Russlands fordekte herredømme over Norge.

Så da vet forsvarsministerne også hvor de har både forbundskansler Merkel og president Obama. I virkeligheten.

Ikke alle av dem er født i går.

Jens Stoltenberg har kodenavnet Steklov hos FSB. Noe han også hadde hos KGB. Hva de to andre kommunistene i nye klær har som kodenavn hos de hemmelige russiske tjenestene, vet jeg ikke. De fikk dem før de fylte tjue år begge to. Såpass er sikkert. For både Merkel og Obama har en fortid som solide sovjetkommunister.

Jeg vil tro at stemningen er litt spesiell når forsvarsministrene fra 28 land må stille opp i dette skuespillet i Brussel.

NATO er jo bare maskirovka, og alliansen kan kun brukes til øvelser, intet annet, og til i fragmentert form å bombe forsvarsløse land i den tredje verden som på sikt er til nytte for Russland.

President Vladimir Putin kan også på kort varsel snu NATO mot egne befolkninger, så å ruste opp innen alliansen innebærer en stor risiko for egne befolkninger, slik alliansen er styrt fra skyggene.

Alt som er skapt med det gode som formål kan bli snudd til det motsatte formål, slo allerede Aristoteles fast. Det som du blir innbilt til å tro er et sikkerhetsnett, kan fort bli et garn.

Forsvarsministrene bør se ned i gulvet i skam. For alt sammen er svindel og bedrag og indirekte styrt fra Kreml. Fra alle bauer og kanter. Den såkalte motstanden mot Russland er en illusjon som Putin & Co trenger som røykteppe. Virkeligheten for dem er alltid et annet sted.

http://www.nrk.no/urix/stoltenberg_-_-vil-styrke-forsvaret-mot-ost-1.12796359
 ·  Translate
Nato vil styrke det militære nærværet mot Russland enda mer, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg før dagens forsvarsministermøte i Brussel.
1
1
Norulv Øvrebotten's profile photoØyvind Solheim's profile photo
3 comments
 
Når mennesker brukes som våpen

Sogn og Fjordane yter et solid bidrag til den pågående falske flaggoperasjonen i regi av de hemmelige russiske tjeneste for å befeste fordekt makt i Norge og resten av Europa. Det er særlig Venstres stortingsrepresentant Sveinung Rotevatn som indirekte går russernes ærend og vil åpne grensene for hvem det enn skulle være fra den tredje verden. Resten av Venstre og Kristelig Folkeparti spiller med. Akkurat som de skal gjøre.

Å importere unge menn i våpenfør alder under falskt dekke av humanisme og nødhjelp, og stort sett fra alle andre steder enn Syria, og i realiteten sette i gang et helvete på jord i form av terror og undertrykkelse av især kvinner, er et klassisk bedragopplegg for splitt og hersk av den opprinnelige befolkningen.

I det hele tatt er det å flytte store folkemengder med en annen kultur inn i et område for å kunne beherske det bedre, et gammelt opplegg fra Stalins tid. Putin snur bare bunken og kjører mange av de samme krigslistene i nye kreative varianter. 

Hva heter faget i FSB, som det gjorde i gamle KGB, og som Vladimir Putin er opplært i? Det heter konspirasjon. Så all politikk fra Russland er konspirasjoner, eller viktige deler av konspirasjoner. Slik sett skiller Moskva seg ut fra alle andre. For etterretningsvirksomhet er toppledernes fag. De kan realpolitikk og er skruppelløse. Hensikten helliger middelet:

Sveinung Rotevatn fra Sogn og Fjordane er en av av Moskvas beste menn i Norge. Han er ung og veldig ambisiøs og alle kan tenke seg hvor han hadde befunnet seg i samme alder under krigen. Med skinnstøvler på. Sogn og Fjordane må være stolt av å ha fostret en slik stor sønn. Med så stor lojalitet til folket her.

Her er hva som venter dette fylket og resten av landet når Rotevatn og hans likesinnede får det som de vil, etter å ha fått kanskje så mange som 100 000 unge muslimske unge menn hit i løpet av året som vi er inne i. Det kjøres samme løpet i Frankrike.

Ta deg tid til å se denne beskrivelsen fra en kvinne i Frankrike, og ikke glem etterpå å sende en vennlig tanke til Sveinung Rotevatn fra Sogn og Fjordane. Det er gutten sin det. Ingen er edlere enn ham. Det måtte i så fall være Henry Oliver Rinnan for endel år tilbake.

https://www.youtube.com/watch?v=UKAQX74yRyc

"What has always made the state a hell on earth has been precisely that man has tried to make it his heaven."

-- Friedrich Hoelderlin
[Johann Christian Friedrich Hölderlin ] (1770-1843) German poet
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 ·  Translate
The formal confirmation came after the State Department said it was withholding 22 of Clinton's emails deemed too classified for public release, even with redactions.
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Når revolusjonen kommer til Vesten

Da kan det bli langt blodigere enn da den kom til Øst-Europa, hvor KGB i mange tilfeller sto for revolusjonen mot sine egne som en del av det store strategiske spillet. For å befeste fordekt makt ellers i Europa og Amerika.

Dette var Romania i 1989. I slike situasjoner hviler det et tungt ansvar på Forsvaret. Det viser seg gang på gang opp gjennom historien.

https://www.youtube.com/watch?v=-OcMwfuTuzw
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
2 comments
 
Tjue år med tortur - med mørke midt på dagen

"Du skulle ha søkt politisk asyl i et land. Ingen andre nordmenn har gjort det," sa Arne Karstad til meg ganske stilt i 1999. Arne Karstad var statssekretær for forsvarsminister Johan Jørgen Holst, samtidig som jeg var personlig sekretær fra 1986, og sammen utgjorde vi den politiske ledelsen i Forsvarsdepartementet. 

Fra 1989 til 1990 ledet Arne Karstad det superhemmelige Karstad-utvalget som gikk gjennom organisasjon og virksomhet i den militære etterretningstjenesten. 

I 1999 var Holsts personlige sekretær, Anne Orderud Paust, blitt skutt og drept i et narrespill i regi av den fjerde hemmelige tjeneste som er avdelingen til russiske FSB, og som styrer det som betyr noe i Norge fra skyggene. Holst selv var tatt allerede i 1994.

Som vanlig stilte Riksadvokaten og alle domstolene helt til Høyesterett opp for å kamuflere drapet som noe annet. Slik de gjorde også etter massedrapet 22. juli 2011. Noe de fikk påskudd til å gjøre fordi foreldrene til Anne Orderud Paust ble skutt samme natten til formålet om å være det falske flagget. Her følges en kjøreplan fra drap blir beordret til forutbestemt dom foreligger i Høyesterett. Politiske kriminelle styrer hele prosessen.

Slik tror jeg det har vært i hele etterkrigstiden. Lov og rett er frontfamilienes tumleplass.

Hennes ektemann, Per Paust, var blitt påført akutt kreft og døde noen uker før kona ble skutt. Han hevdet å ha blitt forgiftet med en flaske vin.

Begge ble trakassert og terrorisert før de ble drept. På klassisk Stasi-vis. Så Arne mente vel at jeg burde komme meg ut av landet og søke asyl før de tok meg en gang for alle. Jeg var jo blitt forsøkt drept flere ganger noen år før. Å forlate landet ville jeg ikke. 

Jeg hadde små barn og visste ikke en gang hvor jeg skulle ha reist for å være trygg. Dessuten hadde advokatene Håkon Bleken, Johan Fredrik Remmen og Jens Christian Hauge lurt forsikringsselskapet til å ta fra meg alt jeg hadde av pensjonsrettigheter og livsforsikringer. Med falsk informasjon. Pluss alt som het lønn. På like falskt grunnlag. Jeg hadde knapt skjorta igjen. Til og med livet hang i en tynn tråd lenge.

Dette var jo en internasjonal bande som jeg hadde med å gjøre, og jeg traff de hemmelige russiske tjenestene like mye når jeg var i Paris som i Oslo eller Stavanger. Jeg var infiltrert av de hemmelige tjenestene fra øst helt til skinnet, og hadde vært det siden jeg var i tjueårsalderen, men det oppdaget jeg ikke før i 2002.

Høyesterett stilt seg i spissen for å snu forholdet mellom venstreside og høyreside i Arbeiderpartiet opp ned, i likhet med å snu forholdet mellom politi og banditter på hodet, etter at Russland overtok for Sovjetunionen på tampen av 1991, slik at vi på høyresiden i Arbeiderpartiet kunne bli knust sammen med overvåkningspolitiet. Det var to fluer i ett smekk.

Når en lignende prosess skjedde i Amerika, der de hemmelige russiske tjenestene i realiteten satte inn Bill Clinton som mellomleder i den viktigste fordekte vasallstaten, var det ingen venner igjen for oss som hadde stått på USAs side i den kalde krigen. Ikke forsto vi heller da omfanget av den russiske krigslisten på det globale og strategiske planet. Den var jo helt enormt stor, skulle det vise seg.

Russlands hemmelige tjenester - sammen med sine venner på venstresiden - og de mange stripete ellers i politikken, som hadde fått tap snudd til seier som følge av dette kontinuerlige bedraget utover 90-tallet, kunne dermed styrke det fordekte russiske herredømmet over Norge, skape mafiatilstander i Oslo og benytte marionettene til å hente milliarder av kroner fra statskassen til kriminelle formål, som blant annet å bygge opp en oligark for å styrke Kremls strategiske tak på norsk politikk innen gass og olje. Nå var KGBs etterfølgere også blitt rovdyrkapitalister. 

Arne Karstad ble en tid forvist til utlandet, noe de hadde forsøkt å gjøre med meg også i begynnelsen av 1996, for å kunne narre befolkningen uten hindringer ved hjelp av Lundkommisjonen, men jeg sa nei. Jeg var ikke frisk nok etter å ha blitt forgiftet i 1995. Målet hadde vært at jeg skulle si ja for å komme meg.

Arne Karstad var en venn av etterretningstjenestens og Arbeiderpartiets grå eminense, samt sjef for Stay Behind, seksjonssjef og direktør Trond Johansen, og han ble i år 2000 hentet tilbake fra en grå og trist tilværelse noen år ved ambassaden i Finland for å overta som spionsjef etter Trond Johansen i den militære etterretningen.

Vi ble enige om ikke å ha mer kontakt i 2003. Det ble for komplisert. Arne kom i skvis da jeg ble forfulgt, terrorisert og forsøkt drept igjen i 2002 og 2003.

Jeg skulle vel ha reist hvor som helst i stedet for å bli værende i denne fordekte mafiastaten under Russland. Jeg er blitt grusomt torturert til tider, og er nå funksjonshemmet av all torturen. Så løpet er kjørt. Jeg klarer ikke en gang å komme meg ut av Førde, og knapt nok ut av leiligheten. Så jeg angrer på at jeg ikke tok hintet fra Arne Karstad og stakk av fra alt og søkte beskyttelse i et annet land. Mens jeg fysisk var i stand til det.

Norge har ikke bærende nasjonale strukturer innen sikkerhet, kun illusjoner stort sett, og det er ikke måte på hvor mange fine ord om å bekjempe tortur som både den ene og andre myndighet hevder å ivareta. Det er bare munnsvær. 

Dette er et land som er helt i hendene på organisert kriminalitet, og alt demokrati på nasjonalt plan er staffasje og russiske kulisser. Slik det er i mange andre vestlige land. Jeg vet det, for jeg har gjort et ufrivillig dypdykk i denne russiske satellitten som Norge har vært siden mellomkrigstiden og ser parallellene til andre. 

Etter at øst-tyske Stasis oppskrifter er brukt systematisk mot meg de siste tjue årene, kan jeg forsikre om at de ikke står noe tilbake for nazistiske Gestapos. De er djevelsk utspekulerte, og ofte indirekte, ettersom målet også er å narre tredjemann til å begå svik mot og skader på andremann.

Jeg unner ikke min verste fiende å bli psykisk og fysisk torturert med disse sofistikerte teknikkene.

Det eneste som jeg vet, er at Gud, om han finnes, hjelper den som hjelper seg selv. Kommunismen som ideologi er angivelig død på våre kanter, men det er absolutt ikke metodene. Vi skjuler dem bare i flotte ord om at virkeligheten er motsatt. Det er maskirovka. Kun russisk sminke er det.

Det er i hvert fall min erfaring i tjue år.

https://www.sivilombudsmannen.no/tortur-og-umenneskelig-behandling/category2861.html
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
22. juli 2011 henger som et sverd over Jens Stoltenberg

Kan du være for og mot Russland til samme tid? Alliert innad i hemmelighet og motstander utad i det åpne?

Ja, hvis du er dobbeltspiller og bedrager. Da er kontradiksjoner normen.

Å bli generalsekretær i NATO var dessuten med på å kamuflere at Jens Stoltenberg var den mest sentrale nordmannen, da han selv som statsminister og det gamle systemet fra mellomkrigstiden indirekte ble styrket under fortsatt russisk overherredømme fra skyggene som følge av massedrap og forløpende bedrag, spunnet på blant andre likene av de vergeløse ungdommene som ble drept til dette høye politiske formålet.

Blir forbrytelsen stor nok og dobbeltspillet gjennomført konsistent og konsekvent, blender du lett alle med et så stort bedrag. Slik du har sett i Norge siden 22. juli 2011. Hele verden ble lurt trill rundt.

At hele den falske staten kan bli avslørt i Norge, har ikke bare store følger for den norske befolkningen, men kan utløse at de andre dominobrikkene begynner å falle, og den største i så måte er USA.

At president Barack Obama utnevner Jens Stoltenberg til øverste sjef for NATO, fordi han har medvirket til å drepe egen befolkning til fordel for Russland, forteller jo ganske klart hvor også Obama har lojaliteten sin. Egentlig. 

President Barack Obama er ikke bare det personifiserte bedrag, men også gammel sovjetkommunist. Med Nobels fredspris som maskering fra Moskva, indirekte tildelt fra mellommannen Thorbjørn Jagland. I et annet bedrag, der falske premisser ble lagt inn i fremtiden for konklusjonen som ble trukket i samtiden for å få det til. I 2009. Det er slik Kreml gjør det.

"You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time."

Abraham Lincoln
president, USA (1809-1865)

http://no.sputniknews.com/politikk/20160130/1231691/russland-nato-stoltenberg.html
 ·  Translate
Russlands streben etter «å endre grenser i Europa» er blitt for NATO-landene en stimulanse forl å bevilge flere penger til forsvar, mener alliansens generalsekretær Jens Stoltenberg.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
5 comments
 
NRK ber om å bli nedlagt og Gule om å bli arrestert                             

NRK har en gammel SV'er som sjef, og har benyttet en tidligere terrorist og bedrager som ble opplært av instruktører fra øst-tyske Stasi og KGB i Midtøsten til å drive terror på 70-tallet, som den fremste ekspertkommentatoren på terror siden 22. juli 2011. Noe som har vært helt absurd, uten journalistisk grunnlag overhodet, og som har medvirket til å kamuflere reelle forhold i den groteske nedslaktingen av vergeløse mennesker i Norge. De fleste bare barn og unge.

Dette har vært en del av hjernevaskingen av det norsk folk for å få dem til å tro på en stor løgn. Dette har vært ren propaganda.

Når mennesker ble viklet inn i arbeid for østlige hemmelige tjenester som unge, kom de aldri ut igjen rene, og alle sikkerhetsorganer må forutsette at Lars Gule også i dag arbeider for de hemmelige tjenestene i Moskva. Noe annet ville være uprofesjonelt.

Lars Gule har deltatt meget aktivt i narrespillet som er spunnet på de 77 likene fra 2011, og har opptrådt som en bølle på nettet og andre steder mot alle som ikke uten videre godtar den store løgnen av en offisiell historie om 22. juli 2011. Han har vært et av de største netttrollene.

Lars Gule har ikke gjort annet enn å medvirke til forbrytelsen i form av å kamuflere de virkelige omstendighetene og det virkelige motivet med denne falske flaggoperasjonen for smart, brutalt og indirekte å styrke Russlands fordekte herredømme over landet. 

Han fikk til og med rikelig med offentlig pengestøtte indirekte fra mannen med kodenavnet "Martin" hos russiske FSB, alias Jonas Gahr Støre, for å skrive bok om ekstremisme. Som en del av kamuflasjen. Uten å nevne at han selv er en av de absolutt største ekstremistene på venstresiden. Lars Gule har jo bevist at han er farlig også, og at han er troende til å sprenge vergeløse mennesker i lufta. Om så er. Samme om de er kvinner eller barn.

Det er interessant at det er særlig NRK, TV 2, Vårt Land og Aftenposten som har opphøyet denne mannen som ble tatt på fersken med ryggsekken full av sprengstoff på flyplassen i Beirut i 1977, til en objektiv ekspert på terror og massedrap. Det forteller hvilke krefter som også styrer dem, slik at det også kan få rette følger. Når regnskapets time kommer. 

NRK er det ingen grunn til å beholde i dagens form, etter at institusjonen bevisst har ført befolkningen bak lyset ut fra politiske motiver. I fire og et halvt år. Det finnes ingen grunn til at det norske folk skal betale milliarder av kroner for å bli stukket i ryggen og sveket på det groveste. Det er bare å legge ned dette norske reiret for Kreml uten å nøle.

Kun distriktskontorene i NRK bør beholdes når det er ryddet opp på min gamle arbeidsplass i Oslo. Den samme skjebnen venter TV 2, som umulig kan ha noen tillit lenger, etter å ha medvirket så sterkt til denne forbrytelsen for å styrke det gamle politiske systemet fra Stalins tid under Kreml fortsatte fordekte herredømme. Norge har ikke bruk for medier som går en fremmede stormakts tjeneste i ett og alt. Som glatt er med på å maskere massedrap.

Dødsskvadronen som opererte på Utøya og slaktet barn og ungdommer for indirekte å styrke det gamle russiske taket fra skyggene på oss nordmenn, har bakgrunn fra venstresiden i norsk politikk. Høyreekstremisme var den fabrikkerte masken. Det var det falske flagget.

Siden Lars Gule på den samme venstresiden fra regissørene er godt koordinert med de virkelige morderne og mafiaadvokatene som har stått for andre deler av bedraget i denne operasjonen de siste fire årene, må han etter hvert regne med å få politiet på besøk, han også. For deretter å bli fraktet bort med håndjern på. Noe annet ville være nok en politiskandale.

Håndjern har jo Lars Gule opplevd før, i 1977.  ABB har lagt malen for hvordan andre av dem som har medvirket skal behandles. 

Dette var et omfattende angrep. Med mange medvirkende som gjorde sin tildelte del av den store jobben. Sviket mot eget land og folk er til sammen enormt.

http://www.nrk.no/nordland/politiet-far-skryt-for-hjemmebesok-hos-nettroll-1.12783088

Falsk i ett, falsk i alt - med virkelige følger

 Regjering og storting bruker å rømme hvis det blir for vanskelig. I grunnen har ingen av dem noe sant og lovlig grunnlag for å styre uansett, siden hele det politiske systemet er bygget på falskt grunnlag med virkning fra 10. januar 1940, da statsmakten ble stjålet videre fra folket i et statskupp som følge av kommunistisk bedrag.

Det er umulig å trekke sanne konklusjoner ut fra et falskt premiss i bunn. At det i mellomtiden er holdt valg i regi av kuppmakerne i denne fordekte russiske vasallstaten, er i så måte irrelevant. 

Dagens statsråder og stortingsrepresentanter har ikke noe mer sant og lovlig grunnlag for å fatte gyldige og lovlig vedtak enn deres kolleger hadde fra 10. januar 1940. Det følger av rene rasjonelle årsaker. Når de politiske kommer i tillegg, nemlig det skjulte russiske herredømmet, sier det seg selv at dagens rikspolitikere agerer beslutningstakere uten noe som helst annet grunnlag enn en illusjon. De har i virkeligheten ikke mer myndighet noen av dem enn du og jeg. Eller Ola og Per fra hvor som helst.

Det er utrolig, men sant. Slik er det når alt er et spektakulært korthus i utgangspunktet. Bare følgene av illusjoner er virkelige.

Norge har en doblet stat med innlagt strukturfeil til fordel for Kreml, som sørget for å gjøre statskupp, slik at de senere kunne telle stemmene når valg ble illudert etter krigen. Her i landet har sovjetiske NKVD, KGB og nå russiske FSB fått det resultatet ved valg som de har ønsket til enhver tid. Siden de norske partiene i grunn og bunn er samme ulla, har det ikke betydd så mye uansett for Kreml. Den dype staten bestemmer det mest betydningsfulle.

Norge styres med narrespill og bedrag i absolutt alle forhold som betyr noe, og Stortinget blir lurt trill rundt til å gjøre hva som helst, siden ikke akkurat høy intelligens preger forsamlingen. 

22. juli 2011 var i så måte bare ett bedrag av mange. I en stat der Stalin lever i beste velgående, men i Armanidress og med bedrag i langt mer kreative utgaver. Smart bedrag kamuflert som smart jus, er å foretrekke. Mafiaen har godt tak på lov og rett. Som utgjør bærebjelkene for Russlands fordekte herredømme i Norge.

Norge er når kamuflasjen er avdekket en mafiastat. Akkurat som moren, Russland. Den som teller stemmene er hva som betyr noe når et demokratisk ferniss utad skal holdes ved like hvert fjerde år. Da velger nordmenn en front som skaper en annen front, nemlig det som nordmenn tror er en regjering. Det verste er at statsrådene selv også tror det, så russerne er flinke. Med sin sofistikerte bruk av kontradiksjoner. Ingen skal ta fra dem det.

Stalins regler har fra skyggene styrt Norge i generasjoner. Mennesker som stemmer avgjør ikke et valg, for det gjør menneskene som teller stemmene, mente Josef Stalin, og blant naive nordmenn har det vært lett å arrangere og få til slike systematiske valgfusk. At noe skulle være sant i narrespill, er for øvrig rasjonelt umulig. Bare følgene er virkelige. Når alle er lurt trill rundt. Som etter 22. juli 2011.

https://pbs.twimg.com/media/B-YB7qAIEAAGxKT.jpg
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Når politikk blir kriminalitet

Da kan du få Nobels fredspris av Thorbjørn Jagland, slik den russiske konstruksjonen Den europeiske union, EU, fikk i 2012. For å skape fred i Europa.

Dette er et klassisk kriminelt prosjekt fra Kreml. Da KGB avviklet Sovjetunionen i 1991, gjenoppstod den lenger vest i form av EU i 1992. Noe som var nok et smart trekk på det store sjakkbrettet. Russland organiserte Europa ut fra prinsippet som du finner blir brukt i de populære russiske dukkene - matrjosjkaene. 

Nasjonalstater ble puttet opp i en stor dukke. Som igjen ble puttet opp i en enda større. Nemlig Russland selv. 

De tidligere øst-europeiske landene gikk rett i fella fra KGB med de nye navnene FSB og SVR, og de hemmelige russiske tjenestene lurte Norge inn bakveien som følge av narrespill overfor befolkningen, blant annet med aktiv bruk av Jonas Gahr Støre med kodenavnet "Martin" hos gamle KGB. 

I tillegg stiller Norge med en dødsskvadron fra skyggene for at det hele skal gå seg til i Europa.  Alt for freden.

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/eureferendum/12124910/Sir-Bernard-Ingham-EU-is-corrupt-useless-and-riddled-with-fraud.html
 ·  Translate
Sir Bernard Ingham has warned Britain not to throw away another £12 billion down the European Union's corrupt 'mafia drain'
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
3 comments
 
Farligere å kritisere makten i Norge enn i gamle Sovjetunionen

http://www.standpunktet.no/2016/02/05/farlig-a-kritisere-norske-makthavere/

Hovmod står for fall

Politidirektør Odd Reidar Humlegård griper ikke inn når en politimester på Østlandet som han selv ikke vil bruke lenger, sparker en politimann for hans politiske meninger som privatmann. Selv har Humlegård som politidirektør medvirket i den falske flaggoperasjonen for å styrke russisk makt over landet siden 2012, og har latt arrangørene av terroren gjennomføre drapsforsøk mot meg som har fortalt sannheten om 22. juli 2011 omtrent fra første dag. 

Så politidirektør Humlegård har vært medvirket til to terroranslag. For noe annet enn terror er det ikke som har rammet meg heller som følge av hva jeg skrev på nettet etter 22. juli 2011. Om nettopp terror. 

Unnlatelser kan være like ille som aktive handlinger. Å la den russiskstyrte mafiaen få fritt spillerom overfor et vergeløst menneske som forteller folket hva sant er etter et terrorangrep, er ekstremt grovt av en politisjef. 

I den store sammenhengen med så grove pliktbrudd fra toppene, kommer derfor avskjeden av en vanlig politimann på Østlandet, fordi han ikke deler den lokale politimesterens politiske syn, i et underlig lys. Han bør få jobben tilbake, mens andre bør miste den.

Embetsverket går rundt og tror at det ikke kan tas for forbrytelser. Det samme gjør politikerne. Lærte de ingenting på skolen om 1945? Hovmod står som regel for fall. Det trengs statueres mange eksempler etter 22. juli 2011. Hvis Kremls solide grep om landet skal gjøres noe med. Det skal ikke lønne seg å svikte. 

http://www.aftenposten.no/meninger/Politiets-ansvar-for-de-mest-sarbare--Odd-Reidar-Humlegard-8322514.html
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Dette ble også Amerikas og Vestens skjebne

Det er bare å bytte ut bokstavene USSR med USA, og Stalin med Obama eller Clinton, så har du samme gamle bildet i ny drakt, og klarere kan det ikke bli bevist hvem som vant.

"The USSR is the country of lie, the absolute lie, the integral lie. Stalin and his subjects are always lying, at every moment, under every circumstance, and by dint of lying they no longer even realize that they are lying.

Where everything lies, nothing lies.

The USSR is nothing but a lie based on fact. In the four words those initials stand for, here are no fewer than four lies."

Boris Souvarine
franskrussisk kommunist
1937

https://www.youtube.com/watch?v=gPHnadJ-0hE
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
4 comments
 
Kan bli andre hjerteskjærende scener også

Det blir vel smertefullt også for Erna Solberg, Jens Stoltenberg og andre norske politikere å gå i fengsel for å ha medvirket til massedrap på egen befolkning. For det er jo hva de har gjort sammen med Russlands hemmelige tjenester og deres norske partnere for indirekte å befeste det norske systemet og det gamle fordekte herredømmet som Kreml har over Norge.

Vidkun Quisling trodde ikke at han skulle bli arrestert en gang 8. mai 1945. Så villfarelse og manglende bakkekontakt blant norske politikere er ikke noe nytt fenomen.

http://www.nettavisen.no/.../erna-advarer.../3423184706.html
 ·  Translate
Story
Tagline
Jeg er tidligere reporter, sjefredaktør og forsvarspolitiker. Siste året har jeg arbeidet med å avsløre bedragoperasjonen i forbindelse med terroren og massedrapet i Norge 22. juli 2011. Bak all kamuflasjen finner du også i denne operasjonen en gammel kommunistisk fremgangsmåte som går igjen i en rekke andre kombinasjoner av drap og bedrag opp gjennom historien. For indirekte å sikre og bygge opp makt.
Introduction
Bosted er Førde, Sogn og Fjordane i Norge.

Jeg har vært reporter i NRK Dagsnytt og NRK Utenriksredaksjonen i Oslo (1980-1986), og ansvarlig redaktør for avisene Firdaposten i Florø og Rogalands Avis i Stavanger på 90-tallet. I sistnevnte var jeg også administrerende direktør. 

Fra 1986 til 1988 var jeg personlig sekretær (politisk rådgiver) for forsvarsminister Johan Jørgen Holst. Han var til vanlig direktør for Norsk Utenrikspolitisk Institutt, mannen bak Oslo-avtalen i Midt-Østen i 1993, og ble regnet som Norges aller fremste sikkerhets- og utenrikspolitiker.

Johan Jørgen Holst døde som utenriksminister i 1994, bare 56 år gammel, etter å ha blitt rammet av en rekke hjerneblødninger. Statsminister og lege Gro Harlem Brundtland fastslo straks at dødsfallet var følge av en medfødt feil hos Holst. I så fall har jeg samme feilen, pluss noen til, og har overlevd. En annen sekretær for Johan Jørgen Holst da han var forsvarsminister, ble skutt og drept i 1999. Drapet ble kamuflert med falskt motiv og falsk kontekst.

Jeg har ledet og vært medlem av flere regjeringsoppnevnte og andre offentlige utvalg innen Forsvaret. Min sikkerhetsklarering var NATO Cosmic Top Secret.

I dag er jeg pensjonist, men innsikten i forsvars- og sikkerhetspolitikk er ikke avhengig om jeg går i blådress eller ikke. Min bakgrunn og personlige erfaring har til følge at jeg kan gi deg langt dypere analyser og forståelse av den politiske virkeligheten enn hva du får i den vanlige pressen. Den dype staten kjenner jeg bedre enn de fleste.

Jeg hadde det første høye tillitsverv med daglig virke i Forsvarsdepartementet allerede som 23-åring. Mens Rolf Hansen var forsvarsminister og Johan Jørgen Holst var statssekretær. Da ble jeg infiltrert av den øst-tyske etterretningstjenesten Stasi. Med etter hvert stadig større følger. Særlig etter at det angivelige utfallet av Berlin-murens fall i 1989, ble snudd på hodet i Norge som følge av nye kommunistiske narrespill, og Stasi ble innlemmet i KGB.

Etter overgangen fra Sovjetunionen til Russland skiftet de hemmelige tjenestene i Kreml navn og ble til FSB, og det gamle og tidligere godt maskerte herredømmet over den norske staten helt tilbake fra Josef Stalins tid på 1930-tallet, ble styrket og ført videre inn i en ny tid.

Nordmenn har hittil vært gjennom tre skifter av navn hos de hemmelige tjenestene som har kontrollen over oss: NKVD, KGB, og nå FSB. Med andre ord er det flere generasjoner og langt over 70 år siden Norge mistet selvstendigheten og levde videre på illusjonen. Stalin doblet alt han kom over, stater ikke minst. 

De færreste har hatt så langvarig og personlig kontakt med de hemmelige tjenestene i øst som jeg har hatt opp gjennom livet. Så innsikten er dyp i hvordan dobbelstater fungerer. Faget konspirasjon er en del av etterretning og sikkerhetspolitikk, og det machiavelliske livet i skyggene lærer du best i praksis. Spesielt når livet står på spill og du må redde det.

Som en følge av innsikten i hvordan Norge og andre stater i virkeligheten styres fra skyggene i forhold av betydning, blir det til stadighet kjørt svertekampanjer mot meg på nettet og ellers. De velger jeg å overse. Den slags metoder blir alltid benyttet mot dissidenter i slike systemer. Hvis du ikke blir drept, blir du diskreditert. Du kan bli begge deler.

Indirekte bedrag går ut på å manipulere mennesker i målets omgivelser. Mennesket som er mål rammes da indirekte. Ikke bare direkte. Som vanlig bedrag gjør. Det er slik de mest profesjonelle bedragere skaper en snøballeffekt og Vår Sak: Cosa Nostra.

Å benytte mennesker i omgivelsene til målet som mellomledd for å lure, tvinge og begå svik, betyr altså at bedraget er middelbart, ikke umiddelbart. Det er primært indirekte.  

Like mye som ett enkelt menneske som jeg selv og andre, kan være mål for slike anslag og bedrag, kan deler av og en hel befolkning være mål for samme fremgangsmåten, slik 22/7 er et eksempel på. "9/11" er samme historien. Det er samme strukturen som går igjen i de ulike arrangementene. De kommer i kreative variasjoner, og alle er spektakulære. 

Jeg har etter hvert bak meg mange år som infiltrert og forfulgt systemkritiker og opposisjonell i Norge, og har vært utsatt for en rekke drapsforsøk, systematisk mishandling og trakassering. Med klassiske kommunistiske teknikker. 

Noen av disse teknikkene innen psykologisk krigføring, forteller den britiske journalisten Luke Harding fra The Guardian om i en bok som kom ut i fjor med tittelen "Mafia State." Han er mildt terrorisert i Russland i forhold til hva jeg er blitt i Norge. Han er ikke fysisk blitt torturert.

Mennesker som blir frarøvet søvnen, forgiftet og trakassert, blir selvsagt syke av det, men de har ingen sykdom. Selv om en slik illusjon kan bli skapt. 

De mest avanserte metodene innen bedrag i offentlig og privat saksbehandling, har jeg identifisert det siste tiåret, og kan fortelle om. Dette totalitære fenomenet er internasjonalt. Bedragene er i første rekke indirekte, og de blir i ulike former benyttet både i Norge og andre vestlige land til å manipulere viktige forhold til ønsket utfall. 

Hvordan terror og bedrag blir kombinert i små og store operasjoner, beskriver jeg, etter å ha kartlagt fremgangsmåten i disse oppleggene. De følger gamle oppskrifter fra Josef Stalins tid. I tillegg til å kunne omfatte brutal vold og tortur, blir det bygget på teknikker fra magikere og andre illusjonister.

Dagens bedragoperasjoner er blitt mer velutviklede og sofistikerte siden Lenin og Stalins dager, men den grunnleggende strukturen og tankegangen bak er den samme.

"Spillet i det negative rom" var det nazistiske navnet på slike opplegg. 

Med disse smarte teknikkene kan forbrytelser bli hvitvasket og maskert som lov og rett, og utgis for noe annet enn hva de er. Jurister blir særlig mye benyttet i disse bedragene. Hvor byggeklossene er kontradiksjoner. Med illusjoner og bedrag til følge.

Da dreper du også dine venner for å styrke dine venner, slik det er gjort i Norge i 2011. I slike juridiske konstruksjoner blir det benyttet en grunnleggende motsigelse i selve strukturen av hele opplegget.

Kombinasjonen av mordere og jurister skaper bortimot perfekte forbrytelser.

Blant konklusjonene som følge av å ha identifisert fremgangsmåten, er at du i kulissene finner samme regissør bak terrorangrepene i USA i 1995 og 2001, som i Norge i 2011. Det samme gjelder Polen i 2010. 

Dette forteller ene og alene det karakteristiske bedraget med opphav fra sovjetisk tid, som du finner i forbindelse med den nasjonale saksbehandlingen av disse angrepene. Som gjennomføres mot vergeløse mennesker.

Samme fremgangsmåte og annen overensstemmelse, er å finne i alle disse forholdene. Det samme er profesjonelle bedragere som utad er jurister. De benytter prosedyrer og teknikker fra illusjonister som lurer alle kontinuerlig. Med maskering av den virkelige hensikten til følge.

Kommisjoner med en jurist som leder er fast innslag etter slik terror i berørte land, og når den slags rapporter blir presentert som usminket og ærlig sannhet, er det stikk motsatte tilfelle i virkeligheten. Alt blir gjort mer sminket og uærlig som følge av saksbehandlingen.

Den prefabrikkerte usannheten om terror og drap bygges ut på denne måten, og den blir gitt større seriøsitet og autoritet utad gjennom følgene av behandling i slike særskilte kommisjoner, og det samme skjer ved bruk av domstoler i disse forholdene. Hvor bedrag blir spunnet på drap.

Stalin fant det største sikkerhetshullet i vest hos juristene, og dette hullet i sikkerheten er nå sprengt stort og gjort til en permanent åpen port. Rettsstater i vest kan med spillet i det negative rom bli snudd til forbryterstater. Som medvirker til drap, terror og hvilken som helst annen kriminalitet.

Alt med det gode som formål kan bli snudd til det stikk motsatte på denne måten. Hele stater og sikkerhetssystemer kan bli snudd mot egne befolkninger.

Signaturen er KGBs. For å benytte det gamle navnet på de hemmelige tjenestene fra øst. Som i dag altså heter FSB. Pluss SVR og GRU for andre deler av disse tjenestene, for å være helt presis. Uten at nye navn har forandret metoder og opplegg. Det brukes samme modellene og prosedyrene som før.

Dette er skarpsindig og djevelsk genialitet fra Josef Stalins tid.

Som er mer levende enn noensinne. Den geniale ondskapen er bare oppgradert og modernisert. Ikke minst for å kunne bli maskert enda bedre enn før som lov og rett. Den er mer enn noensinne blitt systematisert med dette formålet. Så kriminalitet får et skinn av legalitet, og den kan bli fremstilt som noe annet enn hva tilfellet er.

Den røde tråden fra gamle dager er bare farget om. Intet reelt brudd med fortiden er skjedd fra øst. Bare en stor illusjon om det er skapt siden 1992. Med betydelige følger for maktforhold i vest. På alle nivåer. Det er derfor i vest, og ikke i øst, at det egentlig store og virkelig dype bruddet med fortiden finner sted. 

Strategisk bedrag er en krigskunst som Moskva behersker bedre enn noen. Å illudere tap kan være genialt for å vinne. Etter tjue år med følgene av denne illusjonen, er både Europa og USA kommet enda mer under den fordekte russiske hælen. Indirekte. Som følge av denne strategiske finten, og de brutale terrorangrepene som er kommet for å befeste fordekt makt i skjul av krigslisten. I det virkelig store spillet. Som amerikanske sikkerhetspolitikere kaller "The Grand Strategy."

Mafiastaten fra Lenin og Stalins tid har skiftet ham, og er som en følge blitt virkelig stor og mektig. Den er nå et russiskledet imperium over flere kontinenter. Med en rekke vestlige mellomledere. Som smart er kapslet inn i det reviderte systemet fra øst. Hvor hemmelig makt er hva som betyr noe. Alt annet er egentlig fronter.

"The Dual State" var et totalitært konsept som kommunister og nazister hadde til felles. Siden den gang er dobbeltstater som grunnprinsipp blitt systematisk videreutviklet, gjort mer sofistikert, realisert og bygget ut i land etter land i vest. Alle har en demokratisk fasade utad som kamuflerer gamle og velkjente maktpolitiske realiteter innad. Med samme sort bedrag i offentlig saksbehandling av viktige forhold som felles strategisk særtrekk.

Bedragerne er som regel forkledd som jurister. De er muldvarpene. Som før. Med den forskjell at nå er antallet større enn noensinne. 

Den maskerte makten østfra er blitt forsterket på et grunnlag som var systematisk og godt bygget opp fra før. Tyngdepunktet er flyttet vestover i de siste tjue årene. Med en slik forflytning av reell makt, kommer også kombinasjonen av terror og bedrag for indirekte å sikre og befeste hva som er oppnådd, og som stadig mer blir oppnådd med totalitære metoder som dette. Slik den nå stadig mer demoraliserte befolkningen i USA erfarer. 

Amerikanere går i realiteten gjennom en smertefull prosess fra liv i frihet til liv som det motsatte i en fordekt og stadig mer totalitær vasallstat. Som følge av å ha tapt en kald krig som de er narret til å tro var vunnet. Tro er en disponerende egenskap.

Spillet i det negative rom har absurde følger, og en av dem er at USA tapte den kalde krigen lenge før den utad var over. Med illusjonen om et motsatt utfall. Det brutale kuppet mot president John F. Kennedy i 1963, var en milepæl i så måte. Det er nå femti år siden Kennedy fikk en kule i hodet. Som om han skulle ha vært en kulakk under Stalin.

Hos meg er det ingen tvil om at dette kuppet i Amerika var en bedragoperasjon fra KGB. Etter å ha identifisert fremgangsmåten. Som er konsistent med tilsvarende forhold og andre bedragoperasjoner østfra.

Senere har Russland hatt et stadig bedre grunnlag for å styre viktige forhold i USA ved hjelp av intriger og liknende narrespill. Watergate-skandalen peker seg spesielt ut. Da måtte Richard Nixon gå av som president. I 1974. Bedragmetodene med denne følgen var KGBs.

Likevel må du lenger tilbake enn til Nixon og Kennedys dager, for å forstå sammenhengene bedre. Mine analyser på bakgrunn av å ha identifisert bedragmetodene østfra, viser at russerne lurte til seg den viktigste strategimakten allerede rett etter krigen. Da USA grunnla CIA og opprettet NATO på en måte som gjorde at begge deler kunne bli snudd mot sine egentlige formål, og gradvis bli langt større østlige suksesser enn vestlige.

Dette har vært strategisk krigskunst av høy klasse fra Moskva siden lenge før krigen, og nylige hendelser som "9/11" i 2001, blir langt lettere å begripe når du kan nøste opp de rette trådene bakover, etter å ha identifisert motoren i utviklingen. Denne motoren er smart russisk bedrag. Etter samme oppskrift. I tiår etter tiår. Du er nå inne i et nytt årtusen med samme gamle historien.

Nå er sosialisme som trekkplaster og kamuflasje byttet ut med menneskerettigheter. Verden vil bedras og du med den. Det er smart gjort. Ingen er mot himmelen på jorden.

Russisk intelligens har vært den avgjørende strategiske faktor for suksess i alle år. Nå kan Russlands president Putin bruke USA omtrent som en fremmedlegion hvor han vil. Som du så ble gjort indirekte i Libya i 2011. Det tyder ikke akkurat på at Putin har tapt noen kald krig. Heller ikke noen annen. Den varme.

Kombinasjonen terror og bedrag er alltid med i den totalitære maktens følge. Slik den også var på Stalins tid. Det er et paradoks at den hemningsløse brutaliteten i seg selv, blender de fleste mennesker fra å se at dette er samme gamle historien. Også i dag. Den er bare kommet mye nærmere inn på livet hos enda flere vestlige mennesker. Fordekt kommunistisk terror som gjennom bedrag lapper skyld over på andre, er ikke lenger fjern og langt borte.

Sannheten ligger egentlig helt opp i dagen, og blir derfor lett oversett.

Sammenhengen burde være lett å forstå. Når den blir forklart enkelt: Den indirekte følgen av kombinasjonen terror og bedrag, er nemlig at folk slutter opp om systemet. Som det i virkeligheten drepes for. Hele befolkninger blir lurt til det.

Slik brutal terror med stor sjokkeffekt har altså en rasjonell forklaring i en strategisk sammenheng. Makt blir indirekte befestet og konsolidert. Krigens logikk er ikke lineær. Den er paradoksal. Derfor blir også følgene av terror paradoksale. Hensikten blir oppnådd indirekte.

Profilbildet er fra 1996. Det er benyttet bevisst. Jeg fikk dette året rettsstillingen som menneske fra fødselen snudd på hodet i forhold til den angivelig vestlige rettsstaten som jeg var borger av. Nettopp som følge av det kommunistiske spillet i det negative rom mot meg. Derfor ble jeg ekspert på det. Smart bedrag kamuflert som smart jus, er noe som jeg behersker bedre enn de fleste, etter i sytten år å ha etterforsket og avdekket dette spillet. I detalj. Enten slikt bedrag er kombinert med drap eller ikke.

Alle forhold ble i mitt tilfelle systematisk snudd på hodet, og andre ble i tur og orden narret til å handle på dette falske grunnlaget. Det er hva denne kommunistiske bedragmetoden går ut på ellers også. Overalt. Hvor den benyttes. Fra mikro til makronivå.

Falsk i ett, falsk i alt, er opplegget. Både i stort og smått. Virkeligheten blir skapt når du og andre blir lurt til å handle på illusjonene. Disse illusjonene blir fortløpende skapt som en følge av selve fremgangsmåten, når spillet i det negative rom er motoren for utviklingen. I disse narrespillene er den vanlige følgen at sannheten om forhold er motsatt av hva du blir lurt til å oppfatte. Dette er en karakteristisk følge av illusjonene.

Menneskesinnet har en innebygget svakhet: Det oppfatter årsak først, deretter virkning. Denne svakheten gjør det mulig for magikere, svindlere og bedragere å lure deg.  Det er en svakhet som blir utnyttet maksimalt i disse kommunistiske bedragene.

Ethvert positiv forhold blir tillagt en samtidig negasjon og andre narret til å handle og beslutte på grunnlag av negasjonen. Bedraget har da stadig større tvingende følger. Mot den eller dem som er målet.

Selve arbeidsprinsippet i det kommunistiske spillet i det negative rom, er å bryte et prinsipp. Konsistent og konsekvent. Det er ikke hvilket som helst prinsipp som blir brutt heller. Aristoteles kontradiksjonsprinsipp, eller motsigelseloven som prinsippet også er kjent som, sier at noe ikke kan være usant og sant til samme tid. Det regnes som det viktigste prinsippet innen rasjonalitet. Som er grunnlaget for vestlig sivilisasjon, opplysning og fremgang.

Kommunistisk barbari og bedrag fra øst, enten det er i gamle eller nye former, utgjør et helt annet grunnlag for menneskers liv. Da holdes to og flere motstridende forhold for sanne til samme tid. Konklusjoner blir hevdet for å bevise premissene. Da er ærlig tanke og rasjonell argumentasjon for å vinne fram i livet, i realiteten blitt erstattet med lureri og røveri, tvang og rå makt for øvrig. Uærlighet og usannhet er blitt satt i system. Da har Vesten brutt med fortidens verdigrunnlag og sivilisasjon, som er blitt bygget på grunnlag av rasjonalitet. På sunn fornuft satt i system. 

Da er friheten tapt.
 
"9/11" i USA i 2001, og "22/7" i Norge i 2011, er to av flere hendelser som bekrefter dette stadig større tapet av frihet. Noe som er lettere å forstå når fremgangsmåten for slik kombinasjon av terror og bedrag er identifisert. Når rett kontekst er klargjort.
Basic Information
Gender
Male