Profile

Cover photo
Norulv Øvrebotten
Lives in 6800 Førde
341,592 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
"The only question left for Hillary — what else are you hiding?"

I en vasallstat under fordekt russisk herredømme gjennom generasjoner, slik USA vitterlig er, er det åpenbare svaret KGB.

Svaret er akkurat det samme også direkte eller indirekte for politikere som kommer seg opp og fram i Norge og andre vestlige vasaller som i hemmelighet blir styrt fra Moskva. Som følge av at statene for lengst er blitt frastjålet befolkningene i disse landene etter at Josef Stalin smart doblet dem.

Kreml er makten bak makten i Vesten.

http://nypost.com/2016/08/24/the-only-question-left-for-hillary-what-else-are-you-hiding/
 ·  Translate
For Hillary Clinton, the hits just keep on coming. Each day brings more evidence that she used her position as Secretary of State to recruit donors for the Clinton Foundation and rewarded them with…
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Vladimir Putins Amerika

Når jeg følger sporet fra Kremls bedragmetoder bakover i amerikansk historie, kommer jeg til 1933 som et nøkkelår for når Josef Stalin fikk det store gjennombruddet. Det fikk han med Franklin D. Roosevelt og hans skokk av kommunister i staben i Det hvite hus.

Deretter ble staten gradvis stjålet fra den amerikanske befolkningen som følge av at den ble doblet fra skyggene av Stalin og hans marionetter i Amerika. Slik som handlingsmønsteret er ellers i vestlige land.

Å hacke seg inn og slippe løs i offentligheten en del mailer mot Hillary Clinton, ble gjort av Putin her om dagen i det generelle arbeidet for å skjule at Russland har hatt det virkelige herredømmet over USA siden mellomkrigstiden, og har kunnet bruke det amerikanske forsvaret siden den gang som en fremmedlegion til å gjøre grovarbeidet for seg i det globale spillet.

Bedre å bli oppfattet som å blande seg inn og rote litt i presidentvalget, enn å bli oppfattet som å eie det. Slik sannheten er.

At det blir oppfattet som en fiendtlig handling fra Kreml å offentliggjøre ufordelaktige mailer om ekteparet Clinton og demokratene ellers, er nettopp hva Putin & Co ønsker i dette presidentvalget som skjer fullt og helt på føydalherrens premisser. Bill Clinton har tross alt vært en nyttig marionett for Russland både som president og ex-president.

Det samme har kona. Hillary.

Bill Clinton fikk åpenbart hjelp fra noen da han klarte å snike seg unna militærtjeneste under Vietnam-krigen.

I 1969 oppholdt han seg både i Sovjetunionen og Tsjekkoslovakia, og det siste landet slett ikke for å støtte opposisjonelle som brutalt var slått ned av russerne etter våren og opprøret i Praha i 1968.

Det er mye som ekteparet Clinton aldri har fortalt noen om, og likene ligger strødd etter dem. Så KGB har tatt godt vare på begge to.

Selv en dødsskvadron fra Norge har Kreml satt inn med jevne mellomrom i Amerika for å hjelpe Hillary og Bill Clinton og Barack Obama.

De tre politikerne har en ytre ring av livvakter som ingen andre.

http://nypost.com/2016/07/26/why-the-democrats-owe-mitt-romney-an-apology/
 ·  Translate
Democrats are probably right to blame Russia for the hack of Democratic National Committee e-mails, and to warn of the threat posed by Moscow’s meddling in US politics. But there’s still something …
3
Norulv Øvrebotten's profile photo
8 comments
 
Når det mediepolitiske komplekset medvirker til massedrap

Når jeg graver fram sannheten om 22. juli 2011, så gjør jeg det med solid journalistisk ballast.

Ikke er jeg nyhetsblind, slik de fleste journalister av i dag er, ikke er jeg redd tross en rekke invalidiserende overfall som følge av å ha gjort en skikkelig jobb som pressemann, og ikke har jeg politiske skylapper.

Jeg ble som ung mann opplært i NRKs gamle tradisjon fra monopoltiden, da upartiskhet og objektivitet fortsatt var et ideal, og jeg har som følge av erfaring både fra forsvar og journalistikk, en unik innsikt i hvordan den norske staten er satt sammen.

Det er ikke mange medarbeidere i NRK som har møtt programdirektøren i korridoren på Marienlyst og blitt trykket i hånden med ordene "NRK er stolt over å ha en slik medarbeider som deg."

Jeg opplevde det med radiodirektør Arne Bonde etter et scoop.

Da A-pressen i 1992 ville opprette en egen gravegruppe, ville sjefen for A-pressens Oslo-redaksjon, Arvid Jacobsen, og konsernsjef Alf Hildrum, flytte meg fra redaktørjobben i Stavanger til Oslo for å lede en slik redaksjon i Dagsavisen.

Jeg sa nei. Hele filosofien bak prosjektet var mot alt hva jeg var opplært til. Når en sak i NRK Dagsnytt viste seg å kreve større ressurser, var denne nyhetsredaksjonen alltid smidig og kunne utvide innsatsen, sette inn flere medarbeidere og grave mer i stoffet.

Den gangen var NRK Dagsnytt landets desidert beste nyhetsredaksjon. "Her er miljøet rått, men hjerteløst," sa sjefen, Gunnar Gran.

Å opprette egne grupper som skal grave fram nyheter på siden og uavhengig av det daglige redaksjonelle arbeidet, har jeg aldri hatt tro på. Så falt da også hele prosjektet i A-pressen i fisk. Noe det ville ha gjort uansett.

Jeg har opplevd at Kreml har lurt alle og enhver i Vesten trill rundt og festet grepet fra skyggene stadig sterkere de siste 25 årene. Det har nær kostet meg livet flere ganger.

Det er farlig å forstå for mye. Det er enda farligere å leve for tett på russisk mafia og etterretning. Slik jeg har gjort i hele mitt voksne liv.

Hva jeg ikke trodde å skulle oppleve, var at nettverk tilknyttet statens Stay Behind skulle sprenge regjeringsbygningen i Oslo sentrum i et storstilt angrep og deretter drepe mange av landets barn og ungdommer på Utøya for smart og indirekte å styrke gamle mafiøse maktstrukturer i landet under fortsatt fordekt herredømme fra øst.

Det fikk jeg likevel oppleve, og regissørene bak kunne jeg plukke ut ganske kvikt når jeg så hva slags bedrag som ble spunnet på de 77 likene. Det var så sovjetisk og kjent at jeg med sikkerhet kunne navngi mafiaadvokaten som hadde snekret alt sammen.

Dødsskvadronen som drepte kjente jeg også altfor mye til. Den gjorde jobben på Orderud gård i 1999 også. For bare å nevne et annet tilfelle.

Jeg trodde egentlig ikke at et samlet mediepolitisk kompleks skulle begå kollektivt landsforræderi og med vilje lyve systematisk til befolkningen og fortelle en offisiell historie om en enslig ulv som ikke henger på greip. År ut og år inn. I en velregissert hjernevask med Aftenpostens Harald Stanghelle i en av hovedrollene.

Likevel har jeg opplevd også det i over fem år. Du kan klype deg i armen av mindre.

Den dagen sannheten om 22. juli 2011 ikke lenger lar seg undertrykke av det mediepolitiske komplekset i Oslo, ser jeg ingen grunn til ikke å straffe sentrale redaktører og eiere som har bedrevet politikk i stedet for journalistikk for å medvirke til massedrap, begå landssvik og sette hele befolkningen i den aller største fare.

Å fysisk stanse fronter for russisk mafia og etterretning innen medier, er like viktig som å stanse nazistiske i sin tid.

Propaganda og cover-up av grove forbrytelser som 22. juli 2011, er ikke journalistikk.

Fremstående politikere og mediefolk har medvirket i fremste rekke til en enorm forbrytelse, og hvis de ser på dommene i et annet og langt mindre alvorlig narrespill over en liknende lest, nemlig trippeldrapet på Orderud gård, vet de noenlunde hvor lenge de må sitte inne.

Kristin Kirkemo, som ble dømt for å ha medvirket til drapene som følge av en straffbar unnlatelse, var den som fikk lavest straff. Hun ble dømt til 16 års fengsel.

I dagens politiske medievirkelighet kan en forsvarer som ikke er en forsvarer, men bare illuderer å være det som sin tildelte rolle i et rigget narrespill, bli kåret til Årets navn i VG i stedet for å bli arrestert og stilt til veggs av pressen for måten han medvirket til denne forbrytelsen på.

At det kunne skje er også utrolig.

Sin egen medvirkning maskerte advokat Geir Lippestad ved å angripe andre for å medvirke på komplett fabrikkert grunnlag.

Geir Lippestad visste at ABB bare var et falskt flagg, eller for å være snill mot denne bedrageren - så burde han ha visst det.

Teknikkene innen bedrag er de samme som er benyttet i utallige narrespill i Norge siden Kreml kuppet den reelle makten og doblet den norske staten før krigen.

Her er et tilbakeblikk. Til en tidligere fase av denne blodige bedragoperasjonen over kommunistisk lest som nå har rullet og gått mot den norske befolkningen i over fem år.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrorangrepet-22-juli-anders-behring-breivik/lippestad-du-har-et-ansvar-naar-du-uttrykker-deg-paa-ekstrem-maate/a/10032175/
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Frigjøring fra fordekt russisk herredømme

Et statskupp med følgende revolusjon i Russland i 1917 ga oss fordekte terrorstater også i Vesten. I både Europa og Amerika.

I disse statene benyttes det kommunistiske prinsippet om å drepe sine venner for å styrke seg selv og sine venner. I falske flaggoperasjoner.

I går skjedde det igjen. I Frankrike.

Bare en kontrarevolusjon 99 år etterpå kan frigjøre oss fra dem.

Norge kan begynne med sannheten om terroren 22. juli 2011 som hittil er blitt kraftig undertrykket av den styrende eliten og mediene som den kontrollerer. Alle har de løyet i fem år.

Deretter kan dominobrikkene begynne å falle på begge sider av Atlanterhavet.

Kombinasjonen av terror og bedrag med 77 drepte mennesker for fem år siden befestet makten over staten som Kreml med norske lakeier røvet til seg i et statskupp med virkning fra 10. januar 1940.

Siden den tid har ikke Norge hatt noe lovlig styre av nasjonen. Valg har vært narrespill på overflaten uten betydning for underliggende russiskstyrt mafiamakt.

Nordmenn som har utgitt seg for å styre landet har alle vært marionetter først under Sovjetunionen og deretter Russland.

Over 76 år med landssvik bør være nok.

Over 76 år med landssvik bør være nok. Alt bedraget som kynisk er blitt spunnet på drepte barn og ungdommer de siste fem årene burde fjerne all tvil om at dagens kriminelle styre av russiske marionetter i Oslo må bort.
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
10 comments
 
Hvilken straff er rimelig for massedrap på 77 mennesker?

Som Siv Jensen har vært med på i flere år nå? Enhver voldtekt blekner sammenliknet med en slik forbrytelse mot egen befolkning.

Sammen med statsminister Erna Solberg og justis- og beredskapsminister Anders Anundsen utgjør Siv Jensen regjeringens sikkerhetsutvalg som i særlig grad har sørget for cover-up av terroren i 2011. Samt har ført befolkningen kontinuerlig bak lyset. I et narrespill som er pågått i år etter år. Til fordel for en gammel dobbelstat av kommunistisk modell og en mafia under fordekt russisk herredømme.

Frekkheten i Oslo er grenseløs. Det samme er undervurderingen av befolkningens intelligens.

En slik hensynsløs kriminalitet og et så stort folkebedrag var ikke den dødsdømte og henrettede Vidkun Quisling i nærheten av, selv da landet var åpent okkupert av tyskerne, og ikke i det skjulte som de langt mer sofistikerte og smarte russerne har stått for ved å doble staten.

Dette har Kreml kunnet gjennomføre ved hjelp av villige norske kvinner og menn som har vært sugne på makt i generasjoner, og som dermed har sveket eget folk over en lav sko. Siv Jensen er bare en av dem som er gått i Kremls tjeneste.

Oslo er et mafiareir. Den norske stat i hovedstaden har ført hybridkrig mot egen befolkning i over fem år ved hjelp av massedrap og bedrag for å fortsette som maskert vasall under Russland.

Å kombinere drap på vergeløse mennesker med kontinuerlig bedrag, er klassisk kommunistisk krigføring mot eget folk. Det er hva som i dag av enkelte kalles hybridkrig. Målet blir oppnådd indirekte.

Dette er voldtekt fra staten av eget folk uten sidestykke. Straffen skal være deretter.


http://www.vg.no/nyheter/innenriks/frp/siv-jensen-voldtekt-skal-straffes-hardt/a/23768327/
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Oppgjør med terror

To ledere under fordekt russisk herredømme hilser her på hverandre på tampen av møtet i NATO i Polen, etter å ha kommet med en erklæring som bare inneholder uforpliktende ord og besvergelser, og som kun har én hensikt:

Nemlig å lage en illusjon om at det finnes en reell konflikt mellom føydalherren i øst og de maskerte vasallene i vest. For å narre befolkningene i egne hjemland. Slik de også gjør i stadig flere narrespill over kommunistiske lester med mange døde.

I Norge har Erna Solberg 77 tapte liv som hun skal stå strafferettslig til rette for. Den prosessen er det ingen grunn til å vente med.

Den norske befolkningen har et oppgjør å ta med egen stat. Som dreper egne borgere for å styrke seg selv. Under fremmed herredømme. Etter oppskrifter fra Josef Stalin. I moderniserte og nye kreative utgaver.

http://www.dagbladet.no/nyheter/erna-fikk-gjennomslag--nato-ruster-opp-i-nord-atlanteren/60314021#_ga=1.239285574.431331353.1468071247
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
16 comments
 
Falskhet går igjen i norsk historie og samtid

Olav Njølstad er direktør ved Nobelinstituttet og sekretær for Nobelkomiteen fra 2015.

Han er historiker, dr.philos. og tidligere forskningsdirektør ved Nobelinstituttet.

Som jeg har nevnt før var Njølstad sentralt plassert i sekretariatet til den såkalte 22. juli-kommisjonen som i 2012 avga en innstilling som er lagt til grunn for myndighetenes saksbehandling av terrorberedskapen i alle år siden.

I dag tror alfor mange på illusjonen om at denne kommisjonen gransket hva som hendte 22. juli 2011.

Dette skjedde ikke. Utvalget fikk ikke en gang i oppgave av statsminister Jens Stoltenberg å etterforske hva som var hendt.

Ikke fikk dette utvalget under ledelse av Alexandra Bech Gjørv, en venninne av Jens Stoltenberg og niese av regjeringsadvokat Sven Ole Fagernæs, tilført etterforskere fra politiet heller til å gjøre det, slik fast praksis er, og til overmål ble det fra Stoltenberg eksplisitt slått fast at reglene for statens granskingskommisjoner absolutt ikke skulle gjelde, så hele utvalget med alle utallige reelle følger var ren russisk maskrivoka, og intet annet.

Alt er falskt i slike kommunistiske prosesser, og bare følgene er virkelige, og denne virkeligheten oppstår når mennesker blir lurt til å handle på grunnlag av fiksjoner. Det skjer fortløpende. Dag ut og dag inn. År etter år, om så er.

Jeg kunne avsløre dette gamle knepet fra KGB straks da det ble satt ut i livet i august 2011, og fortalte også hva som skjedde offentlig her på nettet. Så ingen kan si at de ikke forsto.

"For et liv - og for et menneske! Og for en bok!"

Dette var komplimentet fra politisk redaktør Harald Stanghelle i Aftenposten, da Olav Njølstad etter initiativ fra Jens Christian Hauge før han døde i 2006, skrev en biografi om ham i 2008 som fikk tittelen "Fullt og helt" i stedet for "Tomt og fragmentert" som vitterlig hadde vært mer dekkende for KGBs modus operandi.

Boken med sin falske kontekst tjente kun til maskering av Russlands videre hemmelige styring av den norske staten, slik den kom i stand allerede i mellomkrigstiden. Da under Sovjetunionen.

Det er ikke mye du kan bite i her i Norge uten at det viser seg å være uekte, og Jens Christian Hauge hører til den mest uekte delen av norsk liv og historie.

"Jeg synes det går litt fort med deg, Øvrebotten," sa Jens Christian Hauge til meg med et lite smil i 1987, men når det gjelder ham og hans uekte sønn og høyre hånd i mange år, advokat Johan Fredrik Remmen, som også er opplært i KGBs hemmeligste metoder, ble jeg tvunget til å bruke mye tid etter 1996.

Hvilke bedragteknikker fra øst som har vært i bruk siden 22. juli 2011, hadde jeg avslørt offentlig lenge før denne falske flaggoperasjonen ble satt i gang for indirekte å befeste det gamle og maskerte herredømmet fra Russland over Norge.

Juristen Herman Berge undersøkte hvem Jens Christian Hauge var i 2009, og han syntes ikke akkurat at Olav Njølstad hadde bygget slottet på solid grunn. Om Berge har rett, har ikke jeg sjekket, men funnene synes å være spesielle.

Oslo er et mafiareir, og Nobelkomiteen er en del av det.

http://www.rettsnorge.com/artikler/2009/Januar/090109_Hvem_var_Jens_Kristian_Hauge.htm
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Foran et toppmøte i NATO

Det lages for tiden mye maskirovka for å forlede befolkningene i Vesten til å forholde seg til gamle problemstillinger som ikke en gang var relevante da jeg arbeidet med forsvarsplanlegging på toppnivå under den kalde krigen på 1980-tallet.

De er i dag enda mindre reelle enn den gang, om det går an å si det slik. For den kalde krigen fungerte kun som kamuflasje for at de hemmelige tjenestene i Kreml bak denne smarte mentale muren i de mange årene fra 1948 til 1992, med et kontinuerlig krigsspill på overflaten, omtrent uforstyrret kunne erobre Vesten innenfra, og forsterke doblingen av statene i vest som var gjennomført allerede før Josef Stalin døde i 1953.

Russerne er geniale strateger. Å tro at de tapte noe som helst, er å undervurdere en overlegen gammel motstander.

Staten i staten i Sovjetunionen, KGB, vant alt sammen, hver rubbel og bit som var verdt å vinne, men skapte en illusjon om å ha tapt ved å avvikle Sovjetunionen på tampen av 1991, gå tilbake til Russland som kjernen, og omorganisere imperiet som i det skjulte da også omfattet Vesten, der stater var doblet og politiske systemer erobret for godt i løpet av alle årene som var gått siden mellomkrigstiden.

Fra 1992 har Kreml fusjonert stadig mer øst og vest på sine premisser fra skyggene. I dag er vestlige land i større eller mindre grad styrte som fordekte mafiastater. Den nye omgangen med strategisk bedrag fra Kreml siden 1980-tallet har vært en formidabel suksess. En hel verden lot seg lure av krigslisten.

At Norge styres med klassisk sovjetkommunistisk bedrag i alle viktige forhold, slik det skjedde i koblingen til Den europeiske union i 1994, er et solid bevis på hvem som er vinnerne. Slik har Norge vært styrt siden før krigen.

Det samme er tilfelle i andre vestlige land. Når stater i vest medvirker til falske flaggoperasjoner mot egen befolkning, slik du blant annet har sett i Amerika fra 2001, og i Norge fra 2011, for indirekte å befeste fordekt russisk herredømme, beviser det egentlig hvem som har tatt hele potten.

Å styre befolkninger med kombinasjonen massedrap og kontinuerlig bedrag, er ikke akkurat hva du forbinder mest med vestlig sivilisasjon og verdier. Styringsmåten er importert fra øst. Fra den brutale sovjetkommunismen.

Stalins store terror fra mellomkrigstiden er i dag blitt et vanlig fenomen også i Vesten. For å styrke maktstrukturer som Kreml har bygget opp i generasjoner.

I en doblet stat i Vesten er en statsminister eller president kun en marionett for Kreml.

Den dagen befolkningen i Norge for eksempel skulle gjøre opprør mot det fordekte fremmedstyret fra øst, blir Russland først en direkte militær trussel mot oss, for da må Putin i verste fall måtte gå inn med militære styrker og redde mafiasystemet og frontene sine, enten de kaller seg regjering, storting, forvaltning eller noe annet som styrer oss i det daglige - i realiteten på vegne av Kreml.

Så lenge Erna Solberg og andre marionetter her i landet indirekte gjør jobben for Putin, er det militære spillet på overflaten bare kamuflasje av den virkelige makten. De fleste lar seg lure.

President Vladimir Putin har sammen med den norske vasallstaten allerede brukt mye vold for å sikre maktstrukturen fra Stalins tid i et blodig narrespill mot den norske befolkningen som har vart i fem år denne måneden. Det samme er skjedd i andre vestlige land.

Dette er maktens realiteter. NATO er for eksempel bare maskirovka. Fullstendig uten betydning på annet vis. Slik det er i dag. Vi bruker bare mye penger på denne kamuflasjen på vegne av Russland.

Det burde vi slutte med.

Et åpent russisk herredømme er bedre enn dagens skjulte med noen marionetter i Oslo som utgir seg for å være ledere av en selvstendig nasjon, og som for å redde eget skinn og gammelt system, medvirker til en bedragoperasjon som dreper barn og ungdommer, og lurer egen befolkning trill rundt på prefabrikkert grunnlag år ut og år inn.

Den doble styringen av staten er basert på permanent svik. Det er et organisert landsforræderi. Fra begynnelsen av. For over 76 år siden.

Menneskene som i dag utgir seg som ledere av landet i dette politiske systemet fra Stalins tid, fortjener bare den aller dypest forakt fra det norske folket.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/nato/erna-solberg-ber-nato-om-mer-hjelp-i-nord/a/23732782/
 ·  Translate
Statsminister Erna Solberg (H) reiser til NATOs toppmøte i Warszawa for å få garantier for at Norge får hjelp til å holde Norskehavet åpent, i tilfelle en alvorlig konflikt med Russland.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
3 comments
 
Narrespill og justismord er normalt i Norge og Russland

Hvem la opp til narrespillet i Oslo tingrett etter massedrap og terror i Norge i 2011?

Svar: Riksadvokatembetet.

Befolkningen ble lurt, blir lurt og kommer til å bli lurt.

Dommere ble plukket ut utenom tur, med andre ord ulovlig.

Hvem la opp til narrespill i domstolene etter trippeldrapet på Orderud gård i 1999?

Svar: Riksadvokatembetet. Befolkningen ble lurt like mye.

Forsvarsminister Johan Jørgen Holsts sekretær, Anne Orderud Paust, hadde to gamle foreldre som lå og sov på Orderud gård, da dødsskvadronen slo til våren 1999, etter at politimesteren i Oslo og senere politidirektør Ingelin Killengreen beleilig hadde unnlatt å beskytte henne, til tross for at mannen, diplomaten Per Paust, var blitt drept med gift noen uker før.

Det to gamle menneskene ble skutt og drept bare for at riksadvokat Tor Aksel Busch skulle kunne bruke dem som falske flagg i en rigget straffesak mot fire mennesker som alle helt opp til Høyesterett ble dømt for medvirkning uten et eneste bevis. De strengeste dommene var på 21 års fengsel.

Justismordene som avsluttet den rettslige prosessen var en del av å hjernevaske den norske befolkningen, slik at den trodde på et falskt motiv og en falsk kontekst om en strid om en gård som viste seg ikke å eksistere, men som tjente nytten likevel. Med andre ord ble underliggende virkelighet kamuflert på samme mafiaviset som etter massedrapet 22. juli 2011. Ved hjelp av konstruksjoner. Fra Riksadvokatembetet.

Når alle handlet på gunnlag av den fabrikkerte fiksjonen som påtalemakten hadde laget, maskerte det stadig mer hva som egentlig var det virkelige målet og den virkelige konteksten. Med drapene.

Handlingsmønsteret går igjen. Det går også igjen i Russland.

Fremgangsmåten har KGBs bumerke på. Når den kriminelle prosedyren er identifisert, brennmerker den jurister som benytter metoden og plasserer dem nøyaktig hvor de hører hjemme. På samme måte som politiet gang på gang lett kan ta en original innbruddstjuv som benytter samme fremgangsmåten for å komme seg inn et sted.

Dette er grov politisk kriminalitet med opprinnelse i Sovjetunionen. Nå Russland. Den blir utført av riksadvokat og dommere i Norge.

Jeg ledet utvalget som vurderte Forsvarets informasjonsberedskap etter skredulykken i Vassdalen i 1986, da seksten soldater mistet livet, og jeg ledet saksbehandlingen av hele forholdet i Forsvarsdepartementet fram til en stortingsmelding ble levert vinteren 1988. I den forbindelse avslørte vi et smart gjennomført bedrag i saksbehandlingen av eventuelle straffbare forhold hos de høye offiserene som var ansvarlige. Igjen var det bedrag fra riksadvokaten. Ingen ble tiltalt. Sakene ble tryllet bort.

Tiltalt ble derimot et helt uskyldig menneske ved Kongsberg Våpenfabrikk, etter at USA i 1987 oppdaget at den norske fabrikken ilag med japanske Toshiba hadde levert avansert utstyr til Sovjetunionen som gjorde at de nye ubåtene østfra hadde så stillegående propeller at de ikke lenger lot seg oppdage av overvåkningsutstyr for milliarder av dollar.

Også denne saken opplevde jeg på nært hold på toppen av Forsvarsdepartementet.

Kongressen var rasende, og både forsvarsminister Johan Jørgen Holst og statsminister Gro Harlem Brundtland måtte reise til Washington D.C og roe gemyttene. Det gikk bare så noenlunde, for viseforsvarsminister Richard Perle ble ikke blidere av at han kunne ta dem i løgn. Etter å ha avlyttet begge to.

Noen måtte straffes for å stilne sinnet i Amerika, og arkitekten bak hele eksporten av det ulovlige utstyret, maktens ansikt i Arbeiderpartiet og Norge, Jens Christian Hauge, som var nestleder i bedriftens styre, kunne ikke bli tatt. Det ville ha kostet riksadvokaten livet umiddelbart.

Så da fant riksadvokat Georg Fredrik Rieber-Mohn en perifer engelskmann innen Kongsberg Våpenfabrikks markedsavdeling som ble tiltalt og dømt til flere års fengsel. Mannen var helt fortvilet. Venner og familier var sjokkerte over kommunistiske Norge.

Justismord er med andre ord ren rutine fra Riksadvokatembetet, som også beskytter dødsskvadronen i Norge og alltid finner en uskyldig syndebukk å kaste i fengsel når medlemmer av denne drapsgruppen myrder på fritiden. Også i de hemmelige russiske tjenestene FSB, tidligere KGB, kan ansatte drepe på fritiden uten konsekvenser. Det er et frynsegode.

Tidligere riksadvokat Georg Fredrik Rieber-Mohn har også vært sentral i narrespillet som er spunnet på massemordet for å befeste Russlands fordekte herredømme siden 2011.

Moskvas bærebjelke for makten i Norge er ikke minst kontrollen over lov og rett. Slik tilfellet er også i andre vestlige land.

Dette gjør militært forsvar av en vestlig nasjons befolkning irrelevant. Siden den største fienden er kommet inn bakdøren for mange generasjoner siden.

Det originale innslaget om de stillegående propellene på Dagsrevyen fra 1987 er fjernet i løpet av de siste årene fra YouTube og erstattet med denne skamklipte versjonen. Å fjerne kompromitterende dokumentasjon fra nettet om Noregs forhold til Kreml, er for øvrig gjort helt systematisk etter 22. juli 2011. Å viske ut og forvrenge fortiden er så sovjetisk som det går an å bli, men slik er livet i Norge etter at den fordekte mafiamakten strammet grepet om befolkningen.

https://www.youtube.com/watch?v=kmiSJ8kaZjE

Når staten blir snudd mot befolkningen, dreper, bedrar og sviker

Den falske flaggoperasjonen mot den norske befolkningen i fem år for å styrke seg selv og politiske system under fordekt fremmed herredømme, har våre fremste politikere fra to regjeringer og to storting medvirket til, samt en rekke ledere i embetsverket og andre.

De statsavhengige mediene har samlet løyet og bedrevet cover-up hele tiden.

Når staten er doblet, slik den har vært i Norge siden statskuppet 10. januar 1940, dreper den egne innbyggere for å styrke seg selv.

Det vil den fortsette med så lenge dagens regime i Oslo består.

"Fredag ettermiddag 22. juli 2011: Monica prøver å forstå hva som har skjedd i Oslo, og klarer ikke å sitte i ro hjemme i stua på Dal i Eidsvoll. Så kommer tekstmeldingen hun aldri skal glemme: «Det er våpen på øya. Flere er skutt. Vi er midlertidig gjemt, men ikke ring. Elsker dere».

http://www.kk.no/livet/jeg-m%C3%A5tte-innse-han-var-drept-alt-som-var-mitt-liv-forsvant-39375
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Dramaet i USA er ikke en gang kommet skikkelig i gang

Når du verken kan eller våger å åpne Pandoras eske fordi innholdet ikke er mulig å håndtere i befolkningen, blir ikke presidentkandidat Hillary Clinton foreslått tiltalt av FBI for å ha hatt en butikk i butikken i form av en privat server og privat mailsystem som er benyttet i stedet for det sikre offentlige systemet i departementet mens hun var utenriksminister fra 2009 til 2013.

Nå blir hun etterforsket for andre alvorlige forhold, så denne annonseringen fra sjefen i FBI om serveren og mailene kan også være taktisk. Serveren har mest betydning i sin sanne kontekst.

Den har jeg fortalt.

USA er ikke mer fritt og uavhengig enn Norge etter hva som er hendt i dag.

Nasjonen kan ikke klamre seg til illusjonen om frihet og selvstendighet i det uendelige.

Også USA har sine 22/7 og falske flaggoperasjoner som indirekte har styrket det fordekte russiske herredømmet som kom i stand allerede i mellomkrigstiden, og så langt kan president Vladimir Putin konstatere at marionettene hans selv sørger for å holde de doble statene hans på plass i Vesten.

Vi får se om det også går i Norge.

Nå er mye av det som kan skje i Amerika fremover avhengig av nettopp hva som skjer i Norge, ettersom dødsskvadronen her er benyttet mye i en rekke vestlige land, og ikke minst av Kreml i USA for å holde ekteparet Clinton ved makten.

Ingen vet det bedre enn sjefen for FBI.

Dramaet i USA er slett ikke over. Det er ikke en gang skikkelig begynt.

https://www.washingtonpost.com/world/national-security/fbi-chief-plans-remarks-to-media-amid-heightened-focus-on-clinton-email-probe/2016/07/05/a53513c4-42b9-11e6-bc99-7d269f8719b1_story.html?hpid=hp_hp-banner-main_comey-1125am%3Ahomepage%2Fstory
 ·  Translate
The FBI director said that no reasonable prosecutor would bring criminal charges against Hillary Clinton.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
 
A Massive Spider Web

"The Clinton Foundation is a “massive spider web of connections and money laundering implicating hundreds of high-level people,” according to an anonymous insider who revealed why the FBI stopped short of indicting Hillary Clinton."

http://www.govtslaves.info/fbi-source-clinton-foundation-can-bring-down-entire-government/

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Løgn og bedrag sitter i hele strukturen for lov og rett

Arrester hele ledelsen i Justisdepartementet, hele ledelsen i påtalemakten, hele ledelsen i Politidirektoratet og hele ledelsen i PST.

Rensk med hard hånd ut alle kriminelle etter 22. juli innen alt som heter lov og rett, og knus dobbelstaten fra Stalins tid i Norge, så den ikke i falske flaggoperasjoner kan angripe og drepe egen befolkning flere ganger for smart og indirekte å styrke seg selv og holde Norge under fordekt russisk herredømme og bevare de kriminelle russiskstyrte familienes makt i Oslo.

Dette er veien tilbake til frihet og selvstendighet for Norge.

Å bygge et nasjonalt terrorsenter er maskirovka. Det er enda mer kamuflasje.

Det er bare enda mer av det samme bedraget og sviket mot eget folk som har pågått i over fem år. Nordmenn trenger å ta landet sitt tilbake.

http://www.dagbladet.no/nyheter/skal-prosjektere-politiets-nasjonale-beredskapssenter/60803088#_ga=1.150260982.1766972716.1471523001
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
4 comments
 
Alle land har en mafia, men i Norge har mafiaen hele landet

Riksadvokat Tor Aksel Busch er som forgjengere integrert i russisk mafia, som sammen med russisk etterretning har den virkelige makten i dobbelstaten Norge. All annen mafia holder Kreml borte ved å kontrollere lov og rett.

Så at Kjell Inge Røkke tilhører russisk mafia er lett å se når han kan hente det han vil av penger i statskassen, og ellers gjøre hva som helst uten å bli tatt. Andre kriminelle i en slik klasse ville politi og riksadvokat ha slått ned på. Så de ikke fikk ta markedsandeler fra russerne.

Riksadvokaten finner du igjen som medvirkende i alle grove forbrytelser med politiske formål. Trippeldrapet på Orderud gård i 1999 og nå massemordet 22. juli 2011, er bare to forbrytelser som er planlagt med ham som sentral oppfølger for å lure befolkningen og gjennom domstolene hvitvaske kriminaliteten som noe annet enn hva den er.

For Moskva er det viktig å ha kontroll over lov og rett i Vesten.

Ikke minst er det av stor betydning å bestemme hvem som skal straffes eller ikke, slik at straffeloven kan benyttes til å beskytte venner og angripe fiender. Noe du ser går igjen i Norge. Som ellers i vest.

Fenomenet er godt kjent fra gamle bananrepublikker i Latin-Amerika.

Josef Stalin fant det største sikkerhetshullet i vest innenfor lov og rett.

Ved smart og i hemmelighet å ta seg inn i dette sikkerhetshullet i det vestlige forsvaret og sprenge det stort, kunne Stalins hemmelige tjenester sammen med nasjonale femtekolonner elegant gå utenom militære forsvar og slik erobre det ene vestlige landet etter det andre innenfra over lang tid. Vestlig tenkning innen jus ble gradvis erstattet med sovjetisk.

Jurister læres i dag opp til å tenke kommunistisk og benytte motsigelser. Ikke logisk, rasjonelt og vestlig. Bedrag florerer.

Ansatte i de hemmelige russiske tjenestene FSB kan som frynsegode drepe på fritiden og slippe straff.

Det samme systemet praktiseres i vasallstaten Norge, så enten trenerer og stanser riksadvokat Tor Aksel Busch etterforskning av drap som medlemmer av dødsskvadronen her i landet gjør på fritiden. Eller så finner han noen andre som får skylden og de kastes i fengsel på et fabrikkert grunnlag. Dermed blir forbrytelsene effektivt maskert.

Disse maskeringene kan være godt planlagt fra ham og Kremls faste mafiaadvokater i Oslo. I første rekke Jens Christian Hauges gamle høyre hånd, Johan Fredrik Remmen. Drap blir koordinert med påtalemakt og dommere og skaper perfekte forbrytelser.

22. juli 2011 viste det. Nok en gang. Dette er rutine i kriminelle Norge.

Det samme skjedde i forbindelse med narrespillet som førte til drapet på en annen av forsvarsminister Johan Jørgen Holsts sekretærer. Anne Orderud Paust, på Orderud gård i 1999.

Grunnen til at drapet skjedde der, da hun var hjemme hos foreldrene en helg, var at de faste snikmorderne på bestilling kunne skyte de gamle foreldrene hennes samtidig, slik at Tor Aksel Busch kunne bruke dem som falske flagg og legge opp til saksbehandling fra påtalemakten ved domstolene på falskt grunnlag. Med bruk av falskt motiv om en gårdstvist i en falsk kontekst.

Fire justismord la Busch opp til som kamuflasje. Det gikk greit. Selv uten et eneste bevis.

Det samme planlagte dobbeltspillet har riksadvokat Tor Aksel Busch altså gjennomført i forbindelse med terroren og massedrapet i Oslo og på Utøya 22. juli 2011. Det er variasjoner over samme tema som går igjen.

Alle land har en mafia, men i Norge har mafiaen hele landet.

En mafiastat har alltid bødler.

Nyhetsspeilet er vel eneste innen pressen som har våget å ta tak i det store problemet som det er at Riksadvokatembetet og politi er integrert i organisert kriminalitet og spesielt russisk mafia. Slik du har fått oppleve i over fem år etter at dette mafiasystemet indirekte forsterket stillingen ved hjelp av å kombinere massedrap med kontinuerlig bedrag fra myndighetene. I en falsk flaggoperasjon over klassisk sovjetkommunistisk lest.

Denne artikkelen fra 2013 har sine mangler og feil, men gir et lite innblikk i hvor galt det er innen alt som angår lov og rett i Norge.

Virkeligheten er langt verre.

At jeg har offentlig avslørt hele spillet fra riksadvokaten og de hemmelige russiske tjenestene i Norge, har gjort det stadig vanskeligere å maskere drap som dødsskvadronen gjør både i tjeneste og privat.

Det gamle kommunistiske spillet kan sprekke. Hvis befolkningen gjør opprør mot det kriminelle styret fra Oslo. Som har Kreml å støtte seg til i ett og alt mot den norske befolkningen.

Alternativet for nordmenn er å fortsette å leve i en stadig mer brutal forbryterstat av russisk kaliber med noen marionetter av norske politikere som utad agerer demokrati for å narre befolkningen til å tro på illusjoner om landet. Og med kontinuerlig terror for å holde ved like det gamle fordekte herredømmet fra Russland.

Lovløshet er å foretrekke fremfor dagens mafiatilstander innen lov og rett i Norge. Hvor det ene narrespillet fra staten mot befolkningen avløser det andre.

http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/bestyrer-riksadvokat-tor-aksel-busch-retts-norge-som-en-mafioso/

En av Kremls største suksesser blir neppe lagt ned

Kreml fikk opprettet Politidirektoratet i Norge fra 2001 for å stramme grepet om nordmenn og effektivt kunne gjennomføre drap og terroranslag i Norge for indirekte å befeste herredømmet.

Så langt har direktoratet med sine tre politidirektører levd opp til russernes forventninger. Det har vært et organisert landssvik i femten år.

Så Russland vil nok beholde Politidirektoratet, samme hva Senterpartiet skulle mene. For øvrig er Senterpartiet som de andre politiske partiene avhengig av fortsatt russiske herredømme for å overleve og forbli legalt.

http://www.nettavisen.no/nyheter/senterpartiet-vil-legge-ned-politidirektoratet/3423255346.html
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 

Vasallen USA: "Vladimir Putin Has Already Won Our Election"

Når virkeligheten er ille, er den alltid langt verre enn du tror.

I USAs tilfelle er realitetene forferdelig mye verre, men mennesker med erfaring fra sikkerhet og etterretning i Amerika er i ferd med å forstå mer og mer. John R. Schindler med bakgrunn fra NSA, er kommet enda et stykke videre bare på noen få dager.

Premissene hans er feil, men konklusjonen om presidentvalget er likevel riktig.

FBI har ansvar for kontraspionasje og kontraetterretning i Amerika. Den som kontrollerer disse to områdene, kontrollerer spionasje og etterretning. Med andre ord hele spillet.

FBIs eksperter på dette feltet har forstått at USA er en vasallstat under Russland for lenge siden. At den gamle KGB-mannen Vladimir Putin sitter med en hel ring av sine folk på toppen av statsstyringen i USA. Dette spillet er fulgt med på i mange år nå.

Derav mye ubegripelig oppførsel i den siste tiden fra sjefen for FBI. Siden omgivelsene ikke har forstått konteksten.

Den største fienden er alltid bak deg og over deg. Innen vestlig kontraspionasje og kontraetterretning.

Slik er det i alle vestlige land med russiskstyrte dobbelstater. Medregnet i Norge.

http://observer.com/2016/08/vladimir-putin-has-already-won-our-election/
 ·  Translate
It’s time to face the facts: Kremlin spies and hackers are undermining American politics.
1
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
"For alt vi ikke har. Og alt vi ikke er."

Hva er hendt i Norge de siste fem årene?

La oss oppsummere:

Russland og underliggende russiskstyrt norsk mafiasystem har gjennom en falsk flaggoperasjon over klassisk kommunistisk lest befestet et mange generasjoner langt fordekt herredømme over Norge.

Det er kontinuerlig spunnet bedrag på 77 lik for indirekte å oppnå dette målet.

Fremgangsmåten korresponderer med utallige andre falsk flaggoperasjoner fra øst opp gjennom historien. Signaturen finner du helt tilbake til Lenin og Stalin.

I dette narrespillet mot den norske befolkningen har den norske staten medvirket hele tiden. Det gjelder ikke minst politiet, sikkerhetspolitiet, påtalemakt, domstoler, etterretning og forsvar.

Hele staten er snudd med all sin tyngde mot eget folk. Slik jeg så grundig har påvist. Kall det gjerne i en hybridkrig.

Hvilke konsekvenser skal vi trekke av det som er skjedd?

Hvis vi som befolkning skal tilpasse og bøye oss for den massive maktbruken fra den norske stat og Kreml i form av massedrap og kontinuerlig bedrag, er det en del opplagte følger som er logiske.

Den mest åpenbare følgen er at Forsvaret blir avviklet for godt.

Når Russland kan benytte det og de andre av statens maktmidler til å befeste gammel kontroll over landet, fungerer det stikk motsatt hensikten og grunnen til å eksistere.

Befolkningen er blitt dolket i ryggen. I fem år.

Dette sviket er i seg selv et argument for å legge ned Forsvaret.

Forsvaret har vært til for å beskytte Norge mot ikke minst stormakten Russland, men siden dette forsvaret bare har tjent som maskirovka i et større strategisk narrespill fra Kreml siden krigen, er heller ikke det noe argument som gjelder lenger.

Det er galt nok at vi er blitt lurt til å bruke skattepenger på denne måten siden verdenskrigen, om vi ikke skal fortsette med å kaste gode penger etter dårlige for å maskere de reelle maktforholdene på samme viset i fremtiden. Hele spillet er jo gjenomskuet og avslørt.

Femti milliarder kroner i året kan spares på å ta konsekvensen av at Norge som selvstendig stat er en illusjon, og at det har vært tilfelle i over 76 år.

Tiden er inne til å ta den ubehagelige virkeligheten inn over seg.

En land som i flere slektsledd har vært erobret innenfra av Sovjetunionen og nå Russland, og hvor Kreml for lengst har etablert herredømme over hele det politiske systemet og doblet staten på kommunistisk vis, har ikke bruk for noe ytre forsvar.

Nasjonen Norge er bare en illusjon. Illusjoner trenger ikke beskyttelse.

Befolkningens fiende er da i første rekke egen stat. Noe som befolkningen har fått oppleve til de grader siden 22. juli 2011.

77 av oss er blitt drept. Flere hundre er blitt skadet, og resten er blitt lurt trill rundt.

For alt vi har. Og alt vi er. For å bruke Forsvarets moderne slagord.

Som er tommere enn noensinne.

https://forsvaret.no/aktuelt/svekket-omdomme-stor-tillit-til-soldaten
 ·  Translate
Forsvarets innbyggerundersøkelse for 2016 viser at nordmenn har stor tillit til norske soldater, men omdømmet til Forsvaret har blitt svekket.
2
Norulv Øvrebotten's profile photo
11 comments
 
Arrangerte selvmord er en kommunistisk klassiker

For gamle og nye KGB er maskerte drap en dagligdags affære.

Maskerte drap er ren rutine, og forklarer de uvanlig mange dødsfallene i omgivelsene til for eksempel Hillary og Bill Clinton.

Alle hindringer for dem ryddes brutalt av veien. Det tar Kreml seg av. Det samme blir gjort for president Barack Obama.

Thorbjørn Jagland var leder for Nobelkomiteen i Norge som i 2009 ga Nobels fredspris til Barack Obama på falske forutsetninger som var lagt inn i fremtiden.

Dette er et kjent sovjetkommunistisk knep innen bedrag. De fleste forhold blir snudd opp ned. I KGB.

Da Kreml kuppet inn Thorbjørn Jagland som leder av Arbeiderpartiet, med den følge at Gro Harlem Brundtland ble kuppet ut i 1992, ble hun sjokkbehandlet og svekket rett før landsmøtet i Arbeiderpartiet, så hun ikke kunne stå mot det overrumplende kuppet fra skyggene. Noe Gro Harlem Brundtland heller ikke klarte høsten 1996, da hun også ble kuppet ut for godt som statsminister.

Kreml kuppet da inn Thorbjørn Jagland. For å befeste det gamle fordekte herredømmet over Norge.

Dette skjedde med de samme stalinistiske bedragmetodene som alltid er brukt i lederskifter i arbeiderbevegelsen. Disse teknikkene ble brukt da jeg var sjefredaktør i Rogalands Avis også. Jeg ble kuppet både inn og ut av stillingen. Med klassiske sovjetiske metoder. Inn i 1990. Ut i 1996.

Thorbjørn Jaglands hovedoppgave for Moskva, da han ble statsminister i 1996, var å knuse det vestligorienterte overvåkningspolitiet (POT) som oppfølgning av narrespillet som Høyesterett sammen med de hemmelige russiske tjenestene og Stortinget hadde satt i gang i 1994, og som snudde forholdet mellom banditter og politi på hodet, slik at at politiet generelt og sikkerhetspolitiet spesielt ble gransket og knust på falskt og fabrikkert grunnlag uten at bandittene ble etterforsket overhodet. Denne bedragoperasjonen fulgte en klassisk prosedyre fra KGB.

Før Jagland ble kuppet inn som statsminister i 1996, kuppet Kremls folk i Norge altså ham inn som partileder i 1992. Det var første skritt. I en serie av godt planlagte narrespill ut over 90-tallet. KGB skiftet navn til FSB samme året.

Med en Gro Harlem Brundtland som var satt ut av balanse med indirekte og brutale midler, lyktes de hemmelige russiske tjenestene å kuppe Jagland inn som leder av Arbeiderpartiet. Med den følge at Brundtland ble kuppet ut.

Gro Harlem Brundtlands sønn, Jørgen, som sa at han hadde en psykopat som mor og en dott til far, og dermed var stemplet som syk, ble funnet hengt før landsmøtet i 1992.

Han hadde angivelig etterlatt seg en lapp hvor det sto: "Dere finner meg på loftet."

Jørgen Brundtland var helt frisk da han døde. Han hadde fått seg kjæreste og så lyst på livet. Likevel ble dødsfallet forklart med sykdom.

Arbeiderpartiets mafiaadvokat Johan Fredrik Remmen manipulerer ofre inn i situasjoner der han kan få noen til å sette en diagnose på dem. Dette går igjen hos ham. Drap er da så mye lettere å maskere.

Om nødvendig sørger advokat Remmen for at det blir satt en sprøyte på offeret på forhånd. Noe han forsøkte seg på med meg i 1996.

Å forfalske avskjedsbrev er en klassiker innen russisk etterretning. Å etterligne andres skrift gjorde Josef Stalins hemmelige tjenester så godt allerede under krigen at Hitler nektet å tro at mange av falskhetene virkelig var falske.

Da Stalins NKVD kvittet seg med den beste generalen i Norge, Carl Gustav Fleischer, i 1942, skjedde det også i et arrangert selvmord. Med forfalsket avskjedsbrev.

Da NKVD, som KGB het den gangen, hadde gjort den skitne jobben i Canada, ble marionettene i London etterpå bedt om å gi den døde krigshelten fra Narvik krigskorset med sverd og tilbakedatere utmerkelsen til dagen før han døde. Noe den sovjetstyrte kuppregjeringen i London lydig gjorde.

Maskirovka hører alltid med i slike bedragoperasjoner med drap innlagt.

Så selvmord i KGBs regi er også en rød tråd i norsk historie. Slik tilfellet er i andre vestlige land. Ikke minst i USA.

Å gasse og bedøve et offer og bortføre det til egnet plass og skyte eller henge det, er ikke noen uvanlig fremgangsmåte blant oppfinnsomme gangstere.

Siden Norge er en kamuflert mafiastat med en dødsskvadron som effektivt kan drepe også på denne måten, må du regne med et høyt mørketall når det gjelder denne sort likvideringer. I likhet med i USA.

Der Kreml med ekteparet Clinton setter alle rekorder.

http://www.pravdareport.com/world/americas/12-08-2016/135307-hillary_clinton_suicides-0/
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
KGB kjører presidentvalgkamp i USA

Det kommunistiske spillet i det negative rom ble grundig demonstrert i Norge med kombinasjonen terror, massedrap og påfølgende kontinuerlig bedrag fra 22. juli 2011.

Nåværende generalsekretær i NATO, Jens Stoltenberg, var da statsminister i Norge og lurte egen befolkning til å slutte massivt opp om seg. Noe som kamuflerte at Stoltenberg var en av de viktigste bakmennene for massedrapet på eget folk.

Alle ble så grundig bedratt som mulig. På grunnlag av 77 lik. De fleste bare vergeløse barn og ungdommer.

Jens Stoltenberg og Arbeiderpartiet gjorde et rekordgodt valg om høsten. Stoltenberg ble mer populær enn noensinne.

Nå kjører Kreml samme bedragopplegget i USA som i Norge i 2011.

I en annen kreativ variant.

Med sine politiske marionetter ute i samme ærend.

Ikke glem at Barack Obama har grundig kommunistisk opplæring. Bedrag er i realiteten alt han kan. Han lyver like glatt som Hillary Clinton.

Jo mer terror og drap, desto sterkere vil befolkningen slutte opp om det bestående og etablerte systemet og dets ledere. Dette er oppskriften på suksess. Som nå skal gjentas i Amerika.

Målet blir oppnådd indirekte.

Det gamle systemet er representert ved president Barack Obama og presidentkandidat Hillary Clinton. Ikke utfordreren Donald Trump, som er garantert å tape i en slik kommunistisk kombinasjon av terror og bedrag i valgkampen.

Jo mer terror og flere meningsløse drap, desto større seier for Barack Obama og Hillary Clinton, og desto større tap for utfordreren Donald Trump.

Å føre fordekt krig mot eget folk og samtidig fremstå som dette folkets fremste venn, er en velprøvd kommunistisk kontradiksjon som har lurt befolkninger i ulike land mange ganger. Også hjemme i Russland. For eksempel da tre boligblokker ble sprengt i luften i 1999.

Tre hundre mennesker ble drept mens de sov om natten og over seks hundre andre ble skadde. I flere russiske byer. Av dem mange små barn.

Resultatet av denne hensynsløse kombinasjonen av massedrap og bedrag fra de hemmelige russiske tjenestene FSB, var at folket sluttet opp om den sterke mann Vladimir Putin. Han ble som en følge av bedragoperasjonen valgt til ny president i Russland.

Noe han også er i dag.

Så å kombinere drap og valgkamp, slik du ser i Amerika om dagen, er et godt utprøvd opplegg fra Kreml. Det kalles styrt demokrati.

Dette er uten tvil den mest effektive måten å føre valgkamp på. Noe du også så i Norge for fem år siden.

Det fordekte russiske herredømmet og underliggende mafiasystem og maktstrukturer i USA blir til samme tid styrket kraftig.

President Barack Obama er gått listig og skrittvis fram.

Systematisk har Obama over lengre tid satt frustrerte og arbeidsledige unge svarte opp mot det underbemannede politiet i USA på falskt grunnlag.

Den falske flaggoperasjonen som her om dagen drepte fem politimenn, skjedde ikke på et tilfeldig tidspunkt. Drapene innledet en serie med sammenstøt og konflikter i mange byer over hele USA.

Drapene og uroen kom rett etter at FBI hadde lagt bort en sak mot presidentkandidat Hillary Clinton.

I slike narrespill over kommunistisk lest følges alltid en kjøreplan. Som om det skulle ha vært en filminnspilling i Hollywood.

Regissørene fra skyggene har alltid en fast hånd om alt som skjer av betydning.

Alt er rigget. Fra drap og bedrag til innkassering av politisk gevinst.

Det neste som er skjedd er at Barack Obama står fram som landsfader og drar inn støtte fra det amerikanske folket ved å utgi seg som den store vennen. Til og med i politimennenes begravelser. På samme måten som Jens Stoltenberg gjorde etter massedrapet i Norge i 2011. Da Stoltenberg lurte en hel verden trill rundt og Obama etterpå belønnet ham for forbrytelsen mot eget folk med stillingen som sjef i NATO.

Amerikanere flest er for tiden forvirret og forstår ikke hva som skjer i nasjonen som plutselig får mange utbrudd av vold og uro.

Forklaringen er enkel. Den er lett å begripe.

Vladimir Putin og hans amerikanske venner er i gang med valgkampen. For alvor.

Da betyr ikke noen tusen amerikanske liv fra eller til noe som helst. Om så er. Hensikten helliger middelet. Slik du så med 9/11.

Kampanjen består av drap og bedrag og meningen er å vinne valget til høsten og befeste Kremls fordekte herredømme enda sterkere.

Det er rått gjort, men fremgangsmåten er lett å kjenne igjen når du kan dette gamle kommunistiske og nazistiske spillet i det negative rom. Slik jeg kan.

Signaturen er gamle KGBs.

http://www.foxnews.com/politics/2016/07/12/obama-attends-service-for-dallas-officers-implores-hope-amid-suffering.html
 ·  Translate
President Obama joined the Dallas community Tuesday to honor the memories of the five police officers killed last week by a sniper, saying they “answered the call” to protect fellow Americans who now “are struggling with what we have witnessed.”
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
12 comments
 
Riksadvokatens notoriske forbrytelser

Med min kjennskap til de gamle kommunistiske bedragmetodene fra gamle og nye KGB, kan jeg gå inn og avsløre riksadvokat Tor Aksel Buschs medvirkning til langt flere narrespill enn 22. juli 2011. Noe han vet.

Da den forrige sjefen for PST, Janne Kristiansen, ikke lenger ville være med på kombinasjonen massemord og bedrag for å indirekte befeste den russiske makten over Norge, etter åpenbart å ha blitt fortalt hva sant var av britisk etterretning på en tur til utlandet, ble det satt i gang et narrespill mot henne for å presse henne ut av stillingen.

Grunnlaget var et påfunn som var direkte latterlig for alle som har innsikt i sikkerhet og etterretning, men mediene var med på skuespillet. Ikke minst Moskvatro TV 2 og NRK stilte opp.

For det første så benytter Tor Aksel Busch sovjetiske bedragmetoder. Han er en kriminell mafiaadvokat som kontrollerer hvilke andre kriminelle som skal straffes eller ikke straffes i Norge. Han er en nøkkelperson i denne fordekte mafiastaten under Russlands herredømme.

Forbrytelse og straff er noe langt mer enn en roman i Russland.

Å kontrollere straff er alfa og omega i en fordekt mafiastat under Kreml.

Tor Aksel Busch opererer sammen med andre kriminelle, og benytter justismord om så er for å beskytte medlemmer av dødsskvadroner i Norge. Selv når disse begår drap på fritiden.

Akkurat som det blir gjort i Russland når ansatte i FSB og andre hemmelige tjenester dreper privat.

I fem år har riksadvokat Tor Aksel Busch nå beskyttet gruppen som utførte massemordet i Oslo og på Utøya. Alle mafiaer har sine bødler. En mafiastat har en rekke. De var aktivert 22. juli 2011.

Riksadvokat Tor Aksel Busch planter sammen med andre i hemmelige tjenester under russisk kontroll, falske beviser på folk og setter i gang hemmelig etterforskning fra politiet, slik at dem som er offer for politisk kriminalitet i stedet blir behandlet som mistenkte forbrytere. Hos politi, påtalemakt og domstoler.

Det er smart gjort å snu et forhold opp ned, men det er karakteristisk for KGBs modus operandi.

Jeg har selv opplevd alle variantene.

I Janne Kristiansens tilfelle kom denne faste kriminelle fremgangsmåten som riksadvokat Tor Aksel Busch benytter opp i lyset igjen.

Vel vitende om at alt var bare tull, men at følgene ville bli virkelige, siktet Busch henne i 2012 for mulig taushetsbrudd, legg merke til ordet mulig, og beordret politiet til å etterforske henne.

Hva ville Tor Aksel Busch oppnå?

Han ville kriminalisere og stigmatisere henne, kort sagt hva som i den stille krigen kalles å diskreditere, noe som er en viktig del av arbeidet fra mange etterretningsvesen.

Busch ville støte henne ut av fellesskapet som hun var en del av, og forutsatte for hva han gjorde, at hun allerede var det. Så hevdet han denne konklusjonen for å bevise forutsetningen.

Mafiaknep. En gjenganger i Norge.

Busch bruker hva som helst. Særlig er han glad i å bruke psykiatri. Noe han kamuflerte virkeligheten ved hjelp av i narrespillet av en rettssak etter 22. juli 2011. Psykiatrien er for politisk kriminelle i Norge maskirovka og våpen. Akkurat som tilfellet var i Sovjetunionen.

Jeg visste fra første stund hva Busch gjorde og kom til å gjøre i denne saken.

Jeg visste at når han sammen med justisminister Grete Faremo hadde benyttet mediene til å ødelegge PST-sjef Janne Kristiansen mest mulig sosialt, ville han finne en måte å stanse etterforskningen på som skjulte at alt var bygget på tøys og tull. Det skjedde også. Akkurat som jeg visste. Hun ble imidlertid som følge av prosessen tvunget til å si opp som sjef for PST.

Inn kom et ubeskrevet blad fra Vestfold politidistrikt som ikke hadde noen problemer med å medvirke til en bedragoperasjon mot eget folk på grunnlag av 77 mennesker som var drept utelukkende til det formålet. Marie Benedicte Bjørnlands forsett er det ingen tvil om.

Tor Aksel Busch er en politisk gangster som benytter kommunistiske bedragmetoder, og jeg kan disse. Derfor kjenner jeg ham.

Som gammel blodhund for forsvarsminister Johan Jørgen Holst, skulle jeg med de rette etterforskerne og adgang til riksadvokatens arkiv, ha rullet opp og dokumentert politisk kriminalitet i megaklassen hos Riksadvokatembetet helt tilbake til krigsslutt.

Alt sammen er så langt jeg kan se gjennomført med bedragmetoder fra KGB. Det samme vil du finne hos Regjeringsadvokatembetet. Som tar seg av sivile saker for staten.

Lov og rett i Norge ligger i virkeligheten forankret i øst. Nå som før.

http://m.db.no/2012/01/19/nyheter/politikk/pst/janne_kristiansen/terror/19860034/?www=1
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
'We Are the World'

Når du har rullet opp historien også utenfor Norge så langt som mulig og kapasiteten har tillatt med grunnlag i å ha identifisert de smarte sovjetkommunistiske teknikkene innen bedrag, er konklusjonen at Kreml indirekte har opprettet både NATO og EU. Pluss CIA.

Stalin opprettet systematisk motstandsbevegelser mot seg selv, basert på den kommunistiske suksessen med "The Trust" fra 1920- tallet.

Da opprettet de hemmelige russiske tjenestene motstandsbevegelser mot seg selv for å fange opposisjonelle som ble narret til å slå seg ned på politiske fluepapir fra bolsjevikene og ble drept i hopetall.

Sensuelle Maria Quisling arbeidet i flere år på 1920-tallet for det sovjetrussiske hemmelige politiet i særlig Frankrike med å forføre opposisjonelle eksilrussere til å slutte seg til disse falske motstandsbevegelsene. Så ektefellen Vidkun Quisling hadde Kreml med seg i senga. Uten å forstå noe.

Jeg vet hvordan det er. Jeg kjenner "The Trust."

NATO er et prosjekt og en front i regi av Kreml etter samme oppskriften i større skala, og derfor har NATO for tiden også en massemorder og bedrager for Kreml fra Norge som generalsekretær.

Nå har ikke jeg gått gjennom alle 28 medlemslandene i NATO, men jeg kan aldri tenke meg at noen av dem ikke er dobbelstater med Putin i enden av alle labyrintene av makt i hver enkelt nasjon.

Øst-Europa fikk neppe noe annet enn en vest-europeisk og amerikansk dobbel løsning etter at Kreml smart rev Berlin-muren i 1989 og omorganiserte imperiet for en ny tid.

"Det skal større mot til å trekke seg tilbake enn å rykke fram i Den røde hær," bemerket Josef Stalin. Han plasserte offiserer fra de hemmelige tjenestene bak soldatene som han ofret hensynsløst i krig, og hvis de trakk seg tilbake, ble de straks skutt.

Den samme doble modellen benyttet han for statene i vest.

Hvis naive overflatepolitikere i vest som utgjør marionetter i fronter, bedrar og sviker eget folk som følge av bedragopplegg fra Kremls mafiaadvokater, går det dem bra, men hvis de viser det minste tegn til selvstendighet og mot, begynner det fort å skje merkelige ting både med dem og rundt dem.

Så de fleste gir da opp tanken på å trekke seg tilbake. Skyggestaten og russisk mafia holder disiplinen på sublimt vis. De fleste snikdrap lar seg lett kamuflere som naturlige dødsfall.

Ikke noe skaper sterkere lim mellom mennesker enn å medvirke til noe galt sammen. Noe som alltid er tilfelle i narrespillene over kommunistisk lest som er blitt standard prosedyre for saksbehandling av viktige forhold i Norge og andre vestlige land.

Sterkere solidaritet mellom mennesker enn å medvirke til en forbrytelse sammen kan ikke skapes.

Jo større forbrytelse, desto sterkere samhold. Noe du igjen har sett demonstrert i Norge etter kombinasjonen av massedrap og kontinuerlig bedrag siden 22. juli 2011.

Du kan vinne den hele verden med å lappe det ene slike narrespillet over det andre opp gjennom årene. Direkte eller indirekte.

Bare Putin & Co vet hvor mye skjult makt som de har snart hundre år etter statskuppet i Russland og revolusjonen som fulgte.

Når du dreper alle som står i veien for deg, blir det en del makt av det etter hvert. For å si det slik.

https://www.youtube.com/watch?v=0y7vs9cV3iA
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
2 comments
 
Valgkamp med terror

Det kommunistiske spillet i det negative rom gjør det mulig å utgi seg for å være en venn og slike skjule at du er en fiende, slik du så statsminister Jens Stoltenberg i Norge gjorde da han var en av de mest sentrale i medvirkning til massedrap på egen befolkning med virkning fra 22. juli 2011.

Stoltenbergs dobbeltspill lurte eget folk, og han ble veldig populær og gjorde et ekstraordinært godt valg høsten 2011.

Barack Obama visste godt at Stoltenberg sto bak terror mot egen befolkning og belønnet ham med stillingen som generalsekretær i NATO for udåden.

Stoltenbergs fremste venner i USA er president Barack Obama og presidentkandidat Hillary Clinton, som begge er rutinerte og opplærte i samme sort kommunistisk narrespill mot egen befolkning.

Så en viktig del av Vladimir Putins opplegg for valgkampen i den fordekte vasallstaten USA har allerede avtegnet seg. Det blir serier av nye terroranslag koblet til at Obama og Clinton fremstår som ansvarlige motstandere av terror og lurer befolkningen akkurat slik Stoltenberg gjorde i Norge fra 22. juli 2011.

Terror i valgkampen vil få folk til å søke til det trygge og kjente, og siden både Clinton og Obama hører til det etablerte maktsystemet i USA vil de vinne mye på mest mulig terror i forhold til Donald Trump, som står for det ukjente og ikke etablerte.

Fremgangsmåten er brutal, men effektiv. Med KGBs signatur på.

Sublim bruk av hensynløse drap distraherer ikke bare fra tidligere politisk kriminalitet, men gjør altså mulighetene langt større til å fortsette med samme sort politisk kriminalitet til fordel for en fremmed makt. Russisk mafia og etterretning har akkurat det samme gode taket på USA som de har på Norge.

Å kle av Jens Stoltenberg er det samme som å kle av Hillary Clinton og Barack Obama. Pluss en rekke andre ledere i vest.

Kongressen er i ferd med å våkne. Mine analyser skulle gjøre det mulig for de folkevalgte å få grep om situasjonen. Også i Amerika. Dette spillet kan jeg.

Legg merke til denne utspørringen. Den folkevalgte i Kongressen, Trey Gowdy, kommer selv fra påtalemakten. Han kan sine saker og har blod på tann.

http://bvanews.com/hillary-may-end-jail-thanks-trey-gowdy/

"New Lies for Old"

https://www.youtube.com/watch?v=zkw8nwHG2GM
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Frigjøring fra Kremls fordekte herredømme er utfordringen

Den grunnleggende problemstillingen er å frigjøre USA fra generasjoner med fordekt russisk herredømme og doblet stat, så da er oppgaven mer opp til generalene i Pentagon, om så skal skje.

Avgjørelsen fra FBI-sjefen om ikke å gjøre noe med Hillary Clintons kombinasjon av privat server og mailer helt utenfor det offentlige systemet, "A modern letter box", må sees i lys av det. Den er taktisk.

Kontraspionasjen i FBI har selvsagt gjennomskuet dette russiske opplegget for å styre henne for lenge siden.

Skal du forstå hendelser, må du ha riktig og sann kontekst klart for deg, og det har selv ikke erfarne veteraner innen amerikansk jus og politikk. Her er et godt eksempel.


http://video.foxnews.com/v/5021931138001/giuliani-fbi-decision-special-exception-for-the-clintons/?intcmp=hpvid1#sp=show-clips
 ·  Translate
On 'The Real Story,' former New York City mayor slams the FBI decision as 'discouraging'
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
 
The Queen’s Gambit

"A gambit is a chess move where the player accepts a short-term loss for the prospect of a long-term gain; the mirror image of the Pyrrhic victory. And the most popular of these is called, appropriately enough, The Queen’s Gambit."

http://spectator.org/the-queens-gambit/?utm_source=American+Spectator+Emails&utm_campaign=f13f4d5c7a-Email%233&utm_medium=email&utm_term=0_797a38d487-f13f4d5c7a-104395809&mc_cid=f13f4d5c7a&mc_eid=00bf9dc32a
Story
Tagline
Jeg er tidligere nyhetsreporter, sjefredaktør, forfatter, næringslivsleder og forsvarspolitiker i Norge.
Introduction

Presentasjonen nedenfor ble skrevet våren 2013, og er ikke oppdatert siden, noe som skulle ha vært gjort for å være i samsvar med etterforskning og utvikling. Da den ble skrevet vinteren 2013, arbeidet jeg med å avsløre bedragoperasjonen i forbindelse med terroren og massedrapet i Norge 22. juli 2011. Som i virkeligheten har befestet det gamle fordekte russiske herredømmet over Norge, slik det virkelige indirekte målet var med denne falske flaggoperasjonen over en klassisk kommunistisk lest.

Dette arbeidet var uvanlig farlig siden jeg kjente flere av de virkelige morderne som hadde utført massedrapet på Utøya, og jeg var den eneste profesjonelle journalisten som fortalte at den offisielle historien var en løgn. Jeg ble derfor systematisk terrorisert og sto hele tiden i fare for å bli drept selv som følge av å avsløre kombinasjonen av massedrap og kontinuerlig bedrag.

Sovjetunionen etablerte herredømme over Norge i et smart og kamuflert statskupp med virkning fra 10. januar 1940. Nordmenn har med andre ord vært underlagt Kreml i hemmelighet i over 76 år. Bærebjelkene og forsvarsverket for russernes kamuflerte mafiastyre er ikke minst lov og rett. For eksempel er Riksadvokatembetet i Norge en viktig kommandohøyde for Kreml. Dette fenomenet går igjen i hele Vesten.

Bak all kamuflasjen finner du også i denne operasjonen fra 2011 en gammel kommunistisk fremgangsmåte som går igjen i en rekke andre kombinasjoner av drap og kontinuerlig bedrag opp gjennom historien. For indirekte å sikre og bygge opp makt.

Den falske flaggoperasjonen "9/11" i USA er samme historien. Med samme indirekte politiske formål. Nemlig å befeste og forsterke et allerede etablert russisk overherredømme fra skyggene.

Jeg ble etter å ha fortalt offentlig på Internett sannheten om den falske flaggoperasjonen i Norge med virkning fra 22. juli 2011, overfalt for alvor fra skyggene i 2013 i et utspekulert narrespill for å drepe meg og bringe meg til stillhet, men jeg klarte så vidt å berge livet.

Ledelsen av politi og sikkerhetspoliti har lenge undertrykket, manipulert og sensurert meg på nettet, og lot i tillegg den faste dødsskvadronen i Norge slå til mot meg uten å gripe inn i 2013. Slik de også hadde unnlatt å gjøre da den samme gruppen av profesjonelle mordere slo til mot barn og ungdommer og slaktet dem på Utøya i 2011. For å skape et solid grunnlag av døde mennesker som Kremls mafiaadvokater i Oslo kunne benytte til å spinne bedrag på for indirekte å befeste Russlands fordekte herredømme over Norge. Som i likhet med mor Russland er en fordekt mafiastat.

Den norske befolkning ble ved hjelp av kombinasjonen massedrap og kontinuerlig bedrag, lurt trill rundt til å slutte opp om dagens politiske system med dets ledere under forsterket russisk herredømme fra skyggene.

Det virkelige målet ble oppnådd indirekte, mens befolkningen og verden for øvrig ble narret til å forholde seg til et falskt motiv og en falsk kontekst ved bruk av et falskt flagg som mot antatt skyhøy betaling tok på seg skylden og spilte å være høyreekstremist for omverdenen.

Også jeg ble altså igjen et offer for denne terroren for å befeste Kremls grep om landet. Fra blant andre de samme morderne som i virkeligheten hadde utført massedrapet på Utøya i Norge.

Terroren mot meg ble intensivert utover vinteren og våren 2013 for å bringe meg til stillhet. Jeg ble forsøkt drept uten at verken politidirektør Odd Reidar Humlegård eller sjef for PST, Marie Benedicte Bjørnland, løftet en finger for å hindre det. Selv om jeg var under konstant overvåkning.

I likhet med massedrapet på Utøya, kunne terror og drapsforsøk mot meg bli koordinert med politiet og påtalemakten. Slik jeg hadde opplevd en rekke ganger før siden 1996. Mishandlingen av meg etter 22. juli 2011 var enda mer ekstrem enn før. Med politiet som medvirkende aktør.

Etter over ett år på sykehus, kom jeg sterkt fysisk svekket ut igjen med varige skader i desember 2014, og har siden tross dårlig fysisk helse, publisert en rekke nye innlegg, som det må tas hensyn til når denne presentasjonen fra 2013 blir lest. Blant annet har Kremls herredømme fra skyggene over også Amerika, vart lenger enn hva jeg var kommet fram til vinteren og våren 2013.

Josef Stalin hadde skaffet seg et sikkert brohode i USA allerede i mellomkrigstiden. Med den følge at han kunne bruke Amerika store ressurser fullt ut som en del av egen strategi for å vinne verdensherredømme siden. Denne konklusjonen er jeg sikker på etter å ha rullet opp enda mer av hva som er skjedd også i Amerika, etter å ha identifisert de hemmelige bedragmetodene fra de hemmelige tjenestene i øst.

USA har nå i likhet med Norge lenge vært en vasallstat under fordekt russisk herredømme. Nasjonale interesser i også andre vestlige land er underordnet Kremls overordnede. Til enhver tid, og denne realiteten skjules kontinuerlig under en illusjon om et motsatt forhold.

Kontradiksjoner er et operativt og suksessfullt konsept som går igjen fra strategene i Kreml.

Jeg skal oppdatere dette sammendraget senere ved en anledning.

Du finner meg for øvrig på Facebook og Twitter med ferske innlegg og meldinger. Jeg har også en artikkel på engelsk på egen blogg fra 10. mars 2016 som gir en helt ny oppdatering av mine funn som er gjort etter de siste analysene av hva som har funnet sted både hjemme og ute.

Du finner denne artikkelen på både engelsk og norsk på denne adressen: 

https://norulv.com/

Så tilbake til presentasjonen og introduksjonen som ble skrevet før det siste drapsforsøket mot meg i 2013:

*****

Bosted er Førde, Sogn og Fjordane i Norge.

Jeg har vært reporter i NRK Dagsnytt og NRK Utenriksredaksjonen i Oslo (1980-1986), og ansvarlig redaktør for avisene Firdaposten i Florø og Rogalands Avis i Stavanger på 90-tallet. I sistnevnte var jeg også administrerende direktør. 

Fra 1986 til 1988 var jeg personlig sekretær (politisk rådgiver) for forsvarsminister Johan Jørgen Holst. Han var til vanlig direktør for Norsk Utenrikspolitisk Institutt, mannen bak Oslo-avtalen i Midt-Østen i 1993, og ble regnet som Norges aller fremste sikkerhets- og utenrikspolitiker.

Johan Jørgen Holst døde som utenriksminister i 1994, bare 56 år gammel, etter å ha blitt rammet av en rekke hjerneblødninger. Statsminister og lege Gro Harlem Brundtland fastslo straks at dødsfallet var følge av en medfødt feil hos Holst. I så fall har jeg samme feilen, pluss noen til, og har overlevd. En annen sekretær for Johan Jørgen Holst da han var forsvarsminister, ble skutt og drept i 1999. Drapet ble kamuflert med falskt motiv og falsk kontekst.

Jeg har ledet og vært medlem av flere regjeringsoppnevnte og andre offentlige utvalg innen Forsvaret. Min sikkerhetsklarering var NATO Cosmic Top Secret.

I dag er jeg pensjonist, men innsikten i forsvars- og sikkerhetspolitikk er ikke avhengig om jeg går i blådress eller ikke. Min bakgrunn og personlige erfaring har til følge at jeg kan gi deg langt dypere analyser og forståelse av den politiske virkeligheten enn hva du får i den vanlige pressen. Den dype staten kjenner jeg bedre enn de fleste.

Jeg hadde det første høye tillitsverv med daglig virke i Forsvarsdepartementet allerede som 23-åring. Mens Rolf Hansen var forsvarsminister og Johan Jørgen Holst var statssekretær. Da ble jeg infiltrert av den øst-tyske etterretningstjenesten Stasi. Med etter hvert stadig større følger. Særlig etter at det angivelige utfallet av Berlin-murens fall i 1989, ble snudd på hodet i Norge som følge av nye kommunistiske narrespill, og Stasi ble innlemmet i KGB.

Etter overgangen fra Sovjetunionen til Russland skiftet de hemmelige tjenestene i Kreml navn og ble til FSB, og det gamle og tidligere godt maskerte herredømmet over den norske staten helt tilbake fra Josef Stalins tid på 1930-tallet, ble styrket og ført videre inn i en ny tid.

Nordmenn har hittil vært gjennom tre skifter av navn hos de hemmelige tjenestene som har kontrollen over oss: NKVD, KGB, og nå FSB. Med andre ord er det flere generasjoner og langt over 70 år siden Norge mistet selvstendigheten og levde videre på illusjonen. Stalin doblet alt han kom over, stater ikke minst. 

De færreste har hatt så langvarig og personlig kontakt med de hemmelige tjenestene i øst som jeg har hatt opp gjennom livet. Så innsikten er dyp i hvordan dobbelstater fungerer. Faget konspirasjon er en del av etterretning og sikkerhetspolitikk, og det machiavelliske livet i skyggene lærer du best i praksis. Spesielt når livet står på spill og du må redde det.

Som en følge av innsikten i hvordan Norge og andre stater i virkeligheten styres fra skyggene i forhold av betydning, blir det til stadighet kjørt svertekampanjer mot meg på nettet og ellers. De velger jeg å overse. Den slags metoder blir alltid benyttet mot dissidenter i slike systemer. Hvis du ikke blir drept, blir du diskreditert. Du kan bli begge deler.

Indirekte bedrag går ut på å manipulere mennesker i målets omgivelser. Mennesket som er mål rammes da indirekte. Ikke bare direkte. Som vanlig bedrag gjør. Det er slik de mest profesjonelle bedragere skaper en snøballeffekt og Vår Sak: Cosa Nostra.

Å benytte mennesker i omgivelsene til målet som mellomledd for å lure, tvinge og begå svik, betyr altså at bedraget er middelbart, ikke umiddelbart. Det er primært indirekte.  

Like mye som ett enkelt menneske som jeg selv og andre, kan være mål for slike anslag og bedrag, kan deler av og en hel befolkning være mål for samme fremgangsmåten, slik 22/7 er et eksempel på. "9/11" er samme historien. Det er samme strukturen som går igjen i de ulike arrangementene. De kommer i kreative variasjoner, og alle er spektakulære. 

Jeg har etter hvert bak meg mange år som infiltrert og forfulgt systemkritiker og opposisjonell i Norge, og har vært utsatt for en rekke drapsforsøk, systematisk mishandling og trakassering. Med klassiske kommunistiske teknikker. 

Noen av disse teknikkene innen psykologisk krigføring, forteller den britiske journalisten Luke Harding fra The Guardian om i en bok som kom ut i fjor med tittelen "Mafia State." Han er mildt terrorisert i Russland i forhold til hva jeg er blitt i Norge. Han er ikke fysisk blitt torturert.

Mennesker som blir frarøvet søvnen, forgiftet og trakassert, blir selvsagt syke av det, men de har ingen sykdom. Selv om en slik illusjon kan bli skapt. 

De mest avanserte metodene innen bedrag i offentlig og privat saksbehandling, har jeg identifisert det siste tiåret, og kan fortelle om. Dette totalitære fenomenet er internasjonalt. Bedragene er i første rekke indirekte, og de blir i ulike former benyttet både i Norge og andre vestlige land til å manipulere viktige forhold til ønsket utfall. 

Hvordan terror og bedrag blir kombinert i små og store operasjoner, beskriver jeg, etter å ha kartlagt fremgangsmåten i disse oppleggene. De følger gamle oppskrifter fra Josef Stalins tid. I tillegg til å kunne omfatte brutal vold og tortur, blir det bygget på teknikker fra magikere og andre illusjonister.

Dagens bedragoperasjoner er blitt mer velutviklede og sofistikerte siden Lenin og Stalins dager, men den grunnleggende strukturen og tankegangen bak er den samme.

"Spillet i det negative rom" var det nazistiske navnet på slike opplegg. 

Med disse smarte teknikkene kan forbrytelser bli hvitvasket og maskert som lov og rett, og utgis for noe annet enn hva de er. Jurister blir særlig mye benyttet i disse bedragene. Hvor byggeklossene er kontradiksjoner. Med illusjoner og bedrag til følge.

Da dreper du også dine venner for å styrke dine venner, slik det er gjort i Norge i 2011. I slike juridiske konstruksjoner blir det benyttet en grunnleggende motsigelse i selve strukturen av hele opplegget.

Kombinasjonen av mordere og jurister skaper bortimot perfekte forbrytelser.

Blant konklusjonene som følge av å ha identifisert fremgangsmåten, er at du i kulissene finner samme regissør bak terrorangrepene i USA i 1995 og 2001, som i Norge i 2011. Det samme gjelder Polen i 2010. 

Dette forteller ene og alene det karakteristiske bedraget med opphav fra sovjetisk tid, som du finner i forbindelse med den nasjonale saksbehandlingen av disse angrepene. Som gjennomføres mot vergeløse mennesker.

Samme fremgangsmåte og annen overensstemmelse, er å finne i alle disse forholdene. Det samme er profesjonelle bedragere som utad er jurister. De benytter prosedyrer og teknikker fra illusjonister som lurer alle kontinuerlig. Med maskering av den virkelige hensikten til følge.

Kommisjoner med en jurist som leder er fast innslag etter slik terror i berørte land, og når den slags rapporter blir presentert som usminket og ærlig sannhet, er det stikk motsatte tilfelle i virkeligheten. Alt blir gjort mer sminket og uærlig som følge av saksbehandlingen.

Den prefabrikkerte usannheten om terror og drap bygges ut på denne måten, og den blir gitt større seriøsitet og autoritet utad gjennom følgene av behandling i slike særskilte kommisjoner, og det samme skjer ved bruk av domstoler i disse forholdene. Hvor bedrag blir spunnet på drap.

Stalin fant det største sikkerhetshullet i vest hos juristene, og dette hullet i sikkerheten er nå sprengt stort og gjort til en permanent åpen port. Rettsstater i vest kan med spillet i det negative rom bli snudd til forbryterstater. Som medvirker til drap, terror og hvilken som helst annen kriminalitet.

Alt med det gode som formål kan bli snudd til det stikk motsatte på denne måten. Hele stater og sikkerhetssystemer kan bli snudd mot egne befolkninger.

Signaturen er KGBs. For å benytte det gamle navnet på de hemmelige tjenestene fra øst. Som i dag altså heter FSB. Pluss SVR og GRU for andre deler av disse tjenestene, for å være helt presis. Uten at nye navn har forandret metoder og opplegg. Det brukes samme modellene og prosedyrene som før.

Dette er skarpsindig og djevelsk genialitet fra Josef Stalins tid.

Som er mer levende enn noensinne. Den geniale ondskapen er bare oppgradert og modernisert. Ikke minst for å kunne bli maskert enda bedre enn før som lov og rett. Den er mer enn noensinne blitt systematisert med dette formålet. Så kriminalitet får et skinn av legalitet, og den kan bli fremstilt som noe annet enn hva tilfellet er.

Den røde tråden fra gamle dager er bare farget om. Intet reelt brudd med fortiden er skjedd fra øst. Bare en stor illusjon om det er skapt siden 1992. Med betydelige følger for maktforhold i vest. På alle nivåer. Det er derfor i vest, og ikke i øst, at det egentlig store og virkelig dype bruddet med fortiden finner sted. 

Strategisk bedrag er en krigskunst som Moskva behersker bedre enn noen. Å illudere tap kan være genialt for å vinne. Etter tjue år med følgene av denne illusjonen, er både Europa og USA kommet enda mer under den fordekte russiske hælen. Indirekte. Som følge av denne strategiske finten, og de brutale terrorangrepene som er kommet for å befeste fordekt makt i skjul av krigslisten. I det virkelig store spillet. Som amerikanske sikkerhetspolitikere kaller "The Grand Strategy."

Mafiastaten fra Lenin og Stalins tid har skiftet ham, og er som en følge blitt virkelig stor og mektig. Den er nå et russiskledet imperium over flere kontinenter. Med en rekke vestlige mellomledere. Som smart er kapslet inn i det reviderte systemet fra øst. Hvor hemmelig makt er hva som betyr noe. Alt annet er egentlig fronter.

"The Dual State" var et totalitært konsept som kommunister og nazister hadde til felles. Siden den gang er dobbeltstater som grunnprinsipp blitt systematisk videreutviklet, gjort mer sofistikert, realisert og bygget ut i land etter land i vest. Alle har en demokratisk fasade utad som kamuflerer gamle og velkjente maktpolitiske realiteter innad. Med samme sort bedrag i offentlig saksbehandling av viktige forhold som felles strategisk særtrekk.

Bedragerne er som regel forkledd som jurister. De er muldvarpene. Som før. Med den forskjell at nå er antallet større enn noensinne. 

Den maskerte makten østfra er blitt forsterket på et grunnlag som var systematisk og godt bygget opp fra før. Tyngdepunktet er flyttet vestover i de siste tjue årene. Med en slik forflytning av reell makt, kommer også kombinasjonen av terror og bedrag for indirekte å sikre og befeste hva som er oppnådd, og som stadig mer blir oppnådd med totalitære metoder som dette. Slik den nå stadig mer demoraliserte befolkningen i USA erfarer. 

Amerikanere går i realiteten gjennom en smertefull prosess fra liv i frihet til liv som det motsatte i en fordekt og stadig mer totalitær vasallstat. Som følge av å ha tapt en kald krig som de er narret til å tro var vunnet. Tro er en disponerende egenskap.

Spillet i det negative rom har absurde følger, og en av dem er at USA tapte den kalde krigen lenge før den utad var over. Med illusjonen om et motsatt utfall. Det brutale kuppet mot president John F. Kennedy i 1963, var en milepæl i så måte. Det er nå femti år siden Kennedy fikk en kule i hodet. Som om han skulle ha vært en kulakk under Stalin.

Hos meg er det ingen tvil om at dette kuppet i Amerika var en bedragoperasjon fra KGB. Etter å ha identifisert fremgangsmåten. Som er konsistent med tilsvarende forhold og andre bedragoperasjoner østfra.

Senere har Russland hatt et stadig bedre grunnlag for å styre viktige forhold i USA ved hjelp av intriger og liknende narrespill. Watergate-skandalen peker seg spesielt ut. Da måtte Richard Nixon gå av som president. I 1974. Bedragmetodene med denne følgen var KGBs.

Likevel må du lenger tilbake enn til Nixon og Kennedys dager, for å forstå sammenhengene bedre. Mine analyser på bakgrunn av å ha identifisert bedragmetodene østfra, viser at russerne lurte til seg den viktigste strategimakten allerede rett etter krigen. Da USA grunnla CIA og opprettet NATO på en måte som gjorde at begge deler kunne bli snudd mot sine egentlige formål, og gradvis bli langt større østlige suksesser enn vestlige.

Dette har vært strategisk krigskunst av høy klasse fra Moskva siden lenge før krigen, og nylige hendelser som "9/11" i 2001, blir langt lettere å begripe når du kan nøste opp de rette trådene bakover, etter å ha identifisert motoren i utviklingen. Denne motoren er smart russisk bedrag. Etter samme oppskrift. I tiår etter tiår. Du er nå inne i et nytt årtusen med samme gamle historien.

Nå er sosialisme som trekkplaster og kamuflasje byttet ut med menneskerettigheter. Verden vil bedras og du med den. Det er smart gjort. Ingen er mot himmelen på jorden.

Russisk intelligens har vært den avgjørende strategiske faktor for suksess i alle år. Nå kan Russlands president Putin bruke USA omtrent som en fremmedlegion hvor han vil. Som du så ble gjort indirekte i Libya i 2011. Det tyder ikke akkurat på at Putin har tapt noen kald krig. Heller ikke noen annen. Den varme.

Kombinasjonen terror og bedrag er alltid med i den totalitære maktens følge. Slik den også var på Stalins tid. Det er et paradoks at den hemningsløse brutaliteten i seg selv, blender de fleste mennesker fra å se at dette er samme gamle historien. Også i dag. Den er bare kommet mye nærmere inn på livet hos enda flere vestlige mennesker. Fordekt kommunistisk terror som gjennom bedrag lapper skyld over på andre, er ikke lenger fjern og langt borte.

Sannheten ligger egentlig helt opp i dagen, og blir derfor lett oversett.

Sammenhengen burde være lett å forstå. Når den blir forklart enkelt: Den indirekte følgen av kombinasjonen terror og bedrag, er nemlig at folk slutter opp om systemet. Som det i virkeligheten drepes for. Hele befolkninger blir lurt til det.

Slik brutal terror med stor sjokkeffekt har altså en rasjonell forklaring i en strategisk sammenheng. Makt blir indirekte befestet og konsolidert. Krigens logikk er ikke lineær. Den er paradoksal. Derfor blir også følgene av terror paradoksale. Hensikten blir oppnådd indirekte.

Jeg ble overfalt fra skyggene og forgiftet som sjefredaktør i Rogalands Avis i Stavanger i 1996. Det skjedde i et narrespill over klassisk lest fra gamle KGB.

En av Kremls mafiaadvokater i Oslo, Johan Fredrik Remmen, benyttet sykemeldingen som fulgte til å snu rettsstillingen min som menneske fra fødselen på hodet i den angivelig vestlige rettsstaten som jeg var borger av. Nettopp ved bruk av det kommunistiske spillet i det negative rom mot meg.

Derfor ble jeg til slutt ekspert på det. Smart bedrag kamuflert som smart jus, er noe som jeg behersker bedre enn de fleste, etter i sytten år å ha etterforsket og avdekket dette spillet. I detalj. Enten slikt bedrag er kombinert med drap eller ikke.

Alle forhold ble i mitt tilfelle systematisk snudd på hodet, og andre ble i tur og orden narret til å handle på dette falske grunnlaget. Det er hva denne kommunistiske bedragmetoden går ut på ellers også. Overalt. Hvor den benyttes. Fra mikro til makronivå.

Falsk i ett, falsk i alt, er opplegget. Både i stort og smått. Virkeligheten blir skapt når du og andre blir lurt til å handle på illusjonene. Disse illusjonene blir fortløpende skapt som en følge av selve fremgangsmåten, når spillet i det negative rom er motoren for utviklingen. I disse narrespillene er den vanlige følgen at sannheten om forhold er motsatt av hva du blir lurt til å oppfatte. Dette er en karakteristisk følge av illusjonene.

Menneskesinnet har en innebygget svakhet: Det oppfatter årsak først, deretter virkning. Denne svakheten gjør det mulig for magikere, svindlere og bedragere å lure deg.  Det er en svakhet som blir utnyttet maksimalt i disse kommunistiske bedragene.

Ethvert positiv forhold blir tillagt en samtidig negasjon og andre narret til å handle og beslutte på grunnlag av negasjonen. Bedraget har da stadig større tvingende følger. Mot den eller dem som er målet.

Selve arbeidsprinsippet i det kommunistiske spillet i det negative rom, er å bryte et prinsipp. Konsistent og konsekvent. Det er ikke hvilket som helst prinsipp som blir brutt heller. Aristoteles kontradiksjonsprinsipp, eller motsigelseloven som prinsippet også er kjent som, sier at noe ikke kan være usant og sant til samme tid. Det regnes som det viktigste prinsippet innen rasjonalitet. Som er grunnlaget for vestlig sivilisasjon, opplysning og fremgang.

Kommunistisk barbari og bedrag fra øst, enten det er i gamle eller nye former, utgjør et helt annet grunnlag for menneskers liv. Da holdes to og flere motstridende forhold for sanne til samme tid. Konklusjoner blir hevdet for å bevise premissene. Da er ærlig tanke og rasjonell argumentasjon for å vinne fram i livet, i realiteten blitt erstattet med lureri og røveri, tvang og rå makt for øvrig. Uærlighet og usannhet er blitt satt i system. Da har Vesten brutt med fortidens verdigrunnlag og sivilisasjon, som er blitt bygget på grunnlag av rasjonalitet. På sunn fornuft satt i system. 

Da er friheten tapt.
 
"9/11" i USA i 2001, og "22/7" i Norge i 2011, er to av flere hendelser som bekrefter dette stadig større tapet av frihet. Noe som er lettere å forstå når fremgangsmåten for slik kombinasjon av terror og bedrag er identifisert. Når rett kontekst er klargjort.
Basic Information
Gender
Male