Profile

Cover photo
Norulv Øvrebotten
Lives in 6800 Førde
320,282 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Mye misnøye i Amerika på forhånd

Hva skjer i USA når sannheten om det fordekte russiske herredømmet går opp for befolkningen, og den forstår hvordan det nasjonale politiske systemet på disse premissene under Kremls kontroll fra skyggene, er blitt styrket som følge av blodige og smarte kombinasjoner av terror og bedrag de siste tiårene, slik det også er blitt i Norge med samme kommunistiske fremgangsmåten?

Si det. Forakten for eliten i Washington D.C er stor nok før dette nye sjokket rammer nasjonen. Å ta inn over seg at fedrelandet er forrådt og erobret fordekt innenfra av den konkurrerende stormakten for lenge siden, og at alle er lurt trill rundt hele tiden, og at bedraget bare vil fortsette, blir tungt. Særlig når folket er så fullt av sinne og misnøye fra før.

https://www.youtube.com/watch?v=M13dDQeoJdE
 ·  Translate
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Løgn og sannhet om terror og bedrag i Vesten

Nordmenn flest går rundt og tror at terroren 22. juli 2011 ble etterforsket av den såkalte 22. juli-kommisjonen, som leverte en innstilling i 2012 som har vært grunnlaget for saksbehandlingen i alle offentlige organer siden.

Denne innstillingen var ikke relatert til den underliggende virkeligheten, men var en integrert del av narrespillet over den tradisjonelle lesten fra Kremls mafiaadvokater i Oslo. Innstillingen fra kommisjonen, som egentlig ikke var noen kommisjon, er bare relevant for å bevise bedrag.

Jeg er en erfaren leder og medlem av regjeringsoppnevnte utvalg innen Forsvaret, og så straks i 2011 at hele kommisjonen var et bedrag fra ende til annen.

Som jeg har påvist før, fikk ikke dette utvalget noe oppdrag om å granske hva som skjedde 22. juli 2011 fra regjeringen Jens Stoltenberg, og gjorde det heller ikke.

Den såkalte 22. juli-kommisjonen fikk ikke tilført etterforskningskompetanse i form av politietterforskere i sekretariatet, slik vanlig er. Det ble til overmål fra statsminister Jens Stoltenberg understreket at statens regler for granskingskommisjoner, ikke skulle anvendes.

I ettertid er det likevel skapt en illusjon om at terroren i Norge i 2011 er gransket. Det er ikke sant. Du er lurt av et kommunistisk knep igjen. Alt var og er svindel og bedrag.

Enda mer svindel og bedrag var granskingskommisjonen etter terroren i Amerika 11. september 2001, som fulgte mye av det samme kommunistiske handlingsmønsteret med signatur fra gamle KGB.

Jeg har studert dette bedragopplegget, og finner de samme bedragmetodene som i Norge, men så var da også begge angrepene kombinasjoner av massedrap og kontinuerlig bedrag for å lure befolkningene i begge nasjonene til å slutte opp om gammelt politisk system med ledere under styrket fordekt herredømme fra Russland.

Også rapporten fra granskingskommisjonen om 9/11 er kun relevant for å bevise bedrag og kamuflasje i denne store falske flaggoperasjonen som har rullet og gått i femten år til høsten.

I forhold til underliggende virkelighet med det egentlige målet og sanne kontekst, er rapporten like irrelevant som den norske kommisjonens rapport, etter tilsvarende kombinasjon av terror og kontinuerlig bedrag her i landet i 2011.

Også i USA ble det reelle målet oppnådd indirekte. Bak en maske om et helt annet mål.

Alle krigene i muslimske land etter 2001 kan du sortere ut for seg selv og merke boksen "maskirovka". Bruk gjerne russiske bokstaver også.

Krigene har i snart femten år tjent som kamuflasje for at Kreml styrket det fordekte herredømmet og sitt underliggende mafiastyre i Amerika.

Krigene på komplett falskt grunnlag har lurt den amerikanske befolkningen enda mer, og hjernevasket den til befestet tro på et falskt motiv og en falsk kontekst. Dette er skjedd mens fremmed herredømme fra skyggene er befestet og friheten er forrådt.

I motsetning til i Norge i 2011, hvor det bare ble brukt ett falskt flagg, ble det i USA brukt tjue falske flagg i 2001. Det var 19 angivelige flykaprere pluss det store flagget Osama bin Laden helt nederst i lagene med bedrag, og alle bortsett fra fire flagg var fra Saudi-Arabia.

Granskingskommisjonen etter terroren i Norge bygget på at Anders Behring Breivik hadde utført terroren alene. Det er en løgn. Han var et falskt flagg.

Granskingskommisjonen etter terroren i Amerika i 2001 bygget på at de nitten kaprerne og Osama bin Laden utførte terrorangrepet. Det er også en løgn. De var alle falske flagg.

Hovedregelen i disse spektakulære narrespillene over kommunistisk lest, er falsk i ett, falsk i alt, og virkeligheten blir skapt som en følge av at mennesker blir lurt til å handle på grunnlag av alle illusjonene.

Dette har vært tilfelle både i Norge og USA.

I Norge blir det stadig dratt i gang en diskusjon om Anders Behring Brevik, som har båret det falske flagget siden 22. juli 2011. Han er benyttet til å få en hel verden til å tro på et falskt motiv og en falsk kontekst for terroren.

Hver gang noe skjer med terrordømte Anders Behring Breivik, fortsetter hjernevaskingen, fordi diskusjonene implisitt legger til grunn at den offisielle historien om terroren i Norge er sann.

Det er den ikke.

Historien er en stor løgn.

Det samme er de falske flaggene benyttet til i Amerika, og de siste dagene har president Barack Obama stått fram på CNN og ellers i mediene for å markere at det er fem år siden han fikk Osama bin Laden drept.

Denne historien er en like stor løgn som hele den offisielle historien om terrorangrepet mot Amerika.

De siste dagene er det også dratt i gang en diskusjon om 28 sider i rapporten fra granskingskommisjonen etter 9/11, og alle i diskusjonen blir lett lurt til implisitt å legge til grunn at den offisielle historien om terroren i Amerika er sann.

Det er imidlertid ikke tilfelle.

De hemmelige sidene handler om Saudi-Arabias forhold til de falske flaggene, for å si det enkelt, og noe særlig konkret er ikke å finne, sier folkevalgte som har lest alt sammen.

De hemmelige sidene har likevel tjent sin bedragerske hensikt i snart femten år.

Hvis du stempler noe hemmelig i en rapport, tvinger du selv de mest kritiske til å måtte akseptere rapporten, fordi de ikke kan utelukke at de overbevisende argumentene og bevisene skjuler seg på disse hemmelige sidene.

Dette gamle knepet fra KGB ble benyttet blant annet da Kreml ofret Arne Treholt, en av sine angivelige norske spioner, i 1984, for å kamuflere det virkelige herredømmet over hele Norge, og slik lure omverdenen til å fortsette å tro på en stor løgn om nasjonen.

Treholt ble dømt til tjue års fengsel for spionasje for Sovjetunionen på hva de fleste i dag vil si var tynt grunnlag, men en del av dommen ble stemplet hemmelig, og folk ble innbilt at denne delen inneholdt beviser som det var mer hold i, og alle ble tvunget til å slå seg til ro med det.

I Norge har de hemmelige tjenestene i øst fått viljen sin til enhver tid i de korrumperte domstolene. Selv når mennesker blir ofret for en høyere sak og et annet land.

Noe som igjen viste seg i domstolene etter 22. juli 2011, da 77 mennesker, de fleste barn og ungdommer, ble ofret for smart og indirekte å befeste det russiske herredømmet over Norge med tilhørende nasjonale systemer i det åpne og skjulte.

Slik det skjedde i Amerika i 2001, da 2977 mennesker ble ofret for i virkeligheten akkurat samme formålet.

Det sanne motivet og den sanne konteksten for terroren er grunnleggende den samme i både Norge og USA, og alle reportasjer og debatter på falske grunnlag er kun distraksjoner og avsporinger.

De har til hensikt å dra oppmerksomheten bort fra den brutale sannheten om den reelle hensikten med de falske flaggoperasjonene i begge land.

http://www.foxnews.com/politics/2016/05/02/cia-director-says-secret-911-report-pages-full-hearsay-inaccurate-info.html?intcmp=hplnws
 ·  Translate
CIA Director John Brennan said Sunday that 28 classified pages of a bipartisan commission's report on the Sept. 11, 2001 terror attacks contains uncorroborated, unvetted information that some could seize upon to claim Saudi Arabian involvement in the attacks.
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Narrespill i Norge og Vesten

Narrespillene fra mafiaadvokatene som styrer Norge på vegne av Kreml har vært hyppige og mange opp gjennom årene, og de kreative måtene som det blir drept på for å skjule drapene som naturlige dødsfall, har også vært utallige.

Da Thorbjørn Jagland ble kuppet inn som statsminister i et narrespill fra Kremls mafiaadvokater i Norge sommeren og høsten 1996, med den følge at den langt smartere Gro Harlem Brundtland ble kuppet ut, hadde Moskva kun noen få mål med å bruke ham som marionett i noen år. Det var aldri meningen at Jagland skulle sitte lenge.

Det ene målet fra Kremls mafiaadvokater var å følge opp den ferske innstillingen fra Lundkommisjonen, som var en konstruksjon fra disse advokatene fra 1994.

Denne kommisjonen hadde i et narrespill snudd forholdet mellom banditter og politi på hodet, slik den skulle, og i stedet for å etterforske bandittene hadde kommisjonen etterforsket politiet, og på falskt grunnlag stemplet hva sikkerhetspolitiet hadde gjort etter krigen som ulovlig.

KGB og norske venner hadde som følge av at forholdet mellom banditter og politi ble snudd opp ned i narrespillet, unngått helt noe kritisk lys på seg.

Følgen var at sikkerhetspolitiet lå igjen med brukket rygg sommeren 1996.

Jagland ble om høsten satt inn nettopp for å bryte ryggen dobbelt på dette politiet og sparke hele ledelsen, slik at det skulle være fritt fram for de hemmelige russiske tjenestene FSB og deres styrende norske junta av noen mafiaadvokater fra skyggene, å befeste det gamle herredømmet fra øst som var etablert i et statskupp med virkning fra 10. januar 1940. Da statsmakten frekt var stjålet videre ved hjelp av sovjetkommunistisk bedrag.

At Høyesterett medvirket til å befeste fremmed makt over Norge nok en gang i 1996, og stilte med en dommer som hadde et medlemskap i SV bak seg, for å lure befolkningen, er ikke noe overraskende. Denne domstolen for Russlands frontfamilier i Oslo har stort sett ikke gjort noe annet enn å begå svik. I viktige stunder for landet. Høyesterett er i lomma på Moskva.

Den andre oppgaven som Kremls mafiaadvokater i Oslo satte statsminister Thorbjørn Jagland til å gjøre, var å opprette en trygg sone for øst-tyske Stasi i Norge. Den fryktede kommunistiske sikkerhets- og etterretningstjenesten Stasi hadde uvanlig mange agenter i Norge. Pressen var full av dem blant annet.

Den viktigste arven fra Stasi, var likevel dødsskvadronen som opererte internasjonalt med base i Norge, og som hadde en uvanlig merittliste og høy profesjonalitet. Disse agentene ble overført fra Stasi til KGB sommeren 1989. I Norge var dødsskvadronen helt trygg, for den var - akkurat som i vår tid - beskyttet av Riksadvokatembetet.

Glem aldri at Norge er både en fordekt vasall- og mafiastat og har vært det i generasjoner. Eneste grunnen til at vi har hatt vestlige klær er at Kreml har benyttet hele den norske staten til spionasje og etterretning mot andre land i verden. I virkeligheten har Norge vært et østblokkland.

Sammen med riksadvokatembetet stanset Thorbjørn Jagland all norsk etterforskning fra politiet i det som var igjen i arkivene i Stasis hovedkvarter i Berlin. Det var en fortid som ingen fra norske myndigheter skulle ha innblikk i. Stasi skulle ha en trygg havn i Norge, selv etter Tysklands samling.

At hele avviklingen av Sovjetunionen var et gigantisk globalt narrespill, viste seg også i hendelsene i Norge. De som skulle ha tapt den kalde krigen, kom ut som vinnere, mens de som skulle ha vunnet, kom ut som tapere.

Hvis de durkdrevne strategene i Kreml virkelig hadde tapt, skulle deres nære norske venner som Thorbjørn Jagland og Jens Stoltenberg ha vært utelukket som statsministere i Norge. Før 1992 var de betraktet som så upålitelige at det var utenkelig å gi noen av dem sikkerhetsklarering.

Ryggen på et norsk sikkerhetspoliti med forankring i vestlige allianseforhold, skulle heller ikke ha kunnet bli brukket av som følge av en bedragoperasjon fra KGB. Som for å lure omverdenen skiftet navn til FSB og SVR fra 1992. Så ingen tvil om hvem som vant. Av øst og vest. Igjen.

Mennesker som juristene Bill Clinton og Barack Obama fra den politiske venstresiden hadde vært utenkelige som presidenter i USA, hvis det ikke hadde vært for følgene overalt i vest av dette store strategiske narrespillet fra Kreml som ble innledet på 1980-tallet og som har fortsatt siden. Omtrent alle er blitt lurt trill rundt.

Russland befestet herredømmet fra skyggene overalt i Vesten. Med kamuflerte overfall og drap og utallige narrespill med eller uten lik over klassiske kommunistiske lester, og siden med massedrap og enda mer narrespill. Slik du blant annet har sett i USA i 1995 og 2001, og i Norge etter 2011.

Thorbjørn Jagland la i hvert fall som politiker et godt grunnlag for massedrapet her i landet i 2011.

De to mafiaadvokatene i Arbeiderpartiet, Jens Christian Hauge og Johan Fredrik Remmen, og i en viss utstrekning med bruk av også en mer uvitende advokat Håkon Bleken, hadde i koordinasjon med dødsskvadronen, travle dager på 1990-tallet og senere.

Jeg ble overfalt, forgiftet og forsøkt drept første gangene i 1995 og 1996. Min gamle sjef i Forsvarsdepartementet, Johan Jørgen Holst, døde i 1994 som utenriksminister etter en rekke hjerneblødninger, og en annen sekretær av ham, Anne Orderud Paust, ble skutt i et narrespill i 1999.

Å befeste det fordekte russiske herredømmet over Norge hadde kostet en rekke liv før 22. juli 2011.

Da denne dagen kom sommeren 2011, var det nesten ti år siden jeg hadde avdekket de smarteste og hemmeligste bedragmetodene fra øst, så jeg så jo ganske fort hva som skjedde.

Jeg hadde også intim kjennskap til dødsskvadronen i Norge. Den hadde jeg levd med siden jeg ble voksen omtrent, men var ikke blitt klar over det før i 2002.

Når jeg satte i gang på Internett med å fortelle hva som egentlig var skjedd i Oslo og på Utøya 22. juli, og om alt bedraget som for meg på velkjent vis ble spunnet kontinuerlig på de 77 likene, møtte jeg straks motstand. Ikke minst ble jeg sensurert og manipulert på nettet, og forsøkt diskreditert på alle mulige vis, noe jeg ennå blir, for du kan bare søke på navnet mitt og se hva du får opp av karakteristikker for å ta mannen og ikke ballen.

Samme miljøet som sto bak massedrapet på Utøya trakasserte meg systematisk i eget hjem for å hindre at jeg kom ut med noen som helst informasjon. Terroren begynte for alvor på forskudd allerede i mai 2011, da en kort vannledning i gummi inn til toalettet i annen etasje i leiligheten, ble skåret tvers av med kniv, slik at jeg fikk oversvømmelse ned til første etasje.

Så fulgte det slag i slag. Jeg kunne blant annet våkne om morgenen med klokken skåret av meg. Fra venstre hånden min. En gang fant jeg klokken igjen i fryseren. En annen gang på gulvet.

Begge gangene med ene stolpen røsket bort og remmen skåret av.

Det er slikt som heter "friendly warnings" hos mafiaen.

Jeg skrev sannheten om 22. juli 2011, og visste hver dag at jeg kunne bli drept når som helst. I motsetning til journalister og redaktører i pressen, som holdt seg til det falske flagget i bedragoperasjonen og lurte befolkningen dag ut og dag inn.

Å jage meg ut av eget hus med terrormetoder fra Stasi, hadde jeg vært utsatt for før. Både i 2003 og 2006. Etter store oppdagelser om kommunistiske metoder og resultater i Vesten.

Et drap må imidlertid ha et skinn av troverdig kamuflasje for å kunne bli oppfattet som naturlig på noen måte.

Da Johan Fredrik Remmen og de andre mafiaadvokatene som hadde regien på denne falske flaggoperasjonen med 77 drepte mennesker, flyttet Jonas Gahr Støre med kodenavnet "Martin" både hos sovjetiske KGB og russiske FSB, over fra Utenriksdepartementet til Helsedepartementet høsten 2012, forsto jeg straks hvorfor det skjedde.

Jeg visste at nå kom en sovjetisk felle som Remmen & Co hadde brukt før, men ikke hvilken versjon.

Jeg var jo den eneste i hele Norge som utgjorde noen trussel mot komplottet. Så jeg var fiende nummer 1.

Med Jonas Gahr Støre på plass som sjef for sykehusene, kunne han medvirke til å rigge et kamuflert drap på meg sammen med blant andre samme dødsskvadronen som hadde gjort den virkelige jobben på Utøya. Den skulle først skade meg så hardt fysisk at jeg måtte på sykehus. Det forsto jeg. For det var hendt før.

Det skjedde også. Prosedyren ble fulgt.

Den videre historien er en historie om grusom tortur med ufattelige smerter. For på sykehuset her i Førde var plassert en psykiater fra Oslo. Beleilig nok som vikarlege for en kort tid, men med kontrakt på fem årslønner. Nå var jeg tilbake i gamle Sovjetunionen.

Han var 72 år, fra Irak og utdannet i nettopp Sovjetunionen. Av alle steder. Den lille mannen gikk til oppgaven med det spesielle smilet som en iraker med god betaling kan ha. Navnet hans var Bezzuni Fathi. En gang hadde han også vært kirurg på Ullevål sykehus.

Dødsskvadronen i Norge forgiftet meg så jeg fikk ufattelige fysiske smerter i magen, som i neste omgang kunne benyttes til å si at jeg hadde dem som følge av psykisk sykdom. Det var brohodet som ble skapt.

Dette er en vasallstat under Russland fullt ut. Bedragmetodene er brutale og smarte. Jeg fantes ikke psykisk syk. Bortsett fra at jeg slet med søvnen som følge av ekstremt stress av å bli mobbet med ondskapsfulle metoder som fulgte oppskrifter fra øst-tyske Stasi, over to tiår etter Berlin-murens fall.

Fathi var en sadist og torturerte meg i måned etter måned på det mest grusomme i 2013 og 2014 med høye doser med psykiatriske medisiner på falskt grunnlag og ødela meg fysisk, men takket være en sterk kropp overlevde jeg så vidt og kom ut av sykehus før jul i 2014, langt over ett år etter at jeg hadde kommet dit forgiftet.

Da var alle de falske diagnosene som var benyttet som grunnlag mot meg fra begynnelsen i 2013 og utover i prosessen, tatt bort fordi de ikke var sanne. Jeg var imidlertid blitt forkrøplet av torturen.

Torturen var ekstrem og den kostet meg blant annet altfor mange tenner. Pluss at den ga meg nedsatt fysisk funksjonsevne og permanente magesmerter. Jeg ble låst til Norge. Faktisk har jeg ikke klart å komme meg ut av Førde siden.

Eneste grunnen til at jeg ikke ble drept med god kamuflasje, var de stadige protestene fra en lokal psykolog ved sykehuset som sterkt motsatte seg hva jeg ble utsatt for, så Bezzuni Fathi fra Oslo, Moskva og Irak ikke turde heve dosene til sikkert dødelig utfall. Slik han varslet og truet med, for å psyke meg ned.

Likevel var det et ekstremt smertefullt drapsforsøk. Det hadde vært langt mer humant å ha skutt meg. Neste gang bør dere gjøre det.

Sjefen for PST, Bendicte Bjørnland og politidirektør Odd Reidar Humlegård, fulgte godt med, men løftet ikke en finger for å redde meg fra de stadig mer hyppige mafiaoverfallene i 2012, 2013 og 2014. Begge hadde krysset Rubicon for lengst.

Så 22. juli 2011 er ikke den eneste terroren som de to politisjefene har medvirket til. Gjennom aktive handlinger og unnlatelser. Å handle stikk motsatt av eget eksistensgrunnlag blir gjort litt for lett av mange i høye stillinger innen sikkerhet her i landet.

Det er heller ikke eneste terroren som dagens leder i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, har vært med på. Jeg kan legge sammen to og to og få fire. Arbeiderpartiet kjenner jeg.

I det hele tatt er det ingen tvil om hvor Støre og mange andre hører hjemme. Skal Norge en gang bli fritt og kvitte seg med underliggende russiskstyrt mafia og overherredømme, er det mangt og mye som må bort. Trolig også tilsvarende styresett i Amerika og ellers i Europa.

Noen god statsminister for andre enn Russland kan Jonas Gahr Støre aldri bli. Ikke under noen omstendighet.


https://document.no/2015/04/25/statsministerkandidat-jonas-gahr-store/
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
 
Farvel til TV 2 og NRK?

TV 2 og NRK har siden 22. juli 2011 hjernevasket det norske folk med en stor løgn om terroren og massedrapet uten forsøk på kritisk journalistikk.

Dekningen av terroren og hva som er hendt etterpå, har vært intens propaganda som bare har tjent til å opprettholde et skjult fremmed herredømme over landet og underliggende åpne og skjulte maktstrukturer, slik de ble etablert etter at russerne ved hjelp av Høyre og Arbeiderpartiet gjennomførte et statskupp med virkning fra 10. januar 1940, og etter hvert flyttet reell makt og kontroll ut av demokratiske organer. Mens befolkningen i alle valg etter krigen ble narret til å tro at dem som de stemte på, hadde den virkelige makten i landet. Noe som slett ikke har vært tilfelle.

Både TV 2 og NRK har benyttet Norges første terrordømte, venstreekstremisten Lars Gule, som den fremste eksperten på terroren i Norge, og har vist et faglig skjønn i det journalistiske arbeidet som står til stryk. Begge kringkastingsselskapene har vært med på en politisk kampanje med desinformasjon i mange år nå.

Hvis Russland beholder det fordekte herredømmet over Norge, vil både TV 2 og NRK kunne fortsette som viktige organer for å føre den norske befolkningen bak lyset i mange saker av betydning. Hvis Kreml og russernes fordekte junta av mafiaadvokater og marionettene for øvrig mister makten, er det kroken på døra for både NRK og TV 2. Det sier seg selv.

Landsforrædere er det nok av ellers etter 76 års fremmedstyre i Norge. Du må mange generasjoner tilbake for å finne en fri nasjon med frie borgere og en fri presse. Det meste av slike verdier har vært ferniss og illusjoner lenge.

De lykkeligste slavene er alltid frihetens største fiende. Du finner nok av slike slaver i NRK, TV 2 og mediene for øvrig. Problemet deres er at tilliten fra befolkningen snart vil være en saga blott. Helt og fullt.

http://kampanje.com/medier/2016/05/regjeringen-lyser-ut-ny-tv-2-avtale-i-morgen/
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Spillet mot folket

Statsminister Erna Solberg har nå i mange år medvirket i en skitten krig mot eget folk, som følge av at hun har spunnet kontinuerlig bedrag, slik hun åpenbart skulle, på 77 lik etter 22. juli 2011. Utad har hun illudert å gjøre det motsatte.

Prosedyrene som ligger til grunn heter på fagspråket spillet i det negative rom, og norske politikere og ansvarlige ellers, følger prinsippene som landsforræderen Henry Oliver Rinnan ble opplært i av nazistene, og som førte til svik mot mange nordmenn og deres død. Nazistene kopierte fremgangsmåten fra kommunistene.

Norge er ledet av mennesker som bedriver et slikt notorisk dobbeltspill mot egen befolkning for å styrke seg selv og et gammelt politisk system, der den virkelige makten til sjuende og sist ligger i Moskva.

Politikere som Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg er langt farligere enn Henry Oliver Rinnan, som under den tyske okkupasjonen opererte mot egne landsmenn på et langt lavere nivå, og i et avgrenset geografisk område.

Den falske flaggoperasjonen som har rullet og gått her i landet siden sommeren 2011, har fått en annen falsk flaggoperasjon av strategisk størrelse mot hele Europa ved siden av seg for å befeste gammelt russisk herredømme fra skyggene.

Millioner av unge våpenføre menn, og samtlige muslimer, blir importert overalt fra den tredje verden for å skape terror, frykt og usikkerhet blant de europeiske befolkningene, under falske flagg som humanisme, flyktninghjelp og alle honnørord som gode er. Dette er bedraget og kamuflasjen. Det virkelige målet er terror, undertrykkelse og destabilisering.

Statsminister Erna Solberg medvirker så sterkt også i denne russiskstyrte bedragoperasjonen for å befeste gammel østlig makt, at hun ikke en gang setter tak på hvor mange hundre milliarder kroner den norske staten skal benytte for å ødelegge og undertrykke egen befolkning.

Milliardene renner fritt ut av statskasse og oljefond, og mens regjeringen Solberg illuderer å stramme inn og benytter en minister til å illudere det, varsler statsministeren selv at det tvert imot skal tas inn minst 30 000 muslimer hvert år som vi ikke vet noe som helst om. Med familiegjenforening blir det fort noen hundre tusen mennesker i året.

La oss ta den islamske staten, IS, til Norge og kalle den flyktninger, er oppskriften. Russlands andre marionetter i særlig Vest-Europa og Amerika, kjører samme opplegget på vegne av Kreml. De fører uortodoks krig mot egne befolkninger. Kall det gjerne hybridkrig. Det er smart gjort.

I en tid da Russland benytter den effektive kontrollen over alle tre statsmakter i Norge til å bruke dem dag ut og dag inn til å befeste herredømmet over landet som ble stjålet til seg i et statskupp med virkning fra 10. januar 1940, er det ikke lov å legge til grunn at en uvanlig helikopterulykke som utenfor Bergen i går, er en ulykke uten videre. 

Den slags hendelser skal som forutsetning straks ha mistanken om terror knyttet til seg, for det er faktisk hva som er mest sannsynlig i dagens situasjon, og de aktuelle omstendighetene for øvrig tatt i betraktning. Særlig når du vet at Russlands hemmelige tjenester og spesialstyrken Spetsnaz, helst kamuflerer terror som ulykker.

Helikoptertransporten til og fra Nordsjøen er noe av det meste sårbare i landet, så hvis det er noen som skulle settes på bakken aller først, er det ledelsen i politiet og PST, som ikke har sørget for godt nok vakthold over helikoptertrafikken. Hvert helikopter skulle ha vært passet på for lengst.

Dette er en like fatal feilvurdering som å ikke stenge Grubbegata i Oslo for bombebiler før 22. juli 2011, og jeg spør meg hvor mange muldvarper som russerne egentlig har innenfor ledelsen av norsk politi og sikkerhetspoliti, samt justisdepartement, når trafikken til og fra Nordsjøen blir liggende blottet og naken for sabotasje og terror. Det kan ikke være få. 

Jens Stoltenberg kjørte som statsminister et rått løp mot egen befolkning, da han stod fram som en kriger mot terroren samtidig som han medvirket til den samme terroren etter 22. juli 2011. Å drepe venner for å styrke seg selv og venner, er en gammel kommunistisk fremgangsmåte.

"Det er sterkt å møte mennesker i sorg," sier statsminister Erna Solberg i dag, men måten hun alltid sier slikt på, avslører at hun bare lirer av seg en lekse uten å legge noe i det.

Et menneske som fører krig mot egen befolkning på snart femte året ved hjelp av terror og bedrag, bryr seg selvsagt ikke om menneskers sorg og lidelse. Hvis Erna Solberg hadde gjort det, ville hun ikke har vært en Henry Oliver Rinnan i nasjonaldrakt.

Og kronprinsparet? Det er med på spillet i det negative rom og gir dekning for det kontinuerlige landssviket. Med stadig flere søknader om å få gå av og få hele monarkiet avviklet. I dag er det lagt inn en ny søknad her på Vestlandet.

http://www.nrk.no/hordaland/kronsprinsparet-og-solberg-motte-dei-parorande-1.12925621
 ·  Translate
KOKSTAD (NRK): I svart sørgedrakt kom kronprinsparet og statsminister Erna Solberg til pårørandesenteret på Scandic Bergen Airport hotell i dag.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
 
"Kast kjerringa på hue ut"

Betingelsen for å bruke vold og kaste etniske nordmenn ut av regjering eller eget land for den del, er at du i det minste tilhører et parti som ikke er kriminelt, og som ikke har medvirket til massedrap på egen befolkning, og ellers ikke lurer nordmenn trill rundt for å styrke seg selv og et gammelt og fordekt herredømme fra utlandet.

http://www.nrk.no/trondelag/auf-leder-om-listhaug_-_-kast-kjerringa-pa-hue-ut-av-regjeringa-1.12926392
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
De strategiske bedragene bak dagens virkelighet

Hvis du vil forstå dagens storpolitiske virkelighet, må du først forstå gårsdagens. I så fall må du lære deg av med det meste av hva du hittil har bygget på for å begripe verden.

Jeg etterforsket gamle NKVD og KGBs bedragmetoder i seks år før det sa "Eureka", og denne oppdagelsen av den sofistikerte og hemmelige fremgangsmåten innen bedrag fra øst, var langt større enn hva jeg fattet med en gang.

Jeg hadde dessuten mer enn nok med å berge livet etterpå i 2003. Du treffer ikke spikeren på hodet uten konsekvenser i denne bransjen.

Hvis du har identifisert prosessene som skaper virkeligheten i forhold av betydning til enhver tid, har du muligheten til å nøste opp hva som egentlig er skjedd. Fra mikro til makronivå. Bedragmetodene er i dette tilfellet nemlig de samme, og de er internasjonale. Slik sovjetkommunismen også var.

Amerika er ikke den suverene supermakten i verden. USA er i realiteten en vasall som Kreml kan bruke som en fremmedlegion når det måtte ønskes. 

Denne virkeligheten blir godt kamuflert. Befolkningen i Amerika må i dag også leve med gamle Josef Stalins terror og bedrag i nye og kreative former. Som i 1995 og 2001.

Den store terroren har de siste tiårene omgjort denne en gang så frie nasjonen med nærmere 325 millioner innbyggere, til en stadig mer totalitær stat med tapte personlige friheter. Strupetaket er blitt langt hardere og toppet med en tidligere kommunist som president.

Det eneste Barack Obama virkelig kan er kommunistiske bedragteknikker, og de er de samme som gamle KGBs. Dette handlingsmønsteret fra øst kjenner jeg nå fort igjen. Med så mange års erfaring med det. Du finner det samme modus operandi hos Hillary Clinton.

Begge to er jurister, og smart bedrag kamuflert som smart jus er en fremgangsmåte som du finner hos mange ledere med den riktige opplæringen.

Å kjøre store strategiske bedragoperasjoner går igjen som en rød tråd siden Lenin og de andre kommunistene tok makten i et statskupp i Russland for snart hundre år siden. Kremls mål var fra da av verdensherredømme, og strategi og taktikk ble lagt opp deretter.

Om ideologien er byttet ut de siste tjuefem årene, er slett ikke de ekstremt brutale og listige metodene det. Det har den norske befolkningen fått en leksjon i siden 22. juli 2011.

Sannheten er som hovedregel den stikk motsatte av hva den blir oppfattet som når kommunistisk bedrag er prosessen som skaper virkeligheten til enhver tid.

Vesten vant ingen kald krig mot øst. Vesten vant heller ingen andre verdenskrig. Begge deler var store strategiske bedragoperasjoner i stram regi fra Kreml fra første stund og med det ønskede utfall etter kjøreplanen til slutt. Det virkelige utfallet ble kamuflert med at folk i vest ble lurt til å tro på det motsatte.

Dette er mesterstykker i asiatisk krigskunst.

I dag utgjør vestlige ledere på overflaten og eliten rundt dem, det beste forsvaret for president Vladimir Putins store underjordiske imperium som er bygget systematisk opp i nærmere hundre år, og som strekker seg over flere kontinenter.

En mafia virker helst uten å synes. Samfunnet rundt mafiaen blir alltid det beste vernet når kontrollen er blitt rotfestet. Slik du ser demonstrert i Norge for tiden. Dette fenomenet går igjen i vest.

Det fantes mennesker med politisk innsikt dyp nok til å gjennomskue KGBs nye store strategiske bedrag fra 1980-tallet og utover. De var ikke mange, og de ble ikke hørt. Siden Kremls kontroll i vest var så god fra før.

De fatale følgene lever vi med i dag. Både i Europa og i Amerika sitter befolkningene igjen med friheten tapt og marionetter som nasjonale ledere.

Christopher Story var en britisk ekspert innen økonomi og etterretning, og han var blant annet rådgiver for statsminister Margaret Thatcher på 1980-tallet.

Christopher Story døde i 2010 under mystiske omstendigheter. Hvorfor Story måtte bort, forstår du kanskje etter å ha sett dette intervjuet med ham fra 1995.

Å vite for mye om enkelte forhold er ikke det farligste. Det er langt verre å begripe for mye. Særlig når du forstår for mye av den virkelige konteksten for hendelser, og hvordan disse henger sammen i et mønster med strategiske særtrekk som er til å kjenne igjen. 

https://www.youtube.com/watch?v=zkw8nwHG2GM
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Narrespillet går sin gang

Regjeringsadvokatembetet er, sammen med Riksadvokatembetet og særskilt utplukkede dommere, viktig for å kunne gjennomføre denne bedragoperasjonen for å styrke Russlands fordekte herredømme og underliggende frontfamilier og øvrige maktstruktur, slik alt sammen er bygget opp av Kreml og norske marionetter siden statskuppet før krigen.

Så selvsagt blir det anket. Narrespillet går sin gang. Både i statlig og servile mediers regi.

Slik er det i mafialand.

Det eneste som kan stanse mafiaadvokater er rå makt. I denne skitne krigen som staten fører med massedrap og kontinuerlig bedrag mot egen befolkning. Til fordel for et videre fordekt fremmed herredømme over nasjonen.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Regjeringsadvokaten-Tingretten-har-lagt-terskelen-for-lavt-for-hva-som-utgjor-umenneskelig-eller-nedverdigende-behandling-8446105.html
 ·  Translate
Staten anker dommen som ga terroristen og massedrapsmannen Anders Behring Breivik medhold i at soningsregimet brøt terroristens menneskerettigheter.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
 
Løgn på løgn 

Alt som er skapt med det gode som formål, kan bli snudd til det stikk motsatte, konstaterte Aristoteles allerede for over to tusen år siden.

Det farligste som kan skje med en befolkning, er at statens sikkerhetssystemer blir snudd mot den. Til det stikk motsatte av hva som skulle ha vært tilfelle i et normalt land. Slik du i realiteten har sett i Norge etter 22. juli 2011. 

Når dem som skal motvirke terror i virkeligheten medvirker i narrespillet, er hvem som helst i livsfare.

http://www.nrk.no/norge/kripos_-en-gjerningsmann-pa-utoya-1.7727320

Ønsket ny ledergruppe

"Det var daværende ekspedisjonssjef i Justis- og beredskapsdepartementet Hans Sverre Sjøvold som ringte Humlegård i august 2012, med spørsmål om Humlegård kunne tenke seg å bli politidirektør. De kjente hverandre fra tidligere, da de jobbet sammen på PHS, som henholdsvis rektor og styreleder.

Det hastet da å få ansatt en ny politidirektør, etter at justis- og beredskapsminister Faremo samme dag nærmest hadde avsatt Øystein Mæland på direkten under en NRK-debatt.

Ifølge Dagsavisen skal Humlegård kort tid etter samtalen ha hatt et tre og en halv times langt møte med Sjøvold og departementsråd Tor Saglie, der innholdet i politidirektør-stillingen ble diskutert. Der skal Humlegård ha lagt fram et klart krav om at han ønsket en ny og forsterket ledergruppe."

Hans Sverre Sjøvold er nå politimester i Oslo. Anstein Gjengedal var politimester i Oslo i 2011.

http://politiforum.no/.../Dybde/Humlebolet/humlebolet.html
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Den syriske presidenten kan ta det med ro

Når politiet i det stille har trosset riksadvokat Tor-Aksel Busch og regjeringen Erna Solberg og anholdt dødsskvadronen som slaktet 69 barn og ungdommer og skadet 66 andre på Utøya i 2011, er det bare et spørsmål om tid før også statsminister Erna Solberg og hennes statsråder sitter fengslet for terror og massedrap mot eget folk her hjemme.

Det kommer nok ingen norske soldater til Syria til sommeren. Vi kommer til å få bruk for dem hjemme.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/syria/syria-refser-norge-fordoemmer-beslutning-om-aa-sende-norske-spesialstyrker-til-syria/a/23674920/
 ·  Translate
Assad-regjeringen er rasende over Norges beslutning om at norske spesialsoldater skal trene opp syriske opprørsgrupper, og kan bli sendt inn i Syria.
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Når store terrorister jakter små terrorister

Å jakte små kommunister for å maskere at du er stor kommunist selv, var en teknikk som var meget effektiv i Vesten under den kalde krigen fra Kreml.

En hel verden ble i tiår etter tiår lurt av denne operasjonelle motsigelsen fra KGB. Som ble utført i vest.

Her i Norge ble Moskvatro kommunister og andre politikere langt til venstre, systematisk forfulgt, overvåket og brukt som offerlam for å gi kontinuerlig autentisk kamuflasje for at Kreml satt med den virkelige makten i landet ved hjelp av marionetter i spesielt Arbeiderpartiet og Høyre.

Det ble kjørt tilsvarende spill i USA og andre vestlige land.

Statsminister Erna Solberg og de andre statsrådene i dagens regjering er personlig ansvarlige for hva de gjør. Så når de medvirker til en falsk flaggoperasjon mot befolkningen med 77 drepte mennesker og langt flere skadde, slik de har gjort lenge nå, hører disse menneskene til i fremste rekke av verdens terrorister og skal før eller senere stå til ansvar for det.

Når dette i tillegg blir gjort for å befeste et gammelt fremmed herredømme over landet, har disse nordmennene som kaller seg statsråder, også gjort seg skyldige i høyforræderi.

Denne virkeligheten må kamufleres.

Så da benyttes det gamle knepet fra Kremls mafiaadvokater i Oslo nok en gang. I en annen og modernisert, kreativ utgave.

Hvis du jakter terrorister, er ikke første tanken hos folk at du er terrorist selv. For det er en kontradiksjon. En motsigelse. Så du lurer lett vanlige mennesker på denne måten.

Å jakte små terrorister for å maskere at du er stor terrorist selv, er følgelig dagens bedragopplegg fra Erna Solberg og hennes kolleger.

Det er mange fiffige måter å maskere kombinasjonen av massedrap og kontinuerlig bedrag mot egen befolkning på. For det virkelige målet med å sende soldater mot IS er slett ikke IS, men eget folk.

At mange sivile, kvinner og barn, vil måtte dø som følge av dette planløse norske militæreventyret, betyr ingenting, hvis det kan berge eget skinn hjemme.

Helst hadde vel Erna Solberg sett at hele Forsvaret ble plassert i Midtøsten, når det nå begynner å brenne mer og mer under føttene på henne.

Det burde i grunnen bare være et tidsspørsmål før håndjernene smekkes på. Terror mot eget folk skal ingen slippe fra.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Norge-sender-spesialstyrker-til-Jordan--skal-trene-opp-syriske-krigere-8454024.html
 ·  Translate
– ISILs fremmarsj berører vår sikkerhet. Vi styrker nå den norske innsatsen ved å øke vårt bidrag til koalisjonen mot ISIL, sier statsminister Erna Solberg i en pressemelding. Norge sender 60 soldater.
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
"We Got Him"

Kreml har god kontroll over Vesten i dag. Fra skyggene. Etter nok en stor og vellykket strategisk bedragoperasjon de siste tjuefem årene.

Hvis du vil se president Barack Obama spinne videre på det største falske flagget fra 9/11, Osama bin Laden, kan du se forestillingen på CNN mandag, 2. mai 2016. Opptaket ble gjort i går.

Det er fem år siden et nytt lag med bedrag ble lagt over alle de andre lagene med løgn og bedrag i denne tvers gjennom usanne offisielle historien om 9/11, som kamuflerer den sanne.

Den sanne historien om 9/11 handler om hvordan skruppelløse president Vladimir Putin og hans gamle sovjetstyrte mafiasystem i Amerika, befestet det fordekte russiske herredømmet over USA fra 11. september 2001, slik det også ble gjort i Norge fra 22. juli 2011. I en tilsvarende falsk flaggoperasjon. 

Med kombinasjonen terror og kontinuerlig bedrag blir arven fra Sovjetunionen ivaretatt og bygget ut i vest. Med en falsk flagg operasjon kan du lure befolkningen i det aktuelle landet til å slutte sterkere opp om sine nasjonale ledere og dermed styrke det fordekte fremmede herredømmet.

Begge historiene har jeg godt tak på, etter å ha identifisert den gamle kommunistiske fremgangsmåten innen bedrag. 

Terror og bedrag over gammel kommunistisk lest er motoren som har drevet fram utviklingen både i den falske flaggoperasjonen i Amerika fra 2001 av, og i Norge fra 2011. 

Hjernevaskingen har i begge tilfeller vært massiv hele tiden.

Drapet på Osama bin Laden var bare et narrespill. Han ble doblet og en helt annen mann ble drept. Paradoksalt nok for å holde det falske flagget bin Laden mer levende. Hjemme og i verdensopinionen. 

Så det falske motivet og den falske konteksten for terroren i USA skulle bli hamret fast nok en gang med en stor rigget illusjon av en hendelse i dette narrespillet - ti år etter at det begynte. 

Etterpå mistet spesialsoldater som hadde vært med på operasjonen, livet da helikopteret deres styrtet i Afghanistan. 

Nå spinner president Barack Obama nok en gang videre på løgnen om å ha drept det falske flagget - fem år etterpå.

Det hjelper ikke mye. De fleste oppegående statsledere i verden i dag på et visst nivå, vet at Barack Obama bare en marionett i en vasallstat under fordekt russisk herredømme.

Ledelsen på Cuba møtte ikke en gang opp på flyplassen i Havana for å ta imot ham, da Obama for en stund siden besøkte brødrene Castro, og noe liknende skjedde etterpå i Saudi-Arabia.

USA synes å være fortapt. Bare en ny revolusjon kan frigjøre befolkningen.

Den forrige amerikanske revolusjonen skjedde fra 1765 til 1783. 

Dagens status som en fordekt koloni under mafiastaten Russland med terror og kommunistisk bedrag som viktigste måten for befolkningen å bli styrt på fra Kreml og Washington D.C, er langt verre enn hva hva som var tilfelle da tretten kolonier i Amerika kjempet til seg friheten fra det britiske imperiet i andre halvdel av 1700-tallet.

Denne friheten har vært tapt lenge nå. Først til Sovjetunionen, og senere til Russland. Akkurat som i Norge. 

Du river ikke opp så dype røtter fra en gammel internasjonal mafia som den kommunistiske uten motstand. Enten det er i Europa eller i Amerika. 

Denne konspirasjonen fra Kreml har eksistert med et i realiteten russisk verdensherredømme som mål i snart hundre år, og med stadig større suksess. Selv om verden i et kvart århundre nå er lurt av en illusjon om det motsatte. 

Sannheten er som hovedregel den stikk motsatte av hva du blir lurt til å tro når det kommunistiske spillet i det negative rom, er prosedyren for å utøve effektiv mafiamakt fra skyggene. Slik tilfellet har vært siden Lenin og Stalins tid. I stadig mer sofistikerte utgaver. 

Ikke minst er dette spillet blitt smart utviklet under den hensynløse sjefen for hele det skjulte russiske imperiet av i dag, Vladimir Putin.

Han har nok av mafiaadvokater å støtte seg på i Vesten.

http://edition.cnn.com/2016/04/30/politics/obama-osama-bin-laden-raid-situation-room/
 ·  Translate
For the first time ever, President Barack Obama sat down for an interview in the Situation Room complex.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
 

Alt er falskt - til og med minnesmerker

Minnesmerker og minnesenter etter terror på falskt grunnlag finner du både i Norge og USA. Disse symbolene er en viktig del av folkebedraget som kontinuerlig er spunnet på likene etter terrorangrepene.

De er med på å tvinge deg til å godta en offisiell historie som er en løgn.

http://nypost.com/2016/04/29/patriotism-was-banned-from-the-911-memorial-a-long-time-ago/

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 

Når terror blir kamuflert som ulykker

Terroren og massedrapet i 2011 og bedraget i alle årene etterpå, lurte den norske befolkningen til å slutte kraftigere opp om dagens politiske system for staten med nasjonale ledere, slik maktstrukturen er blitt bygget opp i det åpne og skjulte, og blitt organisert helt tilbake fra mellomkrigstiden. 

Det virkelige målet ble oppnådd indirekte. Ved hjelp av kombinasjonen terroranslag og fortløpende bedrag siden. Det kostet 77 mennesker livet.

Jeg har før skrevet at president Vladimir Putin kommer til å gå langt for å redde det gamle politiske systemet sitt med marionetter i regjering og storting, og underliggende mafiastyre i Oslo.

Når terror blir kamuflert som ulykker, er den vanskelig å identifisere og spore, og derfor blir denne metoden også benyttet fra de hemmelige tjenestene i øst. Sabotasje fra skyggene er effektiv terror.

Blant informerte er det ingen tvil om at ulykken med plattformen "Alexander L. Kielland" i 1980, da 123 mennesker omkom, slett ikke var en ulykke, men et havari som følge av sabotasje. Ene benet på plattformen ble sprengt, og norske myndigheter kamuflerte terroren som en ulykke.

Også da var det et samvirke mellom norske myndigheter og de ukjente terroristene. Mot egen befolkning. Av grunner som nå skulle være åpenbare.

Den virkelige makten i Norge hadde allerede i 1980 vært i Moskva i over førti år. 

Når et lite land og folk blir rammet av katastrofer, som i dette havariet i Nordsjøen i 1980, og som igjen i 1990, da mordbrannen på ferjen "Scandinavian Star" krevde 159 menneskeliv, og på nytt i 2011 med 77 tapte liv, for å nevne noen store hendelser, er den naturlige reaksjonen fra befolkningen å slutte opp om sine nasjonale ledere og staten som den tror vil beskytte.

Dette er også det indirekte målet med terror i en slik sammenheng, i tillegg til å skape distraksjon fra andre forhold. Som det ikke er ønsket oppmerksomhet om.

Norge har i mange generasjoner vært under fordekt herredømme fra en stormakt som skruppelløst bruker terror og andre mafiametoder for å vinne, sikre og befeste makt. Enten det er hjemme eller ute.

Hvordan en tom likkiste havnet i sjøen i Nord-Norge denne uken, er det ingen som vet, men den er ikke av den vanligste sorten som blir benyttet i Norge. Mulig det finnes en uskyldig forklaring. Mulig det ikke gjør det.

Å befeste russisk makt og beholde dagens norske politiske kartell i Oslo, kostet mange liv senest i 2011. Da ble mange barn og ungdommer lagt i kister.

Du må regne med at de videre tapene av norske liv kan bli store når Putin & Co fortsetter det systematiske arbeidet med å sikre regjeringen Erna Solberg og dagens storting med underliggende russiskstyrte mafiasystem, slik det ble etablert av Josef Stalin og hans hemmelige tjenester etter statskuppet med virkning fra 10. januar 1940.

Norske politikere og embetsverk er lojale mot systemet, ikke befolkningen. Slik du nå har sett demonstrert i snart fem år. Dette systemet er kontrollert av Kreml.

Å benytte skremmende symboler som varsel er ikke noe uvanlig fra en mafia. Det er i hvert fall neppe en vanlig frimurer fra Oslo som har mistet denne kisten fra biltaket i Troms.

http://www.folkebladet.no/nyheter/2016/04/28/%E2%80%93-Slikt-som-man-leser-har-skjedd-i-utlandet-12666535.ece
 ·  Translate
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Når staten blir snudd mot egen befolkning

Ved hjelp av ett eller flere falske flagg i en bedragoperasjon over gammel kommunistisk lest, kan en vasallstat under Russlands fordekte herredømme, benyttes til å føre krig mot egen befolkning med mange drepte, og deretter bedrive kontinuerlig bedrag på grunnlag av likene mot den samme befolkningen.

Slik du i virkeligheten har sett i Norge siden 22. juli 2011.

Dag ut og dag inn, måned etter måned, år etter år, pågår narrespillet. Bedragoperasjoner av dette slaget ruller og går med en snøballeffekt, og til slutt er ikke bare staten, men også det meste av samfunnet ellers blitt mafiaens beste beskyttelse. Ikke minst fordi alle blir hjernevasket til å tro på den offisielle historien, som er prefabrikkert for det aktuelle narrespillet. Tro er en disponerende egenskap.

Du kan med å kombinere massedrap med kontinuerlig bedrag få stadig flere mennesker til å medvirke til å skape "Vår Sak" - "Cosa Nostra". Dette er mafiaarbeid med stor kompleksitet.

Staten er snudd til et våpen mot egen befolkning. Under kamuflasje av å være det motsatte. Politikere som utgir seg for å bekjempe terror, medvirker i virkeligheten til terror mot egen befolkning.

Dette er følgen av den kommunistiske fremgangsmåten som under krigen ble kjent som spillet i det negative rom, etter at nazistene kopierte den enkle formen av det fra sovjetkommunistene.

Her i Norge ble norske agenter for den tyske sikkerhetstjenesten SD, benyttet til å utgi seg for venner av andre nordmenn i motstandsbevegelsen mot nazistene, for å kunne angripe dem i ryggen og dermed begå svik mot egne landsmenn.

Noe annet er det heller ikke du har sett bli gjort av de fremste politikerne og andre fremstående personer i embetsverket her i Norge siden 2011. Befolkningen er ikke bare angrepet bakfra, men også ovenfra.

En dyktig mafiaadvokat med opplæring i KGBs gamle bedragmetoder, har ikke vansker med å instruere, lure og tvinge ledende politikere og andre til å medvirke i spillet i det negative rom mot egen befolkning. Dette har du fått demonstrert i Norge i snart fem år.

Hvorfor har president Barack Obama engasjert seg i samme spillet i Norge for å medvirke til å gi cover-up i en falsk flaggoperasjon som har lurt den norske befolkningen til å slutte opp om det gamle politiske systemet med dets nasjonale ledere, slik ble grunnlagt på Stalins tid, og under forsterket russisk herredømme fra skyggene?

Svaret er at USA er en fordekt vasallstat i samme situasjonen. Med ledere og stat som har ført krig mot egen befolkning med særlig stor kraft siden 11. september 2001.

Staten er snudd mot egen befolkning også der i en falsk flaggoperasjon, akkurat som i Norge, og med samme underliggende formål. Målet om å styrke et hemmelig russisk herredømme, er oppnådd indirekte også i Amerika. Alle er blitt lurt trill rundt. På komplett falskt grunnlag.

I tillegg har USA ført krig i nærmere femten år i muslimske land på grunnlag av de mange falske flaggene i narrespillet i 2001, for å kamuflere sannheten om både kombinasjonen av terror og bedrag, og hvem som virkelig har den reelle makten i landet.

Hjernevaskingen av eget folk i Amerika og resten av verden har vært massiv. Det ene bedraget er lappet over det andre. Illusjoner er og blir illusjoner, men når mennesker blir narret til å handle på grunnlag av dem, skaper det virkelige følger.

At det har lyktes å hamre fast og befeste en offisiell historie om "9/11", som i virkeligheten er en stor løgn, skyldes ikke minst den manglende kritiske journalistikken i veletablerte amerikanske medier. De har fra dag én medvirket til å grave over i stedet for å grave opp.

Dekningen av terrorangrepet og alt om har fulgt med som følge av spinningen av bedrag på nærmere 3000 lik, har vært direkte kriminell. Akkurat som i norske medier etter terroren og bedraget her med virkning fra 22. juli 2011.

Så er da også de to historiene om Norge og USA ganske så like både i den grunnleggende strukturen, og med hensyn til hvilket reelt politisk hovedmål som indirekte er blitt oppnådd på en smart og brutal måte. Ved hjelp av klassiske falske flaggoperasjoner. Over en gammel kommunistisk lest med de strategiske særtrekk som hører til.

Signaturen er Josef Stalins. Han er slett ikke død. Bare en illusjon om det er skapt de siste tjuefem årene. Arven fra Stalin lever videre i de hemmelige russiske tjenestene og hos deres marionetter i de mange vasallstatene i vest. De er blitt snudd mot egne befolkninger.

http://www.amazon.com/Towers-Deception-Media-Cover-up-11/dp/0865715734?ie=UTF8&keywords=Towers%20of%20Deception%3A%20The%20Media%20Cover-up%20of%209%2F11&qid=1461795325&ref_=sr_1_1&s=books&sr=1-1
 ·  Translate
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Kunnskap er halve slaget

Norsk presse kan med fordel høyne presisjonsnivået. Dette er Russlands nye spionskip. Fra en vasallstat som er benyttet til spionasje, kontraspionasje, etterretning og kontraetterretning for Moskva siden mellomkrigstiden. 

Jeg opplevde på toppnivå bakgrunnen for at gamle Marjata ble bygget, og ennå er det ikke skjedd noe brudd med fortiden og de underliggende maktforhold slik de ble etablert av Josef Stalin og hans etterfølgere. Noe jeg avslørte for over ti år siden. Med de dramatiske følger for livet mitt som det skulle få. 

At Norge skal spionere på Russland med et enda større skip med samme navn, er bra for Kreml når russerne politisk sitter med bukta og begge endene samme hva som skjer både i øst og vest. Da er skipet som skapt for maskirovka. 

Makten har så mange lag. Ingenting er som det ser ut til å være på overflaten i dette spillet. Den som kontrollerer kontraspionasje og kontraetterretning, kontrollerer spionasje og etterretning, og sitter dermed med hele kontrollen og den virkelige makten.

Kreml blir ikke lurt. Ansatte i Forsvaret og befolkningen ellers her i landet blir derimot lurt. Slik tilfelle har vært i generasjoner. 

Trøsten er at befolkningen ellers i Vesten, og spesielt i Amerika, blir lurt like mye trill rundt av alle kontradiksjonene og maskirovkaen som spillet inneholder. Siden USA og andre vestlige land er like mye fordekte vasaller som Norge.

Kunnskap er halve slaget, heter det. Nå vet du hvordan alt henger sammen, og hvorfor det blir kjørt falske flaggoperasjoner som 11. september 2001 og 22. juli 2011 for å sikre den hemmelige kontrollen og herredømmet fra øst.

Vestlige politikere med Barack Obama i spissen er bare sminke for Kreml. De blir benyttet til å lure egne folk.

http://www.tv2.no/nyheter/8260995/
 ·  Translate
BODØ (TV2 ): Norges nye overvåkings- og etterretningsfartøy «Marjata» blir et av verdens mest avanserte spionskip når det om kort tid skal settes inn i operativ drift i Barentshavet.
1
Story
Tagline
Jeg er tidligere nyhetsreporter, sjefredaktør, forfatter, næringslivsleder og forsvarspolitiker i Norge. Jeg er 61 år.
Introduction

Denne presentasjonen ble skrevet våren 2013, og er ikke oppdatert siden, noe som skulle ha vært gjort for å være i samsvar med etterforskning og utvikling. Da den ble skrevet, arbeidet jeg med å avsløre bedragoperasjonen i forbindelse med terroren og massedrapet i Norge 22. juli 2011. Som i virkeligheten har befestet det gamle fordekte russiske herredømmet over Norge, slik det virkelige indirekte målet var.

Sovjetunionen etablerte herredømme over Norge i et smart og kamuflert statskupp med virkning fra 10. januar 1940. Nordmenn har med andre ord vært underlagt Kreml i hemmelighet i over 76 år.

Bak all kamuflasjen finner du også i denne operasjonen fra 2011 en gammel kommunistisk fremgangsmåte som går igjen i en rekke andre kombinasjoner av drap og kontinuerlig bedrag opp gjennom historien. For indirekte å sikre og bygge opp makt. 9/11 i USA er samme historien. Med samme politiske formål.

Jeg ble etter å ha fortalt offentlig på Internett sannheten om den falske flaggoperasjonen i Norge med virkning fra 22. juli 2011, overfalt for alvor fra skyggene i 2013 i et utspekulert narrespill for å drepe meg og bringe meg til stillhet, men jeg klarte så vidt å berge livet.

Ledelsen av politi og sikkerhetspoliti har lenge undertrykket, manipulert og sensurert meg på nettet, og lot i tillegg den faste dødsskvadronen i Norge slå til mot meg uten å gripe inn i 2013. Slik de også hadde unnlatt å gjøre da den samme gruppen av profesjonelle mordere slo til mot barn og ungdommer og slaktet dem på Utøya i 2011. For å skape et solid grunnlag som Kremls mafiaadvokater i Oslo kunne benytte til å spinne bedrag på for indirekte å befeste Russlands fordekte herredømme over Norge. Som i likhet med mor Russland er en fordekt mafiastat.

Den norske befolkning ble ved hjelp av kombinasjonen massedrap og kontinuerlig bedrag, lurt trill rundt til å slutte opp om dagens politiske system med dets ledere under forsterket russisk herredømme fra skyggene.

Det virkelige målet ble oppnådd indirekte, mens befolkningen og verden for øvrig ble narret til å forholde seg til et falskt motiv og en falsk kontekst ved bruk av et falskt flagg som mot antatt skyhøy betaling tok på seg skylden og spilte å være høyreekstremist for omverdenen.

Også jeg ble et offer for denne terroren for å befeste Kremls grep om landet. Fra blant andre de samme morderne som i virkeligheten hadde utført massedrapet på Utøya i Norge.

Etter over ett år på sykehus, kom jeg sterkt fysisk svekket ut igjen i desember 2014, og har siden tross dårlig fysisk helse, publisert en rekke nye innlegg, som det må tas hensyn til når denne presentasjonen fra 2013 blir lest. Blant annet har Kremls herredømme fra skyggene over også Amerika, vart lenger enn hva jeg var kommet fram til vinteren og våren 2013. Jeg skal oppdatere dette sammendraget senere ved en anledning.

Du finner meg for øvrig på Facebook og Twitter med ferske innlegg og meldinger. Jeg har også en artikkel på engelsk på egen blogg fra 10. mars 2016 som gir en helt ny oppdatering av mine funn som er gjort etter de siste analysene av hva som har funnet sted både hjemme og ute.

Du finner denne artikkelen på både engelsk og norsk på denne adressen: 

https://norulv.com/

Så tilbake til presentasjonen og introduksjonen som ble skrevet før det siste drapsforsøket mot meg i 2013:

*****

Bosted er Førde, Sogn og Fjordane i Norge.

Jeg har vært reporter i NRK Dagsnytt og NRK Utenriksredaksjonen i Oslo (1980-1986), og ansvarlig redaktør for avisene Firdaposten i Florø og Rogalands Avis i Stavanger på 90-tallet. I sistnevnte var jeg også administrerende direktør. 

Fra 1986 til 1988 var jeg personlig sekretær (politisk rådgiver) for forsvarsminister Johan Jørgen Holst. Han var til vanlig direktør for Norsk Utenrikspolitisk Institutt, mannen bak Oslo-avtalen i Midt-Østen i 1993, og ble regnet som Norges aller fremste sikkerhets- og utenrikspolitiker.

Johan Jørgen Holst døde som utenriksminister i 1994, bare 56 år gammel, etter å ha blitt rammet av en rekke hjerneblødninger. Statsminister og lege Gro Harlem Brundtland fastslo straks at dødsfallet var følge av en medfødt feil hos Holst. I så fall har jeg samme feilen, pluss noen til, og har overlevd. En annen sekretær for Johan Jørgen Holst da han var forsvarsminister, ble skutt og drept i 1999. Drapet ble kamuflert med falskt motiv og falsk kontekst.

Jeg har ledet og vært medlem av flere regjeringsoppnevnte og andre offentlige utvalg innen Forsvaret. Min sikkerhetsklarering var NATO Cosmic Top Secret.

I dag er jeg pensjonist, men innsikten i forsvars- og sikkerhetspolitikk er ikke avhengig om jeg går i blådress eller ikke. Min bakgrunn og personlige erfaring har til følge at jeg kan gi deg langt dypere analyser og forståelse av den politiske virkeligheten enn hva du får i den vanlige pressen. Den dype staten kjenner jeg bedre enn de fleste.

Jeg hadde det første høye tillitsverv med daglig virke i Forsvarsdepartementet allerede som 23-åring. Mens Rolf Hansen var forsvarsminister og Johan Jørgen Holst var statssekretær. Da ble jeg infiltrert av den øst-tyske etterretningstjenesten Stasi. Med etter hvert stadig større følger. Særlig etter at det angivelige utfallet av Berlin-murens fall i 1989, ble snudd på hodet i Norge som følge av nye kommunistiske narrespill, og Stasi ble innlemmet i KGB.

Etter overgangen fra Sovjetunionen til Russland skiftet de hemmelige tjenestene i Kreml navn og ble til FSB, og det gamle og tidligere godt maskerte herredømmet over den norske staten helt tilbake fra Josef Stalins tid på 1930-tallet, ble styrket og ført videre inn i en ny tid.

Nordmenn har hittil vært gjennom tre skifter av navn hos de hemmelige tjenestene som har kontrollen over oss: NKVD, KGB, og nå FSB. Med andre ord er det flere generasjoner og langt over 70 år siden Norge mistet selvstendigheten og levde videre på illusjonen. Stalin doblet alt han kom over, stater ikke minst. 

De færreste har hatt så langvarig og personlig kontakt med de hemmelige tjenestene i øst som jeg har hatt opp gjennom livet. Så innsikten er dyp i hvordan dobbelstater fungerer. Faget konspirasjon er en del av etterretning og sikkerhetspolitikk, og det machiavelliske livet i skyggene lærer du best i praksis. Spesielt når livet står på spill og du må redde det.

Som en følge av innsikten i hvordan Norge og andre stater i virkeligheten styres fra skyggene i forhold av betydning, blir det til stadighet kjørt svertekampanjer mot meg på nettet og ellers. De velger jeg å overse. Den slags metoder blir alltid benyttet mot dissidenter i slike systemer. Hvis du ikke blir drept, blir du diskreditert. Du kan bli begge deler.

Indirekte bedrag går ut på å manipulere mennesker i målets omgivelser. Mennesket som er mål rammes da indirekte. Ikke bare direkte. Som vanlig bedrag gjør. Det er slik de mest profesjonelle bedragere skaper en snøballeffekt og Vår Sak: Cosa Nostra.

Å benytte mennesker i omgivelsene til målet som mellomledd for å lure, tvinge og begå svik, betyr altså at bedraget er middelbart, ikke umiddelbart. Det er primært indirekte.  

Like mye som ett enkelt menneske som jeg selv og andre, kan være mål for slike anslag og bedrag, kan deler av og en hel befolkning være mål for samme fremgangsmåten, slik 22/7 er et eksempel på. "9/11" er samme historien. Det er samme strukturen som går igjen i de ulike arrangementene. De kommer i kreative variasjoner, og alle er spektakulære. 

Jeg har etter hvert bak meg mange år som infiltrert og forfulgt systemkritiker og opposisjonell i Norge, og har vært utsatt for en rekke drapsforsøk, systematisk mishandling og trakassering. Med klassiske kommunistiske teknikker. 

Noen av disse teknikkene innen psykologisk krigføring, forteller den britiske journalisten Luke Harding fra The Guardian om i en bok som kom ut i fjor med tittelen "Mafia State." Han er mildt terrorisert i Russland i forhold til hva jeg er blitt i Norge. Han er ikke fysisk blitt torturert.

Mennesker som blir frarøvet søvnen, forgiftet og trakassert, blir selvsagt syke av det, men de har ingen sykdom. Selv om en slik illusjon kan bli skapt. 

De mest avanserte metodene innen bedrag i offentlig og privat saksbehandling, har jeg identifisert det siste tiåret, og kan fortelle om. Dette totalitære fenomenet er internasjonalt. Bedragene er i første rekke indirekte, og de blir i ulike former benyttet både i Norge og andre vestlige land til å manipulere viktige forhold til ønsket utfall. 

Hvordan terror og bedrag blir kombinert i små og store operasjoner, beskriver jeg, etter å ha kartlagt fremgangsmåten i disse oppleggene. De følger gamle oppskrifter fra Josef Stalins tid. I tillegg til å kunne omfatte brutal vold og tortur, blir det bygget på teknikker fra magikere og andre illusjonister.

Dagens bedragoperasjoner er blitt mer velutviklede og sofistikerte siden Lenin og Stalins dager, men den grunnleggende strukturen og tankegangen bak er den samme.

"Spillet i det negative rom" var det nazistiske navnet på slike opplegg. 

Med disse smarte teknikkene kan forbrytelser bli hvitvasket og maskert som lov og rett, og utgis for noe annet enn hva de er. Jurister blir særlig mye benyttet i disse bedragene. Hvor byggeklossene er kontradiksjoner. Med illusjoner og bedrag til følge.

Da dreper du også dine venner for å styrke dine venner, slik det er gjort i Norge i 2011. I slike juridiske konstruksjoner blir det benyttet en grunnleggende motsigelse i selve strukturen av hele opplegget.

Kombinasjonen av mordere og jurister skaper bortimot perfekte forbrytelser.

Blant konklusjonene som følge av å ha identifisert fremgangsmåten, er at du i kulissene finner samme regissør bak terrorangrepene i USA i 1995 og 2001, som i Norge i 2011. Det samme gjelder Polen i 2010. 

Dette forteller ene og alene det karakteristiske bedraget med opphav fra sovjetisk tid, som du finner i forbindelse med den nasjonale saksbehandlingen av disse angrepene. Som gjennomføres mot vergeløse mennesker.

Samme fremgangsmåte og annen overensstemmelse, er å finne i alle disse forholdene. Det samme er profesjonelle bedragere som utad er jurister. De benytter prosedyrer og teknikker fra illusjonister som lurer alle kontinuerlig. Med maskering av den virkelige hensikten til følge.

Kommisjoner med en jurist som leder er fast innslag etter slik terror i berørte land, og når den slags rapporter blir presentert som usminket og ærlig sannhet, er det stikk motsatte tilfelle i virkeligheten. Alt blir gjort mer sminket og uærlig som følge av saksbehandlingen.

Den prefabrikkerte usannheten om terror og drap bygges ut på denne måten, og den blir gitt større seriøsitet og autoritet utad gjennom følgene av behandling i slike særskilte kommisjoner, og det samme skjer ved bruk av domstoler i disse forholdene. Hvor bedrag blir spunnet på drap.

Stalin fant det største sikkerhetshullet i vest hos juristene, og dette hullet i sikkerheten er nå sprengt stort og gjort til en permanent åpen port. Rettsstater i vest kan med spillet i det negative rom bli snudd til forbryterstater. Som medvirker til drap, terror og hvilken som helst annen kriminalitet.

Alt med det gode som formål kan bli snudd til det stikk motsatte på denne måten. Hele stater og sikkerhetssystemer kan bli snudd mot egne befolkninger.

Signaturen er KGBs. For å benytte det gamle navnet på de hemmelige tjenestene fra øst. Som i dag altså heter FSB. Pluss SVR og GRU for andre deler av disse tjenestene, for å være helt presis. Uten at nye navn har forandret metoder og opplegg. Det brukes samme modellene og prosedyrene som før.

Dette er skarpsindig og djevelsk genialitet fra Josef Stalins tid.

Som er mer levende enn noensinne. Den geniale ondskapen er bare oppgradert og modernisert. Ikke minst for å kunne bli maskert enda bedre enn før som lov og rett. Den er mer enn noensinne blitt systematisert med dette formålet. Så kriminalitet får et skinn av legalitet, og den kan bli fremstilt som noe annet enn hva tilfellet er.

Den røde tråden fra gamle dager er bare farget om. Intet reelt brudd med fortiden er skjedd fra øst. Bare en stor illusjon om det er skapt siden 1992. Med betydelige følger for maktforhold i vest. På alle nivåer. Det er derfor i vest, og ikke i øst, at det egentlig store og virkelig dype bruddet med fortiden finner sted. 

Strategisk bedrag er en krigskunst som Moskva behersker bedre enn noen. Å illudere tap kan være genialt for å vinne. Etter tjue år med følgene av denne illusjonen, er både Europa og USA kommet enda mer under den fordekte russiske hælen. Indirekte. Som følge av denne strategiske finten, og de brutale terrorangrepene som er kommet for å befeste fordekt makt i skjul av krigslisten. I det virkelig store spillet. Som amerikanske sikkerhetspolitikere kaller "The Grand Strategy."

Mafiastaten fra Lenin og Stalins tid har skiftet ham, og er som en følge blitt virkelig stor og mektig. Den er nå et russiskledet imperium over flere kontinenter. Med en rekke vestlige mellomledere. Som smart er kapslet inn i det reviderte systemet fra øst. Hvor hemmelig makt er hva som betyr noe. Alt annet er egentlig fronter.

"The Dual State" var et totalitært konsept som kommunister og nazister hadde til felles. Siden den gang er dobbeltstater som grunnprinsipp blitt systematisk videreutviklet, gjort mer sofistikert, realisert og bygget ut i land etter land i vest. Alle har en demokratisk fasade utad som kamuflerer gamle og velkjente maktpolitiske realiteter innad. Med samme sort bedrag i offentlig saksbehandling av viktige forhold som felles strategisk særtrekk.

Bedragerne er som regel forkledd som jurister. De er muldvarpene. Som før. Med den forskjell at nå er antallet større enn noensinne. 

Den maskerte makten østfra er blitt forsterket på et grunnlag som var systematisk og godt bygget opp fra før. Tyngdepunktet er flyttet vestover i de siste tjue årene. Med en slik forflytning av reell makt, kommer også kombinasjonen av terror og bedrag for indirekte å sikre og befeste hva som er oppnådd, og som stadig mer blir oppnådd med totalitære metoder som dette. Slik den nå stadig mer demoraliserte befolkningen i USA erfarer. 

Amerikanere går i realiteten gjennom en smertefull prosess fra liv i frihet til liv som det motsatte i en fordekt og stadig mer totalitær vasallstat. Som følge av å ha tapt en kald krig som de er narret til å tro var vunnet. Tro er en disponerende egenskap.

Spillet i det negative rom har absurde følger, og en av dem er at USA tapte den kalde krigen lenge før den utad var over. Med illusjonen om et motsatt utfall. Det brutale kuppet mot president John F. Kennedy i 1963, var en milepæl i så måte. Det er nå femti år siden Kennedy fikk en kule i hodet. Som om han skulle ha vært en kulakk under Stalin.

Hos meg er det ingen tvil om at dette kuppet i Amerika var en bedragoperasjon fra KGB. Etter å ha identifisert fremgangsmåten. Som er konsistent med tilsvarende forhold og andre bedragoperasjoner østfra.

Senere har Russland hatt et stadig bedre grunnlag for å styre viktige forhold i USA ved hjelp av intriger og liknende narrespill. Watergate-skandalen peker seg spesielt ut. Da måtte Richard Nixon gå av som president. I 1974. Bedragmetodene med denne følgen var KGBs.

Likevel må du lenger tilbake enn til Nixon og Kennedys dager, for å forstå sammenhengene bedre. Mine analyser på bakgrunn av å ha identifisert bedragmetodene østfra, viser at russerne lurte til seg den viktigste strategimakten allerede rett etter krigen. Da USA grunnla CIA og opprettet NATO på en måte som gjorde at begge deler kunne bli snudd mot sine egentlige formål, og gradvis bli langt større østlige suksesser enn vestlige.

Dette har vært strategisk krigskunst av høy klasse fra Moskva siden lenge før krigen, og nylige hendelser som "9/11" i 2001, blir langt lettere å begripe når du kan nøste opp de rette trådene bakover, etter å ha identifisert motoren i utviklingen. Denne motoren er smart russisk bedrag. Etter samme oppskrift. I tiår etter tiår. Du er nå inne i et nytt årtusen med samme gamle historien.

Nå er sosialisme som trekkplaster og kamuflasje byttet ut med menneskerettigheter. Verden vil bedras og du med den. Det er smart gjort. Ingen er mot himmelen på jorden.

Russisk intelligens har vært den avgjørende strategiske faktor for suksess i alle år. Nå kan Russlands president Putin bruke USA omtrent som en fremmedlegion hvor han vil. Som du så ble gjort indirekte i Libya i 2011. Det tyder ikke akkurat på at Putin har tapt noen kald krig. Heller ikke noen annen. Den varme.

Kombinasjonen terror og bedrag er alltid med i den totalitære maktens følge. Slik den også var på Stalins tid. Det er et paradoks at den hemningsløse brutaliteten i seg selv, blender de fleste mennesker fra å se at dette er samme gamle historien. Også i dag. Den er bare kommet mye nærmere inn på livet hos enda flere vestlige mennesker. Fordekt kommunistisk terror som gjennom bedrag lapper skyld over på andre, er ikke lenger fjern og langt borte.

Sannheten ligger egentlig helt opp i dagen, og blir derfor lett oversett.

Sammenhengen burde være lett å forstå. Når den blir forklart enkelt: Den indirekte følgen av kombinasjonen terror og bedrag, er nemlig at folk slutter opp om systemet. Som det i virkeligheten drepes for. Hele befolkninger blir lurt til det.

Slik brutal terror med stor sjokkeffekt har altså en rasjonell forklaring i en strategisk sammenheng. Makt blir indirekte befestet og konsolidert. Krigens logikk er ikke lineær. Den er paradoksal. Derfor blir også følgene av terror paradoksale. Hensikten blir oppnådd indirekte.

Jeg ble overfalt fra skyggene og forgiftet som sjefredaktør i Rogalands Avis i Stavanger i 1996. Det skjedde i et narrespill over klassisk lest fra gamle KGB.

En av Kremls mafiaadvokater i Oslo, Johan Fredrik Remmen, benyttet sykemeldingen som fulgte til å snu rettsstillingen min som menneske fra fødselen på hodet i den angivelig vestlige rettsstaten som jeg var borger av. Nettopp ved bruk av det kommunistiske spillet i det negative rom mot meg.

Derfor ble jeg til slutt ekspert på det. Smart bedrag kamuflert som smart jus, er noe som jeg behersker bedre enn de fleste, etter i sytten år å ha etterforsket og avdekket dette spillet. I detalj. Enten slikt bedrag er kombinert med drap eller ikke.

Alle forhold ble i mitt tilfelle systematisk snudd på hodet, og andre ble i tur og orden narret til å handle på dette falske grunnlaget. Det er hva denne kommunistiske bedragmetoden går ut på ellers også. Overalt. Hvor den benyttes. Fra mikro til makronivå.

Falsk i ett, falsk i alt, er opplegget. Både i stort og smått. Virkeligheten blir skapt når du og andre blir lurt til å handle på illusjonene. Disse illusjonene blir fortløpende skapt som en følge av selve fremgangsmåten, når spillet i det negative rom er motoren for utviklingen. I disse narrespillene er den vanlige følgen at sannheten om forhold er motsatt av hva du blir lurt til å oppfatte. Dette er en karakteristisk følge av illusjonene.

Menneskesinnet har en innebygget svakhet: Det oppfatter årsak først, deretter virkning. Denne svakheten gjør det mulig for magikere, svindlere og bedragere å lure deg.  Det er en svakhet som blir utnyttet maksimalt i disse kommunistiske bedragene.

Ethvert positiv forhold blir tillagt en samtidig negasjon og andre narret til å handle og beslutte på grunnlag av negasjonen. Bedraget har da stadig større tvingende følger. Mot den eller dem som er målet.

Selve arbeidsprinsippet i det kommunistiske spillet i det negative rom, er å bryte et prinsipp. Konsistent og konsekvent. Det er ikke hvilket som helst prinsipp som blir brutt heller. Aristoteles kontradiksjonsprinsipp, eller motsigelseloven som prinsippet også er kjent som, sier at noe ikke kan være usant og sant til samme tid. Det regnes som det viktigste prinsippet innen rasjonalitet. Som er grunnlaget for vestlig sivilisasjon, opplysning og fremgang.

Kommunistisk barbari og bedrag fra øst, enten det er i gamle eller nye former, utgjør et helt annet grunnlag for menneskers liv. Da holdes to og flere motstridende forhold for sanne til samme tid. Konklusjoner blir hevdet for å bevise premissene. Da er ærlig tanke og rasjonell argumentasjon for å vinne fram i livet, i realiteten blitt erstattet med lureri og røveri, tvang og rå makt for øvrig. Uærlighet og usannhet er blitt satt i system. Da har Vesten brutt med fortidens verdigrunnlag og sivilisasjon, som er blitt bygget på grunnlag av rasjonalitet. På sunn fornuft satt i system. 

Da er friheten tapt.
 
"9/11" i USA i 2001, og "22/7" i Norge i 2011, er to av flere hendelser som bekrefter dette stadig større tapet av frihet. Noe som er lettere å forstå når fremgangsmåten for slik kombinasjon av terror og bedrag er identifisert. Når rett kontekst er klargjort.
Basic Information
Gender
Male