Profile

Cover photo
Norulv Øvrebotten
Lives in 6800 Førde
345,486 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Det hemmelige spillet

Du må nesten kjenne det norske eventyret om trollet og bukkene Bruse for å forstå FBIs jaktmetoder siste halvåret.

I dette folkeeventyret lot trollet de minste geitebukkene gå for å kunne ta den største.

FBI har ansvar for kontraspionasje og kontraetterretning i USA.

http://nypost.com/2016/09/24/obama-used-pseudonym-to-talk-with-hillary-on-private-server/
 ·  Translate
President Obama used an undisclosed pseudonym to communicate with then Secretary of State Hillary Clinton on her private email server – shocking her top aide Huma Abedin when she learned of i…
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Med KGBs bedragmetoder blir mål oppnådd indirekte

Norges befolkning blir fra staten styrt ved hjelp av bedrag, nærmere bestemt med KGBs sofistikerte bedragmetoder. I alle forhold av betydning.

Noe jeg har påvist grundig i lang tid. Lenge før terroren 22. juli 2011.

Bedrag kamuflert som jus er den foretrukne fremgangsmåten.

Det samme er tilfelle i andre land i Vesten, der statene er doblet og lagt under fordekt russisk herredømme.

USA av i dag styres av en russisk marionett som ikke kan noe annet enn kommunistisk løgn og bedrag. Hva Barack Obama skal gjøre må han fortelles etter hvert. At det skjer på mail som med Hillary Clinton, da hun var utenriksminister, kan godt tenkes.

Teknologien av i dag gjør alt lettere. Også med hensyn til å fjernstyre puppets.

Vedkommende må bare huske på å fjerne alle spor av forbindelsene til Kreml.

KGBs bedrag er karakterisert av at mål blir søkt oppnådd middelbart i stedet for umiddelbart. Med andre ord indirekte.

Her har du et aktuelt ekspempel fra Amerika.

Det er flust av andre tilfeller i slik offentlig saksbehandling i USA helt tilbake til Franklin D. Roosevelts tid som president på 1930 og 1940-tallet.

Det var da Josef Stalin doblet den amerikanske staten og fikk festet grepet fra skyggene om Washington D.C, ifølge mine funn, etter å ha identifisert disse smarte teknikkene fra de hemmelige russiske tjenestene som går igjen verden over. Ikke minst i Vesten.


http://conservativetribune.com/obama-plan-un-gun-take-over/?utm_source=Email&utm_medium=PostUp&utm_campaign=CTDailyEmail&utm_content=2016-09-16


 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
6 comments
 
«Witness to Madness»

Da institusjonen Fritt Ord i 2013 overraskende ga 75 000 kroner til omstridte Peder Are Nøstvold Jensen, kjent som bloggeren Fjordman, for å skrive boken«Witness to Madness», var det for å befeste ytterligere et prefabrikkert falskt motiv og falsk kontekst for dette terrorangrepet, og gjennom mange nye virkelige følger kamuflere hva som var det underliggende sanne motivet og den sanne konteksten. Så begge deler ble stadig mer skjult.

Samme handlingsmønster går igjen i hele bedragoperasjonen.

Hjernevaskingen av en hel verden har pågått kontinuerlig, men har fulgt klassiske oppskrifter fra gamle KGB. Du må bare kunne dem.

Styreleder for Fritt Ord er tidligere riksadvokat og høyesterettsdommer Georg Fredrik Rieber-Mohn, som også som rådgiver i Justisdepartementet har medvirket til dette massedrapet ved å føre befolkningen bak lyset med hensyn til motiv og sammenheng.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrorangrepet-22-juli/fjordman-faar-penger-fra-fritt-ord/a/10104362/

 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
USAs forsvarsminister er kommet til Norge

Hva er Barack Obamas mål med dette besøket?

Den gamle sovjetkommunisten og notoriske bedrageren er opptatt av at ikke hele det store spillet sprekker, og derfor sender han forsvarsministeren til Norge for å holde kontroll over narrespillet. Når det nå må legges nye bedrag over gamle.

USA og Norge har til felles å være fordekte vasaller under Russland.

Amerika har kriget i utlandet i snart femten år på grunnlag av tjue falske flagg for å kamuflere at Kremls fordekte herredømme og underliggende mafiasystem fra Stalins dager er blitt kraftig befestet.

Det skjedde som i Norge i 2011 i en brutal kombinasjon av terror og bedrag. Hvor målet på klassisk KGB-vis ble oppnådd smart og indirekte.

Den norske staten har i fem år ført en skitten krig først og fremst mot egen befolkning ved hjelp av massemord og kontinuerlig bedrag.

Om noen dager er det femten år siden 9/11, og situasjonen er kritisk.

Derfor en tur til Norge.

Ledelsen i Norge og USA er allierte i svik mot egne befolkninger.

Sannheten trenger som regel ikke så mange ord. Den er fort fortalt.

http://www.an.no/na-har-han-landet-vi-har.../s/5-4-385654
 ·  Translate
1
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
4 comments
 
Putinreformen som sentraliserer politimakten til Oslo

Russisk etterretning, mafia og marionetter i Norge har ikke ligget på latsiden når det gjelder å følge opp den falske flaggoperasjonen som ble satt i gang i 2011 for å feste grepet om befolkningen her i landet.

President Vladimir Putins mål har vært lett å identifisere lenge. Han kjører en prosess for å gjøre et kamuflert herredømme fra mellomkrigstiden stadig mer åpent, for til slutt å kunne annektere dette strategisk viktige landområdet under Russland. Slik han gjorde med Krimhalvøya.

Det ville jeg også ha gjort. Hvis jeg var ham.

Et lands skjebne blir avgjort av hvor det geografisk ligger, konstaterte Napoleon, og vi nordmenn har i tillegg vist i 116 år at vi ikke er i stand til å styre oss selv. Ikke noe land i historien har bevart selvstendigheten ved å la de største tullingene styre.

Vi har ikke en gang den reelle styringen over eget politi, sikkerhetspoliti og forsvar, men bare en illusjon om det, og sett fra Kreml er det logisk å sentralisere kontrollen over statens maktmidler enda mer til de trofaste kollaboratørene i Oslo, som utgjør en plattform i denne labyrinten av hemmelig russisk makt med Moskva som siste stopp.

Den gjennomførte putinreformen i politiet har kun hatt Kremls ve og vel som underliggende og reell motivasjon. Her i Sogn og Fjordane er folk oppgitt. Medregnet i min hjemkommune Bremanger. Det er sikkert befolkningen i resten av landet også.

http://www.firdaposten.no/bremanger/lokalnytt/politi/ser-ut-som-skinnprosess/s/5-16-119023
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Maskirovka som innledning til nytt narrespill

Når du har medvirket til massedrap på 77 mennesker i et godt rigget narrespill for smart og indirekte å befeste gammelt mafiasystem under fortsatt fordekt herredømme fra Russland, og prøver å komme deg unna forbrytelsen, forteller det mye om NRK av i dag at det rigges til et stort intervju med Riksadvokaten som handler om en helt annen perifer og avsluttet sak.

Bare for at Tor Aksel Busch har behov for å vise ansiktet på skjermen og prøve å opprettholde autoritet ut mot offentligheten.

Det er mange sublime måter å kamuflere en ubehagelig virkelighet på.

Nye KGB kan de fleste. Like godt som gamle KGB.

Oslo er et russiskstyrt mafiareir, og narrespill mot befolkningen mangler det aldri på, og med medienes stadige medvirkning til dekkoperasjoner er det ingen som stiller ubehagelige spørsmål om massedrap og terror som ledere av lov og rett har medvirket til. Forsettlig. I over fem år.

Tor Aksel Busch er en mafiaadvokat. Han har medvirket til så mange grove forbrytelser at det kan blende de fleste, og NRK er ledet av en gammel SV'er som ødelegger hele institusjonen med politikk på Kremls premisser.

Dette er et nytt eksempel. Når intervjuet ikke handler om aktuelle 22. juli 2011, men har et annet tema med eneste reelle formål å legitimere Tor Aksel Busch utad som lovens vokter når han er i ferd med å bli skikkelig avslørt som det motsatte.

Kremls venner holder sammen i Oslo. Mot den norske befolkningen.

På over 80 år bygger Kreml mange fronter i en fordekt sattelittstat som Norge. Oslo er fullt av dem. Slå opp "Potemkinby" på Wikipedia.


https://www.nrk.no/norge/riksadvokaten-om-hemsedal-saken_--_-ikke-grunnlag-for-a-anke-1.13122509
 ·  Translate
For første gang snakker riksadvokat Tor-Aksel Busch om den omstridte Hemsedal-saken. – Vi må respektere at de tre mennene er frifunnet, sier han til NRK.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
4 comments
 
Den tyske forsvarsministeren til Norge også

NATO har en generalsekretær fra Norge som neppe kan unngå å bli pågrepet for massedrap og terror i hjemlandet, og en rekke vestlige land har eliter som skal berge seg fra egen befolkning. I nye narrespill.

Kvaliteten på Norsk Utenrikspolitisk Institutt er ikke den samme som da Johan Jørgen Holst var direktør der. Det er i grunnen utrolig hvor lite norske eksperter på sikkerhetspolitikk kan forstå av verden. Hele tankesettet er feil.

Tyskland er en vasallstat under fordekt russisk herredømme. I likhet med Norge og USA med flere.

https://www.nrk.no/nordland/tysk-forsvarsminister-besoker-bodo-1.13133113
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Vestens befolkninger blir lurt av egne ledere

Dagens leder i Arbeiderpartiet og tidligere utenriksminister, Jonas Gahr Støre, var sentral da den norske befolkningen ble lurt til å delta i en hektisk og opphetet debatt om Den europeiske union fram til en folkeavstemning høsten 1994.

Så 22. juli 2011 er slett ikke første narrespillet som Støre medvirker til mot egen befolkning.

Norges forhold til EU var også en bedragoperasjon etter KGBs oppskrift, slik jeg har identifisert det faste modus operandi østfra siden Lenin og Stalins dager.

Hele folkeavstemningen skjedde beviselig på falskt grunnlag, siden regjeringen Gro Harlem Brundtland under kamuflasje av en handelsavtale, gjennom EØS-avtalen på forhånd hadde bundet den norske staten til å påta seg alle plikter som denne kloningen av Sovjetunionen fra 1992 skulle komme til å pålegge oss i likhet med medlemslandene.

Vi var bundet til EUs plikter og skjebne samme hva utfallet av folkeavstemningen høsten 1994 ble. At det ble nei var helt irrelevant i så måte. Det hadde null betydning.

Staten hadde igjen lurt egen befolkning trill rundt. Slik som du har sett i forbindelse med 22. juli 2011 også.

Samme teknikkene innen bedrag går igjen som en rød tråd i norsk politikk og samfunnsliv siden mellomkrigstiden. Kommunistisk bedrag har vært motoren for utviklingen i norsk historie i mange generasjoner. I alle forhold av betydning.

Nordmenn har siden statskuppet i regi av Stalins hemmelige tjenester med virkning fra 10. januar 1940, latt seg lure til å tro at de har kunnet bestemme over landet også i stortingsvalg, men i en doblet stat ligger ikke den reelle makten i marxistiske fronter som regjering og nasjonalforsamling er.

Kjernen i slike kommunistiske bedrag er en hemmelig mafiastat som bruker hele spekteret av mafiametoder fra skyggene, og valg til nasjonalforsamling er jevnlige narrespill for å ha en demokratisk kamuflasje utad for den reelle underliggende statsmakten som gjennom labyrintene av nettverk ender opp i Kreml til sjuende og sist. Med solid ankerfeste bak murene der.

Slik er situasjonen i Europa. Pluss Amerika.

Europa består av dobbelstater under fordekt russisk herredømme, og ledes som følge av statenes doble organisering av marionetter for president Vladimir Putin, som har samlet dem i Den europeiske union, som kom til som union i 1992 i vest, året etter at KGB avviklet Sovjetunionen i øst. Alt henger sammen med alt. Også i det helt store spillet.

EU er et gammelt kommunistisk prosjekt, og Norge er gjennom et kommunistisk narrespill på 90-tallet blitt bundet til EUs mast for evig og alltid med dagens fordekte russerstyre her i landet.

Lederne for Tyskland, Frankrike og Italia hadde i forrige uke et møte på øya Ventotene utenfor Napoli.

Denne øya er et symbol for den storslåtte tanken om Europas forente stater. Som Norge kan bli en del av gjennom et direktiv fra Brussel. Når så langt kommer. Som følge av nok et effektivt narrespill fra staten mot egen befolkning på 90-tallet. Over en velkjent sovjetkommunistisk lest.

"We were coyly told that the little island of Ventotene off Naples was where, in 1941, a prisoner of Mussolini’s had written the visionary manifesto that looked forward to building, after the war, a “United States of Europe”. What somehow got omitted was that Altiero Spinelli was a Communist (the Today programme merely described him on air as a “Fascist prisoner”, although, lest this be misunderstood, that was edited out of their online report).

We were not told that Spinelli’s Ventotene Manifesto proposed that his future government of Europe should be quietly assembled by its supporters over many years; and that only when all its pieces were in place would those supporters summon a convention to draw up a “Constitution for Europe”, which would finally reveal to the European people just what they had been up to.

Jeg har skrevet det før, og jeg gjentar det gjerne: Putin snur bare bunken fra Stalin og hans etterfølgere, og for hver gang han gjør det, blir tommeskruene på befolkningene i Vesten dreid om noen runder til.

Den gamle offiseren i KGB har nok av forrædere i vest til å hjelpe seg. Her i Norge har de stått i kø.

Det gjør de nasjonale politikerne og embetsverket enda mer som følge av å ha medvirket til kombinasjonen av terror og kontinuerlig bedrag i fem år for indirekte å befeste det fordekte russiske herredømmet over landet med underliggende maktstrukturer. Slik de ble grunnlagt av Josef Stalin allerede før krigen. Sviket mot egen befolkning er massivt.

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/27/the-secret-history-of-the-eu-written-on-an-italian-prison-island/
 ·  Translate
As we know, the great dream that has been shaping the political integration of Europe for 60 years is today facing what is called an “
1
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
6 comments
 
Pressens medvirkning til terror er ikke liten

Tilliten blir null når alt om terroren i Norge blir kjent.

Det er litt for mange smarte venstreekstremister i pressen som har vært med på selve angrepet i 2011 og maskert det som motsatt ekstremisme ved hjelp av Anders Behring Breivik som falskt flagg.

Dette terrorangrepet var stort. Med mange medvirkende.

Pressen er full av Putins folk. I ulike varianter. Du kan ikke stole på noe som helst av hva de forteller.

http://journalisten.no/2014/09/tilliten-til-medier-og-journalister-er-deprimerende-lav
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Løgn og bedrag sitter i hele strukturen for lov og rett

Arrester hele ledelsen i Justisdepartementet, hele ledelsen i påtalemakten, hele ledelsen i Politidirektoratet og hele ledelsen i PST.

Rensk med hard hånd ut alle kriminelle etter 22. juli innen alt som heter lov og rett, og knus dobbelstaten fra Stalins tid i Norge, så den ikke i falske flaggoperasjoner kan angripe og drepe egen befolkning flere ganger for smart og indirekte å styrke seg selv og holde Norge under fordekt russisk herredømme og bevare de kriminelle russiskstyrte familienes makt i Oslo.

Dette er veien tilbake til frihet og selvstendighet for Norge.

Å bygge et nasjonalt terrorsenter er maskirovka. Det er enda mer kamuflasje.

Det er bare enda mer av det samme bedraget og sviket mot eget folk som har pågått i over fem år. Nordmenn trenger å ta landet sitt tilbake.

http://www.dagbladet.no/nyheter/skal-prosjektere-politiets-nasjonale-beredskapssenter/60803088#_ga=1.150260982.1766972716.1471523001
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
4 comments
 
Alle land har en mafia, men i Norge har mafiaen hele landet

Riksadvokat Tor Aksel Busch er som forgjengere integrert i russisk mafia, som sammen med russisk etterretning har den virkelige makten i dobbelstaten Norge. All annen mafia holder Kreml borte ved å kontrollere lov og rett.

Så at Kjell Inge Røkke tilhører russisk mafia er lett å se når han kan hente det han vil av penger i statskassen, og ellers gjøre hva som helst uten å bli tatt. Andre kriminelle i en slik klasse ville politi og riksadvokat ha slått ned på. Så de ikke fikk ta markedsandeler fra russerne.

Riksadvokaten finner du igjen som medvirkende i alle grove forbrytelser med politiske formål. Trippeldrapet på Orderud gård i 1999 og nå massemordet 22. juli 2011, er bare to forbrytelser som er planlagt med ham som sentral oppfølger for å lure befolkningen og gjennom domstolene hvitvaske kriminaliteten som noe annet enn hva den er.

For Moskva er det viktig å ha kontroll over lov og rett i Vesten.

Ikke minst er det av stor betydning å bestemme hvem som skal straffes eller ikke, slik at straffeloven kan benyttes til å beskytte venner og angripe fiender. Noe du ser går igjen i Norge. Som ellers i vest.

Fenomenet er godt kjent fra gamle bananrepublikker i Latin-Amerika.

Josef Stalin fant det største sikkerhetshullet i vest innenfor lov og rett.

Ved smart og i hemmelighet å ta seg inn i dette sikkerhetshullet i det vestlige forsvaret og sprenge det stort, kunne Stalins hemmelige tjenester sammen med nasjonale femtekolonner elegant gå utenom militære forsvar og slik erobre det ene vestlige landet etter det andre innenfra over lang tid. Vestlig tenkning innen jus ble gradvis erstattet med sovjetisk.

Jurister læres i dag opp til å tenke kommunistisk og benytte motsigelser. Ikke logisk, rasjonelt og vestlig. Bedrag florerer.

Ansatte i de hemmelige russiske tjenestene FSB kan som frynsegode drepe på fritiden og slippe straff.

Det samme systemet praktiseres i vasallstaten Norge, så enten trenerer og stanser riksadvokat Tor Aksel Busch etterforskning av drap som medlemmer av dødsskvadronen her i landet gjør på fritiden. Eller så finner han noen andre som får skylden og de kastes i fengsel på et fabrikkert grunnlag. Dermed blir forbrytelsene effektivt maskert.

Disse maskeringene kan være godt planlagt fra ham og Kremls faste mafiaadvokater i Oslo. I første rekke Jens Christian Hauges gamle høyre hånd, Johan Fredrik Remmen. Drap blir koordinert med påtalemakt og dommere og skaper perfekte forbrytelser.

22. juli 2011 viste det. Nok en gang. Dette er rutine i kriminelle Norge.

Det samme skjedde i forbindelse med narrespillet som førte til drapet på en annen av forsvarsminister Johan Jørgen Holsts sekretærer. Anne Orderud Paust, på Orderud gård i 1999.

Grunnen til at drapet skjedde der, da hun var hjemme hos foreldrene en helg, var at de faste snikmorderne på bestilling kunne skyte de gamle foreldrene hennes samtidig, slik at Tor Aksel Busch kunne bruke dem som falske flagg og legge opp til saksbehandling fra påtalemakten ved domstolene på falskt grunnlag. Med bruk av falskt motiv om en gårdstvist i en falsk kontekst.

Fire justismord la Busch opp til som kamuflasje. Det gikk greit. Selv uten et eneste bevis.

Det samme planlagte dobbeltspillet har riksadvokat Tor Aksel Busch altså gjennomført i forbindelse med terroren og massedrapet i Oslo og på Utøya 22. juli 2011. Det er variasjoner over samme tema som går igjen.

Alle land har en mafia, men i Norge har mafiaen hele landet.

En mafiastat har alltid bødler.

Nyhetsspeilet er vel eneste innen pressen som har våget å ta tak i det store problemet som det er at Riksadvokatembetet og politi er integrert i organisert kriminalitet og spesielt russisk mafia. Slik du har fått oppleve i over fem år etter at dette mafiasystemet indirekte forsterket stillingen ved hjelp av å kombinere massedrap med kontinuerlig bedrag fra myndighetene. I en falsk flaggoperasjon over klassisk sovjetkommunistisk lest.

Denne artikkelen fra 2013 har sine mangler og feil, men gir et lite innblikk i hvor galt det er innen alt som angår lov og rett i Norge.

Virkeligheten er langt verre.

At jeg har offentlig avslørt hele spillet fra riksadvokaten og de hemmelige russiske tjenestene i Norge, har gjort det stadig vanskeligere å maskere drap som dødsskvadronen gjør både i tjeneste og privat.

Det gamle kommunistiske spillet kan sprekke. Hvis befolkningen gjør opprør mot det kriminelle styret fra Oslo. Som har Kreml å støtte seg til i ett og alt mot den norske befolkningen.

Alternativet for nordmenn er å fortsette å leve i en stadig mer brutal forbryterstat av russisk kaliber med noen marionetter av norske politikere som utad agerer demokrati for å narre befolkningen til å tro på illusjoner om landet. Og med kontinuerlig terror for å holde ved like det gamle fordekte herredømmet fra Russland.

Lovløshet er å foretrekke fremfor dagens mafiatilstander innen lov og rett i Norge. Hvor det ene narrespillet fra staten mot befolkningen avløser det andre.

http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/bestyrer-riksadvokat-tor-aksel-busch-retts-norge-som-en-mafioso/

En av Kremls største suksesser blir neppe lagt ned

Kreml fikk opprettet Politidirektoratet i Norge fra 2001 for å stramme grepet om nordmenn og effektivt kunne gjennomføre drap og terroranslag i Norge for indirekte å befeste herredømmet.

Så langt har direktoratet med sine tre politidirektører levd opp til russernes forventninger. Det har vært et organisert landssvik i femten år.

Så Russland vil nok beholde Politidirektoratet, samme hva Senterpartiet skulle mene. For øvrig er Senterpartiet som de andre politiske partiene avhengig av fortsatt russiske herredømme for å overleve og forbli legalt.

http://www.nettavisen.no/nyheter/senterpartiet-vil-legge-ned-politidirektoratet/3423255346.html

Dagens scoop

Hvis jeg hadde forstått så lite av Norge, ville jeg ikke ha gitt ut bok om det og avslørt min manglende innsikt.

Den nye boken om makten i Norge viser det faglige nivået på dagens presse. Det er det eneste interessante med hele boken med tittelen "Makteliten."

Knut Olav Åmås er direktør for Fritt Ord, en gammel KGB-front i Oslo som ble grunnlagt av Jens Christian Hauge.

Styreleder i dag er tidligere riksadvokat Georg Fredrik Rieber-Mohn, og Åmås kunne jo spørre ham hvilken makt det gir hemmelige tjenester og organisert kriminalitet å kunne koordinere drap på enkeltmennesker og massedrap med Riksadvokaten og dommere.

Slik praksis har vært i den russiske vasallstaten Norge i mange generasjoner. For å kamuflere grov politisk kriminalitet.

Det tør Knut Olav Åmås neppe. Makt beror nemlig også på andres avhengighet, og Åmås er avhengig av en av de største kjeltringene i norsk politisk historie. For å beholde jobb og lønn.

"For å lære deg hvem som har makten over deg, skal du ganske enkelt finne ut hvem du ikke har lov til å kritisere," sa Voltaire.

Denne presise observasjonen burde ha vært utgangspunktet for boken om makten fra Knut Olav Åmås og hans medforfattere, og resultatet ville ha vært helt annerledes. Kunnskap er for øvrig fortsatt makt.

https://www.nrk.no/kultur/dette-er-dei-25-mektigaste-i-norge-1.13112338

 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Russland markerer herredømmet over vasallen Norge

Russland har sammen med marionettene i Oslo befestet det gamle fordekte herredømmet over Norge i en klassisk falsk flaggoperasjon i over fem år.

I går markerte Kreml igjen hvem som har makten ved å fly langs mye av kysten vår. Med atombombefly.

https://www.nrk.no/nordland/norske-f-16-identifiserte-russiske-atombombefly-langs-kysten-av-norge-1.13147834
 ·  Translate
Torsdag identifiserte norske F-16 to russiske bombefly laget for å bære atomvåpen. – Sjelden vi ser russerne fly så langt sør som de her har gjort, opplyser Forsvaret.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
 

Norge har ikke noe nasjonalt - bare familier

Kronprins Haakon har svogeren Per Høiby som daglig leder i First House, som står for promoteringen av filmen "Kongens nei" for sublimt å bruke Kongehuset som vern for den politiske kriminaliteten i Oslo siden mellomkrigstiden generelt og 22. juli 2011 spesielt, og indirekte gjennom denne filmen hjernevaske befolkningen med hendelser i en falsk kontekst.

Noe som skal gi legitimitet til dagens russiskstyrte regime i Oslo. Hvor regjeringen kun er en front.

En forfalsket fortid hører alltid med til en dobbelstat over kommunistisk lest. En film om en konge og en kuppet regjeringsmakt i russisk regi på denne tiden ville ha vært sann. Denne filmen er det ikke.

Kronprinsen og kongen lar dette falsumet av en film bli spilt inn på Slottet med videre, samt stiller opp når den her om dagen blir vist i Slottsparken.

Kongefamilien medvirker dermed til å føre befolkningen bak lyset nok en gang. Og selvsagt indirekte.

Legger du til at Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre med kodenavn Martin hos de hemmelige russiske tjenestene, er en venn og rådgiver for kronprinsen, så har du mer av tegningen.

Alle skal berge seg selv, og de befester og bygger videre på gamle løgner. Dette blir interessant.

For denne filmen er bare en del av en stor pakke som kommer for å lure befolkningen enda mer enn noensinne. Alle dobler nedover.

Norge har ikke noe som egentlig er nasjonalt. Vi har bare familier.

Noen går på rødere løpere enn andre.


http://www.vg.no/rampelys/film/norsk-film/anders-baasmo-christiansen-om-liv-ullmann-dette-er-dama-mi/a/23802532/
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Siste året med falskspill i markeringen av 9/11

Neste års markering av terrorangrepet i USA vil skje i en sann kontekst og ikke i en falsk, slik den skjer i dag og som den har gjort i alle årene ellers siden 11. september 2001.

Det samme vil være tilfelle for også markeringen her hjemme av 22. juli 2011.

Det er min kvalifiserte gjetning.

Å frigjøre seg fra fordekt russisk herredømme med underliggende mafiasystem i Vesten blir en hard krig. Med store tap.

Forræderne er mange. De har full støtte fra Kreml. Så forbered deg på det verste.

http://video.foxnews.com/v/2553193403001/new-york-honors-those-lost-in-the-911-attacks/?#sp=watch-live
 ·  Translate
Watch live streaming video coverage of breaking news from FoxNews.com.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
10 comments
 
Maskirovka med Kongehuset

Kongehuset er brukt av Kreml og norske marionetter i narrespill siden mellomkrigstiden. Alle har vært til stor skade for befolkningen.

En gang må det være nok svik. Medvirkningen fra konge og kronprins til cover-up av den falske flaggoperasjonen 22. juli 2011 skulle være mer enn nok. Dette har vært grove politiske handlinger.

Sannheter om fortiden blir systematisk kamuflert. Med historiefortellinger i falsk kontekst. Enten de ligger nærmere åtti år tilbake i tid eller de ligger noen år, og hvem som har den reelle regien er ikke så vanskelig å tenke seg til.

http://kampanje.com/markedsforing/2016/09/vadseth-bak-kongelig-krigsdrama-i-vg/

 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
9/11 i USA = 22/7 i Norge

Strukturen i narrespillene over gammel kommunistisk lest er den samme. Begge terrorangrepene er kombinasjoner av massedrap og kontinuerlig bedrag.

Det ble benyttet langt flere falske flagg i Amerika i 2001 enn i Norge i 2011 for å lure alle til å legge til grunn et falskt motiv og en falsk kontekst for hendelsene. Så alle mennesker har handlet på dette falske grunnlaget og skapt en snøballeffekt av medvirkning til forbrytelsen.

Det er fra myndighetene i USA spunnet bedrag på nærmere 3000 døde i femten år, mens tallet er 77 døde i tilsvarende spinning av bedrag på lik av for det meste barn og ungdommer her i landet i fem år for indirekte å oppnå det samme politiske målet:

Nemlig å befeste fordekt russisk herredømme med underliggende mafiastruktur for makten i to vestlige stater som har vært doblet på sovjetkommunistisk vis siden Josef Stalin og hans hemmelige tjenester gjorde det for mange generasjoner siden.

I USA skjedde det under Franklin D. Roosevelt. Han ble president i 1933.

Dette er min konklusjon etter å ha identifisert de mest hemmelige sovjetkommunistiske bedragmetodene og fulgt sporet av dem bakover i historien.

Falsk i ett, falsk i alt er fremgangsmåten i disse falske flaggoperasjonene, og virkeligheten blir kun skapt av følgene når mennesker kontinuerlig blir lurt til å handle aktivt eller unnlate å handle på de mange illusjonene som blir fabrikkert etter hvert som bedragoperasjonene ruller og går.

Akkurat som i Norge har politisk kriminelle så godt tak på de mest etablerte mediene at sannheter om slike smarte kombinasjoner av terror og bedrag blir tiet i hjel.

Denne nye rapporten fra en gruppe forskere skulle ha fjernet enhver tvil om hva som skjedde i USA i 2001. Hvis den bare var blitt omtalt av etablerte medier som Kreml kontrollerer indirekte som følge av å ha sittet med den underliggende og virkelige makten siden mellomkrigstiden i både Norge og Amerika.

http://yournewswire.com/scientific-study-towers-collapsed-due-to-controlled-demolition/
 ·  Translate
A European scientific study has concluded that on September 11, 2001, the Twin Towers were brought down by a controlled demolition.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
2 comments
 
Kun propaganda og desinformasjon er velkommen i NRK

Jeg postet en kommentar til en artikkel med desinformasjon om 9/11 i NRK, der kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen, med bakgrunn som politisk rådgiver for tidligere SV-leder Erik Solheim, nødig slipper til andre enn sine venner av Moskva i sensitive saker.

NRK av i dag står og faller med hva som blir utfallet av det langvarige skjulte russiske herredømmet over Norge. NRKs sjef har bundet institusjonen til masta i Kreml.

Som en langt mer erfaren og profesjonell medarbeider i NRK enn Eriksen, skrev jeg en kommentar til en meningsløs artikkel om 9/11 fra hans venn på venstresiden, John Færseth. Den ble straks avvist og sensurert bort fra kommentarfeltet. Noe som beviser den politiske slagsiden i NRK. Hvor all sann journalistikk synes å være forlatt.

I den sensurerte kommentaren skrev jeg:

"Jeg var som nyhetsreporter i NRK Dagsnyttredaksjonen den første fra Europa som i 1983 laget en dyptpløyende reportasje om USAs forsvar mot atomraketter i blant annet verdensrommet.

Dette spektakulære forsvarsopplegget fikk betegnelsen Strategic Defense Initiative - SDI. På folkemunne ble det kalt Star Wars.

Mitt fagfelt i NRK var forsvars- og sikkerhetspolitikk og romfart.

Da vår romfartsekspert Erik Tandberg kom til meg høsten 1982 og sa at nå skjedde det mye på denne fronten i USA og at vi burde ta en tur over og lage et program om laservåpen og alle de andre eksotiske oppleggene for å forsvare USA mot et atomangrep, fikk jeg nei til å reise fra sjefene i NRK. De smilte og tok verken Erik Tandberg eller meg alvorlig.

Smilene hos sjefene forsvant 23. mars 1983, da president Ronald Reagan holdt sin berømte "Star Wars-tale" om nettopp de omfattende planene som Erik Tandberg med sine utallige kontakter i Washington hadde fanget opp et halvår før.

Nå fikk vi alle pengene vi ba om og kunne reise hvor vi ville i Amerika og lage reportasjer om emnet. Noe vi gjorde høsten 1983 med mange positive tilbakemeldinger fra lytterne.

En middag med nummer to på månen, astronauten Buzz Aldrin, i Watergate-bygningen, for å diskutere romvåpen, ble det også tid til i Washington D.C. Erik Tandberg kjente mange.

Virkeligheten kan begynne der fantasien slutter. Det gjelder ikke bare forsvarsopplegg i verdensrommet, men alt som har å gjøre med forsvars- og sikkerhetspolitikk, herunder spionasje og etterretning, samt motstykket kontraspionasje og kontraetterretning.

Jeg har vært med på mye innen dette feltet. I 1986 hadde jeg forlatt NRK.

Da ble jeg spurt av Johan Jørgen Holst om å bli hans politiske rådgiver i ledelsen av Forsvarsdepartementet, og jeg tilbrakte nærmere to år sammen med ham. Jeg har også vært sjef i avisene Firdaposten i Florø og Rogalands Avis i Stavanger.

John Færseth hadde aldri kommet på luften i NRK mens jeg var der, og han hadde aldri fått på trykk en artikkel hos meg som redaktør. Folk som er så useriøse at de snakker om konstruerte og absurde begreper som konspirasjonsteorier for å avspore at sannheter blir avslørt, er enten kunnskapsløse eller har en skjult agenda.

Den slags forsvar mot å bli kikket i kortene, skal visstnok ha opprinnelse under etterforskningen av Watergate, da president Richard Nixon med slike merkelapper forsøkte å komme seg ut av klemma som han var kommet i etter at denne konspirasjonen begynte å bli avslørt.

Innen hemmelige tjenester er konspirasjon et fag som det blir gitt høyskoleutdannelse i. Det er selve navnet på faget hos de hemmelige russiske tjenestene, og hvis du ikke kan noe om faget konspirasjon, er og blir du en amatør innen politikk og journalistikk. I hvert fall når det kommer til å forstå sikkerhetspolitikk og utenrikspolitikk i verden.

Jeg var også ansatt i utenriksredaksjonen i NRK radio. Fra 1984 til 1985. Også da arbeidet jeg med sikkerhetspolitikk.

Jeg har både frivillig og ufrivillig hatt mye med hemmelige tjenester å gjøre opp gjennom livet. Så erfaringen er lang og innsikten er dyp i dette arbeidet i det skjulte.

Siden jeg dekket forsvars- og sikkerhetspolitikk i NRK, og fikk en unik innsikt i statens maktapparat som en del av den politiske ledelsen i Forsvarsdepartementet sammen med Holst, har denne bransjen fra skyggene vært en del av livet mitt.

Når du er erfaren nok kan du plukke ut bedragoperasjoner som 9/11 og undersøke nærmere ut fra åpne kilder hva slags konspirasjon dette var. Det finnes verre nøtter av samme slaget.

At den offisielle historien ikke er sann, er lett å finne ut av. Hvis du er en dyktig journalist, noe John Færseth overhodet ikke er, skal du være programmert til å søke sannhet, ikke tilsløre den, slik han holder på med. Blant annet med bruk av politiske merkelapper.

Tre bygninger - tvillingtårnene og bygning sju - ble kontrollert sprengt og falt derfor på egne føtter i New York 11. september 2001, men det er ikke en del av den offisielle historien i USA om terrorangrepet.

I stedet er du narret til å tro på illusjoner om hva som hendte etter klassiske oppskrifter fra KGB.

Fremgangsmåten i bedraget i saksbehandlingen fra myndighetene har jeg identifisert til å være den samme som blant annet i Norge etter terrorangrepet i 2011. Signaturen er KGBs.

At det ble foretatt kontrollerte sprengninger er konklusjonen til tekniske eksperter som har gransket hendelsene i ettertid. Nylig kom det en ny rapport som hadde samme konklusjon.

Google følgende: Scientific Study: Towers Collapsed Due To Controlled Demolition

Hvem som helst kan ut fra beviser se at bygninger ble sprengt på en kontrollert måte. Særlig et filmopptak av den ene skyskraperens kollaps, forteller deg hva som hendte. Let opp den fortellende filmen på You Tube og se selv. (Jeg får ikke lagt linker med her.)

North Tower Exploding by David Chandler

Jeg er nå 61 år og har nærmere førti år bak meg med forsvars- og sikkerhetspolitikk på ulike nivåer og i ulike roller.

Når John Færseth uten relevant faglig bakgrunn skriver en dårlig fundert artikkel med overskriften "Angrepet på sannheten", er det å snu saken på hodet.

Hva som mange angriper er usannheten om 9/11, og det med god grunn. Den offisielle historien om terrorangrepet i Amerika er nemlig lett å bevise er en løgn, og denne løgnen har fått enorme følger de siste femten årene. Så en hel verden burde ha interesse av å avsløre den.

Hvis jeg fortsatt var nyhetsreporter i NRK, skulle jeg ha laget mange gode nyhetssaker om 9/11. Spesielt hvis jeg hadde fått sivilingeniøren Erik Tandberg med meg. Spørsmålet er om sjefene hadde våget å sende dem.

Det har ellers vist seg livsfarlig for journalister og andre å interessere seg for hva som skjuler seg bak den offisielle historien. Noe som i seg selv forteller sitt om 9/11."

https://www.nrk.no/ytring/anrgepet-pa-sannheten-1.13126102
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Hold deg fast, det kommer til å hagle med løgn og bedrag

Nå kommer løgnene og bedragene tett fremover i Norge. Så spenn beltet og ikke tro på noe som helst fra den norske stat. Som har tenkt å være like dobbel i fremtiden som siden Josef Stalin grunnla den slik før krigen.

Justis- og beredskapsminister og frimurer Anders Anundsen og riksadvokat og frimurer Tor Aksel Busch, samt ledere for politi og domstoler, klarer ikke lenger å undertrykke sannheten om 22. juli 2011, og Kremls mafiaadvokater i Oslo må lage et nytt narrespill for å berge det fordekte russiske herredømmet med underliggende mafiastruktur. For den virkelige makten i landet.

Etter å ha spunnet bedrag på 77 lik i over fem år, er nå turen kommet til å spinne bedrag på de virkelige morderne. De må ofres. Nye løgner må fabrikkeres.

Mafiaadvokater bedrar deg i senk. Det eneste som kan stoppe dem er rå makt.

Så lenge landsforrædere gjør jobben for seg, og den maskerte mafiastaten ikke er truet, kommer ikke president Vladimir Putin til å sette inn egne styrker i full åpenhet for å sikre herredømmet over vasallen over grensen.

Så før det bryter løs med mer løgn og bedrag, kan det være greit å huske på at den dagen det virkelig skulle bli fare for at vi nordmenn gjenvinner nasjonal frihet, vil det straks ligge russiske krigsskip på Oslo havn og spesialsoldater fra øst vil innta de viktigste byene.

Med norske politikere som Anders Anundsen slipper Putin å gå til slike skritt. De har lojaliteten helt andre steder enn hos egen befolkning.

Staten blir skruppelløst brukt mot eget folk. Det kommer bare nye varianter av samme narrespillene mot dette folket. Med KGBs gamle signatur på.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/frp/anundsen-gir-seg-paa-stortinget/a/23783736/
 ·  Translate
Justisminister Anders Anundsen (40) har gitt beskjed om at han ikke tar gjenvalg til Stortinget.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
4 comments
 
Den norske staten bruker store beløp på terror mot eget folk

Mannen som ble arrestert og dømt for terroren og massedrap på 77 mennesker i Norge 22. juli 2011, Anders Behring Breivik, får godt betalt for å delta som patsy i narrespillet over en kommunistisk lest, og ifølge pensjonert høyesterettsdommer Ketil Lund er han ute etter bare ti år i fengsel.

Så det er opplegget. I denne falske flaggoperasjonen fra staten som er i ferd med å bli skikkelig avslørt i Norge.

Det mangler ikke på penger når den norske stat skal kamuflere grove forbrytelser mot egne innbyggere. Heller ikke når den som i dette tilfellet dreper barn og ungdommer på den mest grusomme måte for smart og indirekte å befeste et gammelt maskert russisk herredømme over land og folk.

Staten betaler en grunneier hele 22 500 kroner i måneden for området der et nytt falskt minnesmerke over 22. juli skal ligge. Staten skal gjøre det i 50 år fremover.

Terror mot egen befolkning koster både liv og penger. Enten den skjer i Norge, USA eller andre vestlige land under maskert russisk herredømme.

http://www.ringblad.no/jan-tore-sanner/sorbraten/utstranda-vel/utoya-naboene-staten-gir-oss-ikke-noe-valg/s/5-45-286534


 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
"The only question left for Hillary — what else are you hiding?"

I en vasallstat under fordekt russisk herredømme gjennom generasjoner, slik USA vitterlig er, er det åpenbare svaret KGB.

Svaret er akkurat det samme også direkte eller indirekte for politikere som kommer seg opp og fram i Norge og andre vestlige vasaller som i hemmelighet blir styrt fra Moskva. Som følge av at statene for lengst er blitt frastjålet befolkningene i disse landene etter at Josef Stalin smart doblet dem.

Kreml er makten bak makten i Vesten.

http://nypost.com/2016/08/24/the-only-question-left-for-hillary-what-else-are-you-hiding/
 ·  Translate
For Hillary Clinton, the hits just keep on coming. Each day brings more evidence that she used her position as Secretary of State to recruit donors for the Clinton Foundation and rewarded them with…
1
Norulv Øvrebotten's profile photo

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 

Vasallen USA: "Vladimir Putin Has Already Won Our Election"

Når virkeligheten er ille, er den alltid langt verre enn du tror.

I USAs tilfelle er realitetene forferdelig mye verre, men mennesker med erfaring fra sikkerhet og etterretning i Amerika er i ferd med å forstå mer og mer. John R. Schindler med bakgrunn fra NSA, er kommet enda et stykke videre bare på noen få dager.

Premissene hans er feil, men konklusjonen om presidentvalget er likevel riktig.

FBI har ansvar for kontraspionasje og kontraetterretning i Amerika. Den som kontrollerer disse to områdene, kontrollerer spionasje og etterretning. Med andre ord hele spillet.

FBIs eksperter på dette feltet har forstått at USA er en vasallstat under Russland for lenge siden. At den gamle KGB-mannen Vladimir Putin sitter med en hel ring av sine folk på toppen av statsstyringen i USA. Dette spillet er fulgt med på i mange år nå.

Derav mye ubegripelig oppførsel i den siste tiden fra sjefen for FBI. Siden omgivelsene ikke har forstått konteksten.

Den største fienden er alltid bak deg og over deg. Innen vestlig kontraspionasje og kontraetterretning.

Slik er det i alle vestlige land med russiskstyrte dobbelstater. Medregnet i Norge.

http://observer.com/2016/08/vladimir-putin-has-already-won-our-election/
 ·  Translate
It’s time to face the facts: Kremlin spies and hackers are undermining American politics.
1
1
Story
Tagline
Jeg er tidligere nyhetsreporter, sjefredaktør, forfatter, næringslivsleder og forsvarspolitiker i Norge.
Introduction

Presentasjonen nedenfor ble skrevet våren 2013, og er ikke oppdatert siden, noe som skulle ha vært gjort for å være i samsvar med etterforskning og utvikling. Da den ble skrevet vinteren 2013, arbeidet jeg med å avsløre bedragoperasjonen i forbindelse med terroren og massedrapet i Norge 22. juli 2011. Som i virkeligheten har befestet det gamle fordekte russiske herredømmet over Norge, slik det virkelige indirekte målet var med denne falske flaggoperasjonen over en klassisk kommunistisk lest.

Dette arbeidet var uvanlig farlig siden jeg kjente flere av de virkelige morderne som hadde utført massedrapet på Utøya, og jeg var den eneste profesjonelle journalisten som fortalte at den offisielle historien var en løgn. Jeg ble derfor systematisk terrorisert og sto hele tiden i fare for å bli drept selv som følge av å avsløre kombinasjonen av massedrap og kontinuerlig bedrag.

Sovjetunionen etablerte herredømme over Norge i et smart og kamuflert statskupp med virkning fra 10. januar 1940. Nordmenn har med andre ord vært underlagt Kreml i hemmelighet i over 76 år. Bærebjelkene og forsvarsverket for russernes kamuflerte mafiastyre er ikke minst lov og rett. For eksempel er Riksadvokatembetet i Norge en viktig kommandohøyde for Kreml. Dette fenomenet går igjen i hele Vesten.

Bak all kamuflasjen finner du også i denne operasjonen fra 2011 en gammel kommunistisk fremgangsmåte som går igjen i en rekke andre kombinasjoner av drap og kontinuerlig bedrag opp gjennom historien. For indirekte å sikre og bygge opp makt.

Den falske flaggoperasjonen "9/11" i USA er samme historien. Med samme indirekte politiske formål. Nemlig å befeste og forsterke et allerede etablert russisk overherredømme fra skyggene.

Jeg ble etter å ha fortalt offentlig på Internett sannheten om den falske flaggoperasjonen i Norge med virkning fra 22. juli 2011, overfalt for alvor fra skyggene i 2013 i et utspekulert narrespill for å drepe meg og bringe meg til stillhet, men jeg klarte så vidt å berge livet.

Ledelsen av politi og sikkerhetspoliti har lenge undertrykket, manipulert og sensurert meg på nettet, og lot i tillegg den faste dødsskvadronen i Norge slå til mot meg uten å gripe inn i 2013. Slik de også hadde unnlatt å gjøre da den samme gruppen av profesjonelle mordere slo til mot barn og ungdommer og slaktet dem på Utøya i 2011. For å skape et solid grunnlag av døde mennesker som Kremls mafiaadvokater i Oslo kunne benytte til å spinne bedrag på for indirekte å befeste Russlands fordekte herredømme over Norge. Som i likhet med mor Russland er en fordekt mafiastat.

Den norske befolkning ble ved hjelp av kombinasjonen massedrap og kontinuerlig bedrag, lurt trill rundt til å slutte opp om dagens politiske system med dets ledere under forsterket russisk herredømme fra skyggene.

Det virkelige målet ble oppnådd indirekte, mens befolkningen og verden for øvrig ble narret til å forholde seg til et falskt motiv og en falsk kontekst ved bruk av et falskt flagg som mot antatt skyhøy betaling tok på seg skylden og spilte å være høyreekstremist for omverdenen.

Også jeg ble altså igjen et offer for denne terroren for å befeste Kremls grep om landet. Fra blant andre de samme morderne som i virkeligheten hadde utført massedrapet på Utøya i Norge.

Terroren mot meg ble intensivert utover vinteren og våren 2013 for å bringe meg til stillhet. Jeg ble forsøkt drept uten at verken politidirektør Odd Reidar Humlegård eller sjef for PST, Marie Benedicte Bjørnland, løftet en finger for å hindre det. Selv om jeg var under konstant overvåkning.

I likhet med massedrapet på Utøya, kunne terror og drapsforsøk mot meg bli koordinert med politiet og påtalemakten. Slik jeg hadde opplevd en rekke ganger før siden 1996. Mishandlingen av meg etter 22. juli 2011 var enda mer ekstrem enn før. Med politiet som medvirkende aktør.

Etter over ett år på sykehus, kom jeg sterkt fysisk svekket ut igjen med varige skader i desember 2014, og har siden tross dårlig fysisk helse, publisert en rekke nye innlegg, som det må tas hensyn til når denne presentasjonen fra 2013 blir lest. Blant annet har Kremls herredømme fra skyggene over også Amerika, vart lenger enn hva jeg var kommet fram til vinteren og våren 2013.

Josef Stalin hadde skaffet seg et sikkert brohode i USA allerede i mellomkrigstiden. Med den følge at han kunne bruke Amerika store ressurser fullt ut som en del av egen strategi for å vinne verdensherredømme siden. Denne konklusjonen er jeg sikker på etter å ha rullet opp enda mer av hva som er skjedd også i Amerika, etter å ha identifisert de hemmelige bedragmetodene fra de hemmelige tjenestene i øst.

USA har nå i likhet med Norge lenge vært en vasallstat under fordekt russisk herredømme. Nasjonale interesser i også andre vestlige land er underordnet Kremls overordnede. Til enhver tid, og denne realiteten skjules kontinuerlig under en illusjon om et motsatt forhold.

Kontradiksjoner er et operativt og suksessfullt konsept som går igjen fra strategene i Kreml.

Jeg skal oppdatere dette sammendraget senere ved en anledning.

Du finner meg for øvrig på Facebook og Twitter med ferske innlegg og meldinger. Jeg har også en artikkel på engelsk på egen blogg fra 10. mars 2016 som gir en helt ny oppdatering av mine funn som er gjort etter de siste analysene av hva som har funnet sted både hjemme og ute.

Du finner denne artikkelen på både engelsk og norsk på denne adressen: 

https://norulv.com/

Så tilbake til presentasjonen og introduksjonen som ble skrevet før det siste drapsforsøket mot meg i 2013:

*****

Bosted er Førde, Sogn og Fjordane i Norge.

Jeg har vært reporter i NRK Dagsnytt og NRK Utenriksredaksjonen i Oslo (1980-1986), og ansvarlig redaktør for avisene Firdaposten i Florø og Rogalands Avis i Stavanger på 90-tallet. I sistnevnte var jeg også administrerende direktør. 

Fra 1986 til 1988 var jeg personlig sekretær (politisk rådgiver) for forsvarsminister Johan Jørgen Holst. Han var til vanlig direktør for Norsk Utenrikspolitisk Institutt, mannen bak Oslo-avtalen i Midt-Østen i 1993, og ble regnet som Norges aller fremste sikkerhets- og utenrikspolitiker.

Johan Jørgen Holst døde som utenriksminister i 1994, bare 56 år gammel, etter å ha blitt rammet av en rekke hjerneblødninger. Statsminister og lege Gro Harlem Brundtland fastslo straks at dødsfallet var følge av en medfødt feil hos Holst. I så fall har jeg samme feilen, pluss noen til, og har overlevd. En annen sekretær for Johan Jørgen Holst da han var forsvarsminister, ble skutt og drept i 1999. Drapet ble kamuflert med falskt motiv og falsk kontekst.

Jeg har ledet og vært medlem av flere regjeringsoppnevnte og andre offentlige utvalg innen Forsvaret. Min sikkerhetsklarering var NATO Cosmic Top Secret.

I dag er jeg pensjonist, men innsikten i forsvars- og sikkerhetspolitikk er ikke avhengig om jeg går i blådress eller ikke. Min bakgrunn og personlige erfaring har til følge at jeg kan gi deg langt dypere analyser og forståelse av den politiske virkeligheten enn hva du får i den vanlige pressen. Den dype staten kjenner jeg bedre enn de fleste.

Jeg hadde det første høye tillitsverv med daglig virke i Forsvarsdepartementet allerede som 23-åring. Mens Rolf Hansen var forsvarsminister og Johan Jørgen Holst var statssekretær. Da ble jeg infiltrert av den øst-tyske etterretningstjenesten Stasi. Med etter hvert stadig større følger. Særlig etter at det angivelige utfallet av Berlin-murens fall i 1989, ble snudd på hodet i Norge som følge av nye kommunistiske narrespill, og Stasi ble innlemmet i KGB.

Etter overgangen fra Sovjetunionen til Russland skiftet de hemmelige tjenestene i Kreml navn og ble til FSB, og det gamle og tidligere godt maskerte herredømmet over den norske staten helt tilbake fra Josef Stalins tid på 1930-tallet, ble styrket og ført videre inn i en ny tid.

Nordmenn har hittil vært gjennom tre skifter av navn hos de hemmelige tjenestene som har kontrollen over oss: NKVD, KGB, og nå FSB. Med andre ord er det flere generasjoner og langt over 70 år siden Norge mistet selvstendigheten og levde videre på illusjonen. Stalin doblet alt han kom over, stater ikke minst. 

De færreste har hatt så langvarig og personlig kontakt med de hemmelige tjenestene i øst som jeg har hatt opp gjennom livet. Så innsikten er dyp i hvordan dobbelstater fungerer. Faget konspirasjon er en del av etterretning og sikkerhetspolitikk, og det machiavelliske livet i skyggene lærer du best i praksis. Spesielt når livet står på spill og du må redde det.

Som en følge av innsikten i hvordan Norge og andre stater i virkeligheten styres fra skyggene i forhold av betydning, blir det til stadighet kjørt svertekampanjer mot meg på nettet og ellers. De velger jeg å overse. Den slags metoder blir alltid benyttet mot dissidenter i slike systemer. Hvis du ikke blir drept, blir du diskreditert. Du kan bli begge deler.

Indirekte bedrag går ut på å manipulere mennesker i målets omgivelser. Mennesket som er mål rammes da indirekte. Ikke bare direkte. Som vanlig bedrag gjør. Det er slik de mest profesjonelle bedragere skaper en snøballeffekt og Vår Sak: Cosa Nostra.

Å benytte mennesker i omgivelsene til målet som mellomledd for å lure, tvinge og begå svik, betyr altså at bedraget er middelbart, ikke umiddelbart. Det er primært indirekte.  

Like mye som ett enkelt menneske som jeg selv og andre, kan være mål for slike anslag og bedrag, kan deler av og en hel befolkning være mål for samme fremgangsmåten, slik 22/7 er et eksempel på. "9/11" er samme historien. Det er samme strukturen som går igjen i de ulike arrangementene. De kommer i kreative variasjoner, og alle er spektakulære. 

Jeg har etter hvert bak meg mange år som infiltrert og forfulgt systemkritiker og opposisjonell i Norge, og har vært utsatt for en rekke drapsforsøk, systematisk mishandling og trakassering. Med klassiske kommunistiske teknikker. 

Noen av disse teknikkene innen psykologisk krigføring, forteller den britiske journalisten Luke Harding fra The Guardian om i en bok som kom ut i fjor med tittelen "Mafia State." Han er mildt terrorisert i Russland i forhold til hva jeg er blitt i Norge. Han er ikke fysisk blitt torturert.

Mennesker som blir frarøvet søvnen, forgiftet og trakassert, blir selvsagt syke av det, men de har ingen sykdom. Selv om en slik illusjon kan bli skapt. 

De mest avanserte metodene innen bedrag i offentlig og privat saksbehandling, har jeg identifisert det siste tiåret, og kan fortelle om. Dette totalitære fenomenet er internasjonalt. Bedragene er i første rekke indirekte, og de blir i ulike former benyttet både i Norge og andre vestlige land til å manipulere viktige forhold til ønsket utfall. 

Hvordan terror og bedrag blir kombinert i små og store operasjoner, beskriver jeg, etter å ha kartlagt fremgangsmåten i disse oppleggene. De følger gamle oppskrifter fra Josef Stalins tid. I tillegg til å kunne omfatte brutal vold og tortur, blir det bygget på teknikker fra magikere og andre illusjonister.

Dagens bedragoperasjoner er blitt mer velutviklede og sofistikerte siden Lenin og Stalins dager, men den grunnleggende strukturen og tankegangen bak er den samme.

"Spillet i det negative rom" var det nazistiske navnet på slike opplegg. 

Med disse smarte teknikkene kan forbrytelser bli hvitvasket og maskert som lov og rett, og utgis for noe annet enn hva de er. Jurister blir særlig mye benyttet i disse bedragene. Hvor byggeklossene er kontradiksjoner. Med illusjoner og bedrag til følge.

Da dreper du også dine venner for å styrke dine venner, slik det er gjort i Norge i 2011. I slike juridiske konstruksjoner blir det benyttet en grunnleggende motsigelse i selve strukturen av hele opplegget.

Kombinasjonen av mordere og jurister skaper bortimot perfekte forbrytelser.

Blant konklusjonene som følge av å ha identifisert fremgangsmåten, er at du i kulissene finner samme regissør bak terrorangrepene i USA i 1995 og 2001, som i Norge i 2011. Det samme gjelder Polen i 2010. 

Dette forteller ene og alene det karakteristiske bedraget med opphav fra sovjetisk tid, som du finner i forbindelse med den nasjonale saksbehandlingen av disse angrepene. Som gjennomføres mot vergeløse mennesker.

Samme fremgangsmåte og annen overensstemmelse, er å finne i alle disse forholdene. Det samme er profesjonelle bedragere som utad er jurister. De benytter prosedyrer og teknikker fra illusjonister som lurer alle kontinuerlig. Med maskering av den virkelige hensikten til følge.

Kommisjoner med en jurist som leder er fast innslag etter slik terror i berørte land, og når den slags rapporter blir presentert som usminket og ærlig sannhet, er det stikk motsatte tilfelle i virkeligheten. Alt blir gjort mer sminket og uærlig som følge av saksbehandlingen.

Den prefabrikkerte usannheten om terror og drap bygges ut på denne måten, og den blir gitt større seriøsitet og autoritet utad gjennom følgene av behandling i slike særskilte kommisjoner, og det samme skjer ved bruk av domstoler i disse forholdene. Hvor bedrag blir spunnet på drap.

Stalin fant det største sikkerhetshullet i vest hos juristene, og dette hullet i sikkerheten er nå sprengt stort og gjort til en permanent åpen port. Rettsstater i vest kan med spillet i det negative rom bli snudd til forbryterstater. Som medvirker til drap, terror og hvilken som helst annen kriminalitet.

Alt med det gode som formål kan bli snudd til det stikk motsatte på denne måten. Hele stater og sikkerhetssystemer kan bli snudd mot egne befolkninger.

Signaturen er KGBs. For å benytte det gamle navnet på de hemmelige tjenestene fra øst. Som i dag altså heter FSB. Pluss SVR og GRU for andre deler av disse tjenestene, for å være helt presis. Uten at nye navn har forandret metoder og opplegg. Det brukes samme modellene og prosedyrene som før.

Dette er skarpsindig og djevelsk genialitet fra Josef Stalins tid.

Som er mer levende enn noensinne. Den geniale ondskapen er bare oppgradert og modernisert. Ikke minst for å kunne bli maskert enda bedre enn før som lov og rett. Den er mer enn noensinne blitt systematisert med dette formålet. Så kriminalitet får et skinn av legalitet, og den kan bli fremstilt som noe annet enn hva tilfellet er.

Den røde tråden fra gamle dager er bare farget om. Intet reelt brudd med fortiden er skjedd fra øst. Bare en stor illusjon om det er skapt siden 1992. Med betydelige følger for maktforhold i vest. På alle nivåer. Det er derfor i vest, og ikke i øst, at det egentlig store og virkelig dype bruddet med fortiden finner sted. 

Strategisk bedrag er en krigskunst som Moskva behersker bedre enn noen. Å illudere tap kan være genialt for å vinne. Etter tjue år med følgene av denne illusjonen, er både Europa og USA kommet enda mer under den fordekte russiske hælen. Indirekte. Som følge av denne strategiske finten, og de brutale terrorangrepene som er kommet for å befeste fordekt makt i skjul av krigslisten. I det virkelig store spillet. Som amerikanske sikkerhetspolitikere kaller "The Grand Strategy."

Mafiastaten fra Lenin og Stalins tid har skiftet ham, og er som en følge blitt virkelig stor og mektig. Den er nå et russiskledet imperium over flere kontinenter. Med en rekke vestlige mellomledere. Som smart er kapslet inn i det reviderte systemet fra øst. Hvor hemmelig makt er hva som betyr noe. Alt annet er egentlig fronter.

"The Dual State" var et totalitært konsept som kommunister og nazister hadde til felles. Siden den gang er dobbeltstater som grunnprinsipp blitt systematisk videreutviklet, gjort mer sofistikert, realisert og bygget ut i land etter land i vest. Alle har en demokratisk fasade utad som kamuflerer gamle og velkjente maktpolitiske realiteter innad. Med samme sort bedrag i offentlig saksbehandling av viktige forhold som felles strategisk særtrekk.

Bedragerne er som regel forkledd som jurister. De er muldvarpene. Som før. Med den forskjell at nå er antallet større enn noensinne. 

Den maskerte makten østfra er blitt forsterket på et grunnlag som var systematisk og godt bygget opp fra før. Tyngdepunktet er flyttet vestover i de siste tjue årene. Med en slik forflytning av reell makt, kommer også kombinasjonen av terror og bedrag for indirekte å sikre og befeste hva som er oppnådd, og som stadig mer blir oppnådd med totalitære metoder som dette. Slik den nå stadig mer demoraliserte befolkningen i USA erfarer. 

Amerikanere går i realiteten gjennom en smertefull prosess fra liv i frihet til liv som det motsatte i en fordekt og stadig mer totalitær vasallstat. Som følge av å ha tapt en kald krig som de er narret til å tro var vunnet. Tro er en disponerende egenskap.

Spillet i det negative rom har absurde følger, og en av dem er at USA tapte den kalde krigen lenge før den utad var over. Med illusjonen om et motsatt utfall. Det brutale kuppet mot president John F. Kennedy i 1963, var en milepæl i så måte. Det er nå femti år siden Kennedy fikk en kule i hodet. Som om han skulle ha vært en kulakk under Stalin.

Hos meg er det ingen tvil om at dette kuppet i Amerika var en bedragoperasjon fra KGB. Etter å ha identifisert fremgangsmåten. Som er konsistent med tilsvarende forhold og andre bedragoperasjoner østfra.

Senere har Russland hatt et stadig bedre grunnlag for å styre viktige forhold i USA ved hjelp av intriger og liknende narrespill. Watergate-skandalen peker seg spesielt ut. Da måtte Richard Nixon gå av som president. I 1974. Bedragmetodene med denne følgen var KGBs.

Likevel må du lenger tilbake enn til Nixon og Kennedys dager, for å forstå sammenhengene bedre. Mine analyser på bakgrunn av å ha identifisert bedragmetodene østfra, viser at russerne lurte til seg den viktigste strategimakten allerede rett etter krigen. Da USA grunnla CIA og opprettet NATO på en måte som gjorde at begge deler kunne bli snudd mot sine egentlige formål, og gradvis bli langt større østlige suksesser enn vestlige.

Dette har vært strategisk krigskunst av høy klasse fra Moskva siden lenge før krigen, og nylige hendelser som "9/11" i 2001, blir langt lettere å begripe når du kan nøste opp de rette trådene bakover, etter å ha identifisert motoren i utviklingen. Denne motoren er smart russisk bedrag. Etter samme oppskrift. I tiår etter tiår. Du er nå inne i et nytt årtusen med samme gamle historien.

Nå er sosialisme som trekkplaster og kamuflasje byttet ut med menneskerettigheter. Verden vil bedras og du med den. Det er smart gjort. Ingen er mot himmelen på jorden.

Russisk intelligens har vært den avgjørende strategiske faktor for suksess i alle år. Nå kan Russlands president Putin bruke USA omtrent som en fremmedlegion hvor han vil. Som du så ble gjort indirekte i Libya i 2011. Det tyder ikke akkurat på at Putin har tapt noen kald krig. Heller ikke noen annen. Den varme.

Kombinasjonen terror og bedrag er alltid med i den totalitære maktens følge. Slik den også var på Stalins tid. Det er et paradoks at den hemningsløse brutaliteten i seg selv, blender de fleste mennesker fra å se at dette er samme gamle historien. Også i dag. Den er bare kommet mye nærmere inn på livet hos enda flere vestlige mennesker. Fordekt kommunistisk terror som gjennom bedrag lapper skyld over på andre, er ikke lenger fjern og langt borte.

Sannheten ligger egentlig helt opp i dagen, og blir derfor lett oversett.

Sammenhengen burde være lett å forstå. Når den blir forklart enkelt: Den indirekte følgen av kombinasjonen terror og bedrag, er nemlig at folk slutter opp om systemet. Som det i virkeligheten drepes for. Hele befolkninger blir lurt til det.

Slik brutal terror med stor sjokkeffekt har altså en rasjonell forklaring i en strategisk sammenheng. Makt blir indirekte befestet og konsolidert. Krigens logikk er ikke lineær. Den er paradoksal. Derfor blir også følgene av terror paradoksale. Hensikten blir oppnådd indirekte.

Jeg ble overfalt fra skyggene og forgiftet som sjefredaktør i Rogalands Avis i Stavanger i 1996. Det skjedde i et narrespill over klassisk lest fra gamle KGB.

En av Kremls mafiaadvokater i Oslo, Johan Fredrik Remmen, benyttet sykemeldingen som fulgte til å snu rettsstillingen min som menneske fra fødselen på hodet i den angivelig vestlige rettsstaten som jeg var borger av. Nettopp ved bruk av det kommunistiske spillet i det negative rom mot meg.

Derfor ble jeg til slutt ekspert på det. Smart bedrag kamuflert som smart jus, er noe som jeg behersker bedre enn de fleste, etter i sytten år å ha etterforsket og avdekket dette spillet. I detalj. Enten slikt bedrag er kombinert med drap eller ikke.

Alle forhold ble i mitt tilfelle systematisk snudd på hodet, og andre ble i tur og orden narret til å handle på dette falske grunnlaget. Det er hva denne kommunistiske bedragmetoden går ut på ellers også. Overalt. Hvor den benyttes. Fra mikro til makronivå.

Falsk i ett, falsk i alt, er opplegget. Både i stort og smått. Virkeligheten blir skapt når du og andre blir lurt til å handle på illusjonene. Disse illusjonene blir fortløpende skapt som en følge av selve fremgangsmåten, når spillet i det negative rom er motoren for utviklingen. I disse narrespillene er den vanlige følgen at sannheten om forhold er motsatt av hva du blir lurt til å oppfatte. Dette er en karakteristisk følge av illusjonene.

Menneskesinnet har en innebygget svakhet: Det oppfatter årsak først, deretter virkning. Denne svakheten gjør det mulig for magikere, svindlere og bedragere å lure deg.  Det er en svakhet som blir utnyttet maksimalt i disse kommunistiske bedragene.

Ethvert positiv forhold blir tillagt en samtidig negasjon og andre narret til å handle og beslutte på grunnlag av negasjonen. Bedraget har da stadig større tvingende følger. Mot den eller dem som er målet.

Selve arbeidsprinsippet i det kommunistiske spillet i det negative rom, er å bryte et prinsipp. Konsistent og konsekvent. Det er ikke hvilket som helst prinsipp som blir brutt heller. Aristoteles kontradiksjonsprinsipp, eller motsigelseloven som prinsippet også er kjent som, sier at noe ikke kan være usant og sant til samme tid. Det regnes som det viktigste prinsippet innen rasjonalitet. Som er grunnlaget for vestlig sivilisasjon, opplysning og fremgang.

Kommunistisk barbari og bedrag fra øst, enten det er i gamle eller nye former, utgjør et helt annet grunnlag for menneskers liv. Da holdes to og flere motstridende forhold for sanne til samme tid. Konklusjoner blir hevdet for å bevise premissene. Da er ærlig tanke og rasjonell argumentasjon for å vinne fram i livet, i realiteten blitt erstattet med lureri og røveri, tvang og rå makt for øvrig. Uærlighet og usannhet er blitt satt i system. Da har Vesten brutt med fortidens verdigrunnlag og sivilisasjon, som er blitt bygget på grunnlag av rasjonalitet. På sunn fornuft satt i system. 

Da er friheten tapt.
 
"9/11" i USA i 2001, og "22/7" i Norge i 2011, er to av flere hendelser som bekrefter dette stadig større tapet av frihet. Noe som er lettere å forstå når fremgangsmåten for slik kombinasjon av terror og bedrag er identifisert. Når rett kontekst er klargjort.
Basic Information
Gender
Male