Profile

Cover photo
Norulv Øvrebotten
Lives in 6800 Førde
325,610 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
De skal alle stilles til ansvar for terror

Politidirektør Odd Reidar Humlegård er en av de første som skal arresteres for å ha medvirket til terroren 22. juli 2011, og Politidirektoratet skal legges ned.

Den neste på listen er riksadvokat Tor Aksel Busch, og deretter sjef for PST, Marie Benedicte Bjørnland og mange andre offentlig ansatte og politikere.

De har alle lurt befolkningen trill rundt i snart fem år i en klassisk falsk flaggoperasjon for å befeste et fordekt russisk herredømme over Norge. De er alle store forbrytere og landssvikere.

Gjørv-rapporten er et falsum fra ende til annen, og er ikke relevant for noe annet enn å bevise kamuflasje av de virkelige forholdene rundt massemordet i Norge 22. juli 2011.

http://www.aftenposten.no/norge/Tidligere-hovedtillitsvalgt-mener-22-juli-rapporten-er-blitt-misbrukt-197792b.html
 ·  Translate
Arne Johannessen mener rapporten i for stor grad er blitt brukt som grunnlag for å oppnå færre politidistrikter og kraftig sentralisering.
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Den største muldvarpen sitter som generalsekretær i NATO

Jens Stoltenberg ble tatt på fersken av norsk sikkerhetspoliti for å ha overlevert sensitiv og høyt gradert informasjon til sin føringsoffiser i KGB i 1991, og han måtte forlate Forsvarskommisjonen som han var medlem av. Stoltenberg ble også nektet sikkerhetsklarering.

Ettersom Kreml ikke ville ofre Jens Stoltenberg, slik russerne hadde gjort med Arne Treholt i 1984 for å skape autentisk vestlig kamuflasje for at Kreml satt med kontrollen over hele den norske staten, var det selvsagt utenkelig for det lydige og russiskkontrollerte Riksadvokatembetet å gå med på å arrestere Jens Stoltenberg, selv om han hadde gjort seg skyldig i langt alvorligere spionasje til fordel for Sovjetunionen enn Arne Treholt. Han ble dømt til tjue års fengsel.

Tvert om hadde Kreml tenkt å bruke både Jens Stoltenberg og Thorbjørn Jagland til viktige oppgaver som statsråder og statsministere i denne fordekte vasallstaten sin.

Jens Stoltenberg har gjort det spesielt godt for Kreml de siste årene.

Først sto Stoltenberg i spissen for å sprenge egen regjeringsbygning i luften og et forferdelig blodig massedrap på barn og ungdommer med kontinuerlig bedrag etterpå for smart og indirekte å befeste det fordekte russiske herredømmet over Norge. Deretter ble han av Vladimir Putin gjennom marionettene Barack Obama, Angela Merkel og David Cameron, belønnet for terror mot eget folk med stillingen som generalsekretær i NATO.

Russland sørget for at Thorbjørn Jagland ble generalsekretær i Europarådet etter hans innsats for Kreml i Norge.

Å jakte små spioner for å skjule at du er stor selv, og er en massemorder i tillegg, er en del av å være generalsekretær i NATO for Russland. Når verden er satt sammen slik i mange generasjoner.

Når de hemmelige russiske tjenestene nå ofrer en liten spion i Portugal, er det for å kamuflere at de sitter med selveste generalsekretæren i NATO. Dette er rutinearbeid for dem. Maskirovka. Bare spør spiondømte Arne Treholt.

http://observer.com/2016/05/natos-big-new-russian-spy-scandal/
 ·  Translate
A Russian mole has been uncovered inside NATO intelligence. What does this mean for Western security?
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
3 comments
 
Terroren mot tyskerjentene og dagens politikere

Erna Solberg fra Høyre er ikke i noen posisjon til å tilgi noen eller noe som helst på vegne av nasjonen.

Hennes svik mot den norske befolkningen er i virkeligheten langt større enn hva noen nordmenn sto for under den tyske okkupasjonen mellom 1940 og 1945. Medvirkning til massemord og sammenhengende bedrag i snart fem år, for indirekte og smart å styrke seg selv og gammelt politisk system under maskert fremmed herredømme, er så ekstremt at folk vegrer seg for å ta virkeligheten inn over seg.

Kommunismen lever i høyeste grad, og 22. juli 2011 har vist at den nå gjør det for hele det politiske livet i Norge. Nå er det sosialisme for eliten og kapitalisme for folket. Vi har fått en elite som tror at den kan gjøre hva den vil med egen befolkning. Til og med å drepe deler av den for å lure resten til å slutte sterkere opp om seg.

Det er vanskelig å tenke seg en mer utspekulert og djevelsk kriminalitet enn den som er utført mot den norske befolkningen i de siste fem årene.

Erna Solberg har intet sant og lovlig grunnlag for å utøve makt ved nærmere undersøkelse av det sovjetproduserte grunnlaget for den politiske styringen av den doble staten. Slik den ble organisert etter statskuppet med virkning fra 10. januar 1940. Det har heller ikke andre medlemmer av regjering og storting.

Alt hva de foretar seg av myndighetsutøvelse hviler på en illusjon og en stalinistisk konstruksjon og dobling av staten, der befolkningen hver fjerde år blir narret til å tro på at de stemmer på noen som bestemmer noe som helst av viktighet her i landet.

Det er ikke tilfelle. Den virkelige makten ligger i et kamuflert mafiasystem av jurister og gangstere i Oslo som har lojaliteten til mor Russland. Løgn og bedrag er normen. Drap og mishandling i det skjulte likeså. Storting og regjering er fronter i et gammelt marxistisk og sovjetisk opplegg for styringen av stater. Der lekes det politikk på overflaten.

Norge er en kamuflert mafiastat - en russisk vasall, og det har vi vært i mange generasjoner. Noe terroren mot norske kvinner og små barn rett etter krigsslutt, er et godt bevis på. Stalins hemmelige politi NKVD organiserte terror av kvinner og barn i mange land i Europa som en del av arbeidet med å befeste det fordekte herredømmet over denne delen av verden. Da russerne åpent og fordekt tok over makten etter tyskerne i Europas nasjoner fra 1944 og utover.

Norge har litt av et oppgjør foran seg. Tyskerjentene er bare en del av det. Mishandlingen og terroren mot dem utgjør en meget liten del av overgrepet mot det norske folk på vegne av Kreml.

Dette overgrepet er slett ikke slutt. Dagens norske marionetter for Vladimir Putin med Erna Solberg i spissen er ikke noe bedre enn gårsdagens marionetter her i landet for Josef Stalin. Det er samme ulla og samme systemet. Bare langt mer rotfestet.

Med samme illojaliteten, sviket, notoriske uærligheten, arrogansen og forakten overfor eget folk som i 1940 og 1945.

http://www.aftenposten.no/meninger/leder/Aftenposten-mener-Tyskerjentene-fortjener-en-unnskyldning-198274b.html
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
A riveting account of widespread infiltration

"Through a meticulous examination of primary sources and disclosure of formerly secret records, this riveting account of the widespread infiltration of the federal government by Stalin’s “agents of influence” and the damage they inflicted will shock readers.

Focusing on the wartime conferences of Teheran and Yalta, veteran journalist M. Stanton Evans and intelligence expert Herbert Romerstein, the former head of the U.S. Office to Counter Soviet Disinformation, draw upon years of research and a meticulous examination of primary sources to trace the vast deception that kept Stalin’s henchmen on the federal payroll and sabotaged policy overseas in favor of the Soviet Union."

http://www.amazon.com/Stalins-Secret-Agents-Subversion-Roosevelts/dp/143914768X/ref=tmm_hrd_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=1463627925&sr=1-1
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
4 comments
 
En president til besvær

Erna Solberg har ikke bare i Det hvite hus lovet å hindre oppklaring av terroren 22. juli 2011 i Norge, men også at politiet over hele landet skal legge bort alle drapssaker som medlemmer av dødsskvadronen fra Utøya står bak fra sine sadistiske aktiviteter på fritiden, og de er ikke få.

Særlig er unge blonde jenter opp gjennom årene blitt bortført og torturert og misbrukt seksuelt av dødsskvadronens kvinnelige medlemmer i ett eller flere døgn, og deretter lempet ut i en veikant eller ut i vannet et sted dagen etter. Kvalt som regel.

Seriemordere er hektet på drap og sex, og skal du ha en dødsskvadron, må mange private og grusomme drap også kamufleres av Riksadvokatembetet.

Når Erna Solberg ikke klarer å levere hemmeligholdet som hun har lovet, får president Barack Obama store problemer med å holde lokk på all kommunistisk terror i Amerika de siste tiårene. Med 9/11 som den mest eksplosive løgnen.

Hele Kremls fordekte herredømme over Amerika står i fare.

En oppklaring av 22. juli vil ha store konsekvenser. For å si det mildt.

Å la gutter og menn få gå fritt inn på kvinnetoaletter i hele Amerika, må være en avgjørelse som han har tatt i ett av sine infantile raseriutbrudd som han er blitt så kjent for i Det hvite hus. Det samme må behandlingen av høyere offiserer være.

Det gjenstår imidlertid å se hvor lenge amerikanerne finner seg i være borgere i en fordekt vasallstat, og være styrt av gangstere og mafiaadvokater med forankring i Russland. Før eller senere smeller det.

http://americannews.com/top-general-fired-for-taking-this-major-stand-against-transgender-bathrooms/

"Does Obama's Troubled Childhood Explain His Bathroom Weirdness?"

http://www.americanthinker.com/articles/2016/05/does_obamas_troubled_childhood_explain_his_bathroom_weirdness.html#ixzz49Ri6Mda4

"Veronica Heggheim Stegegjerdet funnet død"

http://www.aftenbladet.no/nyheter/innenriks/Veronica-Heggheim-Stegegjerdet-funnet-dod-3562621.html
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Ingen grunn til å gratulere

Det politiske systemet i Norge er kapslet inn i russisk mafia og etterretning.

Dette viser ikke minst alt det konsistente og konsekvente bedraget som medlemmer av regjering og storting har spunnet på 77 lik siden 2011 for å bli enda sterkere kapslet inn nettopp av russisk mafia og etterretning. Som har en rekke norske mafiaadvokater som benytter bedragmetoder fra gamle KGB, og som koordinerer drap og annen grov kriminalitet både med riksadvokat og domstoler. Noe som også massedrapet i 2011 viste.

Norge er en fordekt mafiastat, og blodige drap på egne barn og ungdommer blir skruppelløst gjort for å sjokke og lure befolkningen til å slutte sterkere opp om denne vasallstaten under maskert russisk herredømme.

Dette innbyr egentlig ikke mye til nasjonal feiring. Verken på den gamle grunnlovsdagen eller på noen av årets andre dager.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Thommessen-startet-ny-17-mai-tradisjon-8022962.html
 ·  Translate
Stortingspresident Olemic Thommessen uttalte at han startet en ny tradisjon da han la ned blomster ved Christian Frederik-statuen på Eidsvolls plass foran Stortinget.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
6 comments
 
Forskjellen på kuppet i 1940 og kuppene i 1945

"Etter Stortingsvalget 1935 kuppet den kommunistiske bevegelsen Mot Dag, Arbeiderpartiet," skriver en venn på Facebook. "Motdagister i sentrale posisjoner førte til utsettelse av Stortingsvalget 1939 med kuppet av 1940 og nytt kupp 1945."

http://www.multinet.no/~falk/Falk7.2.3.htm

Jeg svarer:

Noen utsettelse av stortingsvalget skjedde ikke i 1939, slik du skriver. Det er en tilslørende formulering. Regjeringen Johan Nygaardsvold unnlot å oppfylle plikten til å holde lovpålagt stortingsvalg dette året, og det å ikke oppfylle en plikt eller løfte er per juridisk definisjon svik. I dette tilfelle grovt landssvik. Fullstendig uhørt overfor en befolkning er sviket.

Å flytte hendelser i tid og rom, er magikeres fremgangsmåte. Det beviser bedrag. Misdirection in time. Misdirection in space. Abrakadabra.

Stortinget var valgt for tre år i 1936, og ingen kan sitte en dag lenger enn vedkommende er valgt. Et storting kan ikke velge seg selv. Det er bare Stalin og Putins hemmelige tjenester som er spesialister på slike kontradiksjoner med bedrag til følge.

At det ble skapt en illusjon om en hjemmel for å ikke å holde stortingsvalg i 1939, for å lure enkle og ikke altfor lure mennesker, er riktig, da Stortinget uten sant grunnlag i 1938 vedtok å utvide den generelle funksjonstiden for nasjonalforsamlingen fra tre til fire år, og det ble på denne bakgrunnen skapt en illusjon om at denne utvidelsen skulle gjelde for det sittende stortinget. Noe som ikke var relevant i virkeligheten ved nærmere undersøkelse, da slike utvidelser - selv om de skulle ha hatt et sant grunnlag, ifølge grunnloven ikke kunne bli gjeldende lov før etter nye stortingsvalg og i samsvar med grunnlovens bestemmelser ellers. Ingen slike vilkår var oppfylt.

Teknikkene bak kamuflasjen for å dra opp stigen etter seg og stjele hele statsmakten i et smart kupp, noe som fikk enorme følger for land og folk for ettertiden, er i samsvar med fremgangsmåten innen bedrag som siden har vært en motor for utviklingen av alle forhold av betydning i Norge helt fram til våre dager, kombinasjonen av massemord og bedrag fra 22. juli 2011 inkludert.

Bedragmetoden tilhører de hemmelige tjenestene i øst. Den er helt typisk for dem, slik jeg har identifisert prosedyrene deres for bedrag fra skyggene.

Det skjedde ikke noe nytt statskupp våren 1945, slik du antyder. Det som skjedde da var et partilederkupp og et statsministerkupp.

Sovjetiske NKVD gjennomførte en rekke narrespill i Oslo over en kommunistisk lest for å befeste herredømmet over fastlandet igjen, etter å ha parkert det hos tyskerne i fem år, og ett av dem var å kuppe inn Einar Gerhardsen som leder i Det norske Arbeiderparti, med den følge at den valgte lederen Oscar Torp ble kuppet ut. Han ble holdt tilbake i London og kunne ikke forsvare seg mot røveriet av ledervervet.

Så fulgte det raskt et nytt narrespill over samme lesten, da Einar Gerhardsen ble kuppet inn som statsminister med den følge at Johan Nygaardsvold ble kuppet ut.

Så Stalin & Co bygget videre på statskuppet i Norge med virkning fra 10. januar 1940, og som hadde hatt til følge at Johan Nygaardsvold hadde ledet en falsk og ulovlig regjering helt fra 10. januar 1940 og langt fram på vårparten i 1945. Alle vedtak som var gjort i denne lange perioden var altså falske og ulovlige. Hvert eneste ett. Uten unntak.

Ingen kan bevise at de var sanne og lovlige. Det er helt umulig.

Som så alltid i russiske bedrag: Illusjoner er og blir illusjoner, men når mennesker blir narret til å handle på grunnlag av dem, skaper det hele tiden virkelige følger. Så dette kommunistiske fenomenet går igjen i norsk historie i mange generasjoner nå. Bedrag har skapt, og skaper fortsatt realitetene.

Norsk historie etter at landet ble en vasallstat under fordekt herredømme fra Kreml, er en sammenhengende kriminalhistorie, så hvis du ikke er god på etterforskningsmetoder fra politi og etterretning, er du ikke i stand til å identifisere prosessene som til enhver tid skaper virkeligheten.

Du må tenke skarpt og bruke barberblad på hendelsene, ettersom bedraget fra Kreml er så smart og kontinuerlig. Dette er politisk kriminalitet på avansert nivå år ut og år inn. Tiår etter tiår. Fra mikro til makronivå.

I Norge har det vært konsistent og konsekvent bedrag over en kommunistisk lest fra mafiaadvokater som har vært prosessen som kontinuerlig har skapt virkeligheten siden mellomkrigstiden.

Noen historikere har likevel forstått mer enn andre.

Historiker Harald Berntsen sporet opp at Gerhardsen ble kuppet inn som statsminister våren 1945, og han skrev en bok om hendelsene, men konteksten var feil siden han ikke hadde forstått at den var både norsk og sovjetisk.

Disse kontinuerlige narrespillene med en rekke kupp, var typisk arbeid fra NKVD - som siden skulle bli KGB. Signaturen er utvilsomt Kremls.

Grunnlaget i bunn for både nordmenn og russere våren og sommeren 1945, var statskuppet fra 10. januar 1940. Dette kuppet før krigen lå til grunn den gangen for statsmakten, og det samme kuppet ligger til grunn for hele det politiske systemet her i landet den dag i dag. Intet brudd med fortiden er skjedd.

http://www.norli.no/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10651&urlLangId=-101&productId=255674&urlRequestType=Base&langId=-101&catalogId=10051
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Maskirovka i Washington

Hvorfor er egentlig Erna Solberg i USA, og hvorfor har hun en rekke møter med president Barack Obama og utenriksminister John Kerry?

Svaret er 22/7.

For denne falske flaggoperasjonen i Norge er i struktur samme kommunistiske narrespillet som 9/11 i USA.

Liten tue kan velte stort lass.

Den nordiske rammen rundt en del av Erna Solbergs opphold i Washington D.C, har bare vært kamuflasje for å håndtere en krise som fort kan bli uhåndterlig for både Solberg og Obama.

http://www.dn.no/nyheter/utenriks/2016/05/14/0846/-veldig-bra-dag-for-norden
 ·  Translate
Nyheter fra næringslivet. Norges ledende næringslivstjeneste.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
 
Valg er bare falske flagg i slike bedragoperasjoner

Fredag var det 74 år siden Johan Nygaardsvold var den første norske statsministeren på besøk i Det hvite hus. Sammen med kronprins Olav ble han 13. mai 1942 mottatt av president Franklin D. Roosevelt kl. 11.00 lokal tid, heter det i regjeringens egen presentasjon av Erna Solbergs besøk i Washington.

Når du har identifisert de smarte teknikkene innen bedrag fra de hemmelige tjenestene i øst siden mellomkrigstiden, og som siden har vært motor for utviklingen av alle forhold av betydning både i Norge og Amerika, kan du også gå inn og bevise at Johan Nygaardsvold var en så falsk norsk statsminister som det er mulig å være, da han var i Det hvite hus i 1942.

Hele forsamlingen av politikere som påstod å være den norske regjering på denne tiden, var det beviselig ikke, og hadde ikke vært det siden 10. januar 1940. Fra den datoen hadde Stortinget heller intet sant og lovlig grunnlag. Alt var falskt.

Hvem som helst kan prøve å bevise at regjering og storting var sanne og lovlige etter 10. januar 1940. Det er komplett umulig. Bare en illusjon om det ble skapt.

I det hele tatt er hele det norske statsystemet et stort korthus, som har et statskupp i Stalins regi som grunnlag, og som av rasjonelle grunner gjør at ingen regjeringer og statsministere i Norge siden den tid kan være sanne og lovlige ved nærmere undersøkelse.

Å doble staten etter et kupp og flytte det som betyr noe av reell makt ut av demokratiske organer, slik at disse blir klassiske marxistiske fronter, mens herredømmet og det siste ord til sjuende og sist blir liggende i et fordekt mafiasystem som er kontrollert av Kreml, innebærer et permanent narrespill mot egen befolkning. Slik det har pågått i mange generasjoner nå i Norge.

I et slikt bedragopplegg fra en doblet stat, blir valg til Stortinget falske flaggoperasjoner som lurer befolkningen til å tro at mennesker som de stemmer på, har den virkelige makten i landet. Det har imidlertid ikke vært tilfelle siden mellomkrigstiden. Bare en illusjon er igjen skapt.

Josef Stalin doblet alle statene i Vest-Europa og Amerika, og organiserte hele Vesten på samme måten før han døde i 1953, er min konklusjon etter å ha etterforsket saken.

Kombinasjoner av terror og kontinuerlig bedrag, slik du har sett i USA og Norge i 2001 og 2011, gjennomfører Kreml for å befeste det gamle og godt innarbeidede systemet for statsstyringen i vest, og slik sikre det fordekte herredømmet.

I et stort og hemmelig imperium er det rutine å sikre sentralmakten. Det er et arbeid som i dette tilfelle pågår kontinuerlig fra skyggene med klassiske mafiametoder.

All kriminalitet leder til Rom, som det en gang het. De grunnleggende prinsippene innen bygging av imperier er tidløse.

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/nordiskamerikansk/id2500544/
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Når en maske smuldrer opp

"Obama’s media mask crumbles", heter det i overskriften til denne kommentaren fra John R. Schindler, som er ekspert på kontraspionasje. Han er en tidligere ansatt i etterretningsorganisasjonen NSA.

http://observer.com/2016/05/as-boyish-ben-rhodes-drops-truth-bombs-obamas-media-mask-drops/
 ·  Translate
The president’s Mini-Me reveals salesmanship—not always consistent with facts—matters above everything else.
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
De har all dødd for Kreml

Når du har identifisert den kommunistiske fremgangsmåten innen bedrag som har vært motoren i utviklingen også i det store strategiske spillet mellom stormaktene, er konklusjonen på analysene av hendelser at ikke en eneste amerikansk soldat har dødd for å forsvare Amerika siden mellomkrigstiden.

Ikke en eneste én. Ikke noe sted.

Alle soldater har i virkeligheten dødd for å fremme Kremls strategiske interesser globalt. Alle sammen. Så mesterlig har spillet i det negative rom vært fra øst, og så overlegen i dyktighet har de hemmelige sovjetiske og russiske tjenestene vært i mange generasjoner.

Kreml er som regel på begge sider i konflikter og får det utfallet som de intelligente lederne der ønsker. Mål blir oppnådd indirekte og tålmodigheten er stor.

Alle de mange unge døde amerikanske soldater på slagmarken har hele tiden svekket USA. Så nasjonen i dag er en falleferdig kjempe. Med de fleste vestlige friheter forrådt.

Hva det amerikanske folket med stolthet har oppfattet som sitt sverd og skjold, er mesterlig snudd til å være det motsatte i en mange generasjoner lang oppvisning av asiatisk krigskunst på høyt nivå.

Å dø for Sovjetunionen og Russland har i realiteten vært skjebnen til alle som har falt fra vest. Illusjonen om det motsatte har maskert denne virkeligheten.

Befolkningen i Amerika lever bare på illusjoner om mange seirer, men til gjengjeld har den mange ekte graver. Det er den brutale fasiten etter å ha vært brukt som fremmedlegion av Kreml i over åtti år.

Det er ingen tilfeldighet at USA i dag har en gammel kommunist som president. Beviset for å ha tapt for lenge siden for Kreml kunne ikke ha vært demonstrert bedre. Enn med Barack Obama som statsleder.

http://triblive.com/opinion/salena/8421720-74/service-soldiers-war
 ·  Translate
ARLINGTON, Va. The perfect symmetry of alabaster headstones, majestically holding formation along this national cemetery's pastoral hills, reminds you that our soldiers are sentinels guarding ...
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
At the edge of an abyss

The country is now at the edge of an abyss following years of obfuscation, unaccountability, subterfuge, and law evasion by the Obama administration that have numbed much of its citizenry into a kind of base “group think acceptance” of government corruption and abuse of power. Resetting Americans’ trust in government needs to start with holding people in high office, like Hillary Clinton, accountable.


http://www.americanthinker.com/articles/2016/05/james_comey_enforcing_the_law_requires_indicting_hillary_clinton.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
 
Washington, D.C. - under the Kremlin's thumb

"Most people don't realize that the Kremlin has already invaded America. The reason that most Americans are not conscious of this invasion is due to the fact that it has been going on gradually for 39 years [since the Russian Revolution of 1917].

The Soviet leaders have moved entire divisions of their political army into our country unnoticed by all except a few security-minded citizens.

These Red forces are a political army which is civilian in appearance and walk the streets in America indistinguishable from the rest of the population.

Their weapons of war [consist] of infiltration into the government, education, finance, and communication by subversion, disruption, poisonous propaganda, and espionage. They are largely an invisible enemy acting behind fronts and, therefore, difficult to pinpoint.

Operating as a disciplined and dedicated force they insinuate themselves into various sensitive and key areas of our society."

A. B. Roosevelt, 1956.


http://dianawest.net/Home/tabid/36/EntryId/3342/Revisiting-Occupied-Washington.aspx#.V0nndG7f2vU.twitter

"Its preparations are concealed, not published. Its mistakes are buried, not headlined. Its dissenters are silenced, not praised. No expenditure is questioned, no rumor is printed, no secret is revealed. It conducts the Cold War, in short, with a war-time discipline no democracy would ever hope or wish to match."

John F. Kennedy,
Address before the American Newspaper Publishers Association, April 27, 1961

https://www.youtube.com/watch?v=QeYgLLahHv8

http://www.jfklibrary.org/Research/Research-Aids/JFK-Speeches/American-Newspaper-Publishers-Association_19610427.aspx

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Anders Behring Breivik = Lee Harvey Oswald

Disse to angivelige morderne har i hvert fall til felles at ingen av dem skjøt noen.

Mange av de samme elementene i disse narrespillene fra Kreml går igjen i ulike kreative former, enten det er i Oslo og på Utøya i 2011, eller i New York og Washington i 2001, eller i 1963, da president John F. Kennedy ble skutt. For bare å nevne et fåtall av disse kommunistiske kombinasjonene av drap og kontinuerlig bedrag fra mafiaadvokater.

Hvis du har fått tak på og behersker de hemmelige kommunistiske bedragmetodene, kan du gjennom analyser av hendelser rulle opp både norsk og amerikansk historie helt tilbake til Kreml fikk grepet om den innerste makten i både Norge og USA i mellomkrigstiden.

At KGB kunne benytte CIA til å skifte ut presidenten med visepresidenten i 1963, skyldes det enkle faktum at KGB allerede hadde makt nok over Amerika til å grunnlegge CIA mot seg selv i 1947. KGB grunnla også indirekte NATO mot seg selv i 1949, og derfor er statsministeren som begikk massedrap på egne barn og ungdommer her i Norge i 2011, også generalsekretær i NATO i dag.

Alt henger logisk sammen. Når du kjenner de virkelige spillereglene.

Moskvas makt har ikke minsket siden den falske flaggoperajonen mot president John F. Kennedy og Amerika i 1963. I dag har Putin kontroll over det politiske topartisystemet i vasallstaten USA, og befolkningen får bare velge mellom hans folk i valg på president i landet.

Vladimir Putin plasserte fra 2009 til og med en kommunist og profesjonell bedrager som president i vasallen USA, etter å ha befestet kraftig herredømmet som følge av mye terror og bedrag i mange tiår. 9/11 er bare én av flere falske flaggoperasjoner med dette politiske formålet. Den ruller og går ennå.

Den modige og dyktige statsadvokaten Jim Garrison tok i 1967 ut tiltale mot en kjent forretningsmann i New Orleans som hadde vært med å sette opp Lee Harvey Oswald som patsy og falskt flagg i 1963, men da det viktigste vitnet hans ble drept, ble Garrison til slutt stanset i jakten på sannheten. Etter å ha danset med CIA (og dermed KGB) i mange år.

Også den gangen spilte pressen på lag med Kreml. Slik du ser pressen i Norge også har gjort etter 22. juli 2011. I likhet med den amerikanske pressen nok en gang etter 11. september 2001.

For hver bedragoperasjon blir det fordekte russiske herredømmet befestet. Enten det er i Europa, Amerika eller andre steder på kloden.

https://www.youtube.com/watch?list=PL72H2XFA5y3pAC9IoraaEl_2-3gbyzv9o&v=yiU74K91yrY
 ·  Translate
2
Norulv Øvrebotten's profile photo
4 comments
 
Innsamling av beviser har ikke alltid et ærlig formål

Daværende KRIPOS-sjef Odd Reidar Humlegård beordret i 2011 beslagleggelse av alle «tekniske vitnemål» fra Utøya: Mobiltelefoner, fotoapparater, datamaskiner, minnepinner osv. "For at ikke sannheten skulle komme ut?" som en observatør spør.

"Såvidt vites er ingen tekniske bevis fra de beslaglagte foto-, video og lydopptak blitt gjort tilgjengelig for offentligheten eller fremlagt under rettssaken i 2012."

Følgen av det kommunistiske spillet i det negative rom er at sannheten som hovedregel er den stikk motsatte av hva du umiddelbart oppfatter og blir lurt til å tro.

Norge er i likhet med USA en dobbelstat under fordekt russisk herredømme, og dette angrepet med påfølgende bedrag for å befeste Kremls makt, var og er ikke minst en jobb fra innsiden. Også fra utro tjenere.

Du dreper venner for å styrke deg selv og venner, er prinsippet bak hele opplegget, og beviser blir systematisk fjernet, gjemt eller ødelagt.

http://www.dt.no/.../samler-inn.../s/2-2.1748-1.6396500
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Verre enn verst

Massedrap både hjemme og i Libya og høyforræderi i mange år. Kan det bli verre for den politiske eliten i Norge?

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Norge-bombet-landet-for-a-hjelpe-folket-Na-lever-de-under-et-terrorregime-8471097.html
 ·  Translate
Den libyske byen Sirte er IS' høyborg utenfor Irak og Syria. Human Rights Watch melder at terroristgruppen har likvidert minst 49 personer der, både politiske motstandere og flere «som har fornærmet Gud».
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
5 comments
 
Massemordet som kunne ha vært forhindret

Min kjennskap til politimester Olav Sønderlands faglige og personlige integritet, var altså meget god før han frifant politiet i desember i 2011 for den manglende innsatsen på Utøya 22. juli 2011, og stort sett ellers i denne falske flaggoperasjonen som begynte for knapt fem år siden.

Sønderland er frimurer, der han innehar graden X (Høyt opplyst St. Johannesloges betrodde broder, ridder av Purpurbåndet). Den tidligere politimesteren i Stavanger er en av de mange frimurerne som du finner i sentrale roller i dette angrepet og kontinuerlige bedraget mot den norske befolkningen for å befeste et fremmed herredømme over landet.

Denne blanke frifinnelsen fra politimester Sønderland skjedde mens både han og ledelsen i politiet visste at det var den faste dødsskvadronen som hadde gjort jobben og ikke ABB, slik det ble fortalt offentligheten.

I mai 2011 byttet statsminister Jens Stoltenberg ut politidirektør Ingelin Killengreen med psykiater Øystein Mæland, sin gode venn fra tiden med juks og bedrag i AUF. Dette bytte av politidirektør fant sted på et unormalt tidspunkt, som bare kan forklares med at Stoltenberg ville ha den gamle AUF'eren og personlige venn Øystein Mæland på plass som sjef for politiet når det smalt.

Stoltenberg var meget godt forberedt da terroren skjedde. Det samme var utenriksminister Jonas Gahr Støre. De medvirket allerede i forberedelsen. Begge to. Den faste juridiske rådgiveren i Arbeiderpartiet, mafiaadvokaten Johan Fredrik Remmen, ga dem løpende instrukser.

Øystein Mæland hadde vært statssekretær i Justisdepartementet en gang under den gamle kommunisten Gerd-Liv Valla, som var statsråd for Jagland en tid fra 1996, etter at de hemmelige russiske tjenestene og norske venner med Lundkommisjonen hadde sørget for at dem som skulle ha tapt den kalde krigen, ble vinnere, og dem skulle ha vunnet, ble tapere, om ikke også snikdrept.

Alt var snudd opp ned etter Berlin-murens fall, og vi som tilhørte høyrefløyen i Arbeiderpartiet i sikkerhetspolitikken, fikk smake sovjetkommunismens rå makt og umenneskelighet for alvor. Ingen nåde ble vist.

Jeg hadde sittet i ledelsen av Forsvarsdepartementet en gang, men det ville aldri ha falt meg inn å dra på meg en generaluniform med flest gule stjerner og agere forsvarssjef. Likevel var det en parallell handling som Øystein Mæland gjorde, da han tok på seg politiuniformen med mest gull og begynte å styre hele den norske politistyrken.

Mæland hadde overhodet ingen faglig bakgrunn for å være politidirektør, men han kunne bedra og lyve fra AUF, og det gjorde han så stort at det blendet.

Vel vitende om at Anders Behring Breivik var en patsy som ikke hadde skutt et eneste menneske, sa han likevel at ABB hadde begått massemordet og var helt alene om det. Vitneutsagn om flere skyttere ble underslått og manipulert bort på sovjetisk vis.

Da Øystein Mæland var benyttet til oppgaven med å lyve befolkningen huden full i ett års tid, skiftet advokat Johan Fredrik Remmen ham ut, slik han bruker å gjøre med mellommenn i sine falske flaggoperasjoner.

Du kan si at advokat Remmen og hans venner brukte både Anders Behring Breivik og Øystein Mæland som falske flagg i denne bedragoperasjonen for å skape et falskt motiv og en falsk kontekst for massemordet. Med den følge at befolkningen ble lurt trill rundt. Noe den blir ennå.

Da jeg i 2002 hadde identifisert KGBs smarte bedragmetoder i slike operasjoner, kunne jeg blant annet benytte dem til å finne ut hva som var hendt i en rekke liknende forhold. Både trippeldrapet på Orderud gård i 1999 og drapet på statsminister Olof Palme i 1986, blant en rekke andre spektakulære bedragopplegg, sto klart for meg etter en tids etterforskning.

Jeg hadde ingen vanskeligheter med å se at fremgangsmåten innen bedrag som var benyttet da Anne Orderud Paust med foreldre ble drept i 1999, var de samme som var brukt i attentatet mot meg i 1996.

Da ble Johan Fredrik Remmen etter noen måneder tvunget ut fra skyggene. Etter at han i skjul hadde satt opp et skuespill i Stavanger og indirekte manipulert meg og kolleger i månedsvis, og satt oss opp mot hverandre uten at jeg ante at han sto bak den plutselige galskapen i avisen som jeg var sjefredaktør for.

Anne Orderud Paust var kontorsekretær for Johan Jørgen Holst da han var forsvarsminister. Hun visste for mye. Også om hans intime liv. Holst døde av hjerneblødninger i januar 1994.

Det største sjokket fikk jeg da jeg i 2002 og 2003 oppdaget hvem som hadde vært med på alle disse operasjonene.

Jeg visste ikke at Norge hadde en dødsskvadron før den tid. Et gammelt landskap kunne jeg nå se med nye øyne. Livet passerte i revy med den ene aha-opplevelsen etter den andre underveis.

Fra 2003 har jeg vært singel.

De 77 livene i 2011 kunne ha vært reddet. Hvis Norge ikke allerede hadde vært en kamuflert mafiastat under Sovjetunionen og Russland i mange generasjoner.

Det jeg visste allerede ti år før, og som kunne ha hindret blodbadet senere, ble jeg med tortur tvunget til å holde munn om. Mer kommunistisk kan ikke en tilværelse og et liv bli enn hva jeg ble til del etter Berlin-murens fall i 1989.

Jeg fikk til slutt hele pakken med totalitær undertrykkelse østfra.

http://www.nrk.no/norge/handlet-sa-raskt-som-det-var-mulig-1.7918883
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Marionett for Russland - en norsk forræder

Den store og ukontrollerte innvandringen til Europa, er en russisk falsk flaggoperasjon, hvor undertrykkelse, terror og splittelse skal bli oppnådd i de europeiske nasjonene for å sikre og befeste gammelt russisk herredømme i verdensdelen, og sikre institusjonen EU, som er en overbygning som Kreml helt og fullt har bygget indirekte som et stort sovjetisk fengsel for nasjoner i Europa.

Den europeiske union - EU - er KGB-arbeid. Begge bokstavene står i dag for FSB. Som har regien. Alt det andre er maskirovka.

Den store strategiske bedragoperasjonen med bruk av store mengder mennesker i en kreativ utgave av Stalins gamle opplegg, blir kamuflert med honnørord som hjelp til flyktninger fra krigen i Syria.

Det første en vestlig analytiker i en etterretningstjeneste gjør når vedkommende skal finne ut om det pågår en bedragoperasjon, er å se etter manglende korrelasjon mellom hendelser, og når det gjelder invasjonen fra den tredje verden av for det meste unge muslimske menn, er det så mye mangel på ekte forbindelser mellom hendelser at ingen profesjonelle analytikere i hemmelige tjenester og andre steder kan være i tvil om hva som skjer.

Signaturen på bedragopplegget er Kremls, og de hemmelige tjenestene i øst opererer indirekte. Som vanlig.

Hvis det hadde vært et virkelig årsaks- og virkningsforhold mellom krigen i Syria og den nåværende hjelpen til flyktninger derfra, og det ikke bare var skapt en illusjon om et sånt forhold, slik det er gjort lenge nå både i Europa og Amerika, ville vestlige ledere ha opptrådt annerledes. Dagens handlinger ville ha vært utelukket.

Hvis alle som kom til Europa, hadde vært reelle flyktninger fra krigen i Syria, noe som slett ikke er tilfelle, ville det likevel ha vært å snu alle humanistiske idealer og prinsipper på hodet å ta inn de yngste og sterkeste mennene i våpenfør alder og gi dem gullkort for resten av livet, i stedet for å bruke pengene på de svakeste ofrene i krigen, som alltid er syke, skadde, barn, kvinner og eldre.

Hvis vi genuint ville ha hjulpet dem, hadde vi stengt grensene våre for uvedkommende fra hvor som helst, og isteden ha hentet ekte flyktninger direkte fra krigsherjede Syria og omland.

Da ville det ha vært handlet fornuftig og rasjonelt.

Norge tømmer derimot statskassen på de aller sterkeste som kommer, og selv om de altså skulle ha vært fra krigen i Syria, ville det ikke ha vært normalt og rasjonelt å oppføre seg slik.

Det er stikk motsatt av normalt å handle slik Erna Solberg, Angela Merkel og andre ledere i europeiske land, pluss EU, gjør.

Å hjelpe de sterkeste på bekostning av de svakeste, er å snu forholdet mellom de to gruppene på hodet, og det alene beviser godt gammelt kommunistisk bedrag.

Sannheten må ha en tykk skalle når den alltid skal stå på hodet.

Det er sprøtt. Crazy. Korrelasjon mellom hendelser mangler. Du blir lurt til å forholde deg til et falskt årsaks- og virkningsforhold. Noe som beviser bedrag.

Egne befolkninger i Europa blir lurt trill rundt, og statskassene blir tømt for i realiteten å beholde et fordekt russisk herredømme over oss.

Erna Solberg medvirker like mye i denne bedragoperasjonen fra Kreml og europeiske venner, som i andre operasjoner derfra, slik som etter 22. juli, da 77 mennesker ble drept.

Nå er virkeligheten den at selv de færreste av de sterke, unge og våpenføre mennene som kommer hit, er fra Syria, og selv dem som har syrisk pass, kan du ikke legge til grunn er derfra, siden hvem som helst nå kan kjøpe seg et slikt pass overalt i Midtøsten og Afrika.

Sannheten er at mesteparten av de såkalte flyktningene, er lykkejegere fra Afrika og andre steder i Midtøsten.

Siden de er muslimer som per definisjon kommer i konflikt med siviliserte mennesker med kristent kulturgrunnlag i den opprinnelige befolkningen, er det for en analytiker ikke mulig å finne et rasjonelt forhold mellom fremgangsmåte og mål, uten å legge til grunn at det taktiske målet er å skape mest mulig konflikt, vold og krig i de europeiske landene. Som igjen oppfyller et strategisk mål fra Kreml om å holde på kontrollen fra skyggene over vasallstatene i Europa.

Alt henger sammen med alt. Også i slike utspekulerte falske flaggoperasjoner. Når du har avdekket hva kamuflasjen skjuler.

Så det virkelige målet med denne bedragoperasjonen er ikke vanskelig å finne fram til når du tar fram skalpell og gransker hva som egentlig skjer, og du har konteksten klart for deg.

Befolkningene i særlig Vest-Europa opplever et grovt svik fra egne ledere, som går Russlands fiendtlige ærend istedenfor å verne om egne befolkninger.

I likhet med hva som er skjedd fra 22. juli 2011 og fram til dags dato, er Erna Solberg i virkeligheten med på å bruke sverd mot eget folk i stedet for å beskytte det med skjold. Hun har begått dobbelt landssvik på mindre enn fem år.

Erna Solberg er en marionett for Kreml. Hun er en forræder i en fordekt vasallstat under Russland.

Det forklarer alt, og når først virkeligheten er ille, er den alltid verre enn du tror.

Nå har jeg i hvert fall påvist hvordan Erna Solberg og andre politikere fører deg bak lyset. Det gjør de for å styrke seg selv og et fremmed herredømme fra øst. Slik de også har gjort etter 22. juli 2011.

Her lappes den ene bedragoperasjonen etter den andre over hverandre. Med svik etter svik til følge.

http://www.rights.no/2016/05/stillingsbeskrivelse-for-statsministeren/
 ·  Translate
Statsminister Erna Solberg fremstår kraftig ansvarsforvirret i intervjuet med VG, og har åpenbart aldri har fått noen stillingsbeskrivelse, mener Kent Andersen, som har tatt seg friheten til å skrive en for henne.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
2 comments
 
Den dype staten

Hvor god innsikt har jeg i den dype staten i Norge?

I hvert fall så god at jeg kan publisere et bilde av statsminister Erna Solberg sammen med en av morderne fra Utøya.

Den publiseringen venter jeg med enn så lenge.

Jeg er en erfaren etterforsker som har godt tak på denne saken. Det har jeg hatt lenge.

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/13369536/825/widescreen/4b13089c6bed6/mor.jpg
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
On the Trail of the Assassins

Min identifikasjon av de hemmeligste bedragmetodene fra gamle KGB, og nå FSB, er ikke bare nøkkelen til å rulle opp falske flaggoperasjoner som 9/11 og 22/7 med flere, men du kan faktisk rulle opp alle lagene med tepper av fordekt russisk makt, slik de systematisk er blitt lagt over og under befolkningene i Vesten i snart hundre år.

Hvis du har identifisert prosessene som til enhver tid skaper virkeligheten i forhold av betydning, har du den sikreste måten å finne ut hvordan virkeligheten egentlig var til ethvert tidspunkt bakover i historien. Pluss å vite hvordan virkeligheten blir skapt i viktige forhold i nåtiden, om det så skulle være dagen i dag.

Å nettopp identifisere de hemmeligste kommunistiske prosessene fra skyggene, var hva jeg gjorde for tretten år siden. Etter seks års etterforskning.

Dette skapte en sensasjon innen vestlige etterretnings- og sikkerhetsorganisasjoner. Dette var gjennombruddet for å få grep om hele det sovjetiske og russiske spillet siden Lenins tid. På alle nivåer. Fra mikro til makro.

Før min oppdagelse var det bare løse tråder og gordiske knuter. Analytikere gikk seg vill i villniset av speiler.

Før 2009 satt det ingen Barack Obama og Hillary Clinton ved makten i USA, og jeg levde mye tryggere i lange perioder. Jeg fikk mange positive tilbakemeldinger fra Washington så lenge George Bush var president.

Russland hadde fulgt opp den falske flaggoperasjonen som ble satt i gang 9/11 for å knuse Amerika til full underkastelse, men ikke selve dødsstøtet i form av Barack Obama som president og Hillary Clinton som utenriksminister.

Deres oppdrag er å ødelegge Amerika. Innenfra.

Jeg har ennå en symbolsk gullforgylt tallerken med navnet mitt på som jeg fikk av noen hyggelige mennesker på ferie i Tunisia i 2008.

Den kvinnelige bartenderen ved svømmebassenget inviterte meg en dag med på en "typisk tunisisk restaurant" om kvelden. Det viste seg å være McDonald's. Dagene ble straks mer interessante.

Da fikk jeg også en litt spesiell gave ved avreise. Det var en bok av statsadvokaten Jim Garrison, som på midten av 1960-tallet forsøkte å løse mordet på president John F. Kennedy, til tross for at han møtte en mur av taushet og motstand i eget land.

"Le 24-05-08, Nor - Ce livre pour vous de vos
amis, Hovda, Tunisie".

"Nor" var et hemmelig nickname som jeg bare hadde brukt på Internett, så mine venner kjente meg ut og inn.

Statsadvokaten i New Orleans, Jim Garrison, kom langt, men forsto ikke den kommunistiske fremgangsmåten og ble sporet av.

Jim Garrison døde i 1992, 70 år gammel.

Boken som jeg fikk våren 2008 var på fransk og med en hyggelig hilsen. Også på fransk. Siden jeg befant meg i et fransktalende land og vertene mine var arabiske.

På engelsk heter boken av ham "On the Trail of the Assassins." På sporet av morderne.

Når du har identifisert disse kommunistiske metodene innen bedrag, som er en meget sofistikert utgave av det gamle spillet i det negative rom fra mellomkrigstiden, kan gode analytikere finne ut hvordan drapet på president John F. Kennedy ble utført, og hvordan også denne falske flaggoperasjonen over kommunistisk lest, var snekret sammen.

Du kan da slutte deg til hendelsesforløpet og plukke ut de relevante bevisene. På sikkert grunnlag. Noe som var tydelig at amerikanske myndigheter hadde gjort i 2008 når det gjaldt bedragoperasjonen som var spunnet rundt drapet på John F. Kennedy.

Derfor fikk jeg denne boken om attentatet på Kennedy som en indirekte bekreftelse på det. Mine funn var høyt verdsatt.

Det er slike tilbakemeldinger som holder kampviljen oppe og gjør at jeg har utholdt både fysisk og psykisk tortur og overlevd flere drapsforsøk. Jeg er ikke alene.

Å være i Norge er i denne bransjen stort sett det samme som å være i Russland. Dette er bare en fordekt underavdeling.

Jeg vil tro at Barack Obama og Hillary Clinton har gjort alt for å stanse denne etterforskningen i FBI og CIA etter 2009, men er ikke sikker på at de har lyktes. For etterforskningen må ha fått et stort omfang allerede før 2009, og den må ha skjedd med så mye hemmelighold at de to neppe har fått vite så mye. Med den upålitelige bakgrunnen som begge to har.

En fordel som FBI nå har, er å kunne plotte juristene som er opplært av sovjetiske KGB og russiske FSB i disse bedragmetodene, og slike resultater holdes nok tett til brystet. Å kjenne disse bedragmetodene er gull verd. På alle mulige måter.

Denne kunnskapen er nøkkelen til å avdekke Kremls reelle makt fra skyggene.

Jeg har ikke noe å tape på å fortelle at mine analyser helt klart har vist for lengst, at både Hillary Clinton og Barack Obama benytter disse gamle kommunistiske bedragmetodene fra de hemmelige russiske tjenestene, og de er ikke alene i dagens politiske ledelse av Amerika.

Når FBI etterforsker Hillary Clinton, dreier det seg nok om hele livet hennes. Også den delen av livet som skjedde før hun ble Bill Clintons russiske skygge. Derfor har det tatt lengre tid enn varslet.

Nettet snører seg sammen om ganske mange marionetter nå. Blodhundene har et sikkert spor i mange vestlige land.

Befolkningen i USA er neppe like tafatt og underdanig som den norske. Å være en fordekt vasallstat under Russland, er utenfor forutsetningen for tenkesettet til amerikanerne, men før eller siden blir de tvunget til å ta sannheten inn over seg.

Hillary Clinton kan bli den som utløser det politiske jordskjelvet.

Konteksten for 9/11 er en helt annen enn hva amerikanerne hittil har lagt til grunn, og den strekker seg helt tilbake til mellomkrigstiden. Slik den gjør for Norge også når det gjelder samme sort kommunistisk kombinasjon av terror og bedrag som kontinuerlig har lurt verden trill rundt siden 2011.

Når du kan og behersker bedraget, må du stadig angripes for å kunne spore deg av. Eller for å bringe deg til stillhet.

Å jakte på Kremls mafiaadvokater og snikmordere, som sammen lager bortimot perfekte kommunistiske forbrytelser, har den ulempe at du blir jaktet på selv. Av dem.

Også det vet jeg. Altfor godt.

http://www.amazon.com/Trail-Assassins-Murder-President-Kennedy/dp/1620872994?ie=UTF8&keywords=On%20the%20Trail%20of%20the%20Assassins&qid=1463109457&ref_=sr_1_1&s=books&sr=1-1
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
 

"A nation that is afraid to let its people judge the truth and falsehood in an open market is a nation that is afraid of its people."

John F. Kennedy
Story
Tagline
Jeg er tidligere nyhetsreporter, sjefredaktør, forfatter, næringslivsleder og forsvarspolitiker i Norge. Jeg er 61 år.
Introduction

Denne presentasjonen ble skrevet våren 2013, og er ikke oppdatert siden, noe som skulle ha vært gjort for å være i samsvar med etterforskning og utvikling. Da den ble skrevet, arbeidet jeg med å avsløre bedragoperasjonen i forbindelse med terroren og massedrapet i Norge 22. juli 2011. Som i virkeligheten har befestet det gamle fordekte russiske herredømmet over Norge, slik det virkelige indirekte målet var.

Sovjetunionen etablerte herredømme over Norge i et smart og kamuflert statskupp med virkning fra 10. januar 1940. Nordmenn har med andre ord vært underlagt Kreml i hemmelighet i over 76 år.

Bak all kamuflasjen finner du også i denne operasjonen fra 2011 en gammel kommunistisk fremgangsmåte som går igjen i en rekke andre kombinasjoner av drap og kontinuerlig bedrag opp gjennom historien. For indirekte å sikre og bygge opp makt. 9/11 i USA er samme historien. Med samme politiske formål.

Jeg ble etter å ha fortalt offentlig på Internett sannheten om den falske flaggoperasjonen i Norge med virkning fra 22. juli 2011, overfalt for alvor fra skyggene i 2013 i et utspekulert narrespill for å drepe meg og bringe meg til stillhet, men jeg klarte så vidt å berge livet.

Ledelsen av politi og sikkerhetspoliti har lenge undertrykket, manipulert og sensurert meg på nettet, og lot i tillegg den faste dødsskvadronen i Norge slå til mot meg uten å gripe inn i 2013. Slik de også hadde unnlatt å gjøre da den samme gruppen av profesjonelle mordere slo til mot barn og ungdommer og slaktet dem på Utøya i 2011. For å skape et solid grunnlag som Kremls mafiaadvokater i Oslo kunne benytte til å spinne bedrag på for indirekte å befeste Russlands fordekte herredømme over Norge. Som i likhet med mor Russland er en fordekt mafiastat.

Den norske befolkning ble ved hjelp av kombinasjonen massedrap og kontinuerlig bedrag, lurt trill rundt til å slutte opp om dagens politiske system med dets ledere under forsterket russisk herredømme fra skyggene.

Det virkelige målet ble oppnådd indirekte, mens befolkningen og verden for øvrig ble narret til å forholde seg til et falskt motiv og en falsk kontekst ved bruk av et falskt flagg som mot antatt skyhøy betaling tok på seg skylden og spilte å være høyreekstremist for omverdenen.

Også jeg ble et offer for denne terroren for å befeste Kremls grep om landet. Fra blant andre de samme morderne som i virkeligheten hadde utført massedrapet på Utøya i Norge.

Etter over ett år på sykehus, kom jeg sterkt fysisk svekket ut igjen i desember 2014, og har siden tross dårlig fysisk helse, publisert en rekke nye innlegg, som det må tas hensyn til når denne presentasjonen fra 2013 blir lest. Blant annet har Kremls herredømme fra skyggene over også Amerika, vart lenger enn hva jeg var kommet fram til vinteren og våren 2013. Jeg skal oppdatere dette sammendraget senere ved en anledning.

Du finner meg for øvrig på Facebook og Twitter med ferske innlegg og meldinger. Jeg har også en artikkel på engelsk på egen blogg fra 10. mars 2016 som gir en helt ny oppdatering av mine funn som er gjort etter de siste analysene av hva som har funnet sted både hjemme og ute.

Du finner denne artikkelen på både engelsk og norsk på denne adressen: 

https://norulv.com/

Så tilbake til presentasjonen og introduksjonen som ble skrevet før det siste drapsforsøket mot meg i 2013:

*****

Bosted er Førde, Sogn og Fjordane i Norge.

Jeg har vært reporter i NRK Dagsnytt og NRK Utenriksredaksjonen i Oslo (1980-1986), og ansvarlig redaktør for avisene Firdaposten i Florø og Rogalands Avis i Stavanger på 90-tallet. I sistnevnte var jeg også administrerende direktør. 

Fra 1986 til 1988 var jeg personlig sekretær (politisk rådgiver) for forsvarsminister Johan Jørgen Holst. Han var til vanlig direktør for Norsk Utenrikspolitisk Institutt, mannen bak Oslo-avtalen i Midt-Østen i 1993, og ble regnet som Norges aller fremste sikkerhets- og utenrikspolitiker.

Johan Jørgen Holst døde som utenriksminister i 1994, bare 56 år gammel, etter å ha blitt rammet av en rekke hjerneblødninger. Statsminister og lege Gro Harlem Brundtland fastslo straks at dødsfallet var følge av en medfødt feil hos Holst. I så fall har jeg samme feilen, pluss noen til, og har overlevd. En annen sekretær for Johan Jørgen Holst da han var forsvarsminister, ble skutt og drept i 1999. Drapet ble kamuflert med falskt motiv og falsk kontekst.

Jeg har ledet og vært medlem av flere regjeringsoppnevnte og andre offentlige utvalg innen Forsvaret. Min sikkerhetsklarering var NATO Cosmic Top Secret.

I dag er jeg pensjonist, men innsikten i forsvars- og sikkerhetspolitikk er ikke avhengig om jeg går i blådress eller ikke. Min bakgrunn og personlige erfaring har til følge at jeg kan gi deg langt dypere analyser og forståelse av den politiske virkeligheten enn hva du får i den vanlige pressen. Den dype staten kjenner jeg bedre enn de fleste.

Jeg hadde det første høye tillitsverv med daglig virke i Forsvarsdepartementet allerede som 23-åring. Mens Rolf Hansen var forsvarsminister og Johan Jørgen Holst var statssekretær. Da ble jeg infiltrert av den øst-tyske etterretningstjenesten Stasi. Med etter hvert stadig større følger. Særlig etter at det angivelige utfallet av Berlin-murens fall i 1989, ble snudd på hodet i Norge som følge av nye kommunistiske narrespill, og Stasi ble innlemmet i KGB.

Etter overgangen fra Sovjetunionen til Russland skiftet de hemmelige tjenestene i Kreml navn og ble til FSB, og det gamle og tidligere godt maskerte herredømmet over den norske staten helt tilbake fra Josef Stalins tid på 1930-tallet, ble styrket og ført videre inn i en ny tid.

Nordmenn har hittil vært gjennom tre skifter av navn hos de hemmelige tjenestene som har kontrollen over oss: NKVD, KGB, og nå FSB. Med andre ord er det flere generasjoner og langt over 70 år siden Norge mistet selvstendigheten og levde videre på illusjonen. Stalin doblet alt han kom over, stater ikke minst. 

De færreste har hatt så langvarig og personlig kontakt med de hemmelige tjenestene i øst som jeg har hatt opp gjennom livet. Så innsikten er dyp i hvordan dobbelstater fungerer. Faget konspirasjon er en del av etterretning og sikkerhetspolitikk, og det machiavelliske livet i skyggene lærer du best i praksis. Spesielt når livet står på spill og du må redde det.

Som en følge av innsikten i hvordan Norge og andre stater i virkeligheten styres fra skyggene i forhold av betydning, blir det til stadighet kjørt svertekampanjer mot meg på nettet og ellers. De velger jeg å overse. Den slags metoder blir alltid benyttet mot dissidenter i slike systemer. Hvis du ikke blir drept, blir du diskreditert. Du kan bli begge deler.

Indirekte bedrag går ut på å manipulere mennesker i målets omgivelser. Mennesket som er mål rammes da indirekte. Ikke bare direkte. Som vanlig bedrag gjør. Det er slik de mest profesjonelle bedragere skaper en snøballeffekt og Vår Sak: Cosa Nostra.

Å benytte mennesker i omgivelsene til målet som mellomledd for å lure, tvinge og begå svik, betyr altså at bedraget er middelbart, ikke umiddelbart. Det er primært indirekte.  

Like mye som ett enkelt menneske som jeg selv og andre, kan være mål for slike anslag og bedrag, kan deler av og en hel befolkning være mål for samme fremgangsmåten, slik 22/7 er et eksempel på. "9/11" er samme historien. Det er samme strukturen som går igjen i de ulike arrangementene. De kommer i kreative variasjoner, og alle er spektakulære. 

Jeg har etter hvert bak meg mange år som infiltrert og forfulgt systemkritiker og opposisjonell i Norge, og har vært utsatt for en rekke drapsforsøk, systematisk mishandling og trakassering. Med klassiske kommunistiske teknikker. 

Noen av disse teknikkene innen psykologisk krigføring, forteller den britiske journalisten Luke Harding fra The Guardian om i en bok som kom ut i fjor med tittelen "Mafia State." Han er mildt terrorisert i Russland i forhold til hva jeg er blitt i Norge. Han er ikke fysisk blitt torturert.

Mennesker som blir frarøvet søvnen, forgiftet og trakassert, blir selvsagt syke av det, men de har ingen sykdom. Selv om en slik illusjon kan bli skapt. 

De mest avanserte metodene innen bedrag i offentlig og privat saksbehandling, har jeg identifisert det siste tiåret, og kan fortelle om. Dette totalitære fenomenet er internasjonalt. Bedragene er i første rekke indirekte, og de blir i ulike former benyttet både i Norge og andre vestlige land til å manipulere viktige forhold til ønsket utfall. 

Hvordan terror og bedrag blir kombinert i små og store operasjoner, beskriver jeg, etter å ha kartlagt fremgangsmåten i disse oppleggene. De følger gamle oppskrifter fra Josef Stalins tid. I tillegg til å kunne omfatte brutal vold og tortur, blir det bygget på teknikker fra magikere og andre illusjonister.

Dagens bedragoperasjoner er blitt mer velutviklede og sofistikerte siden Lenin og Stalins dager, men den grunnleggende strukturen og tankegangen bak er den samme.

"Spillet i det negative rom" var det nazistiske navnet på slike opplegg. 

Med disse smarte teknikkene kan forbrytelser bli hvitvasket og maskert som lov og rett, og utgis for noe annet enn hva de er. Jurister blir særlig mye benyttet i disse bedragene. Hvor byggeklossene er kontradiksjoner. Med illusjoner og bedrag til følge.

Da dreper du også dine venner for å styrke dine venner, slik det er gjort i Norge i 2011. I slike juridiske konstruksjoner blir det benyttet en grunnleggende motsigelse i selve strukturen av hele opplegget.

Kombinasjonen av mordere og jurister skaper bortimot perfekte forbrytelser.

Blant konklusjonene som følge av å ha identifisert fremgangsmåten, er at du i kulissene finner samme regissør bak terrorangrepene i USA i 1995 og 2001, som i Norge i 2011. Det samme gjelder Polen i 2010. 

Dette forteller ene og alene det karakteristiske bedraget med opphav fra sovjetisk tid, som du finner i forbindelse med den nasjonale saksbehandlingen av disse angrepene. Som gjennomføres mot vergeløse mennesker.

Samme fremgangsmåte og annen overensstemmelse, er å finne i alle disse forholdene. Det samme er profesjonelle bedragere som utad er jurister. De benytter prosedyrer og teknikker fra illusjonister som lurer alle kontinuerlig. Med maskering av den virkelige hensikten til følge.

Kommisjoner med en jurist som leder er fast innslag etter slik terror i berørte land, og når den slags rapporter blir presentert som usminket og ærlig sannhet, er det stikk motsatte tilfelle i virkeligheten. Alt blir gjort mer sminket og uærlig som følge av saksbehandlingen.

Den prefabrikkerte usannheten om terror og drap bygges ut på denne måten, og den blir gitt større seriøsitet og autoritet utad gjennom følgene av behandling i slike særskilte kommisjoner, og det samme skjer ved bruk av domstoler i disse forholdene. Hvor bedrag blir spunnet på drap.

Stalin fant det største sikkerhetshullet i vest hos juristene, og dette hullet i sikkerheten er nå sprengt stort og gjort til en permanent åpen port. Rettsstater i vest kan med spillet i det negative rom bli snudd til forbryterstater. Som medvirker til drap, terror og hvilken som helst annen kriminalitet.

Alt med det gode som formål kan bli snudd til det stikk motsatte på denne måten. Hele stater og sikkerhetssystemer kan bli snudd mot egne befolkninger.

Signaturen er KGBs. For å benytte det gamle navnet på de hemmelige tjenestene fra øst. Som i dag altså heter FSB. Pluss SVR og GRU for andre deler av disse tjenestene, for å være helt presis. Uten at nye navn har forandret metoder og opplegg. Det brukes samme modellene og prosedyrene som før.

Dette er skarpsindig og djevelsk genialitet fra Josef Stalins tid.

Som er mer levende enn noensinne. Den geniale ondskapen er bare oppgradert og modernisert. Ikke minst for å kunne bli maskert enda bedre enn før som lov og rett. Den er mer enn noensinne blitt systematisert med dette formålet. Så kriminalitet får et skinn av legalitet, og den kan bli fremstilt som noe annet enn hva tilfellet er.

Den røde tråden fra gamle dager er bare farget om. Intet reelt brudd med fortiden er skjedd fra øst. Bare en stor illusjon om det er skapt siden 1992. Med betydelige følger for maktforhold i vest. På alle nivåer. Det er derfor i vest, og ikke i øst, at det egentlig store og virkelig dype bruddet med fortiden finner sted. 

Strategisk bedrag er en krigskunst som Moskva behersker bedre enn noen. Å illudere tap kan være genialt for å vinne. Etter tjue år med følgene av denne illusjonen, er både Europa og USA kommet enda mer under den fordekte russiske hælen. Indirekte. Som følge av denne strategiske finten, og de brutale terrorangrepene som er kommet for å befeste fordekt makt i skjul av krigslisten. I det virkelig store spillet. Som amerikanske sikkerhetspolitikere kaller "The Grand Strategy."

Mafiastaten fra Lenin og Stalins tid har skiftet ham, og er som en følge blitt virkelig stor og mektig. Den er nå et russiskledet imperium over flere kontinenter. Med en rekke vestlige mellomledere. Som smart er kapslet inn i det reviderte systemet fra øst. Hvor hemmelig makt er hva som betyr noe. Alt annet er egentlig fronter.

"The Dual State" var et totalitært konsept som kommunister og nazister hadde til felles. Siden den gang er dobbeltstater som grunnprinsipp blitt systematisk videreutviklet, gjort mer sofistikert, realisert og bygget ut i land etter land i vest. Alle har en demokratisk fasade utad som kamuflerer gamle og velkjente maktpolitiske realiteter innad. Med samme sort bedrag i offentlig saksbehandling av viktige forhold som felles strategisk særtrekk.

Bedragerne er som regel forkledd som jurister. De er muldvarpene. Som før. Med den forskjell at nå er antallet større enn noensinne. 

Den maskerte makten østfra er blitt forsterket på et grunnlag som var systematisk og godt bygget opp fra før. Tyngdepunktet er flyttet vestover i de siste tjue årene. Med en slik forflytning av reell makt, kommer også kombinasjonen av terror og bedrag for indirekte å sikre og befeste hva som er oppnådd, og som stadig mer blir oppnådd med totalitære metoder som dette. Slik den nå stadig mer demoraliserte befolkningen i USA erfarer. 

Amerikanere går i realiteten gjennom en smertefull prosess fra liv i frihet til liv som det motsatte i en fordekt og stadig mer totalitær vasallstat. Som følge av å ha tapt en kald krig som de er narret til å tro var vunnet. Tro er en disponerende egenskap.

Spillet i det negative rom har absurde følger, og en av dem er at USA tapte den kalde krigen lenge før den utad var over. Med illusjonen om et motsatt utfall. Det brutale kuppet mot president John F. Kennedy i 1963, var en milepæl i så måte. Det er nå femti år siden Kennedy fikk en kule i hodet. Som om han skulle ha vært en kulakk under Stalin.

Hos meg er det ingen tvil om at dette kuppet i Amerika var en bedragoperasjon fra KGB. Etter å ha identifisert fremgangsmåten. Som er konsistent med tilsvarende forhold og andre bedragoperasjoner østfra.

Senere har Russland hatt et stadig bedre grunnlag for å styre viktige forhold i USA ved hjelp av intriger og liknende narrespill. Watergate-skandalen peker seg spesielt ut. Da måtte Richard Nixon gå av som president. I 1974. Bedragmetodene med denne følgen var KGBs.

Likevel må du lenger tilbake enn til Nixon og Kennedys dager, for å forstå sammenhengene bedre. Mine analyser på bakgrunn av å ha identifisert bedragmetodene østfra, viser at russerne lurte til seg den viktigste strategimakten allerede rett etter krigen. Da USA grunnla CIA og opprettet NATO på en måte som gjorde at begge deler kunne bli snudd mot sine egentlige formål, og gradvis bli langt større østlige suksesser enn vestlige.

Dette har vært strategisk krigskunst av høy klasse fra Moskva siden lenge før krigen, og nylige hendelser som "9/11" i 2001, blir langt lettere å begripe når du kan nøste opp de rette trådene bakover, etter å ha identifisert motoren i utviklingen. Denne motoren er smart russisk bedrag. Etter samme oppskrift. I tiår etter tiår. Du er nå inne i et nytt årtusen med samme gamle historien.

Nå er sosialisme som trekkplaster og kamuflasje byttet ut med menneskerettigheter. Verden vil bedras og du med den. Det er smart gjort. Ingen er mot himmelen på jorden.

Russisk intelligens har vært den avgjørende strategiske faktor for suksess i alle år. Nå kan Russlands president Putin bruke USA omtrent som en fremmedlegion hvor han vil. Som du så ble gjort indirekte i Libya i 2011. Det tyder ikke akkurat på at Putin har tapt noen kald krig. Heller ikke noen annen. Den varme.

Kombinasjonen terror og bedrag er alltid med i den totalitære maktens følge. Slik den også var på Stalins tid. Det er et paradoks at den hemningsløse brutaliteten i seg selv, blender de fleste mennesker fra å se at dette er samme gamle historien. Også i dag. Den er bare kommet mye nærmere inn på livet hos enda flere vestlige mennesker. Fordekt kommunistisk terror som gjennom bedrag lapper skyld over på andre, er ikke lenger fjern og langt borte.

Sannheten ligger egentlig helt opp i dagen, og blir derfor lett oversett.

Sammenhengen burde være lett å forstå. Når den blir forklart enkelt: Den indirekte følgen av kombinasjonen terror og bedrag, er nemlig at folk slutter opp om systemet. Som det i virkeligheten drepes for. Hele befolkninger blir lurt til det.

Slik brutal terror med stor sjokkeffekt har altså en rasjonell forklaring i en strategisk sammenheng. Makt blir indirekte befestet og konsolidert. Krigens logikk er ikke lineær. Den er paradoksal. Derfor blir også følgene av terror paradoksale. Hensikten blir oppnådd indirekte.

Jeg ble overfalt fra skyggene og forgiftet som sjefredaktør i Rogalands Avis i Stavanger i 1996. Det skjedde i et narrespill over klassisk lest fra gamle KGB.

En av Kremls mafiaadvokater i Oslo, Johan Fredrik Remmen, benyttet sykemeldingen som fulgte til å snu rettsstillingen min som menneske fra fødselen på hodet i den angivelig vestlige rettsstaten som jeg var borger av. Nettopp ved bruk av det kommunistiske spillet i det negative rom mot meg.

Derfor ble jeg til slutt ekspert på det. Smart bedrag kamuflert som smart jus, er noe som jeg behersker bedre enn de fleste, etter i sytten år å ha etterforsket og avdekket dette spillet. I detalj. Enten slikt bedrag er kombinert med drap eller ikke.

Alle forhold ble i mitt tilfelle systematisk snudd på hodet, og andre ble i tur og orden narret til å handle på dette falske grunnlaget. Det er hva denne kommunistiske bedragmetoden går ut på ellers også. Overalt. Hvor den benyttes. Fra mikro til makronivå.

Falsk i ett, falsk i alt, er opplegget. Både i stort og smått. Virkeligheten blir skapt når du og andre blir lurt til å handle på illusjonene. Disse illusjonene blir fortløpende skapt som en følge av selve fremgangsmåten, når spillet i det negative rom er motoren for utviklingen. I disse narrespillene er den vanlige følgen at sannheten om forhold er motsatt av hva du blir lurt til å oppfatte. Dette er en karakteristisk følge av illusjonene.

Menneskesinnet har en innebygget svakhet: Det oppfatter årsak først, deretter virkning. Denne svakheten gjør det mulig for magikere, svindlere og bedragere å lure deg.  Det er en svakhet som blir utnyttet maksimalt i disse kommunistiske bedragene.

Ethvert positiv forhold blir tillagt en samtidig negasjon og andre narret til å handle og beslutte på grunnlag av negasjonen. Bedraget har da stadig større tvingende følger. Mot den eller dem som er målet.

Selve arbeidsprinsippet i det kommunistiske spillet i det negative rom, er å bryte et prinsipp. Konsistent og konsekvent. Det er ikke hvilket som helst prinsipp som blir brutt heller. Aristoteles kontradiksjonsprinsipp, eller motsigelseloven som prinsippet også er kjent som, sier at noe ikke kan være usant og sant til samme tid. Det regnes som det viktigste prinsippet innen rasjonalitet. Som er grunnlaget for vestlig sivilisasjon, opplysning og fremgang.

Kommunistisk barbari og bedrag fra øst, enten det er i gamle eller nye former, utgjør et helt annet grunnlag for menneskers liv. Da holdes to og flere motstridende forhold for sanne til samme tid. Konklusjoner blir hevdet for å bevise premissene. Da er ærlig tanke og rasjonell argumentasjon for å vinne fram i livet, i realiteten blitt erstattet med lureri og røveri, tvang og rå makt for øvrig. Uærlighet og usannhet er blitt satt i system. Da har Vesten brutt med fortidens verdigrunnlag og sivilisasjon, som er blitt bygget på grunnlag av rasjonalitet. På sunn fornuft satt i system. 

Da er friheten tapt.
 
"9/11" i USA i 2001, og "22/7" i Norge i 2011, er to av flere hendelser som bekrefter dette stadig større tapet av frihet. Noe som er lettere å forstå når fremgangsmåten for slik kombinasjon av terror og bedrag er identifisert. Når rett kontekst er klargjort.
Basic Information
Gender
Male