Profile

Cover photo
Norulv Øvrebotten
Lives in 6800 Førde
363,254 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 

The most likely scenario in the U.S.

My estimate is that an instant disclosure of the Norwegian death squadron's killings in America will stop a coup in which Donald Trump is forced to resign immediately after inauguration as President.

The plan is likely to coerce him from the Presidency due to new information about his real or unreal ties to Russia in combination with planned violence in the streets organised indirectly by Putin's secret services. With the aim to firstly prolong President Barack Obama's executive power and after that as a step three in the process bringing Hillary Clinton into the White House as America's new President instead of Donald Trump.

Such a planned scenario from Putin and Obama would be consistent with KGB's usual way of doing things from the shadows.

http://video.foxnews.com/v/5284385704001/?#sp=show-clips
Chief intelligence correspondent Catherine Herridge reports from Washington
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
4 comments
 
“Russia’s borders don’t end anywhere!” Putin corrected the boy, giving him a hug.

“That is a joke,” he clarified a moment later.

breitbart.com - Putin's Geography Lesson: 'Russia's Borders Don't End Anywhere'

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
2 comments
 
"The secret weapon of the West’s new political and cultural oligarchy is language."

spiked-online.com - 2016: a war of words against the people

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Would you feel betrayed?

"If the Soviet penetration of Washington, D.C., was so wide and so deep that it functioned like an occupation …

If, as a result of that occupation, American statecraft became an extension of Soviet strategy …

If the people who caught on – investigators, politicians, defectors – and tried to warn the American public were demonised, ridiculed and destroyed for the good of that occupation and to further that strategy …

And if the truth was suppressed by an increasingly complicit Uncle Sam

Would you feel betrayed?"

Bytt ut USA med hvilket som helst annet land i Vesten, og når du legger sammen til slutt, får opp dagens virkelighet med russiskkontrollerte dobbelstater over hele linjen som Josef Stalin grunnla og befestet fra begynnelsen av 1930-årene og utover.

Denne forfatteren har bare fått tak i en flik av virkeligheten i Amerika, og hun holder seg til fortiden. Som altfor mange lett lar seg lure til, som om ikke alt henger sammen med alt.

Nåtiden er langt verre, for nå har Kreml hatt mange år på seg til å sikre makten enda mer fra skyggene over hele statssystemer og befolkninger i Vesten.

Å doble stater og stjele dem fra nasjonale befolkninger, var djevelsk genialt av Josef Stalin, men så hadde han da også verdensherredømme, åpent eller skjult, som mål, og kunne ved hjelp av ikke minst jurister gå rundt alle militære forsvar og bygge opp makten innenfra.

Makten har så mange lag, og de er bygget opp i motstrid med hverandre når det er KGB som har hånd om å bygge stat og samfunn og kan trekke i animerte tråder. I de mange lagene.

I dag sitter president Vladimir Putin med den innerste kjernen av makt i Vesten. Mer befestet enn noensinne.

Dette er jeg ikke mye i tvil om etter å ha etterforsket følgene av KGBs mest hemmelige teknikker innen bedrag som jeg avdekket etter seks års etterforskning i Norge fra 1996 til 2002.

Nå har jeg fulgt sporene og følgene av dem i femten år til både i Europa og Amerika, og min research og løpende funn er kvalitetssikret på alle bauer og kanter av skarpe analytikere innen sikkerhet og etterretning i Vesten. Alt stemmer.

Største problemet mitt har vært å beholde livet. For jeg er i Norge så langt bak fiendens linjer som det er mulig å komme uten å reise til Moskva.


https://www.amazon.com/American-Betrayal-Assault-Nations-Character/dp/0312630786/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1351518327&sr=8-1&keywords=American+Betrayal
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
3 comments

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Jens Stoltenberg kan umulig ha lenge igjen

Dagbladet skaper inntrykk av at Jens Stoltenberg sitter trygt i Brussel og kan forlate stillingen som generalsekretær i NATO om noen år og overlate tillitsvervet til den tidligere britiske statsministeren David Cameron.

Dette er desinformasjon av det indirekte slaget fra notorisk upålitelige Dagbladet, hvor denne saken er plantet. Uten at redaktøren har villet sjekke virkeligheten fordi den er for besværlig for ham og andre i pressen for tiden.

Et person som kynisk har stått i spissen for å drepe en del av egen befolkning og lure resten av befolkningen etter noter i mange år for indirekte å styrke seg selv, gammel og doblet makstruktur i Norge fra Josef Stalins tid under fortsatt fordekt herredømme fra Kreml, skal ikke ha lang tid igjen verken som det ene eller det andre.

Jens Stoltenberg er en massemorder på fem års overtid.

Selv norsk presse burde forstå at bjellene ringer for Jens Stoltenberg og mange andre norske topper. Det går en grense for hvor lenge du kan lure eget folk med usannheter og nye narrespill mot det.

Den grensen burde nærme seg stygt nå.

Når kortene kommer på bordet er neppe NATO heller til å berge. Det blir å bære havre til en død russisk hest.

http://www.dagbladet.no/nyheter/david-cameron-kan-bli-stoltenbergs-etterfolger-i-nato/66579116#_ga=1.57525998.556264278.1475584527
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
9 comments
 
Når det som skulle være relevant for sikkerheten er snudd til det motsatte

I en dobbelstat under fordekt russisk herredømme, er alle statens sikkerhetssystemer i realiteten snudd mot sin hensikt, slik at de grunnleggende bare er relevante som en trussel mot befolkningens sikkerhet, og ikke motsatt som de skulle ha vært, nemlig relevante for befolkningens sikkerhet.

22. juli 2011 er bare ett av mange eksempel på denne virkeligheten. 9. april 1940 er et annet.

Med virkning fra 22. juli 2011 har både politi, sikkerhetspoliti og forsvar medvirket til terroranslaget og overgrepet mot eget folk.

Dette skulle ha vært en utelukket hendelse.

Å regelrett føre krig mot innbyggerne ved hjelp av bedrag som spinnes på likene av vergeløse barn og ungdommer, er ikke statens eksistensgrunnlag.

Politireformen er en oppfølgning fra Kreml av denne falske flaggoperasjonen som ruller og går fem og et halvt år etterpå, og den er selvsagt også bare lureri med det indirekte mål for russerne og deres mafiaadvokater her i landet til lettere å kunne bruke politiet mot egen befolkning.

Sett fra Kreml er det meget dyktig faglig sikkerhetsarbeid som gjøres i Norge for nye KGB, men for det norske folk er det en tragedie at den norske staten er snudd mot det.

Det er på tide å gjøre det doble systemet enkelt igjen og snu det tilbake hvor det hører hjemme. I både Norge og resten av Vesten.

dagbladet.no - Sp mener politireformen har gått over styr - ber Ap ta ansvar - Dagbladet
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Modellen for 22. juli 2011 finner du i Russland

Du kommer ikke til topps i Norge som politiker uten at det skjer med stilltiende eller annen godkjennelse fra Kreml innen dagens system. Vi benytter også de gamle kommunistiske bedragmetodene i saksbehandlingen av alle forhold av stor viktighet. Saker blir narret igjennom.

Bortsett fra de mange likene av barn og ungdommer 22. juli som gjør den politiske forbrytelsen ekstra avskyelig, er saksbehandlingen i regjering, storting og ved domstoler lett å identifisere som Kremls. Jeg avslørte teknikkene allerede i 2002.

Jeg får stadig nye lesere, og historien om hvordan en tilsvarende bedragoperasjon med mange døde og skadde mennesker ble utført i Russland i 1999, er viktig å få med seg. Da forstår du lettere modellen og hvordan den er anvendt også i Norge. Med samme skruppelløse brutalitet og omfattende bedrag som faller utenfor forutsetningene for hvordan normale mennesker tenker.

Ifølge historiker Robert Conquest i boken "Den store terror" fra 1968, var det en stor suksessfaktor for bøddelen Josef Stalin å hele tiden operere utenfor alle forutsetninger for tenkesettet til normale mennesker. Denne arven lever videre.

I slike bedragopplegg som i Russland og Norge sprenges ikke bare bygninger, barn og ungdommer, men også alle moralske grenser.

Se gjerne hele denne reportasjen fra canadiske CBC News, for den er god, men det viktigste begynner om lag 14 minutter ut i filmen, for etter å ha sett den fortellingen vil du forstå 22. juli 2011 langt lettere. Da skulle alle biter i bildet også hjemme i Norge falle på plass.

https://www.youtube.com/watch?v=RAAMPiF_BSg
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
9 comments
 
Politiet leier inn advokater som bruker gangstermetoder

Når ledelsen i politiet bruker advokatfirmaet Haavind, forteller også det mye om dagens styre innen statlig håndhevelse av lov og rett.

Når du bruker dette firmaet er du nærmere Gud enn de fleste, og saker blir snudd på hodet som det skulle ha vært rikadvokat Tor Aksel Busch som skulle ha vært der.

Busch står også like nær den usynlige hånden som styrer og setter alle forhold på hodet i Norge ved bruk av spillet i det negative rom, som sovjetkommunistene utviklet til en svart kunstart, og som nazistene bare klarte å kopiere i den helt enkle versjonen.

I de største advokatfirmaene her i landet er juristene kommet mye lenger enn nazistene i dette faget for gangstere, men så kommer da mange av dem med praksis fra Regjeringsadvokatembetet, som er like kriminelt som Riksadvokatembetet.

Noe som saksbehandlingen av 22. juli 2011 forteller ved en nærmere analyse. Pluss i mange andre saker.

Disse juristene er Kremls bærende bjelker i det fordekte herredømmet over Norge.

De er mestere til å arrangere sofistikerte og ekstremt smakløse Muppet-Shows, slik du så en grensesprengende forestilling av i Oslo byrett våren 2012 under kombinasjonen av terror, massedrap og kontinuerlig bedrag som begynte for alvor 22. juli 2011.

Nettopp i regi av blant andre advokatfirmaet Haavind.

Du blir paralysert når du for første gang møter en virkelighet som kontinuerlig blir snudd på hodet. Slik denne politimannen opplevde etter å avdekket litt av uregelmessighetene rundt seg.

Han kunne like godt ha blitt sendt til Moskva. Av ledelsen i politiet.

dn.no - Den plagsomme politimannen
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Mørketallene for mafiadrap er høye i Norge

Du skal ikke la deg overraske av høye mørketall over snikdrap i Norge.

Å utføre mord som kan maskeres som naturlige dødsfall har vært standard prosedyre i Norge i mange generasjoner.

Arrangerte selvmord er også mye brukt. Siden det var en av Josef Stalins foretrukne metoder.

Russisk mafia og etterretning står bak mange av de største narkotikakartellene i Latin-Amerika, og dermed mye av narkotikatrafikken til Europa, slik tilfellet også var på Sovjetunionens tid.

Tradisjonelt fra sovjetisk tid er det den militære etterretningen GRU som håndterer smuglingen og handelen med narkotika.

Samme norske dødsskvadronen blir brukt til narkotikadrap som til politiske drap.

Bransjen er skruppelløs.

De virkelige skytterne på Utøya i 2011 kom fra dette drapsmiljøet. Anders Behring Breivik var bare en patsy som var falskt flagg i bedragoperasjonen for å skape et falskt motiv og en falsk kontekst for terroren.

Følgen ble at organisert kriminalitet fra øst befestet grepet om landet.

Befolkningen ble indirekte sjokket og lurt til å slutte massivt opp om det etablerte politiske systemet og den doble staten fra Stalins tid under Kremls videre maskerte overherredømme.

Riksadvokat Tor Aksel Busch beskytter i likhet med riksadvokater før ham både bakmenn og snikmordere, slik du også har sett etter 22. juli 2011, så det er alltid de store tyvene som henger de små i dette spillet. Hvis noen må ofres.

Du må forutsette at altfor mye av lov og rett i Norge er blitt kriminalisert. Så lite eller ingenting er til å stole på.

Den omfattende sentraliseringen av politiet de siste årene har som reelt mål å forsterke denne prosessen. På indirekte vegne av Moskva.

Særlig har dette vært utviklingen etter at Høyesterett gikk i spissen med Lundkommisjonen i 1990-årene for å snu forholdet mellom politi og mafia på hodet og fikk etterforsket politiet i stedet for bandittene med et knust og ødelagt politi til følge.

Dette har sin naturlige bakgrunn og forklaring.

Norge er en vasall- og mafiastat under et tidligere kamuflert sovjetrussisk og nå russisk herredømme, som har vart siden 1935. Med et kort avbrudd for den tyske okkupasjonen for fastlandets del mellom april 1940 og mai 1945.

Norske snikmordere med opplæring fra hemmelige tjenester i øst, bryter seg lett inn i hus og leiligheter. De sniker seg inn på deg når du sover, gasser og bedøver og setter sprøyter på deg. Eller skyter deg om nødvendig.

Før de forlater åstedet kan de symbolsk begrave deg i puter, bøker og alt annet som de finner for hånden.

Det var ikke tilfeldig at den amerikanske høyesterettsdommeren Antonin Scalia ble funnet død med puter over hodet en morgen i februar i år.

Akkurat denne for meg kjente gesten kan tyde på at dødsskvadronen fra Norge hadde tatt turen over Atlanterhavet for å gjøre jobben. Slik den har gjort i USA før.

Jeg er en rekke ganger blitt overfalt på denne måten opp gjennom årene og gjort livstruende og akutt syk, men har mirakuløst berget livet.

Du må her i landet holde munn om slike opplevelser, selv som forsvarspolitiker på toppnivå, for ellers blir du tillagt en psykiatrisk sykdom og i tillegg torturert og mishandlet enda mer på falskt grunnlag i stedet for å bli adekvat medisinsk behandlet på sant grunnlag for fysiske skader.

Også det har jeg opplevd. Noe som ødelegger deg sosialt i tillegg.

Jeg finnes ikke psykisk syk. Jeg er bare blitt mishandlet og forsøkt drept en rekke ganger de siste tjue årene.

Du skal lete lenge etter et sterkere menneske psykisk enn meg.

Få kjenner den viktigste dødsskvadronen i Norge bedre enn jeg gjør. Jeg har levd med den i hele mitt voksne liv.

Det måtte i så fall være mafiaadvokater som koordinerer virksomheten fra disse snikmorderne med riksadvokat og utvalgte dommere.

Det blir på dette smarte viset skapt bortimot perfekte forbrytelser, slik du har sett etter trippeldrapet på Orderud gård i 1999, da en annen av tidligere forsvarsminister Johan Jørgen Holsts sekretærer ble drept i en falsk flaggoperasjon.

Jeg overlevde første drapsforsøkene i 1995 og 1996.

Mot meg er det i ulike utgaver blitt brukt gift. Det er førstevalget som våpen i øst.

Jeg var statsråd Johan Jørgen Holsts politiske rådgiver i Forsvarsdepartementet fra 1986 til 1988, og ledet senere et regjeringsoppnevnt utvalg for ham fra 1993 til 1994. Jeg hadde landets høyeste sikkerhetsklarering, NATO Cosmic Top Secret.

Johan Jørgen Holst selv ble tatt av dødsskvadronen i flere etapper, etter å ha gått i en honningfelle, og døde til slutt i januar 1994. Med tretten hjerneblødninger, ifølge obduksjonen. Da var han utenriksminister.

Å drepe eller forkrøple mennesker er lett i Norge, og jeg kan forsikre deg om at de som gjør det er iskalde og helt rolige. Det har jeg opplevd selv.

Som følge av den uvanlig høye profesjonaliteten i faget har Kreml også benyttet dem til å fjerne mennesker som er kommet i veien for ekteparet Clinton og Barack Obama i USA.

Derfor har da også president Barack Obama og Hillary Clinton vært uvanlig ivrige etter å hjelpe regjeringene Jens Stoltenberg og Erna Solberg med cover-up av massedrapet her i Norge i 2011.

Politikk og narkotika har mye felles. Begge deler skaper avhengighet og arbeid for dødsskvadroner. Makt beror ikke minst på andres avhengighet.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/krim/cappelen-i-avhoer-mener-fem-doedsfall-kan-ha-vaert-drap/a/23870848/
 ·  Translate
I avhør har Gjermund Cappelen kommet med opplysninger om fem dødsfall på starten av 2000-tallet som egentlig skal være drap. Nå har politiet startet undersøkelser.
1

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Coup d'état - Vladimir Putins plan for å redde det maskerte herredømmet over USA

Det er ikke så vanskelig for en erfaren analytiker med den virkelige sanne konteksten klart for seg å forstå hva som er president Vladimir Putins opplegg for å redde det fordekte herredømmet over Amerika som grunnlaget ble lagt for allerede i mellomkrigstiden.

Et frekt og smart statskupp er planen i form av å stjele toppledelsen av statsmakten videre ved bruk av marionetten Barack Obama.

Dette gjorde også Josef Stalin i realiteten i en annen kreativ variant ved bruk av Franklin D. Roosevelt, da han sprengte de fastsatte og rettslige rammene på to perioder siden George Washingtons dager, og stilte til valg for en tredje periode som president i 1941, til overmål under løfter til det amerikanske befolkningen om ikke å blande seg inn i krigen i Europa, mens den virkelige planen var den motsatte.

For å tjene Kreml.

Et liknende kupp gjennomførte Josef Stalin i Norge med virkning fra 10. januar 1940 ved hjelp av marionettene sine i Norge.

De avlyste lovpålagt valg til nasjonalforsamling i 1939 og stjal regelrett statsmakten frekt videre fra januar 1940. Ved hjelp av sofistikerte bedragmetoder fra Stalins hemmelige tjenester, NKVD.

Slik jeg har identifisert dem. Som den aller første til å klare det etter mange års etterforskning.

Mine funn er kvalitetssikret av skarpskodde analytikere innen sikkerhet og etterretning i Vesten. Gjennom mange år.

Det som skjedde i Norge fulgte samme kommunistiske modus operandi som i Amerika, men i en annen og mer direkte variant av dette bedraget.

Signaturen er like fullt Kremls både i USA og Norge. Begge statene ble doblet og smart stjålet fra befolkningene. Av Stalins hemmelige tjenester.

Samme skjedde ellers i Vesten etter samme oppskriften.

De avanserte teknikkene innen russisk bedrag skaper bortimot perfekte forbrytelser.

Smart bedrag kamuflert som smart jus er den fremste prosedyren som blir benyttet. I en videreutviklet utgave av det opprinnelige sovjetkommunistiske spillet i det negative rom. Kjent fra blant annet "The Trust" i 1920-årene.

Det er ikke tilfeldig at alle hangarskipsgrupper er hjemme i USA for tiden. Noe som ikke er hendt siden 1945.

USAs forsvar har 19 hangarskip. Med støtteskip i tillegg.

Barack Obama og de andre marionettene for Kreml i Washington, DC, er godt omringet.

Det dype spillet fra Putin er gjennomskuet. Så mye er satt inn for å motvirke et kupp fra Kreml i denne fordekte russiske vasallstaten som også USA er. I likhet med andre land i Vesten.

Nå blir forrædere i USA tatt.


 ·  Translate
An organizer for one of the hard left groups planning disruptions during the Trump inauguration has made clear that this won't be peaceful.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Kreml bruker et gammelt kommunistisk knep i USA

Presidentene Barack Obama og Vladimir Putin kjører nå et gammelt og velkjent bedrag mot den amerikanske befolkningen og resten av verden.

For å maskere og styrke det fordekte herredømmet over Norge, ofret KGB i 1984 diplomaten Arne Treholt, som i flere år før var lurt inn i en felle nettopp til dette høyere formålet.

Et grunnlag for å arrestere ham var manipulert fram og fabrikkert sammen med rette norske myndigheter i lang tid.

Dette var også en godt planlagt bedragoperasjon med hele verden som mål. Som en del av arbeidet for å kamuflere Kremls virkelige makt i Vesten. Under de mange militære spillene på overflaten.

I forbindelse med fengslingen av Arne Treholt ble det utvist en rekke sovjetrussiske diplomater fra Norge som en del av narrespillet fra KGB for å forsterke illusjonen om Norge som et vestlig land og lojal venn av USA og trofast medlem av NATO.

På denne brutale og slue måten maskerte russerne at de satt med den virkelige makten i Oslo, og siden krigen hadde benyttet Norge som en viktig plattform for etterretning og kontraetterretning mot USA og andre land i Vesten i det helt store spillet under den kalde krigen.

Dette har hele tiden vært et spill som har vært bygget på mange kontradiksjoner - motsigelser. Ikke minst på makronivå. I lag på lag med bedrag. I det som amerikanere ofte kaller "The Grand Strategy."

Den norske staten har vært en muldvarp av de helt store helt siden atomvåpen revolusjonerte all strategisk tenkning på tampen av krigen.

Norge lå geografisk i brennpunktet mellom øst og vest.

En av de russiske diplomatene som ble utvist etter den dramatiske arrestasjonen av Arne Treholt som russisk spion i 1984, var generalen i KGB som hadde spilt føringsoffiser for Arne Treholt.

Dette var general Gennadij Titov, som innen vestlig etterretning var kjent som et svin, for å bruke CIAs betegnelse.

Hensikten helliger middelet.

Da jeg satt i den politiske ledelsen i Forsvarsdepartementet under statsråd Johan Jørgen Holst mot slutten av 1980-årene, var general Titov stasjonert i kommunistiske DDR. Med andre ord i Øst-Tyskland.

Hans nestkommanderende og disippel var en oberstløytnant med navn Vladimir Putin. Som i dag er Russlands president.

Så bedragoperasjonen som Vladimir Putin og nye KGB nå kjører i USA for å redde den fordekte makten i landet og den gamle sovjetkommunisten Barack Obama, som har brann under føttene, er en versjon av hva læremesteren i KGB, Gennadij Titov, i sin tid brukte med suksess i Norge.

Alle ble lurt. Nå skal alle lures igjen.

Når du behersker Kremls bedragmetoder og kjenner det fordekte østlige herredømmet over Amerika og Europa, kjenner du fort lusa på gangen.

"Selvsagt er det samme gamle historien. Sannheten er alltid den samme gamle historien," sa den britiske statsministeren Margaret Thatcher en gang i 1980-årene.

Det er sannheten også denne gangen.

Same old story. Bare med en annen tvist og ny innpakning.

Så naive amerikanere og resten av verden bør ikke bite på agnet fra Barack Obama og Vladimir Putin. I dette spillet mot alle oss i Vesten som elsker friheten. Og som ofrer mye for den.

http://www.foxnews.com/politics/2016/12/29/obama-orders-sanctions-against-russia-expels-operatives-in-response-to-hacking.html
 ·  Translate
The Obama administration announced sanctions Thursday against Russia’s two leading intelligence services, while ejecting dozens of intelligence operatives from the U.S., as part of a response to what it says are efforts by Moscow to influence the 2016 election.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
20 comments
 
På hodet er ikke rette stedet å stå for sannheten

Jurister forfalsker mye, også hele forståelsen av vår historie.

En viktig oppfølgning av terroranslaget 22. juli 2011 for å bevare falsk historie, gammelt doblet system for staten, slik det ble grunnlagt i et statskupp i regi av Josef Stalins hemmelige tjenester med virkning fra 10. januar 1940, har vært propaganda som i første rekke er utført av de statslojale mediene i landet.

De har fått kraftig økte bevilgninger over statsbudsjettet, direkte og indirekte, for å befeste den usanne offisielle historien om terrorangrepet 22. juli 2011.

En viktig propagandafilm har også staten finansiert for å villede egen befolkning om bakgrunnen for denne falske flaggoperasjonen som i fem og et halvt år nå har hatt som indirekte mål å befeste det gamle fordekte herredømmet fra Russland over Norge med underliggende doble system for styringen av staten.

Veldig mange nordmenn har sett propagandafilmen "Kongens nei" de siste månedene, og særlig ille er det at falsk historie om landet blir hamret inn hos nye generasjoner i skolene, slik at barn og ungdommer ikke skal få mulighet til å få riktig grep om verken fortiden eller samtiden i Norge.

All kontekst både i fortid og nåtid er falsk.

Dette er klassisk kommunistisk indoktrinering. Fra både presse og filmmakere.

I anledning av en sjelden kritisk artikkel i pressen om denne filmen som forleder det norske folk til å tro på en falsifisering av historien, postet jeg følgende innlegg i Dagsavisen:

-

"Kongens nei" er er propagandafilm som bygger på mange av det store løgnene i norsk historie.

Dette kan jeg trygt fastslå som erfaren forsvarspolitiker og pressemann etter å ha identifisert Kremls mest sofistikerte bedragmetoder, som har skapt virkeligheten i alle forhold av stor betydning både i Norge og andre land i Vesten siden mellomkrigstiden.

Det er ikke mulig å bevise at verken regjering etter storting hadde lov til å styre noe som helst etter 10. januar 1940.

I realiteten var statsmakten stjålet videre med virkning fra 10. januar 1940. Under en kamuflasje om at det sittende Stortinget selv kunne forlenge egen funksjonstid utover valgperioden. Noe ingen nasjonalforsamling kan.

Vedtaket om det var heller ikke gyldig ved nærmere analyse. Alt var falskt.

Det lovpålagte stortingsvalget i 1939 ble ikke holdt av regjeringen Johan Nygaardsvold som satt med den viktige utøvende statsmakten.

I stedet ble det gjennomført et smart og maskert kupp i januar 1940, så etter den tiden var grunnlaget falskt og ulovlig for å styre.

Det er ikke mulig å bevise at det var sant og lovlig. Totalt umulig er det.

Å ikke oppfylle en plikt eller et løfte er per juridisk definisjon svik. I dette tilfelle landssvik.

Det var skjedd et statskupp.

Noe mindre svik ble det ikke av at denne fullstendig falske og ulovlige regjeringen la landet åpent militært for Stalins allierte på den tiden, Adolf Hitler, slik at det ble mulig å okkupere Norge. Noe som ikke hadde vært mulig uten regjeringen Johan Nygaardsvolds medvirkning.

Denne medvirkningen ga ikke minst tyskerne viktige uker til å befeste militære brohoder i fred. Med bare 8 800 mann i begynnelsen.

Når du har det store bildet klart for deg etter å ha identifisert Stalins fremgangsmåte innen bedrag fra mikro til makronivå, forteller det at Stalin brukte en gammel krigslist og parkerte Norge for fem år hos sin daværende allierte og kommende fiende, Adolf Hitler, av høyere strategiske grunner.

Alt er stort sett galt i norsk krigshistorie.

Først og fremst fordi den er skrevet uten kunnskap om den viktigste motoren i norsk historie fra mellomkrigstiden og fram til i dag, nemlig sofistikert østlig bedrag kamuflert som jus, og dessuten fordi det er tatt utgangspunkt i de virkelige følgene av dette bedraget.

Derfor er store hendelser helt opp til i dag forstått i en sammenheng som stort sett snur virkeligheten på hodet.

Dette er ikke rette stedet å stå for sannheten.

dagsavisen.no - Sannheten om april 1940? ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Skifte av nøkkelpersoner innen lov og rett skjer for å holde bedraget gående i Norge

Da justisminister Anders Anundsen fikk kaldere føtter og ikke uten videre ville medvirke til en enda større opptrapping av det grove narrespillet mot den norske befolkningen på grunnlag av 77 lik for indirekte å befeste det fordekte russiske herredømmet og underliggende mafia, ble han i all hast skiftet ut med en helt fersk statsråd som statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen lettere kunne kjøre over. I regjeringens sikkerhetsutvalg.

Dette er hva som skjedde før jul. Da det plutselig ble skifte av justisminister og motivet ble kamuflert med å skifte ut noen andre statsråder til samme tid.

Mønsteret gjentar seg. I april 2012 med Grete Faremo som justisminister, gikk hele den øverste ledelsen i embetsverket i Justisdepartementet av, fordi den ikke lenger ville medvirke til kombinasjonen av massedrap og kontinuerlig bedrag mot egen befolkning.

Ledelsen i embetsverket hadde fått mer enn nok av det blodige narrespillet. I likhet med lederen for PST, Janne Kristiansen, som tidligere på året motsatte seg operasjonen etter å ha forstått spillet.

Så vidt jeg erfarer hadde utenlandsk etterretning fortalt henne sannheten om hva som foregikk i Norge. Blant annet fikk hun vite at statsminister Jens Stoltenberg var en viktig medarrangør av terroren mot egen befolkning. For indirekte å oppnå et politisk mål om å befeste Russlands fordekte herredømme over landet.

Nå var gode råd dyre. Svaret på utfordringen kom fort. Spillet kunne sprekke.

Riksadvokat Tor Aksel Busch arrangerte da et eget narrespill mot Janne Kristiansen for å skifte henne ut. Som sjef for sikkerhetspolitiet.

Riksadvokaten satte i gang etterforskning mot henne på fabrikkert og falskt grunnlag. Noe som er det vanlige knepet fra ham i slike situasjoner, og frafalt siktelsen for mulig taushetsbrudd etter at hun var diskreditert og tvunget ut av stillingen.

Alt var bare tull, men følgene var virkelige nok.

Godt plasserte venner av Kreml i mediene sørget for at også dette narrespillet mot ledelsen i PST lyktes. Sammen med utvalgte stortingspolitikere. Ikke minst fikk russisk mafia og etterretning igjen stor nytte av den reelle kontrollen over TV 2 og NRK. Samt de store avisene i Schibsted. I første rekke Aftenposten og VG.

Johan Fredrik Remmen og de andre av Kremls mafiaadvokater i Oslo satte da inn Tor Saglie med fortid fra NAV som ny departementsråd, og han har siden gjort som de har bedt ham om. Uten å forstå at den dagen han er brukt opp, kan det fort skje en bilulykke. Eller tilsvarende.

Det er rutine i nye KGB like mye som i det gamle å kvitte seg med viktige nøkkelfolk etter slik sensitiv bruk. Døde mennesker snakker ikke.

I likhet med Erna Solberg og Siv Jensen er det likevel ingen vei tilbake for Tor Saglie. Som bare må fortsette i samme sporet.

De har alle begått de største forbrytelser som tenkes kan mot nordmenn og Norge. Sviket er så stort at det blender.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/hele-toppledelsen-i-justisdepartement-gaar-av/a/10050215/
 ·  Translate
(VG Nett) Hele toppledelsen i Justisdepartementet har søkt avskjed. Også assisterende departementsråd Hans Olav Østgaard går av før sommeren.
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
2 comments
 
Medlemsflukt

Kristelig Folkeparti opplever medlemsflukt. Det samme gjør andre partier i Norge.

Mange husker at medlemskap i Nasjonal Samling ene og alene var nok til å bli dømt for landssvik etter krigen. Uavhengig av hva som var gjort.

Forræderiet fra dagens politikere og partier, samt fra ledende mediefolk og andre, er langt verre, men vanlige folk står lettest til for hugg.

Norge var tross alt formelt okkupert i det åpne mellom 1940 og 1945 med de plikter som da fulgte etter folkeretten, og ikke illegalt fra skyggene med norske marionetter som medvirker til massedrap i tillegg for smart og indirekte å beholde Russlands fordekte herredømme og underliggende mafiastruktur for statsmakten. Slik den kom til som følge av statskupp i Stalins regi med virkning fra 10. januar 1940.

abcnyheter.no - Medlemmene fortsetter å forlate Fremskrittspartiet | ABC Nyheter
 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
Taket om makten burde snart glippe for dagens politikere

Det er vanskelig å se at statsministerkandidat Jonas Gahr Støre har styrket stillingen i et år der en stadig større del av befolkningen har innsett at både han og forgjenger Jens Stoltenberg kynisk førte en russisk valgkamp i 2011 med terror og massedrap innlagt for å narre befolkningen til å slutte opp om seg på falskt og blodig grunnlag.

Dette lyktes Støre og Stoltenberg med på samme måte som Vladimir Putin og KGBs arvtaker FSB gjorde i en tilsvarende falsk flaggoperasjon i 1999, før han stilte opp som kandidat til presidentvalg for første gang.

Da ble tre boligblokker sprengt i luften av de hemmelige russiske tjenestene og over tre hundre mennesker i alle aldre ble drept mens de sov, og seks hundre andre ble skadet og skylden ble på falskt grunnlag lagt på tsjetsjenske opprørere.

Med krig på falskt grunnlag til følge.

Putin ble populær av å lure befolkningen på samme måte som Jens Stoltenberg som statsminister og Jonas Gahr Støre ble det som utenriksminister i 2011.

Narrespillet i Norge fulgte samme mønsteret som i Russland, og stadig flere nordmenn tar inn over seg at vi har en doblet stat etter marxistisk mønster fra mellomkrigstiden med den virkelige makten fortsatt forankret i Kreml.

Selvstendigheten er en illusjon.

Norge har en stat som under falskt flagg fører krig mot egen befolkning for indirekte å styrke seg selv under fremmed herredømme fra skyggene.

De klassiske kommunistiske metoder lever i beste velgående selv om Sovjetunionen ble avviklet i 1991.

Disse brutale teknikkene som har formet norsk samfunnsutvikling siden 1930-årene, og slett ikke er avgrenset til tiden etter massedrapet og terroren i 2011, er blitt langt mer eksponert og avslørt i 2016.

Dette skyldes at statens mafiaadvokater og faste dødsskvadron i samarbeid med politi og PST, som alle var aktive i gjennomføringen av terroranslaget i 2011, ikke klarte å drepe meg i 2013 og 2014, slik de prøvde på for å bringe meg til stillhet, etter at jeg forklarte sannheten om hva som var skjedd i Norge fra terrorangrepet 22. juli 2011 inntraff og utover.

Jeg ble slett ikke overfalt av noen enslig ulv i 2013, men av den samme dødsskvadronen som gjorde den virkelige slakterjobben på Utøya 22. juli 2011, mens patsyen Anders Behring Breivik gjemte seg i skogen for å spille sin tildelte rolle som bedrager i rettsapparatet etterpå.

Blant annet ved å spille gal og dra oppmerksomheten i et narrespill av en arrangert straffesak bort fra hva som egentlig var skjedd på Utøya og i Oslo.

Advokat Geir Lippestads viktigste bidrag til narrespillet var å illudere å forsvare ham. I stedet for å oppfylle en lovpålagt plikt som forsvarer og gjøre det i virkeligheten. Noe som ville ha ødelagt hele komplottet.

I dag er også den slue fremgangsmåten fra KGB innen bedrag i norsk politikk langt mer kjent, og oppegående mennesker forstår nå at staten er doblet og dreper egne innbyggere for å styrke seg selv på stalinistisk vis. At målet blir oppnådd indirekte i slike sovjetiske bedragopplegg.

Du dreper venner for å styrke deg selv og venner, er prinsippet som er brukt.

Denne operative kontradiksjonen kommer fra Sovjetunionen og KGB.

Jeg har forklart at fremmedstyret under Russland begynte for alvor med et kupp i regi av de hemmelige russiske tjenestene med virkning fra 10. januar 1940.

Ingen har vært i stand til å bevise at regjering og storting har hatt noe sant og lovlig grunnlag etter den datoen. Med andre ord er grunnlaget for statsstyret falskt den dag i dag. Den tyske okkupasjonen er ikke relevant.

Logikk og rasjonalitet er ikke opphevet ved lov i Norge. I alle fall har ikke jeg fått det med meg.

At et slikt kuppet fremmedstyre har vart i hele 77 år med et kort unntak for tysk okkupasjon i fem år for fastlandets del, gjør ikke forbrytelsen mot eget folk mindre, men langt større. Den er enorm når du først tar følgene inn over deg.

Dette er det virkelige store landsforræderiet i norsk historie etter 1905. Det er ennå ikke slutt.

Å kuppe en stat og flytte reell makt til andre organ og til sjuende og sist til Kreml, og så mange år etterpå holde noen narrespill av noen valg hvert fjerde år til en nasjonalforsamling som er ganske maktesløs i praksis, er å behandle eget folk som en fiende og føre krig mot det ved hjelp av bedrag. På permanent basis.

Hittil har dagens politikere på overflaten med marionetten Erna Solberg i spissen valgt å trappe opp kriminaliteten og videreføre bedragoperasjonen over kommunistisk lest fra 10. januar 1940, og ikke minst en av oppfølgerne for å befeste dette systemet som ble etablert før krigen. Nemlig den falske flaggoperasjonen som begynte med å drepe 77 mennesker i 2011. Også den ruller og går ved inngangen til 2017.

Nordmenn har nå en unik sjanse til å bryte med fortiden ved å stille menneskene som har medvirket til massedrap og kontinuerlig bedrag og landssvik til personlig ansvar. Vi kan utradere en hel generasjon med forrædere i politikken.

Norge kan da gjenvinne frihet og selvstendighet i prosessen.

Hvis norsk rettspraksis for vanlige nordmenn legges til grunn kan samtlige politikere i to regjeringer og to storting straffes for forbrytelsene. Det samme kan ledere i embetsverket som har sveket. I tillegg til ledere og eiere i sentrale medier som har medvirket til de samme forbrytelsene.

Dette oppgjøret er det ingen grunn til å utsette.

Nordmenn har ingen politikere å stemme på som kan få noen reell makt slik staten er organisert fra gammelt av med mange innlagte strukturfeil og doblinger til fordel for en utvalgt kriminell klikk i Oslo som sammen med Kreml har den virkelige kontrollen over landet.

Valg i Norge til det impotente Stortinget er narrespill. Så finnes det da heller ikke stor interesse hos dyktige politikere til å la seg velge til nasjonalforsamlingen på de gamle premissene.

Det som trengs er å stille dagens politikere og bakmenn ansvarlige for 77 års kuppstyre under fordekt herredømme fra Russland med oppfølgende terrorangrep og drap for å befeste gammel makt.

Denne prosessen er det vi burde begynne på i 2017. Da vil nok både Dagbladet og Jonas Gahr Støre fort miste grepet. Begge tilhører den gamle russiske boksen.

Den som gjør fredelig revolusjon umulig, gjør voldelig revolusjon uunngåelig, sa president John F. Kennedy i sin tid.

Politikere som medvirker til å drepe barna våre, og som kan finne på å gjøre det igjen når som helst, og som beviselig ikke har noe sant og lovlig grunnlag for å sitte med statsmakt overhodet, men gjør det som følge av kupp og narrespill fra øst, burde prøve seg på en fredelig løsning. Selv om mange av dem får harde straffer i et landssvikoppgjør.

Massedrapet 22. juli 2011 var et skritt for langt. Mye for langt var dette skrittet.

Også fra Jonas Gahr Støre, og jeg tror ikke han kommer så langt mot et folk som reiser seg mot ham og de andre massemorderne av noen marionetter, hvis først sinnet tar det.

Norge ville hatt godt av å bli renset i et utbrudd av politisk raseri i befolkningen.

Ikke en gang professsor Bernt Aardal og hans spekulasjoner om makten i en gammel tenkeboks fra Stalin kan da hjelpe.

La oss sørge for at taket glipper i 2017 og at fallet blir stort.

Måten det hittil er festet på i over fem år er grunnlaget for at også det kan skje.

http://www.dagbladet.no/nyheter/jonas-fester-grepet/66396871#_ga=1.138415479.556264278.1475584527
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
4 comments
 
Mennesker med høy tillit i uniform skal ikke handle mot egen raison d'être

"Hun kan umulig være rett bevart.. Og slike tullinger skal sitte og sørge for sikkerheten vår..?", skriver en venn på Facebook:

Jeg svarte ham på Facebook, og utdypet dette svaret mer her på Google+, men dette svaret er sensurert bort, så det bare utrolig hva ledelsen i PST tillater seg. Selv om den utad er pyntet med en instruks om å respektere menneskerettighetene.

Du kunne le deg i hjel av mindre.

Ikke bare har den medvirket til massedrap på egen befolkning med det personlige ansvaret som det skal ha for hver enkelt, men har også medvirket i et grovt overfall og drapsforsøk på meg i den forbindelse for å maskere sannheten om 22. juli 2011 og det fordekte russiske herredømmet.

Som en tidligere toppleder i Forsvarsdepartementet ser jeg rødt når mennesker med uniform handler aktivt eller begår unnlatelser som er stikk i strid med selve eksistensberettigelsen deres. Det kan overhodet ikke aksepteres, og reaksjonen skal være hard.

Nå forsvant altså dette innlegget, for nå skal mange i toppstillinger berge seg selv, og da begås nye brudd på menneskerettighetene, som om ikke systematisk trakassering med Stasis gamle metoder i mange år skulle ha vært nok.

Oslo er et rottereir av inkompetanse og politisk kriminalitet. Min historie med kommunistiske overgrep og tortur vil sjokkere de mest hardbarkede. Når jeg en gang utenlands skal fortelle den. Hvis jeg noen gang kommer så langt.

På Facebook svarte jeg min venn følgende 8. januar, og hvis dette innlegget igjen blir sensurert, kommer jeg til å poste det på nytt og skjerpe tonen betraktelig:

"Nok av medvirkende til terroren innen lov og rett

Å medvirke til terror når oppgaven din er å bekjempe terror, er ikke akkurat hva ledere i politiet skal holde på med, men det er altså det objektive gjerningsinnhold, som jurister bruker å si om fakta. Når Kremls mafiaadvokater i Oslo står for kombinasjonen av drap og kontinuerlig bedrag i falske flaggoperasjoner, er følgen at alle innen lov og rett handler stikk mot egen eksistensberettigelse. Jeg har opplevd det nok selv.

De to dommerne som ulovlig ble håndplukket utenom tur i narrespillet av en rettssak etter terroren, kom selvsagt fra familier som ved nærmere undersøkelse ikke har rent mel i posen. Selv om de utad er fremstilt som helter i jus og politikk.

Domstolene i Oslo, medregnet Høyesterett, er først og fremst opptatt av å verne om de beste familier i byen. Alt annet er overflatefenomen. Du kan ikke stole på domstoler i Norge.

Kristin Kirkemo ble i narrespillet som ble spunnet på tre lik fra Orderud gård i 1999, dømt til 16 års fengsel for en straffbar unnlatelse, og hun ante ikke at noen drap skulle skje. Det gjør ingen som regel på forhånd i disse intrigene fra mafiaadvokatene i Norge.

De som i høye tillitsverv og stillinger handlet aktivt eller unnlot å handle etter 22. juli 2011 med medvirkning til følge, visste derimot godt at grunnlaget var 77 lik og omtrent like mange skadde. De er i en helt annen stilling. En langt verre stilling.

Norske ledere innen lov og rett har ført andre vestlige lands sikkerhets- og etterretningstjenester bak lyset i mange år nå, og blir fulgt nøye med på. Med ørneblikk.

De fungerer etter min mening som mellomledere i russiske FSB. Slik dette norske doble systemet virker. Den oppfatningen deler jeg med profesjonelle analytikere innen dette området i Vesten ellers.

PST, Politidirektoratet, Riksadvokatembetet og norsk militær etterrettning er enkelt sagt FSB, med andre ord nye KGB. Så utenlandske tjenester i Vesten stoler ikke fem øre på noen av dem. Da bør heller ikke nordmenn gjøre det."

vg.no - De deltok i landssvikoppgjøret - barnebarna skal dømme Breivik

 ·  Translate

Norulv Øvrebotten

Shared publicly  - 
 
En stor terrorist fordømmer mindre terrorister

Pressen i Norge oppfører seg som den skulle være i den tredje verden.

En massemorder av en statsminister i Norge skifter ut noen medarbeidere, og journalister og redaktører kan bare se seg om blant kjente og tenke litt selvstendig for å forstå at hun nå belager seg på å lure befolkningen enda mer om massedrapet og terroren som hun har medvirket til siden 2011.

Hun har fortsatt der forgjengeren Jens Stoltenberg slapp med å spinne bedrag på 77 lik fra 22. juli 2011. Oppskriften fra gamle KGB er fulgt konsekvent og konsistent. I saksbehandlingen fra myndighetene.

Erna Solberg er en av de største forbryterne i norsk historie, og når hun iskaldt er med på en bedragoperasjon over gammel sovjetisk lest for lurt og indirekte å befeste og bygge ut et landssvik mot Norge, så et fordekt herredømme østfra siden mellomkrigstiden skal kunne bli befestet, er det litt av et hykleri å fordømme terrorister i Berlin.

Erna Solberg selv er en langt større terrorist. Mye større er hun.

I stedet for å logre med halen burde enhver sann journalist og redaktør være med på å avsløre dette skitne spillet mot egen befolkning. Det burde rakne stadig mer nå etter hvert.

http://www.dagbladet.no/nyheter/na-skal-erna-forklare-byttene/66562726#_ga=1.59122409.556264278.1475584527
 ·  Translate
1
Norulv Øvrebotten's profile photo
2 comments
 
Med 40 millioner grunner gjør du hva som helst

Avisa Klassekampen med nærmere 40 millioner grunner til å være lojal mot den fordekte norske mafiastaten av kommunistisk modell, gir mot bedre vitende pris til journalist Åsne Seierstad for blant annet å ha skrevet bok om Anders Behring Brevik og terroren 22. juli på komplett falskt grunnlag.

Noen ville ha trodd på julenissen også. Bare det passet dem politisk. Hensikten helliger middelet.

Når redaktør Bjørgulv Braanen har som motto for Klassekampen at "den går rett på, samme hva den støter på", er det like lite troverdig som de berømte ordene fra en forgjenger av meg i redaktørstolen i Rogalands Avis, Trond Hegna, som under krigen skrev seg inn i historien med lederartikkelen "Ingen nordmenn til salgs."

Det var også bare tull. Nordmenn var like mye til salgs den gang som i dag. Også i pressen. Og når det gjelder sannheten om både terror og mye annet i Norge, er prinsippet i mediene å gå utenom, som han sa bøygen.

Å fremme usannhet og hindre sannhet er imidlertid å gå enda lengre enn å gå utenom, og bare forbryterstater støtter den slags. Etter 22. juli 2011 har en bånn uærlig presse hatt gode dager. Med stadig mer penger fra statskassen og usedvanlig mange prisbelønte journalister.

Klassekampen har ikke vært den verste, og redaktør Bjørgulv Braanen har mange kvaliteter ved seg som jeg setter pris på, og derfor er det kanskje på tide at han tar sitt eget slagord på alvor og ikke lar pengene styre seg.

http://www.klassekampen.no/art.../20161224/ARTICLE/161229978
 ·  Translate
Story
Tagline
Norwegian defense politician
Introduction

I am a Norwegian defense politician, spezialised in the combination of smart terror and deception operations. Former advisor to the Secretary of Defense.

Jeg er forsvarspolitiker i Norge, og er en spesialist på russiske terror og bedragoperasjoner, hvor det politiske målet smart blir oppnådd indirekte.

Jeg har vært nyhetsreporter i NRK, sjefredaktør, forfatter, og næringslivsleder.

Som forsvarspolitiker har jeg vært politisk rådgiver for forsvarsminister Johan Jørgen Holst fra 1986 til 1988. Jeg har vært medlem og leder for flere regjeringsoppnevnte utvalg innen Forsvaret.

Presentasjonen nedenfor ble skrevet våren 2013, og er ikke oppdatert siden, noe som skulle ha vært gjort for å være i samsvar med etterforskning og utvikling. Da den ble skrevet vinteren 2013, arbeidet jeg med å avsløre bedragoperasjonen i forbindelse med terroren og massedrapet i Norge 22. juli 2011. Som i virkeligheten har befestet det gamle fordekte russiske herredømmet over Norge, slik det virkelige indirekte målet var med denne falske flaggoperasjonen over en klassisk kommunistisk lest.

Dette arbeidet var uvanlig farlig siden jeg kjente flere av de virkelige morderne som hadde utført massedrapet på Utøya, og jeg var den eneste profesjonelle journalisten som fortalte at den offisielle historien var en løgn. Jeg ble derfor systematisk terrorisert og sto hele tiden i fare for å bli drept selv som følge av å avsløre kombinasjonen av massedrap og kontinuerlig bedrag.

Sovjetunionen etablerte herredømme over Norge i et smart og kamuflert statskupp med virkning fra 10. januar 1940. Nordmenn har med andre ord vært underlagt Kreml i hemmelighet i over 76 år. Bærebjelkene og forsvarsverket for russernes kamuflerte mafiastyre er ikke minst lov og rett. For eksempel er Riksadvokatembetet i Norge en viktig kommandohøyde for Kreml. Dette fenomenet går igjen i hele Vesten.

Bak all kamuflasjen finner du også i denne operasjonen fra 2011 en gammel kommunistisk fremgangsmåte som går igjen i en rekke andre kombinasjoner av drap og kontinuerlig bedrag opp gjennom historien. For indirekte å sikre og bygge opp makt.

Den falske flaggoperasjonen "9/11" i USA er samme historien. Med samme indirekte politiske formål. Nemlig å befeste og forsterke et allerede etablert russisk overherredømme fra skyggene.

Jeg ble etter å ha fortalt offentlig på Internett sannheten om den falske flaggoperasjonen i Norge med virkning fra 22. juli 2011, overfalt for alvor fra skyggene i 2013 i et utspekulert narrespill for å drepe meg og bringe meg til stillhet, men jeg klarte så vidt å berge livet.

Ledelsen av politi og sikkerhetspoliti har lenge undertrykket, manipulert og sensurert meg på nettet, og lot i tillegg den faste dødsskvadronen i Norge slå til mot meg uten å gripe inn i 2013. Slik de også hadde unnlatt å gjøre da den samme gruppen av profesjonelle mordere slo til mot barn og ungdommer og slaktet dem på Utøya i 2011. For å skape et solid grunnlag av døde mennesker som Kremls mafiaadvokater i Oslo kunne benytte til å spinne bedrag på for indirekte å befeste Russlands fordekte herredømme over Norge. Som i likhet med mor Russland er en fordekt mafiastat.

Den norske befolkning ble ved hjelp av kombinasjonen massedrap og kontinuerlig bedrag, lurt trill rundt til å slutte opp om dagens politiske system med dets ledere under forsterket russisk herredømme fra skyggene.

Det virkelige målet ble oppnådd indirekte, mens befolkningen og verden for øvrig ble narret til å forholde seg til et falskt motiv og en falsk kontekst ved bruk av et falskt flagg som mot antatt skyhøy betaling tok på seg skylden og spilte å være høyreekstremist for omverdenen.

Også jeg ble altså igjen et offer for denne terroren for å befeste Kremls grep om landet. Fra blant andre de samme morderne som i virkeligheten hadde utført massedrapet på Utøya i Norge.

Terroren mot meg ble intensivert utover vinteren og våren 2013 for å bringe meg til stillhet. Jeg ble forsøkt drept uten at verken politidirektør Odd Reidar Humlegård eller sjef for PST, Marie Benedicte Bjørnland, løftet en finger for å hindre det. Selv om jeg var under konstant overvåkning.

I likhet med massedrapet på Utøya, kunne terror og drapsforsøk mot meg bli koordinert med politiet og påtalemakten. Slik jeg hadde opplevd en rekke ganger før siden 1996. Mishandlingen av meg etter 22. juli 2011 var enda mer ekstrem enn før. Med politiet som medvirkende aktør.

Etter over ett år på sykehus, kom jeg sterkt fysisk svekket ut igjen med varige skader i desember 2014, og har siden tross dårlig fysisk helse, publisert en rekke nye innlegg, som det må tas hensyn til når denne presentasjonen fra 2013 blir lest. Blant annet har Kremls herredømme fra skyggene over også Amerika, vart lenger enn hva jeg var kommet fram til vinteren og våren 2013.

Josef Stalin hadde skaffet seg et sikkert brohode i USA allerede i mellomkrigstiden. Med den følge at han kunne bruke Amerika store ressurser fullt ut som en del av egen strategi for å vinne verdensherredømme siden. Denne konklusjonen er jeg sikker på etter å ha rullet opp enda mer av hva som er skjedd også i Amerika, etter å ha identifisert de hemmelige bedragmetodene fra de hemmelige tjenestene i øst.

USA har nå i likhet med Norge lenge vært en vasallstat under fordekt russisk herredømme. Nasjonale interesser i også andre vestlige land er underordnet Kremls overordnede. Til enhver tid, og denne realiteten skjules kontinuerlig under en illusjon om et motsatt forhold.

Kontradiksjoner er et operativt og suksessfullt konsept som går igjen fra strategene i Kreml.

Jeg skal oppdatere dette sammendraget senere ved en anledning.

Du finner meg for øvrig på Facebook og Twitter med ferske innlegg og meldinger. Jeg har også en artikkel på engelsk på egen blogg fra 10. mars 2016 som gir en helt ny oppdatering av mine funn som er gjort etter de siste analysene av hva som har funnet sted både hjemme og ute.

Du finner denne artikkelen på både engelsk og norsk på denne adressen: 

https://norulv.com/

Så tilbake til presentasjonen og introduksjonen som ble skrevet før det siste drapsforsøket mot meg i 2013:

*****

Bosted er Førde, Sogn og Fjordane i Norge.

Jeg har vært reporter i NRK Dagsnytt og NRK Utenriksredaksjonen i Oslo (1980-1986), og ansvarlig redaktør for avisene Firdaposten i Florø og Rogalands Avis i Stavanger på 90-tallet. I sistnevnte var jeg også administrerende direktør. 

Fra 1986 til 1988 var jeg personlig sekretær (politisk rådgiver) for forsvarsminister Johan Jørgen Holst. Han var til vanlig direktør for Norsk Utenrikspolitisk Institutt, mannen bak Oslo-avtalen i Midt-Østen i 1993, og ble regnet som Norges aller fremste sikkerhets- og utenrikspolitiker.

Johan Jørgen Holst døde som utenriksminister i 1994, bare 56 år gammel, etter å ha blitt rammet av en rekke hjerneblødninger. Statsminister og lege Gro Harlem Brundtland fastslo straks at dødsfallet var følge av en medfødt feil hos Holst. I så fall har jeg samme feilen, pluss noen til, og har overlevd. En annen sekretær for Johan Jørgen Holst da han var forsvarsminister, ble skutt og drept i 1999. Drapet ble kamuflert med falskt motiv og falsk kontekst.

Jeg har ledet og vært medlem av flere regjeringsoppnevnte og andre offentlige utvalg innen Forsvaret. Min sikkerhetsklarering var NATO Cosmic Top Secret.

I dag er jeg pensjonist, men innsikten i forsvars- og sikkerhetspolitikk er ikke avhengig om jeg går i blådress eller ikke. Min bakgrunn og personlige erfaring har til følge at jeg kan gi deg langt dypere analyser og forståelse av den politiske virkeligheten enn hva du får i den vanlige pressen. Den dype staten kjenner jeg bedre enn de fleste.

Jeg hadde det første høye tillitsverv med daglig virke i Forsvarsdepartementet allerede som 23-åring. Mens Rolf Hansen var forsvarsminister og Johan Jørgen Holst var statssekretær. Da ble jeg infiltrert av den øst-tyske etterretningstjenesten Stasi. Med etter hvert stadig større følger. Særlig etter at det angivelige utfallet av Berlin-murens fall i 1989, ble snudd på hodet i Norge som følge av nye kommunistiske narrespill, og Stasi ble innlemmet i KGB.

Etter overgangen fra Sovjetunionen til Russland skiftet de hemmelige tjenestene i Kreml navn og ble til FSB, og det gamle og tidligere godt maskerte herredømmet over den norske staten helt tilbake fra Josef Stalins tid på 1930-tallet, ble styrket og ført videre inn i en ny tid.

Nordmenn har hittil vært gjennom tre skifter av navn hos de hemmelige tjenestene som har kontrollen over oss: NKVD, KGB, og nå FSB. Med andre ord er det flere generasjoner og langt over 70 år siden Norge mistet selvstendigheten og levde videre på illusjonen. Stalin doblet alt han kom over, stater ikke minst. 

De færreste har hatt så langvarig og personlig kontakt med de hemmelige tjenestene i øst som jeg har hatt opp gjennom livet. Så innsikten er dyp i hvordan dobbelstater fungerer. Faget konspirasjon er en del av etterretning og sikkerhetspolitikk, og det machiavelliske livet i skyggene lærer du best i praksis. Spesielt når livet står på spill og du må redde det.

Som en følge av innsikten i hvordan Norge og andre stater i virkeligheten styres fra skyggene i forhold av betydning, blir det til stadighet kjørt svertekampanjer mot meg på nettet og ellers. De velger jeg å overse. Den slags metoder blir alltid benyttet mot dissidenter i slike systemer. Hvis du ikke blir drept, blir du diskreditert. Du kan bli begge deler.

Indirekte bedrag går ut på å manipulere mennesker i målets omgivelser. Mennesket som er mål rammes da indirekte. Ikke bare direkte. Som vanlig bedrag gjør. Det er slik de mest profesjonelle bedragere skaper en snøballeffekt og Vår Sak: Cosa Nostra.

Å benytte mennesker i omgivelsene til målet som mellomledd for å lure, tvinge og begå svik, betyr altså at bedraget er middelbart, ikke umiddelbart. Det er primært indirekte.  

Like mye som ett enkelt menneske som jeg selv og andre, kan være mål for slike anslag og bedrag, kan deler av og en hel befolkning være mål for samme fremgangsmåten, slik 22/7 er et eksempel på. "9/11" er samme historien. Det er samme strukturen som går igjen i de ulike arrangementene. De kommer i kreative variasjoner, og alle er spektakulære. 

Jeg har etter hvert bak meg mange år som infiltrert og forfulgt systemkritiker og opposisjonell i Norge, og har vært utsatt for en rekke drapsforsøk, systematisk mishandling og trakassering. Med klassiske kommunistiske teknikker. 

Noen av disse teknikkene innen psykologisk krigføring, forteller den britiske journalisten Luke Harding fra The Guardian om i en bok som kom ut i fjor med tittelen "Mafia State." Han er mildt terrorisert i Russland i forhold til hva jeg er blitt i Norge. Han er ikke fysisk blitt torturert.

Mennesker som blir frarøvet søvnen, forgiftet og trakassert, blir selvsagt syke av det, men de har ingen sykdom. Selv om en slik illusjon kan bli skapt. 

De mest avanserte metodene innen bedrag i offentlig og privat saksbehandling, har jeg identifisert det siste tiåret, og kan fortelle om. Dette totalitære fenomenet er internasjonalt. Bedragene er i første rekke indirekte, og de blir i ulike former benyttet både i Norge og andre vestlige land til å manipulere viktige forhold til ønsket utfall. 

Hvordan terror og bedrag blir kombinert i små og store operasjoner, beskriver jeg, etter å ha kartlagt fremgangsmåten i disse oppleggene. De følger gamle oppskrifter fra Josef Stalins tid. I tillegg til å kunne omfatte brutal vold og tortur, blir det bygget på teknikker fra magikere og andre illusjonister.

Dagens bedragoperasjoner er blitt mer velutviklede og sofistikerte siden Lenin og Stalins dager, men den grunnleggende strukturen og tankegangen bak er den samme.

"Spillet i det negative rom" var det nazistiske navnet på slike opplegg. 

Med disse smarte teknikkene kan forbrytelser bli hvitvasket og maskert som lov og rett, og utgis for noe annet enn hva de er. Jurister blir særlig mye benyttet i disse bedragene. Hvor byggeklossene er kontradiksjoner. Med illusjoner og bedrag til følge.

Da dreper du også dine venner for å styrke dine venner, slik det er gjort i Norge i 2011. I slike juridiske konstruksjoner blir det benyttet en grunnleggende motsigelse i selve strukturen av hele opplegget.

Kombinasjonen av mordere og jurister skaper bortimot perfekte forbrytelser.

Blant konklusjonene som følge av å ha identifisert fremgangsmåten, er at du i kulissene finner samme regissør bak terrorangrepene i USA i 1995 og 2001, som i Norge i 2011. Det samme gjelder Polen i 2010. 

Dette forteller ene og alene det karakteristiske bedraget med opphav fra sovjetisk tid, som du finner i forbindelse med den nasjonale saksbehandlingen av disse angrepene. Som gjennomføres mot vergeløse mennesker.

Samme fremgangsmåte og annen overensstemmelse, er å finne i alle disse forholdene. Det samme er profesjonelle bedragere som utad er jurister. De benytter prosedyrer og teknikker fra illusjonister som lurer alle kontinuerlig. Med maskering av den virkelige hensikten til følge.

Kommisjoner med en jurist som leder er fast innslag etter slik terror i berørte land, og når den slags rapporter blir presentert som usminket og ærlig sannhet, er det stikk motsatte tilfelle i virkeligheten. Alt blir gjort mer sminket og uærlig som følge av saksbehandlingen.

Den prefabrikkerte usannheten om terror og drap bygges ut på denne måten, og den blir gitt større seriøsitet og autoritet utad gjennom følgene av behandling i slike særskilte kommisjoner, og det samme skjer ved bruk av domstoler i disse forholdene. Hvor bedrag blir spunnet på drap.

Stalin fant det største sikkerhetshullet i vest hos juristene, og dette hullet i sikkerheten er nå sprengt stort og gjort til en permanent åpen port. Rettsstater i vest kan med spillet i det negative rom bli snudd til forbryterstater. Som medvirker til drap, terror og hvilken som helst annen kriminalitet.

Alt med det gode som formål kan bli snudd til det stikk motsatte på denne måten. Hele stater og sikkerhetssystemer kan bli snudd mot egne befolkninger.

Signaturen er KGBs. For å benytte det gamle navnet på de hemmelige tjenestene fra øst. Som i dag altså heter FSB. Pluss SVR og GRU for andre deler av disse tjenestene, for å være helt presis. Uten at nye navn har forandret metoder og opplegg. Det brukes samme modellene og prosedyrene som før.

Dette er skarpsindig og djevelsk genialitet fra Josef Stalins tid.

Som er mer levende enn noensinne. Den geniale ondskapen er bare oppgradert og modernisert. Ikke minst for å kunne bli maskert enda bedre enn før som lov og rett. Den er mer enn noensinne blitt systematisert med dette formålet. Så kriminalitet får et skinn av legalitet, og den kan bli fremstilt som noe annet enn hva tilfellet er.

Den røde tråden fra gamle dager er bare farget om. Intet reelt brudd med fortiden er skjedd fra øst. Bare en stor illusjon om det er skapt siden 1992. Med betydelige følger for maktforhold i vest. På alle nivåer. Det er derfor i vest, og ikke i øst, at det egentlig store og virkelig dype bruddet med fortiden finner sted. 

Strategisk bedrag er en krigskunst som Moskva behersker bedre enn noen. Å illudere tap kan være genialt for å vinne. Etter tjue år med følgene av denne illusjonen, er både Europa og USA kommet enda mer under den fordekte russiske hælen. Indirekte. Som følge av denne strategiske finten, og de brutale terrorangrepene som er kommet for å befeste fordekt makt i skjul av krigslisten. I det virkelig store spillet. Som amerikanske sikkerhetspolitikere kaller "The Grand Strategy."

Mafiastaten fra Lenin og Stalins tid har skiftet ham, og er som en følge blitt virkelig stor og mektig. Den er nå et russiskledet imperium over flere kontinenter. Med en rekke vestlige mellomledere. Som smart er kapslet inn i det reviderte systemet fra øst. Hvor hemmelig makt er hva som betyr noe. Alt annet er egentlig fronter.

"The Dual State" var et totalitært konsept som kommunister og nazister hadde til felles. Siden den gang er dobbeltstater som grunnprinsipp blitt systematisk videreutviklet, gjort mer sofistikert, realisert og bygget ut i land etter land i vest. Alle har en demokratisk fasade utad som kamuflerer gamle og velkjente maktpolitiske realiteter innad. Med samme sort bedrag i offentlig saksbehandling av viktige forhold som felles strategisk særtrekk.

Bedragerne er som regel forkledd som jurister. De er muldvarpene. Som før. Med den forskjell at nå er antallet større enn noensinne. 

Den maskerte makten østfra er blitt forsterket på et grunnlag som var systematisk og godt bygget opp fra før. Tyngdepunktet er flyttet vestover i de siste tjue årene. Med en slik forflytning av reell makt, kommer også kombinasjonen av terror og bedrag for indirekte å sikre og befeste hva som er oppnådd, og som stadig mer blir oppnådd med totalitære metoder som dette. Slik den nå stadig mer demoraliserte befolkningen i USA erfarer. 

Amerikanere går i realiteten gjennom en smertefull prosess fra liv i frihet til liv som det motsatte i en fordekt og stadig mer totalitær vasallstat. Som følge av å ha tapt en kald krig som de er narret til å tro var vunnet. Tro er en disponerende egenskap.

Spillet i det negative rom har absurde følger, og en av dem er at USA tapte den kalde krigen lenge før den utad var over. Med illusjonen om et motsatt utfall. Det brutale kuppet mot president John F. Kennedy i 1963, var en milepæl i så måte. Det er nå femti år siden Kennedy fikk en kule i hodet. Som om han skulle ha vært en kulakk under Stalin.

Hos meg er det ingen tvil om at dette kuppet i Amerika var en bedragoperasjon fra KGB. Etter å ha identifisert fremgangsmåten. Som er konsistent med tilsvarende forhold og andre bedragoperasjoner østfra.

Senere har Russland hatt et stadig bedre grunnlag for å styre viktige forhold i USA ved hjelp av intriger og liknende narrespill. Watergate-skandalen peker seg spesielt ut. Da måtte Richard Nixon gå av som president. I 1974. Bedragmetodene med denne følgen var KGBs.

Likevel må du lenger tilbake enn til Nixon og Kennedys dager, for å forstå sammenhengene bedre. Mine analyser på bakgrunn av å ha identifisert bedragmetodene østfra, viser at russerne lurte til seg den viktigste strategimakten allerede rett etter krigen. Da USA grunnla CIA og opprettet NATO på en måte som gjorde at begge deler kunne bli snudd mot sine egentlige formål, og gradvis bli langt større østlige suksesser enn vestlige.

Dette har vært strategisk krigskunst av høy klasse fra Moskva siden lenge før krigen, og nylige hendelser som "9/11" i 2001, blir langt lettere å begripe når du kan nøste opp de rette trådene bakover, etter å ha identifisert motoren i utviklingen. Denne motoren er smart russisk bedrag. Etter samme oppskrift. I tiår etter tiår. Du er nå inne i et nytt årtusen med samme gamle historien.

Nå er sosialisme som trekkplaster og kamuflasje byttet ut med menneskerettigheter. Verden vil bedras og du med den. Det er smart gjort. Ingen er mot himmelen på jorden.

Russisk intelligens har vært den avgjørende strategiske faktor for suksess i alle år. Nå kan Russlands president Putin bruke USA omtrent som en fremmedlegion hvor han vil. Som du så ble gjort indirekte i Libya i 2011. Det tyder ikke akkurat på at Putin har tapt noen kald krig. Heller ikke noen annen. Den varme.

Kombinasjonen terror og bedrag er alltid med i den totalitære maktens følge. Slik den også var på Stalins tid. Det er et paradoks at den hemningsløse brutaliteten i seg selv, blender de fleste mennesker fra å se at dette er samme gamle historien. Også i dag. Den er bare kommet mye nærmere inn på livet hos enda flere vestlige mennesker. Fordekt kommunistisk terror som gjennom bedrag lapper skyld over på andre, er ikke lenger fjern og langt borte.

Sannheten ligger egentlig helt opp i dagen, og blir derfor lett oversett.

Sammenhengen burde være lett å forstå. Når den blir forklart enkelt: Den indirekte følgen av kombinasjonen terror og bedrag, er nemlig at folk slutter opp om systemet. Som det i virkeligheten drepes for. Hele befolkninger blir lurt til det.

Slik brutal terror med stor sjokkeffekt har altså en rasjonell forklaring i en strategisk sammenheng. Makt blir indirekte befestet og konsolidert. Krigens logikk er ikke lineær. Den er paradoksal. Derfor blir også følgene av terror paradoksale. Hensikten blir oppnådd indirekte.

Jeg ble overfalt fra skyggene og forgiftet som sjefredaktør i Rogalands Avis i Stavanger i 1996. Det skjedde i et narrespill over klassisk lest fra gamle KGB.

En av Kremls mafiaadvokater i Oslo, Johan Fredrik Remmen, benyttet sykemeldingen som fulgte til å snu rettsstillingen min som menneske fra fødselen på hodet i den angivelig vestlige rettsstaten som jeg var borger av. Nettopp ved bruk av det kommunistiske spillet i det negative rom mot meg.

Derfor ble jeg til slutt ekspert på det. Smart bedrag kamuflert som smart jus, er noe som jeg behersker bedre enn de fleste, etter i sytten år å ha etterforsket og avdekket dette spillet. I detalj. Enten slikt bedrag er kombinert med drap eller ikke.

Alle forhold ble i mitt tilfelle systematisk snudd på hodet, og andre ble i tur og orden narret til å handle på dette falske grunnlaget. Det er hva denne kommunistiske bedragmetoden går ut på ellers også. Overalt. Hvor den benyttes. Fra mikro til makronivå.

Falsk i ett, falsk i alt, er opplegget. Både i stort og smått. Virkeligheten blir skapt når du og andre blir lurt til å handle på illusjonene. Disse illusjonene blir fortløpende skapt som en følge av selve fremgangsmåten, når spillet i det negative rom er motoren for utviklingen. I disse narrespillene er den vanlige følgen at sannheten om forhold er motsatt av hva du blir lurt til å oppfatte. Dette er en karakteristisk følge av illusjonene.

Menneskesinnet har en innebygget svakhet: Det oppfatter årsak først, deretter virkning. Denne svakheten gjør det mulig for magikere, svindlere og bedragere å lure deg.  Det er en svakhet som blir utnyttet maksimalt i disse kommunistiske bedragene.

Ethvert positiv forhold blir tillagt en samtidig negasjon og andre narret til å handle og beslutte på grunnlag av negasjonen. Bedraget har da stadig større tvingende følger. Mot den eller dem som er målet.

Selve arbeidsprinsippet i det kommunistiske spillet i det negative rom, er å bryte et prinsipp. Konsistent og konsekvent. Det er ikke hvilket som helst prinsipp som blir brutt heller. Aristoteles kontradiksjonsprinsipp, eller motsigelseloven som prinsippet også er kjent som, sier at noe ikke kan være usant og sant til samme tid. Det regnes som det viktigste prinsippet innen rasjonalitet. Som er grunnlaget for vestlig sivilisasjon, opplysning og fremgang.

Kommunistisk barbari og bedrag fra øst, enten det er i gamle eller nye former, utgjør et helt annet grunnlag for menneskers liv. Da holdes to og flere motstridende forhold for sanne til samme tid. Konklusjoner blir hevdet for å bevise premissene. Da er ærlig tanke og rasjonell argumentasjon for å vinne fram i livet, i realiteten blitt erstattet med lureri og røveri, tvang og rå makt for øvrig. Uærlighet og usannhet er blitt satt i system. Da har Vesten brutt med fortidens verdigrunnlag og sivilisasjon, som er blitt bygget på grunnlag av rasjonalitet. På sunn fornuft satt i system. 

Da er friheten tapt.
 
"9/11" i USA i 2001, og "22/7" i Norge i 2011, er to av flere hendelser som bekrefter dette stadig større tapet av frihet. Noe som er lettere å forstå når fremgangsmåten for slik kombinasjon av terror og bedrag er identifisert. Når rett kontekst er klargjort.
Basic Information
Gender
Male