Profile cover photo
Profile photo
Muhammad Hilmi
26 followers -
capability of negativity
capability of negativity

26 followers
About
Muhammad Hilmi's posts

Post has attachment
how to create bootable USB; how to install windows using pendrive
lama x update entry pasal tutorial nie....ok...strght to da point aku up entry ni untuk rujukan aku d masa dpn jugak....last week saje nk test format guna pendrive... sblm nie pernah try...tp x berjaya...n last week aku jumpe satu tutorial yg ok n bez...tp ...

Post has attachment
welcome to 2015
hiii... btw 1st of all juz wanna great u with happy new year... pejam celik pejam celik dah 2015 pejam celik pejam celik lg nnti dah 2016....ce try tgk...jd x? pejam celik pejam celik...cam sama je...hahaha..this gonna b 1st post on my blog....patut ade je ...

Post has attachment
coming soon!
Salam, adakah yg masih akan menjawab salam d blog ni? hurm, dah sekian lama x update blog....xde isi untuk d luahkan. but smlm aku baca kembali setiap post2 aku. tergelak sorg diri dengan ketidakmatangn aku suatu ketika dahulu...yg menunjukan siapa aku di w...

Post has attachment
mungkin MH370 landing kat sini airport san bay con dao....

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded