Profile cover photo
Profile photo
Kriek Poedercoatings
2 followers -
Specialist in Poedercoaten op metalen als verzinkt staal, staal, roestvaststaal en aluminium
Specialist in Poedercoaten op metalen als verzinkt staal, staal, roestvaststaal en aluminium

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Kriek poedercoatings ontvangt VMRG Keurmerk oppervlaktebehandeling.

VMRG Oppervlaktebehandeling, gegarandeerde kwaliteit. Kriek Poedercoatings is een VMRG Oppervlaktebehandeling bedrijf en biedt hiermee gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit op het gebied van Oppervlaktebehandeling.

VMRG Oppervlaktebehandeling, gegarandeerde kwaliteit

Kriek Poedercoatings is een VMRG Oppervlaktebehandeling bedrijf en biedt hiermee gegarandeerd hoogwaardige  kwaliteit op het gebied van Oppervlaktebehandeling. Als opdrachtgever is dit te herkennen aan het logo VMRG Oppervlaktebehandeling  en wij kunnen dit aantonen met een geldig VMRG Oppervlaktebehandeling certificaat. 

VMRG Oppervlaktebehandeling is een groep van professionele bedrijven op het gebied van Oppervlaktebehandeling die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Louis Kortekaas ontving het certificaat voor VMRG Oppervlaktebehandeling uit handen van Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG, de brancheorganisatie voor gevels en gevelelementen. Bert Lieverse: “Alle gevelbouwers die bij de VMRG aangesloten zijn, hebben het VMRG-Keurmerk. Zij willen zeker weten dat het bedrijf waar ze oppervlaktebehandeling aan uitbesteden ook voldoet aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Het bedrijf dient in het bezit te zijn van een geldig Qualicoat, Qualisteelcoat, Qualanod of GSB Kwaliteitslabel en conformeert zich aan de VMRG- Kwaliteitseisen en Adviezen. Het logo VMRG Oppervlaktebehandeling en het bijbehorende certificaat bieden deze zekerheid.  De  VMRG Oppervlaktebehandeling bedrijven houden intensief contact, zowel onderling, als met de gevelbouwers. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, delen ze  kennis en wordt er samengewerkt aan innovatieve oplossingen om een duurzame gebouwde toekomst te garanderen.”
Photo
Photo
2015-11-30
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Pitch over stralen als voorbehandeling voor poedercoaten
Add a comment...

Post has attachment
Zie onderstaande link voor bedrijfsfilm poedercoaten en voorbehandelen van diverse metalen
Add a comment...

Post has attachment
Ook korte film over schooperen!
Add a comment...

Nieuwe bedrijfsfilm en korte filmpjes over de processen nu op +pagina en Youtube. 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded