Profile cover photo
Profile photo
Temps de Silenci
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Baltasar Garzón (jurista): "Si s’ha utilitzat Canal 9 com a bossa de distribució de fons per a usos espuris per part de la Generalitat, per a esdeveniments que no podia cobrir directament i, no obstant això, utilitzava eixa cobertura per via de la televisió, caldrà investigar si això ha sigut així. Perquè si ha sigut així, això és delictiu". 

Baltasar Garzón (jurista): "Si se ha utilizado Canal 9 como una bolsa de distribución de fondos para usos espurios por parte de la Generalitat, para eventos que no podía cubrir directamente y, no obstante, utilizaba esa cobertura por vía de la televisión, habrá que investigar si ha sido así. Porque si ha sido así, eso es delictivo". 
https://vimeo.com/108766576
Add a comment...

Post has attachment
Rosa María Calaf (periodista): "Si no hi ha un càstig social de les conductes irregulars, no necessàriament delictives, sinó il·legítimes, no construirem una societat sana, perquè això vol dir que estem acceptant el tot val i evidentment, tot no val".

Rosa María Calaf (periodista): "Si no hay un castigo social de las conductas irregulares, no necesariamente delictivas, sino ilegítimas, no construiremos una sociedad sana, porque eso quiere decir que estamos aceptando el todo vale y evidentemente, todo no vale"
Photo
Add a comment...

Post has attachment
¿Encara no coneixes la nostra web? Tenim nou post...
¿Todavía no conoces nuestra web? Tenemos nuevo post...

http://1219tempsdesilenci.com/lanalisi-dels-periodistes/
L’ANÀLISI DELS PERIODISTES
L’ANÀLISI DELS PERIODISTES
1219tempsdesilenci.com
Add a comment...

Post has attachment
Jonh Barsby (periodista de la BBC): "A la Gran Bretanya clar que passa que un exresponsable de premsa d’un partit polític passe a tindre responsabilitats en la cadena pública. Passa molt. Tot depen de l’ètica personal del periodista. Si pot exercir el seu càrrec amb professionalitat i ètica no hauria de ser un problema. Per això tenim mecanismes de control. 

Jonh Barsby (periodista de la BBC): "En Gran Bretaña claro que pasa que un ex responsable de prensa de un partido político pase a tener responsabilidades en la cadena pública. Pasa mucho. Todo depende de la ética personal del periodista. Si puede ejercer su cargo con profesionalidad y ética no debería ser un problema. Por eso tenemos mecanismos de control" 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Julià Álvaro (periodista de RTVV): "El recolzament social que a última hora ha tingut RTVV, els treballadors de la casa, crec que globalment no ens el mereixíem perquè no havíem estat útils, no havíem servit a esta gent que eixia al carrer".

Julià Álvaro (periodista de RTVV): "El apoyo social que a última hora ha tenido RTVV, los trabajadores de la casa, creo que globalmente no nos lo merecíamos porque no habíamos sido útiles, no habíamos servido a esta gente que salía a la calle"
PhotoPhotoPhotoPhoto
2014-10-16
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Josep Ramon LLuch (Periodista): "La desaparició de RTVV és un desastre. Un desastre absolut, sense pal·liatius. Estem pitjor ara en 2014 que en l’any 80 o 85. Hi ha centenars de professionals, en este cas de la meua edat, que no tornaran a treballar en la vida. És com si a la comarca del Bierzo tanquen l’última mina de carbó. No hi ha alternatives".

Josep Ramon LLuch (Periodista): "La desaparición de RTVV es un desastre. Un desastre absoluto, sin paliativos. Estamos peor ahora en 2014 que en el año 80 o 85. Hay centenares de profesionales, en en este caso de mi edad, que no volverán a trabajar en la vida. Es como si en la comarca del Bierzo cierran la última mina de carbón. No hay alternativas"
Add a comment...

Post has attachment
Primer 9 d'octubre sense RTVV. El documental "12:19 Temps de Silenci" s'endinsa en les causes del tancament. Ací pots vore un avanç del nostre treball. #1219

Primer 9 de de octubre sin RTVV. El documental "12:19 Temps de Silenci" profundiza en las causas del cierre. Aquí puedes ver un avance de nuestro trabajo. #1219
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded