Profile cover photo
Profile photo
Bobline Hair & Beauty
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Het is lente geweest en daarbij zijn diverse haarstijlen gekomen.
Waarschijnlijk hebben jullie deze trend de afgelopen weken al wel voorbij zien komen, Blorange. Zodra we de kleur oranje horen denken we al snel aan fel oranje en niet een lichte subtiele variant. Bij de nieuwe trend Blorange is dit echter wel het geval en wordt er op een subtiele manier een lichte tint oranje toegepast. Je kunt het wel een beetje vergelijken met een verwassen tint. Het voordeel van deze trend, in tegenstelling tot de Grey trend, is dat je de kleur mooi bij kunt houden! Met deze nieuwe trend Blorange nemen we afscheid van de koele tinten en verwelkomen we de lente met een mooie warme gloed.
Lees meer over Blorange: https://www.boblinehairandbeauty.nl/voordelen-en-mogelijkheden-blorange/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Laat nu nog uw nagels lakken in een zomers kleurtje! Maak direct een afspraak via: https://www.boblinehairandbeauty.nl/kapper-afspraak/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BLORANGE BEHANDELING
Blorange is dé nieuwe trend die momenteel over het internet gaat. In werkelijkheid is Blorange een mooie mix van rosé goud en strawberry blonde. Weet je niet precies wat dit betekend? Dat maakt niet uit. Het enige wat je hierover hoeft te weten is dat het ontzettend gaaf is.

Blorange behandelingen is één van de specialisaties van Bobline Hair & Beauty. Een van onze onderscheidende kwaliteiten is dat we iedereen gratis uitnodigen voor een vrijblijvend adviesgesprek wat hier te reserveren is. Dit geldt natuurlijk ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in een blorange behandeling.
Lees meer over een Blorange behandeling bij Bobline: https://www.boblinehairandbeauty.nl/kapper-behandelingen/blorange-behandeling/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mannen mei actie. Koop 1 American Crew stylingproduct en krijg een American Crew 3 in 1 shampoo gratis!

Bekijk de actie of kom langs in ons salon: http://www.boblinehairandbeauty.nl/nieuwsbrief-kapsalon-eindhoven/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Moederdag actie bij Bobline Hair & Beauty
Verwen je moeder met onze moederdag actie. Bekijk de actie op http://www.boblinehairandbeauty.nl/nieuwsbrief-kapsalon-eindhoven/ of kom langs in ons salon http://www.boblinehairandbeauty.nl/contact/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Chemische behandelingen aan het haar, zoals kleuren, blonderen en thermische haarbehandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. De Olaplex behandeling repareert de verbroken zwavelbruggen, iets wat nog geen enkel ander product voor elkaar heeft gekregen zonder toevoeging van oliën of siliconen. Bijkomend groot voordeel is dat het herstel door de Olaplex behandeling blijvend is!
Voor meer informatie ga naar http://www.boblinehairandbeauty.nl/olaplex-behandeling/ of maak direct een afspraak http://www.boblinehairandbeauty.nl/kapper-afspraak/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wil je graag jouw haren verven wat een mooie subtiele overloop van kleur heeft? Wij bieden een Balayage behandeling wat te vergelijken is met de 'ombre' trend. Een Balayage behandeling zorgt voor méér kleur en een mooier kleur overloop.

Wil je meer weten of direct een afspraak maken? Klik dan op deze link --> http://bit.ly/2jzrDCP
Photo
Photo
02-02-17
2 Photos - View album
Add a comment...


Waarom Olaplex gebruiken bij jouw kleurbehandeling? Een scheikundige uitleg.
De haarschacht bestaat voor 80% uit een proteïne genaamd; keratine.
Het is de keratine dat het haar elastisch maakt en het bestand maakt tegen schade van buitenaf. Zodra het haar volledig is ontwikkeld (lees: “volwassen” is) kunnen we niets meer aan de haarkwaliteit verbeteren. We kunnen hooguit de schade voorkomen.
Elke keer dat haar behandelt wordt met chemicaliën, verliest het keratine. Zwavelwaterstofbruggen breken en bij sommige van hen vindt er geen hechting meer plaats. Deze verbroken zwavelverbindingen worden agressief en “eten” in feite de keratine in het haar op.
Deze zwavelbruggen worden iedere dag aangetast en in het ergste geval verbroken door thermische styling (föhn, stijl –en/of krultang), UV-straling en zelfs door het borstelen van het haar. Iedere dag verliest het haar dus keratine.
Zwavelverbindingen werken als een skelet maar dan voor het haar. Als ze niet verbonden zijn, wordt het haar instabiel en fragiel.
Keratine kan gezien worden als spiermassa maar dan voor het haar. Uiteindelijk is er zo weinig van over dat het haar uit elkaar valt en breekt.
Het natuurlijke proteïne geproduceerd door het haar is uniek. Aangezien Olaplex sterk gepatenteerd is wordt er door "copycats" veelvuldig geprobeerd om dergelijke stoffen het haar binnen te brengen maar het kan hooguit dienen als versterking. Het is een tijdelijke “pleister” en het wordt iedere keer uitgewassen, doordat het haar het niet kan vasthouden.
Als het haar wordt geföhnd, gekamd en gestyled etc. dan wordt de cuticle (lees; schubbenlaag) verzwakt. Uiteindelijk zorgt een ernstig verzwakte cuticle voor poreus haar. Poreus haar houdt niets vast, geen pigmenten en ook geen tijdelijke versterkende behandeling van het haar.
Door alle verbroken zwavelwaterstofverbindingen aan elkaar te hechten verbetert Olaplex de interne structuur van het haar. Dit resulteert dat er geen afname meer is van keratine en
dat de cuticle sterk blijft en dat het haar vast kan houden wat we erin brengen (bv kleurpigmenten).
Dus wat kan olaplex voor je doen?
Wanneer je Olaplex gebruikt in alle chemische behandelingen, zelfs in een basiskleuring, dan bescherm je het haar en voorkom je dat het waardevolle keratine uit het haar verdwijnt.
Het haar zal simpelweg een langer leven hebben en de kleur zal langer mooi zijn. Omdat de kwaliteit van je haar beter wordt kun je uiteindelijk toch die veranderingen uitvoeren waar je altijd van gedroomd hebt zonder dat de kwaliteit van jouw haar in gevaar komt. Om het haar sterk en kwalitatief goed te houden raden wij het aan om iedere week het haar 1x thuis met Nr. 3 te behandelen. Dit wondermiddel zorgt ook voor hechting van de zwavelverbindingen die gedurende de week verbroken worden en maakt ze bovendien sterk.
Zorg ervoor dat jouw kleurspecialist altijd Olaplex toevoegt aan jouw kleurbehandeling want dit zorgt ervoor dat jouw haar in de beste conditie blijft. Bovendien is dan bij iedere behandeling meer mogelijk en je zult een lang en gelukkig haarleven hebben en een mooie kleur.
Veel geluk ermee!
Add a comment...

Post has attachment
WIL JIJ OOK MEER WETEN OVER DE HAARTRENDS VAN DIT NAJAAR? LEES HIER ALLES OVER DE HAARTRENDS VOOR DAMES WINTER 2015/2016
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded