Profile cover photo
Profile photo
Parketti
6 followers -
Parketti edullinen tarjous kestävä ja luonnollinen lämmin lattia
Parketti edullinen tarjous kestävä ja luonnollinen lämmin lattia

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Kovaa menoa kestävät parketit
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Parketti on lämmin lattia.
Add a comment...

Uusittu logo päivitetty sivuille
Add a comment...

Post has attachment
Kovempaa kuin tammi - bambuparketti!
Photo
Add a comment...

Vuosi loppuu, mutta parketti ALE alkaa! Kysy päivän parhaat pudotukset, laatu lattiaa hyvään hintaan.
Add a comment...

Joulun toivotukset kaikille asiakkaillemme ja erityiskiitokset uuteen kotiin Henrik Österbergin perheelle, joka lähestyi meitä seuraavin sanoin: "Tarkoituksenamme oli asentaa uuteen kotiimme valkolakattu saarniparketti, koska toiveena oli vaalea lattia jossa näkyy puun syyt. Vertailimme eri parkettitoimittajien hintaa ja löysimme netistä bambuparkettia välittävän yrityksen Pikkupuun. Löysimme heti sivulta kauniin valkolakatun bambuparketin joka vaikutti juuri siltä mitä haemme. Innostuimme ajatuksesta ekologisesta vaihtoehdosta sekä vaihtoehdosta johonkin perinteiseen parkettilattiaan.


Otin yhteyttä tarjous mielessä ja sain vastauksen nopeasti. Kävimme läpi meidän toiveet parketista ja saimme kotiin mallipalat kahdesta eri vaihtoehdosta, josta päädyimme toiseen. parketin koko oli aavistuksen kapeampi kuin olimme alunperin suunnnitelleet, mutta koska kaikki muut osa-alueet parketissa täytti odotuksemme, valitsimme sen.


Parketin hinta oli halvempi kuin tavallisen viiluparketti sekä bambuparketti oli 15mm paksu ja täyttä puuta. Pienenä haittana koimme aluksi että meidän parketti ei ollut lukkopontti vaan uros ja naaras pontilla varustettu liimattava versio. Tämä kuitenkin osoittautui asennusvaiheessa (asnensin itse) varsin helpoksi, koska parketti oli erittäin tasalaatuista ja suoraa. Parkettia ei tarvinnut asennusvaiheessa eritellä värierojen takia lainkaan. Hukka prosentti asunnuksessa oli 1% luokkaa.


Parasta parketissa oli kuitenkin kun jätimme tahallaan bambuparketin paloja ulos sateeseen viikoksi, nähdäksemme miten se reagoi kosteutee. Parketti on seissyt ulkona kaksi viikkoa eikä ole turvonnut lainkaan.


Lattian kovuus vastaa tammiparkettia ellei jopa aavistuksen kovempaa. Voin lämpimästi suositella Bambuparketin hankkimista ja jopa vannoutuneet parketin kannattajat jotka ovat nähneet lattian, ovat todenneet hankinnan kannattavaksi."
Add a comment...

Toivotamme kaikille yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme hyvää joulua ja toivomme, että ensi vuonna yhä useampi löytää kotiinsa miellyttävän ja yksilöllisen lattian bambusta.

Erityiskiitokset mieltä lämmittävästä palautteesta Jarmo Mäkäläinen: "Porraselementit ovat hyvät, ellei jopa nerokkaat. Yksinkertainen rakentaa ja helppo hoitaa, joten kehuja vaan. Ainoa hankaluus on porrasaskelman liittäminen muuhuun parkettirakenteeseen, mutta siihenkin löytyi sopiva lista.

Kirjahylly (viilutettuna) oli vaikeampi kohde, mutta on bambu on todella upeaa materiaalia, ja nyt meillä on yksilöllinen kirjahylly"
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded