Profile cover photo
Profile photo
AVIVA Vinaròs
7 followers -
Pàgina oficial d'AVIVA Vinaròs, Agència de Promoció del Valencià.
Pàgina oficial d'AVIVA Vinaròs, Agència de Promoció del Valencià.

7 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Ja s'ha publicat la convocatòria dels exàmens de la JQCV 2015.
Tota la informació:
Add a comment...

Post has attachment
Ja està operatiu el NOMENCLÀTOR VIARI EN LÍNIA DE VINARÒS, un instrument que permet conéixer els noms oficials de les vies públiques de la ciutat, aprovats pel ple de l'Ajuntament el maig de 2013 i les seues posteriors renovacions i incorporacions. El regidor de Cultura, Lluís Gandia, l'ha qualificat com "una eina que el consistori posa a disposició de la ciutadania per difondre els noms dels carrers, com a part del nostre patrimoni local".

Per encàrrec del consistori, l'Associació Cultural Amics de Vinaròs va realitzar l'any 2008 un treball d'elaboració de fitxes amb la denominació de vials que ara des d'AVIVA Vinaròs s'han revisat i ampliat amb noms de carrers incorporats en els últims anys. En cadascuna de les fitxes apareix, distribuïda per apartats, informació sobre la data d'aprovació de la denominació viària, classificació temàtica, significat del nom, noms anteriors i informacions addicionals. També apareix la localització de carrer plaça, carrer o avinguda situant-la en un plànol de la localitat.

El nomenclàtor es pot consultar directament en www.nomenclator.vinaros.es  o a través de l'enllaç del web de l'Ajuntament www.vinaros.es 

Un dels apartats més interessants que incorpora és la Bústia de suggeriments, a través del qual els ciutadans poden traslladar possibles errors, comunicar correccions o propostes. L'edil de Cultura destacava que "el que pretenem és que aquest nomenclàtor estiga en actualització constant i que es puguen anar incorporant informacions addicionals a cadascuna de les fitxes" i finalitzava animant la ciutadania "a consultar-lo i traslladar els seus suggeriments per tal de millorar-lo i ampliar-lo ".
Inici
Inici
nomenclator.vinaros.es
Add a comment...

Post has attachment
Cursos de valencià a FPA Vinaròs per a preparar les proves de la JQCV.

Si us voleu presentar a les proves de valencià de la Junta Qualificadora l'any 2015, recordeu que dilluns que ve obrim la inscripció dels cursos preparatoris.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Al mes de desembre de 2013, a la Biblioteca Municipal, vam poder gaudir de l'exposició Sent i Respira Valencià, gràcies a la col·laboració de la Diputació de València.

Pots consultar tot l'àlbum de fotos en:
http://bit.ly/sentirespira 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded