Profile cover photo
Profile photo
Zaza Pinky
20 followers
20 followers
About
Zaza Pinky's posts

Post has attachment
Resipi Tomyam Simple (Tanpa Perencah)
ASSALAMUALAIKUM... hi..hi..hi...kali ni zaza nak kongsi resipi tomyam la pulak..boleh tak?hah..ape?tak boleh? tak kira nak kongsi juga..hehehe.jom kita tengok bahan-bahan dan cara nak buat ye...jum.... BAHAN-BAHAN 2 ketul ayam (tak kisah bahagian ape pon) 2...

Post has attachment

Post has attachment
Kad Hari Jadi~Handmade
ASSALAMUALAIKUM... Post kali ini, Zaza Nak share macam mana nak buat kad hari jadi disamping menjimatkan wang..maklum la..student, duit kurang jadi kita kena la berjimat cermat ye kawan-kawan. Zaza buat kad ni spesial untuk incik buah hati zaza. korang rasa...

Post has attachment
Resipi Mee Goreng Basah
ASSALAMUALAIKUM Untuk ost kali ni, zaza nak share 1 resipi ni iaitu mee goreng basah. dah lame zaza x masak mee goreng kat rumah. mentang-mentang nak diet la konon nye kan...hah...diet la sangat. Lastly, dah 2 malam berturut-turut makan mee goreng.amekaw......

Post has attachment
Hadiah Hari Jadi Untuk Lelaki
ASSALAMUALAIKUM.. Baru baru ni zaza duk fenin memikirkan masalah negara...hah..mslh negara?mcm gempaq je kan.padahal duk fenin pikirkan h...

Post has attachment
Klinik Gigi Nur Nilai Negeri Sembilan

Post has attachment
Ulasan Novel M.A.I.D

Post has attachment
Ulasan Novel Usai..Aku Terima Nikahnya

Post has attachment
New Semester New Life...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded