Profile cover photo
Profile photo
Lendület Magazin
52 followers -
Ha tehetséges vagy, de még nem tudja a világ, jelentkezz nálunk! Interjúk, cikkek művészekről! Könyv és film ajánlók, minden mennyiségben!
Ha tehetséges vagy, de még nem tudja a világ, jelentkezz nálunk! Interjúk, cikkek művészekről! Könyv és film ajánlók, minden mennyiségben!

52 followers
About
Lendület's posts

Post has attachment
"L. J. Wesley néven már szerepeltem az oldalon, hiszen volt már velem interjú, illetve ajánló is készült az Egy űrállomás-takarító naplója című regényemhez. Ezúttal egy novellát hoztam, mely az előbb említett regény előzményeit meséli el."

http://lenduletmagazin.hu/szokes-a-xendonrol/

Post has attachment
"Végre itt a nyár, és ha nyár, akkor nyaralás! Minden évben izgatottan számolom a heteket a nyári szabadságig, amikor végre útnak indulunk. Azonban, ha távolabbi célt választottunk, elég hosszú busz – vagy autóút vár ránk. Aki hajlandó repülőre ülni, az valószínű gyorsabban célba ér, de erre engem soha nem vesznek rá, szóval marad a szárazföldi közlekedés. A hosszú útra viszont a zene az alapvető kellék. Ha kocsival vágsz neki az országútnak, akkor kedvedre bömböltetheted kedvenc dalaid, a buszon viszont kicsit korlátozottabbak a lehetőségek, ha nem szeretnéd az összes utast az őrületbe kergetni, de a lényeg, hogy a zene az kell!"

http://lenduletmagazin.hu/51-dal-utazashoz/

Post has attachment
"Látod, ilyen vagyok, most is az örömömet akartam megosztani veled
De talán igazad volt abban hogy
A boldogságról nem lehet írni."

http://lenduletmagazin.hu/amirol-nem-vallok-neked/

Post has attachment
"Nemrég volt szerencsém beszélni Majsányi Kati írónővel, akinek a második könyve az Erdőmese. Erről a könyvről nemrég hoztam egy cikket, amit itt olvashattok el. Az Írónő személyében egy nagyon kedves nőt ismertem meg, és úgy érzem, hogy több lettem ezzel a beszélgetéssel."

http://lenduletmagazin.hu/a-legfontosabb-tanacsom-a-fiatal-irok-szamara-hogy-irjanak-interju-majsanyi-kati-iroval/

Post has attachment
"Cornelia C. G. írónőt és könyveit nemrég már röviden bemutattam nektek saját szavaimmal, most pedig ő maga mesél nektek életről, írásról, inspirációról. Még mindig borzasztóan szeretem olvasni, ahogy a körülöttünk élő emberek legkülönfélébb, legérdekesebb nézőpontjai napvilágot látnak, és szépen lassan egybefolynak a mi valóságunkkal, feltöltve a sötétlő foltokat.
Fogadjátok szeretettel! "

http://lenduletmagazin.hu/az-iras-szabadsag-interju-cornelie-c-g-ironovel/

Post has attachment
"Május 26-án ellátogatott városunk könyvtárába Juhász István P. író, így volt szerencsém személyesen találkozni vele. Nagyon sok dolgot megosztott velünk magáról, megjelent műveiről és a jövőről. Első könyvéről, a Papírrepülő című műről már írtam korábban ajánlót, amit itt olvashattok el. Most pedig jöjjön egy kis beszámoló arról, hogy milyen is volt az író-olvasó találkozó és természetesen egy interjút is készült vele."

http://lenduletmagazin.hu/iro-olvaso-talalkozo-juhasz-istvan-p-iroval/

Post has attachment
"Így az érettségi szóbeli előtti hajrában úgy döntöttem, egyik este, mikor a reménytelenség legnyúlósabb mocsarán gázoltam keresztül, hogy nézni szeretnék egy filmet. Valamit, ami nem veszi el a maradék életkedvem, sőt mi több, megmutatja, hogy igazán létezik olyan, hogy valaki a legnyomasztóbb helyzetéből a legcsillogóbb boldogságban találja magát. Meg kosztümös is legyen, hogy az elvágyakozós hangulatom kiteljesedhessen.
Így végül a választásom, a Tartózkodó érzelem című filmre esett."

http://lenduletmagazin.hu/igenis-nagy-szep-nagyon-emberi-ajanlo-a-tartozkodo-erzelem-cimu-filmrol/

Post has attachment
"Jupiter és Vénusz szőlőfürtökként csüngtek az esti égbolton,
megfagyva és rezzenéstelenül.
Ha felnyúlsz értük, akár le is szedhetted volna őket."

http://lenduletmagazin.hu/neil-gaiman-kapcsolatok/

Post has attachment
"Ismételten egy magyar szerző könyvét hoztam a kedves olvasóknak, mégpedig az Ikercsavar krónikák második részét, vagyis Gabriella Eld: Remények Jordan számára című művét. Figyelmeztetek mindenkit, hogy ajánlóm spoilereket tartalmaz az előző részből. Ez sajnos elkerülhetetlen volt."

http://lenduletmagazin.hu/jordan-visszatert-ajanlo-gabriella-eld-remenyek-jordan-szamara-cimu-konyvehez/

Post has attachment
"Folytatódik nagy sorozatom, ismét egy magyar író könyve került a kezembe. Ezúttal korábbi interjú alanyom, Mohr Szilárd tisztelt meg azzal, hogy recenziós példányt biztosított számomra, Várady Lajos című könyvéből."

http://lenduletmagazin.hu/a-katonabol-lett-iro-ajanlo-mohr-szilard-varady-lajos-cimu-konyvehez/
Wait while more posts are being loaded