Profile cover photo
Profile photo
Sabra Travel
104 followers -
100 posto Odmor
100 posto Odmor

104 followers
About
Posts

Post has attachment
Dragi prijatelji, provedite Uskrs i Prvi maj na Halkidikiju.
**Iskoristite POPUST od 15% (na dinarski i devizni deo) ZA REZERVACIJE od 15.04. do 20.04./ili do popune kapaciteta**
http://www.sabra.rs/ino/ino_halkidiki_prvi_maj.htm
SABRA, 100% ODMOR.
Add a comment...

Post has attachment
Poštovani prijatelji, zbog velikog interesovanja za predsezonu u Pefkohoriju, Haniotiju, Paraliji, Pargi, Vrachos Beach-u, na Tasosu, Skijatosu i Lefkadi, došlo je do proširenja naših kapaciteta. Ponovo smo u mogućnosti da Vam ponudimo najpovoljnije paket aranžmane u maju i junu.
http://www.sabra.rs/first_minute.htm
SABRA, 100% ODMOR.
Add a comment...

Post has attachment
Dragi prijatelji,
kao i uvek, mislimo na naše najvernije putnike i prijatelje. Pripremili smo odličnu ponudu na Tasosu, jedinstvenu i samo u SABRI:
Hotel Rachoni Bay Resort http://www.sabra.rs/grcka/tasos/rachoni_bay.htm i
Hotel Rachoni Sunrise Beach http://www.sabra.rs/grcka/tasos/sunrise_beach.htm
PO SNIŽENIM CENAMA I ODLIČNIM USLOVIMA ZA DECU. Ponuda je ograničena i uslovljena je brojem soba za ovu namenu.
Sigurni smo da su ovo prelepo zeleno ostrvo i poznati hoteli na odličnoj lokaciji i plaži, pravi izbor kako za mlade, tako i za porodice i ljubitelje kupanja u besprekorno čistom i plavom moru.
Kao i uvek do sada, samo sa SABROM, 100% ODMOR.
Add a comment...

Post has attachment
Dragi prijatelji,
sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je agenija SABRA otvorila još jednu novu destinaciju za leto 2016. Ističemo i da je ponuda jedinstvena i samo u SABRI, ostrvo Skopelos – apartmanski smeštaj. U ponudu su dve vile, jedna u Skopelos Hori, glavnom gradu ostrva, vila Rania http://www.sabra.rs/grcka/skopelos/rania.htm i druga u Stafilosu, pored čuvene istoimene plaže, možda i najlepše na ostrvu, vila Panos http://www.sabra.rs/grcka/skopelos/panos.htm. Pored apartmana tu su i najbolji hoteli na ostrvu http://www.sabra.rs/grcka/skiatos/skiatos_hoteli.htm.
Svi Sabrini putnici ostvaruju, takodje jedinstven, popust za kupovinu trajekt karata od 15 – 35%, kao i potpuno besplatne karte u pojedinim slučajevima.
Sigurni smo da je ovo prelepo zeleno ostrvo, na kojem je snimljen i film Mama Mia, pravi izbor kako za mlade, tako i za porodice, za ljubitelje prirode i kupanja u besprekorno čistom i plavom moru. Kao i uvek, samo sa SABROM, 100% ODMOR.
Add a comment...

Post has attachment
Poštovani prijatelji,
želimo da vas upoznamo i da vam predstavimo naša ovogodišnja letnja putovanja za Tursku. Kao i prethodnih godina, imamo autobuske i avio aranžmane. Tradicionalno, sredinom juna počinju naša putovanja autobusom ka Sarimsakliju i Kušadasiju. Negde u isto vreme kreću i aranžmani avionom prema Antaliji, Alanji, Beleku, Kemeru, Kušadasiju, Bodrumu, Marmarisu i svim ostalim destinacijama u Turskoj. U ponudi su hoteli svih kategorija na bazi noćenja s doručkom, polupansion ili All Inclusive usluge. Programe za aranžmane avionom možete potražiti u našim poslovnicama. Cene paket aranžmana su veoma povoljne i plative na više mesečnih rata.
SABRA, 100% ODMOR.
http://www.sabra.rs/leto_turska.htm
Add a comment...

Post has attachment
Dragi prijatelji, zahvaljujemo se svima onima koji su do sada rezervisali aranžmane za leto po mnogo povoljnijim cenama i uslovima nego sto će to biti kasnije. Želimo i da vas podsetimo da su vam na raspolaganju jos dva dana za hotelske rezervacije u Grčkoj sa velikim popustima, to jest zaključno sa subotom, 28.02. Nakon toga se popusti smanjuju ili u većini hotela prestaju. Takodje, poslednji dan za popuste od 15% na apartmanski smeštaj u Grčkoj je 10.03.2015, godine.
Naše radno vreme je radnim danom od 08:30 do 20:00 časova, a subotom od 09:00 do 14:00 časova. Poslovnice se nalaze u Beogradu u Ilije Garašanina 20, u Zemunu u 22. oktobra 24 i u Novom Sadu u Augusta Cesarca 18) ugao sa Bulevarom Oslobodjenja. Call centar u Beogradu, 011/414 70 77 i u Novom Sadu 021/310 70 88.
SABRA, 100% ODMOR.
http://www.sabra.rs/leto_grcka.htm
Add a comment...

Post has attachment
Poštovani prijatelji, objavljena je ponuda za luksuzne vile u Haniotiju, Sunny Villas Resort & Spa, preporučujemo svima koji vole luksuz, mir i privatnost. Kvalitet smeštaja i usluge koje nude vile nije moguće naći u severnoj Grčkoj, a ponuda na našem tržištu je svakako jedinstvena.
Ovo je zaista ODMOR, 100%,
http://www.sabra.rs/grcka/halkidiki_hoteli/sunny_villas.htm
Add a comment...

Dragi prijatelji, obaveštavamo vas da 20.11.2014. u 12 časova počinje first minute prodaja dela kapaciteta apartmanskog smeštaja u Grčkoj. Nakon tog dana, sukcesivno ćemo objavljivati tokom novembra i decembra naše ostale apartmanske i hotelske kapacitete u Grčkoj. Nadamo se da ćete nastaviti da putujete s nama i da ćete u našoj ponudi pronaći ono što vam odgovara, kako po kvalitetu i lokaciji, tako i po ceni. SABRA, 100% ODMOR
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded