Profile cover photo
Profile photo
HIT Profit
1 follower -
Marktleider op het gebied van collectief inkopen.
Marktleider op het gebied van collectief inkopen.

1 follower
About
HIT Profit's posts

Post has attachment
Heeft u de uitzending van de Succesfactor gemist? Kijk dan het fragment hieronder terug.

Post has attachment
HIT Profit is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie Inkoop dienstverlening.
Lees hier de mooie woorden van de nominatiecommissie en de reactie van Colas van de Valk, CEO HIT Profit.

http://hitprofit.nl/hit-profit-branchewinnaar-nationale-business-succes-award-2016/
Photo

Post has attachment
SPELERSPRESENTATIE WILLEM II

Woensdag 28 september jl. hebben wij de spelerspresentatie van Willem II mogen organiseren. Op een unieke locatie, bij het Raadhuis van de gemeente Oisterwijk, zijn de spelers en de technische staf gepresenteerd aan alle sponsoren van Willem II. Voorafgaand aan de spelerspresentatie hebben de spelers, stafleden en sponsoren van Willem II een rondleiding door het bedrijf gehad, waarbij onze collega's enthousiast vertelden over de verschillende afdelingen. We bedanken alle sponsoren, de spelers en stafleden van Willem II, Leo Alkemade en de Gemeente Oisterwijk voor hun enthousiaste bijdrage! Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. Bekijk hier de foto’s.

Post has attachment
De HIT Energieplanner helpt bedrijven die moeten voldoen aan de voorschriften voor energiebesparing in de Wet Milieubeheer. Een onmisbare tool voor wie slim en duurzaam wil ondernemen.

In onderstaande video leggen wij u stapsgewijs uit hoe u door middel van de HIT Energieplanner een aanzienlijke energiebesparing kunt realiseren.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de HIT Energieplanner.

Post has attachment
Onlangs heeft u waarschijnlijk in de media vernomen dat de overheid de afspraken uit het energieakkoord aanscherpt. Mocht dit najaar blijken dat afspraken over energiebesparing onvoldoende petajoules opleveren dan worden verplichtende maatregelen van kracht.

http://hitprofit.nl/wet-milieubeheer/
Photo

Post has attachment
TopTruck Nederland kiest voor HIT Profit

Speciaal voor haar leden is TopTruck Nederland een samenwerking met HIT Profit aangegaan. Deze samenwerking is er op gericht om de leden van TopTruck meerwaarde te bieden in de vorm van het volledig ontzorgen én besparen op energiegebied. Niet alleen op de leveringstarieven maar ook op het verbruik van energie, door de HIT Energieplanner.

http://hitprofit.nl/toptruck-nederland-kiest-voor-hit-profit/

Post has attachment
“Eén procent inkoopbesparing staat gelijk aan dertig procent omzetstijging” 

Lees hier het interessante interview met Bert van der Stouwe, inkoopexpert en docent Supply Management aan Hogeschool Windesheim Zwolle. http://hitprofit.nl/een-procent-inkoopbesparing-staat-gelijk-aan-dertig-procent-omzetstijging/
Photo

Post has attachment
De nieuwe editie van het HIT Profit Magazine is binnen! A.s. maandag liggen ze bij al onze leden op de mat! Deze editie van het HIT Magazine staat boordevol mooie verhalen over Frankrijk, interviews, een buitenleven-special, reistips, wijnsuggesties en alles wat het leven net wat mooier maakt.

Bent u nog geen lid en wilt u het magazine graag ontvangen? Neem dan contact met ons op of lees het magazine online http://hitprofit.nl/hit-magazine/
Photo

Post has attachment

Post has attachment
MEER ONAFHANKELIJKHEID DANKZIJ TWEE NIEUWE ENERGIELEVERANCIERS
HIT Profit verwelkomt twee nieuwe energieleveranciers: Gazprom en Essent. Directeur Colas van de Valk: “Dankzij de waardevolle toevoeging van deze twee gerenommeerde bedrijven is HIT Profit nóg onafhankelijker en kunnen wij de klant daardoor nog beter bedienen. Dankzij het brede aanbod dat HIT Profit tegenwoordig kent, bieden wij een nog betere propositie.”
Photo
Wait while more posts are being loaded