Profile cover photo
Profile photo
HIT Profit
2 followers -
Marktleider op het gebied van collectief inkopen.
Marktleider op het gebied van collectief inkopen.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Cultuurconnectie en HIT Profit

We zijn trots om te melden dat we per 1 maart een nieuwe samenwerkingspartner hebben gevonden in Cultuurconnectie. Cultuurconnectie heeft 140 aangesloten leden, waaronder centra voor de kunsten, muziekscholen en volksuniversiteiten. Deze leden zullen we met onze integrale aanpak op energie helpen om te verduurzamen en te besparen op inkoop en verbruik. Met onze Energy Solution voldoen zij bovendien aan de eisen van de Wet Milieubeheer.

Jan Brands, Directeur Cultuurconnectie over onze samenwerking: “Op basis van onze gesprekken met HIT Profit en de ervaringen van diverse van onze leden met HIT Profit, verwachten wij binnen onze samenwerking dat HIT Profit onze leden (centra voor de kunsten, muziekscholen en volksuniversiteiten) op het gebied van energie kan ontzorgen en een mooie besparing voor hen kan realiseren op de jaarlijkse energielasten. Ook op het gebied van verduurzaming hebben wij zeer hoge verwachtingen van deze nieuwe preferred supplier.”

HIT Profit biedt aantrekkelijke voorwaarden voor uw bedrijvenpark, brancheorganisatie of bedrijf. Door onze ervaring verduurzamen we uw leden en u efficiënt en helpen we om lucratieve besparingen te realiseren. Meer weten? Neem contact op met ons via 013-5719913 of via servicedesk@hitprofit.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
‘Wij zijn enorm trots op waar we vandaan komen’

Zeven jaar geleden zaten Colas van de Valk, Roberto Fa en Maurice van der Valk op een zolderkamer te sparren over hun toekomstplannen op het gebied van ondernemen. Inmiddels hebben de gesprekken op die zolderkamer geleid tot waar zij nu zijn. De zolderkamer heeft namelijk plaatsgemaakt voor het authentieke kantoorpand aan De Lind in Oisterwijk, waar hun bedrijf HIT Profit is gehuisvest. De mannen spraken hier over deze jongensdroom en over de belangrijkste tak en hoofdmoot van HIT Profit: HIT Energy Solution.
http://hitprofit.nl/vanzolderkamernaarjongensdroom/
Add a comment...

Post has attachment
"Sponsoring gaat allang niet meer over het realiseren van exposure in ruil voor een zak met geld."

Lees hier het interview met Marcel Van de Rande in het nieuwe magazine: Sportief Tilburg.

https://issuu.com/nederlandsportland8/docs/sportief_20tilburg_202017/76
Add a comment...

Post has attachment
Voetbalvereniging OJC Rosmalen en HIT Sports zijn een samenwerking voor 3 jaar aangegaan!

In samenwerking met v.v. OJC Rosmalen gaan we de komende tijd het loyaliteitsprogramma uitrollen voor de leden van de businessclub. Deze samenwerking biedt de businessclubleden van v.v. OJC Rosmalen de mogelijkheid om forse besparingen te realiseren op het gebied van energie, telecom en verzekeringen. De besparing die we kunnen realiseren uit zich niet alleen in geld maar ook in tijd. Ons doel is namelijk om de ondernemer te ontzorgen op deze belangrijke facilitaire zaken.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
RKC Waalwijk en HIT Sports hebben de samenwerkingsovereenkomst wederom verlengd! We zijn trots op de langdurige en goede relatie met RKC Waalwijk. We hebben er alle vertrouwen in dat we ook de aankomende jaren weer van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de club en haar sponsoren.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Afgelopen vrijdag vond de zesde editie van de HIT Profit & mooR golfdag plaats. Maar liefst 140 leden en relaties waren aanwezig om een balletje te slaan op de schitterende golfbaan van Golfpark de Haenen in Teteringen-Breda.

Op onze website vindt u een sfeerimpressie van deze dag.

Fotografie: Bas Haans Fotografie
Add a comment...

De energiemarkt is doorlopend in beweging, dat weten wij als geen ander. Daarom nemen we u graag mee door de wereld van energie. Dat levert een gevarieerd en interessant magazine op. Zo bezoeken we de kolencentrale van Engie in Rotterdam, hebben we een verhaal over de Formule E, leggen we nieuwe energievormen onder de loep en besteden we aandacht aan Singapore, één van de meest duurzame steden ter wereld.
Ook hebben we weer diverse boeiende interviews voor u in petto, waaronder met Mr Virgin: Sir Richard Branson en de Nederlandse topchef Hans van Wolde. Designer Adje Verhoeven neemt in deze editie de penselen ter hand voor het schilderinterview. Lees hier de nieuwe editie online
http://hitprofit.nl/hit-magazine/
Add a comment...

Post has attachment
Een veelgehoorde kreet is dat de energiemarkt ondoorzichtig is. Dat is slechts gedeeltelijk waar. Voor onze energiespecialisten geldt namelijk het tegenovergestelde. Voor hen biedt de markt juist volop kansen om energie voordelig in te kopen. Raymond Beekman, energieadviseur van HIT Profit legt uit hoe dit in zijn werk gaat en wat er bij komt kijken.

http://hitprofit.nl/inkoopstrategie/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SPELERSPRESENTATIE WILLEM II

Woensdag 28 september jl. hebben wij de spelerspresentatie van Willem II mogen organiseren. Op een unieke locatie, bij het Raadhuis van de gemeente Oisterwijk, zijn de spelers en de technische staf gepresenteerd aan alle sponsoren van Willem II. Voorafgaand aan de spelerspresentatie hebben de spelers, stafleden en sponsoren van Willem II een rondleiding door het bedrijf gehad, waarbij onze collega's enthousiast vertelden over de verschillende afdelingen. We bedanken alle sponsoren, de spelers en stafleden van Willem II, Leo Alkemade en de Gemeente Oisterwijk voor hun enthousiaste bijdrage! Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. Bekijk hier de foto’s.
Add a comment...

Post has attachment
De HIT Energieplanner helpt bedrijven die moeten voldoen aan de voorschriften voor energiebesparing in de Wet Milieubeheer. Een onmisbare tool voor wie slim en duurzaam wil ondernemen.

In onderstaande video leggen wij u stapsgewijs uit hoe u door middel van de HIT Energieplanner een aanzienlijke energiebesparing kunt realiseren.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de HIT Energieplanner.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded