Profile cover photo
Profile photo
Yogaplaza
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Nanda geeft een #yogatip over het drinken van water tijdens de yogales. Like deze video als je meer zoals dit wilt gaan zien of abonneer je op dit YouTube kanaal. http://www.youtube.com/user/yogaplaza

https://www.youtube.com/playlist?list=PL19P_m8ogJu8NCt4ErlGK2aIpDeRnUNPb
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Bezoek ook yogaplazanederland.nl voor alle info over YOGAPLAZA. 
Add a comment...

Post has attachment
Breng je lichaam weer in vorm met Buik-Billen-Benen Yoga! Denk aan een actievere vorm van yoga waarbij we de aandacht meer naar de buik, billen en benen brengen door middel van speciale yoga-oefeningen. Deze oefeningen zorgen ervoor dat het lichaam leniger en strakker wordt. Jouw lichaam reinigt zich van afvalstoffen en je raakt heel wat calorieën kwijt.
Add a comment...

Post has attachment
De postnatale yoga is er op gericht je lichaam te versterken en ‘weer samen te brengen’ en ruimte te creëren voor je ervaringen en emoties.

Veel vrouwen zijn vermoeid of hebben het te druk om over oefeningen na te denken maar er zijn ook vrouwen die het niet snel genoeg kan gaan om weer fit en slank te worden. De postnatale yoga streeft slankheid niet na, wij streven na om je te ondersteunen in je eerste periode van je moeder-zijn met alle veranderingen en vragen die daarbij horen.
Add a comment...

Post has attachment
Welke vorm van yoga is het beste voor jou?​

Elke vorm van yoga die Yogaplaza geeft is geschikt voor iedereen. Het kan echter zo zijn dat je voorkeur naar een bepaalde les toegaat.

Kijk voor het actuele lesaanbod op yogaplaza.nl
Add a comment...

Post has attachment
De nieuwe huisstijl van YOGAPLAZA NEDERLAND is misschien wel de meest sprekende die we tot nu toe hebben laten maken. We zijn superblij met het resultaat. YOGAPLAZA heeft ook weer wat nieuwe lessen toegevoegd aan het aanbod dus bezoek onze nieuwe site snel en lees er alles over.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Al 12+ jaar kun je van maandag tot en met zaterdag ontspannen bij Yogaplaza door het volgen van diverse yoga- en meditatie lessen.   

Yogaplaza werkt met gediplomeerde docenten, het lesaanbod is zeer divers, de lessen altijd vernieuwend en geschikt voor iedereen. Doorverwijzingen van artsen en specialisten zijn ons daarom ook niet vreemd.  

Door het beoefenen van yoga onder begeleiding van onze specialisten met specifieke vakkennis valt namelijk veel te bereiken. We luisteren naar wat de mensen graag willen, waar behoefte aan is en creëren daarop telkens weer ontspannende lessen. 

Neem zwangerschapsyoga, verzorgd door Petra. Daar leer je naast de zachte en ontspannen yogaoefeningen, diverse ademtechnieken en krijgt je zeer interessante informatie van een doula. Een goed compleet pakket dus.  

Kinderyoga wordt verzorgd door Rian, een zeer kundige docente met een achtergrond in kindercoaching, therapie en jarenlange yoga-ervaring. Zij leert de kinderen spelenderwijs leuke yogahoudingen, ademhaling-, en ontspanningsoefeningen welke speciaal ontwikkeld zijn voor het groeiende kinderlichaam.  

Eens in de maand kun je op zaterdag samen met je kind een Ouder & Kind Yogales volgen. Deze lessen zijn altijd heel speciaal en bijzonder.  

Heb je zelf, of zou jouw kind het leuk vinden om eens mee te komen doen met een les bij Yogaplaza, dan ben jij of jouw kind (bij aanmelding vooraf) van harte welkom voor een geheel gratis proefles.

Besluit je vast op les te komen, dan mag je gratis zo vaak meedoen als je wil.   

We heten je graag welkom in onze  sfeervolle studio aan de Delftsestraatweg 280 in Delfgauw. Voor meer info en lesinformatie: http://www.yogaplaza.nl  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
'Specialisten in Yoga' was de titel van de speciale bijlage van de Telstar waarin een leuk stukje stond over de specialiteiten die Yogaplaza in huis heeft, mede dankzij de gediplomeerde yogadocenten. lessen zijn er van maandag t/m zaterdag, ontspanning voor iedereen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mediteren kun je leren en het werkt ontspannend voor lichaam en geest. Doe gewoon mee met de korte meditatie van Nanda (eigenaresse van Yogaplaza Nederland). 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded