Profile cover photo
Profile photo
Anisah Abd Rahman
110 followers -
Pengguna Yang Bijak Mampu Bina Kerjaya Masa Hadapan
Pengguna Yang Bijak Mampu Bina Kerjaya Masa Hadapan

110 followers
About
Anisah Abd Rahman's posts

Post has attachment
Apa perlu ahli baru buat?
Semangat2 UsahawanNetworking💪💪🆗👌 📌Apa langkah pertama selepas menjadi ahli? 1. Kenali lebih dekat company yang anda sertai 2. Tahu perkara basic System Gateway, cara mmbyr @ membeli cara mendapat keuntungan danj 3. Kenalpasti apa matlamat anda, adakah ...

Post has attachment
Penggunaan periuk Noxxa untuk kali pertama

Post has attachment

Post has attachment
Lotion Allano, wajib setiap rumah ada.
Teks: Anisah Abd Rahman. Assalamualaikum. saya nak kongsi dengan semua satu produk amway yg sangat legend. Sebut jer, ramai yang dah tahu dan dah pernah pakai. memang sangat best dan jaminan wang anda dikembalikan jika kawan-kawan tak puas hati. Banyak kegu...

Post has attachment
Homemade Pop corn by Noxxa
Teks: Anisah Abd Rahman Assalamualaikum kawan-kawan. Dah ada Noxxa Pressure Cooker? klu dah ada jom cuba buat pop corn sendiri. klu belum ada, boleh cepat-cepat beli. Bulan jun nanti PC Noxxa akan naik harga.. bg yg tgh berkira2 nk beli tu cepat- cepat perg...

Post has attachment
Idea mula bisnes RM100
Teks: Anisah Abd Rahman Assalamualaikum Selamat petang dan selamat berhujung minggu kepada anda yang sedang baca blog saya ni. Alhamdulillah kita semua sihat. petang ni saya nak share perkongsian dari mentor saya tentang RM100. Apa kita boleh buat dengan RM...

Post has attachment
Kek pisang Noxxa
Kek Pisang Noxxa Terima kasih kepada yg kongsi resipi. nanti saya update gambar bila dah cuba kek yer.

Post has attachment
Semperit simple tapi sedap
Semperit sedap sangat semperit ni. rugi kalau tak cuba... resipi simple dan rasanya sangat enak. terima kasih kak shima kongsi resipi ini dalam homemiting kita.

Post has attachment
Bengkel Masakan Timur Tengah
Assalamualaikum.. jangan lepaskan peluang hujung minggu ini 10 April 2016. Chef Lokman Sokran akan berkongsi cara masakan timur tengah yang digemari ramai. Berminat untuk sertaikelas ini boleh hubungi chef Nora 012-6898020

Post has attachment
Pengedar Amway di Simpang 4 Semanggol
Assalamualaikum Alhamdulillah sudah sebulan berhijrah ke Perak. Kehidupan lebih santai dan jauh dari sesak jalan raya. Ramai yg tanya balik  kampung kenapa. jawapan mudah dari saya senang je...dah bosan jadi warga kota. Rutin harian tinggal di kampung, seti...
Wait while more posts are being loaded