Profile cover photo
Profile photo
en naz
310 followers -
We're with you every step of the way!
We're with you every step of the way!

310 followers
About
en's posts

Post has attachment
bisnes maya yang paling hebat,sehinggakan lebih 90 buah negara di dunia menyertainya...hampir setengah populasi masyarakat dunia di gegarkan dengan bisnes ini,jangan anda ketinggalan kerana inilah bisnes jangka panjang yang boleh menjadikan anda orang kaya hanya dengan fb...daftar segera,bertindaklah dengan bijaksana:-klik http://cinta.my/248e  ...saya percaya suatu hari nanti anda pasti berterima kasih dengan posting ini..

Post has attachment
Cara mencipta pendapatan pasif dengan modal yang sangat rendah - Potensi income sehingga RM24,000 sebulan - Dapat RM5000 Sebulan pun dan bersyukur sangat - Perniagaan yang terbukti memberi income RM1000 - RM5000 sebulan ramai org Malaysia - http://cinta.my/248e - Anda boleh buat depan PC sambil main playstation - Jom join sekarang, kami akan lakukan promosi secara berkumpulan - Lihat blog ni http://cinta.my/248e

Post has attachment
1- Kenalpasti SATU perkara atau benda yang anda benar-benar mahukan atau ingin capai. Satu sahaja! Katalah anda mahu banyak duit. Then itu adalah SATU FOKUS anda! Atau bagi orang lain, mungkin dia nak banyak kasih sayang dalam hidup dia. So, itu adalah SATU FOKUS yg dia nak. Jadi, anda buat keputusan ttg apakah SATU perkara yang anda inginkan. Nak jodoh? Terpulang, 

2- Cari satu orang lain yang anda kenal atau tidak kenal (Sesiapa sahaja) tetapi anda tahu yang mereka juga mahukan apa yang anda mahukan! Ya! Anda belum dapat SATU yang anda nak tersebut dan orang tu pun mahu perkara tersebut tapi belum dapat. 

3- Ajak orang tersebut minum kopi atau teh dan berborak atau bercakap dengan mereka tentang apa yang mereka ingin capai tersebut, tetapi anda bercakap seperti anda TELAH mencapainya! Anda bantu mereka dengan berkongsi apa yang mereka boleh lakukan untuk mencapai perkara tersebut atau anda juga boleh tidak perlu bercakap tentang perkara tersebut, hanya belanja dia minum kopi atau teh. Jika anda mahu banyak wang, dan dia juga mahu banyak wang, anda ajak dia minum teh atau kopi dan berborak tentang apa dia nak buat jika dia banyak wang. Berapa lama anda minum teh/ kopi dengan mereka? Terpulang tapi saya cdgkan paling lama pun sejam, tak perlu lama sangat. 

4- Selepas itu, anda boleh balik ke rumah dan sebelum anda tidur malam tersebut, anda pejam mata, bernafas dengan relax dan dalam 3 kali serta berangan tentang apa yang anda inginkan tersebut anda telah mencapainya. Anda boleh "berangan" setiap malam sebelum tidur sehingga dibukakan "jalan" mencapainya. 

Well, saya pasti akan ramai yang akan cakap, macam tu sahaja? Tapi, saya sendiri telah mengalami dan melaluinya, Alhamdulillah saya capai banyak perkara yang saya inginkan. Tak perlu percaya pun, buat sahaja dan alaminya sendiri. Jika dia boleh, saya boleh dan ramai lagi yang pernah hadir kelas saya boleh meningkatkan kualiti hidup mereka, Insya-Allah anda pun boleh! Saya doakan anda & keluarga mencapai apa yang anda inginkan. Lakukan juga apa yang anda biasa lakukan spt berdoa dan bertindak.

http://cinta.my/248e  http://cinta.my/2cc4 
http://stiforper.STIFORPMovie.com/ 

Punca-punca mengapa KITA dan ramai yang Gagal Mencipta Pendapatan di Internet? Tiada ilmu perniagaan internet , Tiada sifu atau tiada bimbingan dari leader , Cara Promosi yang tidak efektif, Tiada Cara sistematik untuk follow up , Tiada panduan semudah langkah A-B-C, Salah faham konsep perniagaan dan juga pelaburan. TAK PERLU RISAU . Semuanya ada di STIFORPDGreatNetwork . Anda cuma perlu komited untuk belajar dan mengajar dan berusaha secara berterusan . Dapatkan Tutorial PERCUMA terus ke email ANDA http://cinta.my/248e

Adakah ANDA Tercari-cari PELUANG Terbaik untuk Menjana Pendapatan PASIF?, Saya ada sistem hebat yang terbukti membantu apa sahaja Perniagaan anda dan berpeluang mendapat Extra Income,http://cinta.my/2cc4

Post has attachment
Jika anda seorang usahawan, penjual barangan, peniaga MLM,
networkers, agen insuran, berniaga tudung, cup cake dan apa saja perniagaan.. Anda memerlukan
tools ini jika anda ingin menggerakkannya secara ONLINE.

Setakat ini, inilah tools terMURAH dan terCANGGIH dengan aplikasi yang sangat best.

Untuk Penerangan lebih lanjut, => http://cinta.my/2cc4
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Jika anda seorang usahawan, penjual barangan, peniaga MLM,
networkers, agen insuran, berniaga tudung, cup cake dan apa saja perniagaan.. Anda memerlukan
tools ini jika anda ingin menggerakkannya secara ONLINE. http://cinta.my/248e

Post has attachment
This is one of the most important thought you should take into the beginning of your business!
What do you think?...
http://stiforper.MyBusinessBuilderPlus.com

Post has attachment
Peluang Terima Bonus Tunai Sehingga RM25,000 Setiap Bulan Dengan SMART DEBIT CARD..!!

DAFTAR PERCUMA SEKARANG! 
http://cinta.my/c2f5
Wait while more posts are being loaded