Profile cover photo
Profile photo
Anna Lee
53 followers -
Meuw .
Meuw .

53 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
The payungsss.
Assalamualaikum.  Its above 12 o'clock. Ana dok busy kemas barang nak packing balik sabah. Dah habis sem dah. Kemas punya kemas, then ternampak lipstick oren yang lama tak terpakai. Then me pub buang tebiat la pi calit full kat mulut, saja and after that sa...
Add a comment...

Post has attachment
Public
New Face !
Assalamualaikum kalian. Malam ni ana ingat nak design baru kat blog ana nih. Nak bagi dia baju baru hehe kan tak lama lagi tahun baru kekeke. Okay i guess we can start now !
everyday update
everyday update
purrrhana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Semoga anda dimurahkan rezeki, aamiin !
Assalamualaikum & Salam sejahtera... Untuk makluman pihak tuan/puan/encik/cik kami pelajar semester 6, UiTM Kedah, daripada Fakulti Pengurusan Maklumat dalam jurusan Bachelor of Information Science (Hons) Library Management.  Tujuan kami mengenai perkara in...
Add a comment...

Post has attachment
Tolong saya! Pleaseee ~
Assalamualaikum semuanyaa. Ana nak minta tolong dengan semua kalau boleh.   Mohon jasa baik kalian untuk follow dan like account dan post instagram @betterkalimat . Akaun ini adalah bertujuan untuk memenuhi requirement assignment yang diberikan kepada pel...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Cash Giveaway by FarhanaJafri
Assalamualaikum semua. Hari nih nak join giveaway by Farhana Jafri. Mai la join sekali bagi meriah. Semoga penganjur sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan dunia akhirat, aamiin (:
n a e k k u m n a r a ;
n a e k k u m n a r a ;
purrrhana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Talk, speak?
Assalamualaikum. Konnichiwa minna! Hmm tadi baru lepas kelas ewc (kelas bi lah lebih kurang). So tadi group ana present pasal role, characterictic, barrier, challenges and so on for a president or chairperson. Okaylah, ia berjalan dengan lancar walau tak be...
Add a comment...

Post has attachment
Travel Totebag by Ana Suhana
Assalamualaikum. Annyeong!! Jom pakat ramai ramai join giveaway nih jom!
Add a comment...

Post has attachment
WONDERFUL MARCH GIVEAWAY BY RAYDAH ALHABSYI
Assalamualaikum. Hai ana tengah ada kat library nih. Sementara tunggu bas nak balik rumah sewa, so singgah sat kat sini blogwalking hehe. So i happened to found an amazing giveaway held by an awesome blogger whos gonna having her birthday on this March. Hap...
n a e k k u m n a r a ;
n a e k k u m n a r a ;
purrrhana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Karipap.
Assalamualaikum. Hi, im trying to post using my android even it is sooo tiring cuz its difficult with smartphone. Okay so today; Monday, 26th February 2018. I went to buy this jumbo curry puff. Its been one year? Two years? Since i ate it. So this is my fir...
n a e k k u m n a r a ;
n a e k k u m n a r a ;
purrrhana.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded