Profile cover photo
Profile photo
m4Social
El mòbil inclusiu
El mòbil inclusiu
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
La clau perquè el correu electrònic 📨 no afecti la nostra productivitat és saber com utilitzar-lo de manera efectiva, una habilitat particularment necessària per emprenedors que poden arribar a rebre cents de correus al dia. Veure una safata d'entrada que sempre està plena de missatges sense llegir, sovint irrellevants, pot resulta frustrant, però com ho evitem? Hem recollit una sèrie de consells, experiències i estratègies per gestionar el correu efectiu, i n'hem extret aquelles claus que ens han semblat més rellevants. Consulta-les a l'enllaç: 👇👇👇

Post has attachment
En l’àmbit social, els CRM proporcionen, per exemple, eines per retenir i atraure clients, gestionar donants i donacions, organitzar esdeveniments, llançar campanyes de màrqueting i dinamitzar les xarxes socials. Aquestes eines, usades amb eficiència, faran que la teva entitat destaqui sobre les altres.
http://m4social.org/ca/blog/les-claus-dels-crm-que-son-perque-en-vols-un-i-quin-estriar
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Joan M. Gil, director d'accessbilitat a Agils Accessibilitat ens explica què cal tenir en compte a l'hora d'elaborar webs i continguts accessibles.

Post has attachment
Cira Pérez, Responsable de Projectes Fundacionals de la Fundació puntCAT, ens explica la voluntat de la fundació en fer efectiva l'accessibilitat digital a tothom.

Post has attachment
Ferran Gàllego, CTO Code Factory ens explica què ha de tenir en compte un desenvolupador a l'hora de dissenyar aplicacions mòbils.

Post has attachment
Francesc Iglesies, Secretari d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya ens parla de la importància d'apropar les TIC a tothom.

Post has attachment
Carles Agustí, Director de Govern Obert a la Diputació de Barcelona ens explica l'estat de l'accés digital del ciutadà als serveis públics.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded