Profile cover photo
Profile photo
Barnabás Erdélyi
265 followers -
Gyógymasszőr, csontkovács, energia kezelés Reykivel-Pránanadival,Életkorong/Csakra tisztítás/
Gyógymasszőr, csontkovács, energia kezelés Reykivel-Pránanadival,Életkorong/Csakra tisztítás/

265 followers
About
Barnabás's posts

Post has attachment
Tisztelt Cimzett kedves Mindenki !
Mint informàciót küldjük.
Kérem a lenti információkat terjessze ismerõsei körében,
ill. sajtótermékében, honlapokon.
Ezt Te is megteheted. Ne érezz semmi kényszert. Kívánok további szép, eredményes napokat Tisztelettel és Szeretettel: Erdélyi Barnabás SKYPE: matroz63 Figyelem! Ez egy valós PÉNZKERESET. Ha bővebb infót szeretnél, kattints ide: https://youtu.be/ay9seeHrR74 REGISZTÁCIÓ: http://www.vizionary.biz/Szulejman http://skyway.capital/?partner_id_128586 https://cabinet.kairosplanet.com/register/#db939e 

Kedves Barátom!
Előfordult már, hogy pár kilóval nehezebben tért haza a nyaralásból, mint amennyivel elutaztál? Mutatok néhány praktikus tanácsot, hogyan kerülheted el ezt a helyzetet! Hízás helyett akár fogyhat is, ha tudatosan készül a nyári pihenésre!
Itt a nyár, és az Emberek százezrei indulnak jól megérdemelt pihenésükre. Ízlés és pénztárca szerint ki külföldön, ki belföldön tölt el pár napot vagy akár hetet, hogy frissen, új energiákkal feltöltődve térjen vissza munkájához. Sokak számára azonban a nyaralás végén nemcsak a dolgos hétköznapokhoz való visszatérés okoz gondot, hanem a mérleg mutatója is. A legtöbben a néhány pihenéssel töltött nap alatt az élmények mellett ugyanis a kilóik számát is gyarapították. Így lesz mondjuk tíz évi kitartó tengerparti nyaralásból néhány szép emlék, és tíz kiló plusz! Ugye TE is szeretnéd elkerülni ezt?
 Mitől hízunk a nyaralás alatt? Általában az ok prózai: mert nem csinálunk semmit. Fekszünk a vízparton, közben ropogtatunk valamit, és mellé bizony folyadékpótlásként lecsúszik némi gyümölcslé, szénsavas üdítő, sör vagy éppen koktél, kinek-kinek ízlése szerint. Mellé természetesen nem feledkezünk meg a szálloda által biztosított reggeliről, és a vacsoránál is gondot okoz, melyik fogást nem kóstoltuk még meg a svédasztalról. Ebből a szempontból különösen veszélyes az egyre terjedő teljes ellátás, ahol egész nap szabadon ehetünk-ihatunk a szálloda éttermeinek, bárjainak választékából, az alkoholos italokat is beleértve. Bizony, így lehet a szép színes karszalagtól pár kilót hízni!

A másik oldalról persze adunk a mozgásnak is, méghozzá pihenőt. Tisztelet a kivételnek, de az Emberek körében nem az aktív kikapcsolódás a nyerő. A legtöbben tengerpartra utaznak, és már a városnézés is a legfárasztóbb programok közé sorolódik be ilyenkor. A közvetlenül a tengerpartra épült szállodáknál nem egyszer a reggeli mellől felállva néhány csoszogó lépés után a fövenyen találjuk magunkat, és ez szinte csábít arra, hogy egész nap ne csináljunk semmit, csak feküdjünk a napágyon, és élvezzük a jól megérdemelt pihenést az egész évi robot után.
Szép emlékek, szép számok A csökkent aktivitás és a bőséges étkezések hatásával aztán otthon szembesülünk. Az alig egy hetes nyaralás a legtöbbeknél fél-egy kiló túlsúlyt eredményez, de sokan vannak, akik két-három kilogrammal is gyarapodnak. Mindez persze nem elkerülhetetlen, csak egy kis odafigyelést igényel. Nézzük, mit tehetünk, hogy tényleg csap szép élményekkel térjünk haza!
Készüljön fel! Idejében állítsa össze az útipoggyászt, amelyben szánjon fontos szerepet néhány kedvenc falatnak. Gondoljon csak arra, hogy az utazás alatt is megéhezhet, illetve a távoli országban esetleg nem jut hozzá kedvenc és egészséges élelmiszereihez. Tájékozódjon előre, milyenek a helyi étkezési szokások a célországban, és milyen élelmiszerekhez juthat hozzá könnyen.
Indulás előtt Bármikor is induljon a külföldi útra, előtte legalább 2-órával még egyen egy jót! Így elkerülheti, hogy útközben törjön Önre az éhség, és esetleg sokkal egészségtelenebb, hizlaló (például gyorséttermi) koszttal csillapítsa azt. Ha repülőgéppel indul nyaralni, ez különösen fontos lehet: manapság az irodák egyre olcsóbb cégekkel repítik utasaikat a tengerparti városokba, amelyek sokszor még a fedélzeti ellátáson is spórolnak. Ha pedig a közkedvelt "fapados" légitársaságok valamelyikével indul útnak, számítson arra, hogy nem kap semmit a fedélzeten, ám vásárolhat a csöppet sem egészséges, ám ehhez méltóan drága választékból!
A repülőtéren A legtöbb reptér ma már kisebb város, mind alapterületé, mind a benne dolgozókat és átutazókat, mind pedig szolgáltatóegységeit illetően. Minden nemzetközi repülőtéren legalább három-négy éttermet talál a biztonsági ellenőrzéstől a beszállókapukig terjedő néhány tíz, esetleg pár száz méteres útvonalon. Kínálatuk bőséges, és a hosszas várakozás is fogyasztásra csábít. Bár az árak színvonala a gépekhez hasonlóan az egekben jár, nem ezért javasoljuk, hogy kerülje el őket. Az itt felszolgált ételek többsége ugyanis kevés értékes tápanyagot, ám annál több szénhidrátot és zsírt tartalmaz!
A fedélzeten A legtöbb charter repülőgépen még ma is kedves stewardok és stewardessek kínálnak meg mindenkit pár falattal, néhány korty innivalóval, kávéval-teával. Felejtse el az itt kapott szendvicset, helyette inkább vegye elő a kézitáskájából az otthon bekészített pár szem gyümölcsöt. Az italok közül válassza a szénsavmentes ásványvizet, alkoholos italt semmiképpen se kérjen (nemcsak a kalóriák miatt: az alacsonyabb légnyomás miatt általában kisebb mennyiség is megárt, mint a földön).

Néhány éve biztonsági okokból nem vihet át a biztonsági ellenőrzésen nagyobb mennyiségű folyadékot, de ha módjában áll, a tranzit területén vegyen pár palack szénsavmentes ásványvizet, vagy kérjen az utaskísérőktől! A repülőgépek kabinjában ugyanis rendkívül száraz a levegő, nedvességtartalma mindössze két százalék körüli. Ezért folyamatosan kortyolnia kell valamit, hogy a nyálkahártyákat nedvesen tarthassa: ha ezt szénsavas üdítővel teszi, több száz felesleges kalóriát visz be szervezetébe.
Megérkezés után Felejtse el a mini bárt! Általában elég drága is, de az biztos, hogy csak olyan dolgokat talál benne, amelyek ártalmasak az egészségre, ráadásul még hizlalnak is. Standard felszereltség a sósmogyoró, a chips és a keksz, a dobozos szénsavas üdítő valamint néhány féldecis palack égetett szesz. Ezek nélkül is jól érezheti magát, és pénztárcája is örülni fog!
A tengerparton Mindenképpen vigyen magával rengeteg ásványvizet! A tűző napon sok folyadékot veszt a szervezete, és ezt a legjobban ezzel pótolhatja - ráadásul kalóriamentesen. Ha sok folyadékot iszik, kevésbé éhezik meg, így is tehet az elhízás ellen! S végül: ne csak napozzon, ússzon sokat, hiszen így rengeteg kalóriát éget el!

Kémcsőbe zárt harag!
Elmer Gates professzor a washingtoni egyetem pszichológiai laboratóriumában érdekes biokémiai kísérleteket folytatott.
 Kimutatta, hogy az emberi szervezetben lelki hatások, érzelmek következtében mérgek termelődnek.
A professzor a következő kísérletet végezte el: cseppfolyós levegő elpárologtatásával
-271 Celsius-fokra hűtött le kémcsöveket,
s aztán különböző lelkiállapotban lévő egyének leheltek az üvegcsövekbe.
Pár perc után az egészséges és normális lelkiállapotú ember kilégzésének párája színtelen cseppek formájában csapódott le a lehűtött üvegcső falára.
De ha a kísérleti alany erős haragot érzett abban az időpontban, a lecsapódó folyadék nem színtelen, hanem barna színű lett, bánat esetén szürke, lelkiismeret-furdaláskor pedig rózsaszín.
A csapadéknak természetesen nemcsak a színe, hanem a kémiai összetétele is más és más volt.
A kísérletek folyamán Gates professzornak lassanként elegendő ilyen anyag állt rendelkezésére ahhoz, hogy tengeri malacokkal végezhessen kísérleteket.
Amikor a barna anyagot beoltotta a kísérleti állatba, az eleinte rendkívül ingerlékeny lett, majd valóságos dührohamot kapott, fogaival nekiesett a ketrec falának. Gates többször megismételte a kísérleteit, és az eredmények reprodukálhatók voltak. Annak az embernek a leheletéből kiválasztott méreg, akiben erős gyűlölet tombolt, a kísérleti állatokat nyomban megölte.
A professzor megállapította, hogy tíz percig tartó erős gyűlölet elegendő mérget tartalmaz ahhoz, hogy azzal több személyt el lehessen pusztítani. Ez a méreg egyike a legerősebbeknek, amelyet a tudomány ismer.
A gyűlölet salakja
Az ember szervezete felszívja az érzelmek, gondolatok hatására képződő mérget, és így önmagát mérgezi meg vele. Ezek a mérgek éppúgy, mint a hormonok, már a legparányibb mennyiségben is igen hatásosak, és salakként gyülemlenek fel a szervezetben. Valahányszor haragszunk vagy gyűlölködünk, a szervezetünk mérget választ ki. Ezt a mérget kétségtelenül az ellenségnek szánjuk. Azonban az ember ilyenkor önmaga esik áldozatul, ha nem korlátozza rosszindulatú érzéseit.
Érdekes dr. Vasant Lad közlése, mely szerint az elfojtott mohóság, birtoklási vágy a szívre és a lépre is hatással lehet, az elfojtott félelem és szorongás a veseműködésre, de megváltoztathatja a vastagbél flóráját is. Ennek eredményeképpen a has a képződő gázoktól felfúvódik és fájdalmat okoz (ezt a fájdalmat össze lehet téveszteni a szív- és májbántalmakkal). Az elfojtott érzelmek az immunrendszerre is hatnak, és ez allergiás reakciókhoz vezethet (por-, virágpor-, ételallergia stb.). Gates professzor kísérleteiből az is kiderült
- s megállapítását már sokan igazolták -, hogy a jó hangulat a szervezet számára rendkívül hasznos kémiai anyagokat állít elő, például endorfinokat, amelyek morfinszerű, fájdalomcsillapító vegyületek.
"Szeressétek egymást! Amint én szerettelek benneteket, úgy szeressétek ti is egymást." János 13..nagyon nehéz, de nem lehetetlen!

Post has attachment
    Kedves  Mindenki!
  Még mindig gazdag akarsz lenni? Még mindig akarod a sikert?
 Akkor itt az ideje, hogy elkezdj a MOSTBAN élni! Mert minden, amit MA teszel, az lesz csak hatással a holnapodra, ha már szebb jövőt akarsz. Ha halogatod, akkor a jövő soha nem jön el. Azonban, ha minden nap csak azt teszed meg, amit MA meg kell tenned, akkor hirtelen azt veszed észre, hogy már az álmaidat éled.
Cselekedj!
Most! Ne holnap! Ne jövőre! MA!
https://webtransfer-finance.com/ru/?id_partner=65385657 
Keress, hogy segíthessek: SKYPE: matroz63
Üdv: Barnabás
Wait while more posts are being loaded