Profile cover photo
Profile photo
HKElectricbv
7 followers -
Importeur, elektrotechniek, jong, dynamisch, enthousiast
Importeur, elektrotechniek, jong, dynamisch, enthousiast

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Binnen het pakket handgereedschap biedt Klauke een diversiteit aan schroevendraaiers en handtangen aan. Met de introductie van de KL180B8 wordt dit pakket met een uniek, innovatief product uitgebreid.

De KL180B8 is een schroevendraaier met 8 verschillende bits welke verwisselbaar zijn op ieder gewenst moment. Door de slimme bouwvorm zijn de bits op een geraffineerde manier weggewerkt in het handvat van de schroevendraaier. Geen problemen met opbergen en/of verlies van de bits. Altijd het juiste gereedschap bij de hand voor iedere klus.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Laat u goed informeren met betrekking tot het aansluiten van uw voedingskabels. Met de juiste kabelschoen in combinatie met het juiste gereedschap bent u verzekerd van een deugdelijke verbinding. Hiermee creëert u een veilig en relaxed gevoel. Voor de juiste combinatie verwijzing wij u naar de handige tool "Klauke assistent. Deze vindt u onder de volgende link:

https://www.hkelectric.nl/nl/page/klauke-assistent
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Onderhoud, kalibratie, service en reparatie van uw persgereedschap.

Kwalitatieve installaties opleveren is een vereiste voor de Nederlandse installateur. Om dit te realiseren is het van essentieel belang dat het gereedschap dat gebruikt wordt in goede staat verkeerd. Als importeur van het merk Klauke adviseren wij de installateur daarom ook om periodiek het gereedschap te laten kalibreren. HK Electric BV biedt deze dienst aan voor de Klauke gebruiker van persgereedschap t.b.v. E als W installaties. Meer informatie vindt u de volgende weblink:

https://www.hkelectric.nl/nl/page/service
Photo
Add a comment...

Post has attachment
HK Electric BV heeft haar assortiment bundelbanden uitgebreid.

Met de komst van bundelbanden met rvs lip heeft HK Electric BV haar assortiment uitgebreid met een hoogwaardige verbreding van het pakket bundelbanden..

Wat maakt deze uitvoering zo bijzonder?
Met de RVS lip van de bundelbanden kan een optimale bevestiging gecreeerd worden. De stalen lip klemt zich in de bundelband op een krachtige wijze en in elke positie.
Het oppervlakte van de bundelband is glad, dus het is flexibel en bestand tegen lage temperaturen en aanwezigheid van vocht. Door de hardheid van het staal wordt een extreem hoge klemkracht gerealiseerd en wordt corrosie tegengegaan.


Toepassingsgebieden:
Bundenlbanden worden in legio situaties gebruikt, zowel voor huis-tuin-keuken gebruik als in professionele toepassingsgebieden. Met de bundelbanden met rvs lip van HK Electric bent u in talrijke situaties voorzien van een hoogwaardige oplossing om uw kabels te bundelen. 
  
Productkenmerken:
Deze serie bundenbanden is in diverse breedtes en lengtes te verkrijgen. De range is te verkrijgen van 2,5mm tot 7,5mm breedt en van 100mm tot 360mm lang. Dit alles in een transparante of zwarte uitvoering.

https://www.hkelectric.nl/nl/page/nieuws/nieuwsberichten/bundelbanden-met-rvs-lip
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ETI introduceert nieuwe lijn10kA automaten

Sinds vele jaren is de markt bekend met de installatieautomaten uit de ETIMAT 10 serie van ETI. Door een aantal essentiële doorontwikkelingen heeft ETI ervoor gezorgd dat het complete pakket naadloos op elkaar aan sluit. Zo hebben de installatieautomaten, aardlekschakelaars en aardlekautomaten dezelfde bouwvorm waardoor er een universele uitstraling gecreëerd wordt bij het samenstellen van een installatiekast. Daarnaast zijn in de nieuwe uitvoering ook de 50A en 63A automaten 10kA, i.p.v. 6kA.

Meer informatie zie onze website: https://www.hkelectric.nl/nl/page/nieuws/nieuwsberichten/nieuwe-serie-10ka-automaten-etimat-p10
Photo
Add a comment...

Post has attachment
HK Electric BV is de laatste maanden van 2014 op verschillende evenementen aanwezig. Raadpleeg voor de exacte data onze evenementenkalender:

http://www.hkelectric.nl/nl/page/nieuws/evenementenkalender
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-08-21
16 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
RAY TECH WONDERGEL

Wondergel is een isolerende één-componentengel in een patroon voor de onmiddellijke bescherming van nieuwe en bestaande installaties. Te gebruiken voor elke elektrische aansluiting.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website www.hkelectric.nl of neem contact op met een van onze medewerkers.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
KLAUKE EK50ML

Tijden veranderen en zo ook de eisen van de gebruiker. Klauke introduceert daarom de Klauke Micro, het eerste elektrisch mechanische gereedschap met PowerSense technologie.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.hkelectric.nl of neem contact op met een van onze medewerkers.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BLIEK INSTALLATIEBEURS

Op maandag 1 en dinsdag 2 september organiseert ETG Bliek een installatiebeurs in het NAC station te Breda. Dit twee daagse evenement kenmerkt zich door de warme en gezellige sfeer. Een groot aantal leveranciers uit de ET markt zullen aanwezig zijn om het productportfolio te laten zien, zo ook HK Electric BV.

Wij nodigen u daarom graag uit om ons te bezoeken op een van de expodagen van de Bliek Installatiebeurs 2014.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded