Profile cover photo
Profile photo
Pasc Dental
4 followers -
Pașc Dental Cabinet Stomatologic în Cluj Napoca
Pașc Dental Cabinet Stomatologic în Cluj Napoca

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

In discuţiile pe care le avem zi de zi cu pacienţii, ne lovim această intrebare destul de des: cât costă o plombă, care este preţul unui detartraj, cât costă un dinte de porţelan, cât costă un aparat dentar? Vorba reclamei…dincolo era mai ieftin!
Din păcate nu se poate da un răspuns simplu, direct si universal valabil acestor întrebări pentru că realizarea acestor manopere implică multe aspecte care influenţează preţul iar aspectele acestea ţin pe lângă situaţia clinică, în mare parte de cerinţele pacientului, cerinţe care sunt distincte. Iar cel mai important aspect ce trebuie luat in considerare este calitatea serviciului oferit. De multe ori diferenţa de calitate, pentru un ochi neantrenat poate fi mica si greu de perceput, dar ea este definitorie.
Add a comment...

Post has attachment
Un zâmbet atractiv reprezintă cea mai facilă metodă de comunicare. Pentru că unul din primele lucruri pe care le observăm la întâlnirea cu o persoană este zâmbetul. Dinţii frumoşi sunt la modă, dau senzaţia de sănătate, vitalitate şi atractivitate. In timp ce în trecut dinţii aliniaţi şi albi erau o raritate, în prezent fac parte din aspectul de zi de zi. Nu numai în publicitate sunt un must. Un zâmbet luminos vă ajută să vă simţiţi mai bine in pielea dumneavoastră, să căpătaţi încredere in propriile forţe şi să nu aveţi reţineri niciodată de o primă întâlnire cu cineva necunoscut. Tot mai mulţi oameni acordă o tot mai mare importanţă dinţilor albi şi strălucitori, cerinţele estetice au crescut considerabil şi astfel stomatologia modernă oferă acum soluţii care nu erau posibile în urmă cu câţiva ani. Vă oferim tratamente stomatologice Cluj, individualizate printr-o gama variată de soluţii – alinierea dinţilor, albirea dentară, obturaţii estetice (plombe de porţelan), faţete ceramice, coroane integral ceramice, coroane ceramicepe suport de zirconiu, bijuterii dentare.
Add a comment...

Post has attachment
Echipa noastră de medici stomatologi vă oferă o gamă completă de servicii de prevenție și tratament  într-un mediu confortabil, care nu are nimic în comun cu sălile de așteptare și examinare dintr-un cabinet tradițional și nu în ultimul rând prețuri foarte accesibile: profilaxie și igienă, stomatologie generală, odontologie, protetică dentară, endodonție, ortodonție, implantologie, parodontologie, pedodonție și estetică dentară.
Add a comment...

Post has attachment
Aparatul ortodontic Clear Aligner reprezintă o metodă "invizibilă" de a vă alinia dinții, fără fire metalice sau bracketuri. Este folosit în înghesuiri ușoare ale dinților iar pentru a vedea dacă vi se potrivește este nevoie de o consultație la medicul specialist ortodont.

Vă invităm să citiți articolul complet despre Clear Aligner
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Cum ne îngrijim dinţii atunci când purtăm un aparat dentar?
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Îndreptarea și corectarea poziției dinților
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded