Profile cover photo
Profile photo
ieka dyiana
81 followers
81 followers
About
Posts

Post has attachment
lama tak update
salam dan selamat pagi... wah... lama kan ieka tak update blog... bukan apa... bila nak update je line internet jadi bengong... tak tau nape.. macam tak nak bagi ieka update entry je kan.... nie pun curi-curi update jap.... hihihi... so.... jumpa masa lunch...
lama tak update
lama tak update
ieka-dyiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Liebster Award dari encik the pirate king stories
salam dan selamat pagi... so dapat award dari encik pirates kita nie.... der 10 soalan... ieka jawab dulu yer.... 1. Pernah tak meniru dalam exam? or bawak toyol masa exam? seingat ieka la kan...tak kot...tapi bagi jawapan kat member ada lah.... 2. Special ...
Add a comment...

Post has attachment
kenapa la aku dapat isteri gila?
salam dan selamat tengah hari... oppsss... tajuk entry yang cukup pelik kan.... yer... itula yang encik suami ieka cakap kat ieka.... time tue ieka ajak dia pi beli barang dapur cikit la.... encik suami lak penat sebab baru lepas habis keja.... ieka lak pak...
kenapa la aku dapat isteri gila?
kenapa la aku dapat isteri gila?
ieka-dyiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
bila PA dengan bekas PA bertemu...
salam dan selamat petang... wah... lama gak yer ieka tak update blog... masa tak der sangat sekarang... nie pun curi-curi update jap.... so nak dijadikan cerita... hari nie jumpa kak dayah... PA pegawai HQ..... huhuhuh... rindunya... lama tau ieka dah tak b...
bila PA dengan bekas PA bertemu...
bila PA dengan bekas PA bertemu...
ieka-dyiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
jadi bidan terjun lagi....
salam dan selamat tengah hari..... so nak dijadikan cerita... hari nie jadi bidan terjun lagi tuk akak opis... makeup tuk dinner... wish me luck okies nota kaki : mula chek balik teknik makeup yang dah belajar....
jadi bidan terjun lagi....
jadi bidan terjun lagi....
ieka-dyiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
contoh makeup....okies ker?
salam dan selamat pagi... wahhhh serabut kepala bila encik suami bagitau ada yang dok mengusik dia hari nie.... banyak barang dia orang ambil dan bawa sorok... rasa kesian pun ada gak... nape la buat kat encik suami macam tue yer..... so tak mo pikir-pikir ...
contoh makeup....okies ker?
contoh makeup....okies ker?
ieka-dyiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
ada yang nak belajar makeup tak?
salam dan selamat petang... update entry jap... so tengok jap tajuk entry kali nie.... ada yang nak belajar makeup tak? ntah... tetiba nak buh video belajar makeup jer kan..... mesti la video ieka yang buat.... just yang simple-simple jer.... rasanya ada sa...
ada yang nak belajar makeup tak?
ada yang nak belajar makeup tak?
ieka-dyiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
dah pening la tue
Selamat pagi dan salam semua... Update dulu sambil on the way pi opis... So semalam nak dijadikan cerita..... Der la cakap-cakap dengan encik suami.... Tetiba ieka terlintas nak tanya dia kalau ieka tetiba diam apa respon dia.... Dengan slumbernya dia cakap...
dah pening la tue
dah pening la tue
ieka-dyiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
kerja yang bertimbun....
salam dan selamat petang... update sebelum balik... wahhh... terus-terang cakap minggu nie paling sibuk la.... macam-macam sampai dan urgent nak kena buat... penat tue... but sekurang-kurangnya ok la sikit kan..... der gak kerja nak kena buat tapi walaupun ...
kerja yang bertimbun....
kerja yang bertimbun....
ieka-dyiana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
sempat ke nak cash duit dari encik nuffnang untuk bulan april 2014?
salam dan selamat petang... yup... hari nie cerita pasal encik nuffnang punya duit.... otak dah pikir nie.... sempat ke nak cash duit dari encik nuffnang nie..... hihihihihi... ala..... cash pun bukannya banyak macam korang pun... 50 hengget je.... sekarang...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded