Profile cover photo
Profile photo
nurul najihah
60 followers -
dreamer
dreamer

60 followers
About
Posts

Post has attachment
HAI NOVEMBER
assalamualaikum... lame sgt tak update blog ni... maklumla agak sibuk skrg ni.. hewhewhehw.. sebenarnye tk de idea nak update n kekangan mase yg agak sibuk sekrg ni  menyukarkan saye untuk update ape.. ayat mintak kaki hahahahahaha... ap khabar rakan blog...

Post has attachment
NEW LIFE =D
assalamualaikum.... tersangat lame tak update blog nih.. nasib baik la tak lupe email dan password.. hahaha.. ok . kembali kpd tajuk utama hari ini , sekarang kite dah keje. hehehehe..  keje ap?? keje biase jer.. jurutol. jadi la, dari duk menapak kt rumah ...

Post has attachment
We Are The Fairies , We Are The Family . ♥ ♥
A ssalamualaikum.    ◕‿◕ Hai blogger ..lambai-lambai . So long tak update blog ni. Maaf la , takde idea nak update ap kt blog ni. Buat blog pun sbb suke2 jer , huhuhu . Tapi dont worry , hari ni ad idea nak update ap. HAHAHAHA. Okeh , tadi chat dengan kaw...

Post has attachment
gila gila kami. ❤ ❤ ❤
Assalamualaikum....... ツ Hai blogger sume. Sihat??huhuhu..so hari ni baru ter"rajin" nak update blog. Sebelum ni biase lah malas n tak tau nak update apa pun. Seperti yang korang nampak dekat caption atas tuh, sebenarnye tadi pegi hantar resume untuk keje d...

Post has attachment
2014
assalamualaikum... disebabkan dah lame tak update blog. so hari ni rase mcm nak update pulak.hihihi. rasenye tak lambat lgi kot nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU !!  muncul jer tarikh 1.1.2014 ni, makin bertambah la umur aku. so tahun ni genap 21 tahun.  SELAM...

Post has attachment
AFZ
Assalamualaikum. Hai. Hello.hehe. sihat ?? saje gatai nak update blog. Petang- petang mcm ni, bosan pulak. Tapi nak update pasal ap?? fikir jap. Ok la. Nampak kan "AFZ" tu? siapakah?? hahaha. Die salah sorang orang penting dlm hidup aku. Tapi family yang ...

Post has attachment
♥ hangout .. ♥
assalamualaikum.....hari ni  nak story sikit pasal ap yang jadi semalam.huhuhu. okeh semalam kluar dgn membe2 lame.tp tak rancang pun. niat nak pg jumpe kejap je pun. nth macam mane pulak boleh rancang nak kluar. pk punye pk kiteorng pun pg la teluk intan. ...

Post has attachment
MISS U !!
assalamualaikum.. sebenarnye aku ni kerinduan dkt kawan2 aku.mau nye tk.dah r lame tk jumpe.duk dekat pun susah nak jmpe --'.yela msing2 bz stdy n keje.aku jgk la yg duk tnam anggur yang tk bbuah dri dulu.huhuhu. naik tepu duk umah lame2 nih. asyik makan,ti...

Post has attachment
SO tired.
assalamualaikum. hari ni aku ade amali motor 6 jam. 3 jam ceramah, 3 jam praktikal motor. pergghhh..penat gile mase praktikel motor tadi. dengan panas nyer. redho jelah.huhu. tadi merasa lah lalu kt titi, pusingan 8, lalu kat kon dgn selekoh tajam. kt titi ...

Post has attachment
ala - ala reunion .
assalamualaikum..hehehe agak lame menyepikan.huhu.well 'bz' la kate kan.kahkahkah *propasgt! padahal tak bz mne pun.duk umah mkn tido mkn tido mkn tido ja keje nye.ok.back to the tittle kt atas tu. 'ala - ala reunion'.sbnrnye mgu lepas kiteorg ad lepak rama...
Wait while more posts are being loaded