Profile cover photo
Profile photo
Yana Joe
14 followers -
i'm just another girl who fall in love with fashion
i'm just another girl who fall in love with fashion

14 followers
About
Yana's posts

Post has attachment
Public
Kahwin ! (Part 1: background study)
Harap maklum aku dah 23 tahun ni Asal pergi wedding mana2, Mesti ade soalan "yana bila nak kahwin ni" Ye repeat again and again Aku punya jawapan senang je "Tunggu abah bagi green light" "Pengantin dah ade dah" šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚ Ramai yang tahu aku ni dah lama "ka...ļ»æ

Post has attachment
UPDATE: sem 5 sampai 7 UITM CHEMICAL ENGINEERING
šŸ™ˆ Dah berhabuk dah dua tahun tak update blog.Ā  mai la aku update pasal chemical engineering dekat UITM di hatiku ini tak sangka ramai juga yang baca post aku pasal chemical engineering. ramai rupanya yang nak tahu mesti semua adik2 spm yang tak tahu hala t...ļ»æ

Post has attachment
JOE RAHMAN CLOTHING
asssalamualaikum dah lama tak update blog ni antara impian aku adalah nak ade brand and butik sendiri aku tahu aku bukan budak fashion design and aku tak de latar belakang yang kene mengene dgn fashion pun huhu, tapi aku ade minat. so? dah dekat setahun aku...ļ»æ

Post has attachment
SEMESTER 1 hingga 4 CHEMICAL ENGINEERING UITM
well well well dah habis sem 4 aku dan dapat keputusan dah jangan tanya result aku apa, huhu nak cerita sikit how hard it is to be engineering student and in this case chemical engineering setiap org lain2 pengalaman , so ni pengalaman aku je orang lain lan...ļ»æ

Post has attachment
Yana Joe commented on a video on YouTube.
omg! omg! totally want it! btw, you look gorgeous as usual bunny. love ya! love from malaysia. i always hoping that you will come to malaysia. <3ļ»æ

Post has attachment
Yana Joe commented on a video on YouTube.
So sweet to see how much dad love his son. :)ļ»æ

Post has attachment

Post has attachment
Yana Joe commented on a video on YouTube.
so beautiful. im in love with it.ļ»æ

Post has attachment
Yana Joe commented on a video on YouTube.
So pretty. :0ļ»æ

Post has attachment
Yana Joe commented on a video on YouTube.
im excited!ļ»æ
Wait while more posts are being loaded