Profile cover photo
Profile photo
Yana Joe
15 followers -
i'm just another girl who fall in love with fashion
i'm just another girl who fall in love with fashion

15 followers
About
Posts

Post has attachment
Kahwin ! (Part 1: background study)
Harap maklum aku dah 23 tahun ni Asal pergi wedding mana2, Mesti ade soalan "yana bila nak kahwin ni" Ye repeat again and again Aku punya jawapan senang je "Tunggu abah bagi green light" "Pengantin dah ade dah" πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Ramai yang tahu aku ni dah lama "ka...
Add a comment...

Post has attachment
UPDATE: sem 5 sampai 7 UITM CHEMICAL ENGINEERING
πŸ™ˆ Dah berhabuk dah dua tahun tak update blog.Β  mai la aku update pasal chemical engineering dekat UITM di hatiku ini tak sangka ramai juga yang baca post aku pasal chemical engineering. ramai rupanya yang nak tahu mesti semua adik2 spm yang tak tahu hala t...
Add a comment...

Post has attachment
JOE RAHMAN CLOTHING
asssalamualaikum dah lama tak update blog ni antara impian aku adalah nak ade brand and butik sendiri aku tahu aku bukan budak fashion design and aku tak de latar belakang yang kene mengene dgn fashion pun huhu, tapi aku ade minat. so? dah dekat setahun aku...
JOE RAHMAN CLOTHING
JOE RAHMAN CLOTHING
yanajoe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SEMESTER 1 hingga 4 CHEMICAL ENGINEERING UITM
well well well dah habis sem 4 aku dan dapat keputusan dah jangan tanya result aku apa, huhu nak cerita sikit how hard it is to be engineering student and in this case chemical engineering setiap org lain2 pengalaman , so ni pengalaman aku je orang lain lan...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
my own online shop
hi there. seperti yang telah den cakap hari tu nak bukak online shop kan so dah buka dah hoho kedai yang aku buka ni ade jual macam-macam boleh dikatakan from head to toe so kedai aku punya tag line ialah head to toe hoho nama kedai aku ialah L.A Box L! A! ...
my own online shop
my own online shop
yanajoe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
planning on opening my own online shop
hi there.Β  its already second month in 2015 how time flies huh? perancangan tahun ni ialah nak bukak my own online shop this time im seriousΒ  no more batuk di tangga im gonna do this sampai bila nak angan2 tapi still tak buat apa. kan? so gonna lauch my sho...
Add a comment...

Post has attachment
wedding ikin
dah lama tak update so why not update about my sister wedding ceremony owh well nah gambarΒ  malas nak taip. haha
wedding ikin
wedding ikin
yanajoe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
one city subang jaya
a few weeks ago, i went to one city subang jaya just to check out my boyfriend future college. he will further his study in megatech international college college dia dalam mall! bestnya~~~~~ tapi, apa yang best sebenarnya ialah! bangunan one city ni! nak s...
one city subang jaya
one city subang jaya
yanajoe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded