Profile cover photo
Profile photo
sarah hamzah
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Dilema: Keperluan air dalam badan yang sesuai
Salam, Lama rasa tak berkongsi tips dan artikel kesihatan dengan awok2 semua. Sarah mintak maaf ye kawan kawan sebabnya recently Sarah caught up dengan hal lain yang tidak dapat dielakkan. Lo siento, amigos! Okay, so since I am back today. Sarah nak tanya, ...

Post has attachment
8 Tips Tak Terkalah untuk Tajamkan Otak dan Lebih Fokus
Salam, Memandangkan hari ni hari ISNIN, Sarah rasa ramai antara kita yang dilanda simptom penyakit 'Monday Blues' dimana rasanya macam seluruh badan kurang fokus terhadap sebarang pekerjaan yang ada di dpean mata. Rasa macam konon konon letih berhujung ming...

Post has attachment
Spa-at-Home Tips: Facial Mask Vitamin C
Salam, Yeayy! Harini dah Jumaat, ramailah yang berlapang dada sebab kebanyakkannya akan bercuti hujung minggu esok. Yang eksaited tiap kali hari Jumaat semestinyalah Sarah! Ohhh, I just LOVE weekends! Okay, since weekend is approaching, Sarah ada lah mintak...

Post has attachment
Kencing Manis: Petua Mengawal Pemakanan Pesakit Kencing Manis
Salam, Seringkali kita dengar atau lihat iklan/poster tentang bahaya Diabetis atau penyakit Kencing Manis ni. Namun, tak hairan juga dalam kalangan orang muda, masih lagi tidak menyedari hakikat bahayanya penyakit ini yang sehingga kini kekal menjadi pembun...

Post has attachment
Set Kurus 3B: Cabaran Ideal Weight bersama MFMS
Salam, Alhamdulillah. Seronok rasanya dengar perbualan hangat group
“CABARAN IDEAL WEIGHT” dalam MFMS. Amacam?? Impressive! bila ada yang dah Berjaya turun 3-6kg dalam masa
sebulan. APA RAHSIA ni? Makan ubat kurus? Ikat perut tak makan? Apa ya??? RAHSIANYA ...

Post has attachment
The Beautiful You !
Salam, Berbunga bunga hati ni bila BERJAYA membantu seorang lagi insan yang NAMPAK jalan untuk menambah baik kualiti hidup. Kualiti hidup yang saya maksudkan adalah tahap kesihatan yang lebih baik, well, what else is more important than the health, kan? So,...
The Beautiful You !
The Beautiful You !
myvitsbits.blogspot.com

Post has attachment
2015: Bersediakah Kita?
Salam, Apa cerita pagi Isnin ni? Baru pagi tadi kawan kawan meja bulat merungut, biasalah sekarang kan tengah bulan. Masing masing mmengira baki wang dan keperluan yang perlu hingga ke hujung bulan. "Barang mahal lah skearang, aku beli sayur dua jenis dah R...
2015: Bersediakah Kita?
2015: Bersediakah Kita?
myvitsbits.blogspot.com

Post has attachment
Saya kasihankan Awak
Salam, Bismillahirrahmanirrahim. Dengan lapang dada harini Sarah nak buat sedikit luahan rasa yang lama dipendam dalam hati. Sarah nak berterima kasih kepada sesiapa jua yang begitu baik hati untuk menjaja cerita Sarah baik yang baik mahupun yang buruk. Yan...

Post has attachment
Erti HIDUP pada MEMBERI
Salam, Sebak sebenarnya nak kongsi dengan pembaca pasal entry hari ini. Tapi perjuangan harus diteruskan, yang baik haruslah dikongsi agar sama sama dapat menambah baik sesama sendiri. Semalam, Sarah bersyukur dipertemukan dengan insan yang banyak memberi r...
Erti HIDUP pada MEMBERI
Erti HIDUP pada MEMBERI
myvitsbits.blogspot.com

Post has attachment
Hearty Congratulations !
Salam/Hello, Today, I feel like writing in English like I used to way back in college where I had my own journal. However, today's post ain't about writing. Its just a simple post to congratulate my dear friend, Yuki who had given birth to his very own hand...
Hearty Congratulations !
Hearty Congratulations !
myvitsbits.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded