Profile cover photo
Profile photo
lia lyana
3 followers
3 followers
About
lia's posts

Post has attachment
im 2 months married to Muhammad Arief..
dear all, Alhamdulillah.. im happily married to Muhammad Arief Bin Abdullah its like a dream come true =) to meet a man that every woman ever dream of.. moga  kasih sayang ni berpanjangan smpai syurga.. sekali lafaz.. im a wife.. perasaan tu bercampur baur....

Post has attachment
Review Baju Tunang
hye u olls salam monday hihi monday bluess ^,^ xpela kasi amik mood sket nk update. kang berkurun xupdate. ok bercakap pasal baju tunang bykla yg diangan2 kan sebelum ni hehehe dr dulu berblogging dah lama teringin nt baju tunang nak buat mcm bj sab sabby (...

Post has attachment
Review Engagement: Photographer & Videographer
ok comes to photographer & videographer =) lia memg amik satu team yg sama mase mule2 jumpe diorg, lia jmp diorg kat Wedding Expo Setia City Mall mase tu memg xplan pun  nk book pape just g survey je dgn adik lia nak kate jodoh kot. jmp diorg and mase tu.. ...

Post has attachment
Review Engagement / Majlis Pertunangan : HANTARAN
Assalamualaikum blogger semua ok now lia review pasal hantaran plak! hehe untuk pengetahuan semua.. lian DIY Sendiri hantaran Lia.. ^,^ teringin nak itu ini kan so buat la sendiri ehehhe Lia memg dah ade dah dulang lia sendiri so pakai tu je tp tgk ARMA COU...

Post has attachment
Review Engagement / Majlis Pertunangan : THEME COLOR
Hye korang... lameeenye xupdate.. nak dekat setahun tunang baru ade masa nak update ^,^ ok bercakap pasal theme color tunang.. hehehe lian decided to choose PINK CORAL + NUDE combination untuk semua color tu hehehe mase pilih theme  bajet cam senang la kan ...

Post has attachment
THROWBACK ENGAGEMENT! ^,^
Fuhh.. fuhhhh... lame sungguh! dah lebih sebulan tunang baru nk update! ecehh! bg intro gmbr sketttt roses by en tunang.. =) love u b! hehehe hye bloggers... Alhamdulillah.... on 16.08.2014.. sudah selamat disunting oleh MrA a.k.a Mr Muhammad Arief Bin Abdu...

Post has attachment
alhamdulillah.... engaged to Muhammad Arief =)
Alhamdulillah nothing to say but im happy to be engaged to MR A A.K.A Muhammad Arief Bin Abdullah.. ehehhee bg teaser sket.. will update more soon!!!

Post has attachment
Among the Final Checklist PART 1!! 21 days to GO!
assalamualaikum.. subhanallah! ok memg lamenye xupdate blog!! busy amat dgn keje etc! in the meantime lia bertungkus lumus gak to find time to settle everything! So this gonna be my looooongggggggg update! ehehehe dgn nk raya lg =) ok lets starts!tarik nafa...

Post has attachment
short update : sending out invi
hye blog... ampun lame btul x update kan =( sowieeeeee... ni ha tgh dok busy settlekan ni pastu nt kte update psl doorgift keyh!! =) bubye!!

Post has attachment
Engagement Checklist : #14 INVITATION
HyE BLOGGIE.... ^,^ ya Allah korg ble tgk blk list post kan.. byk gile pending post. hehe br draft sket2 =P  aiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ok byk bnd nk cite dgn korg.. xpe la one by one.. mane yg sempat lia nk update eh.. hihihi ok coming up t...
Wait while more posts are being loaded