Profile cover photo
Profile photo
ALFACARE autokozmetika
5 followers -
ALFACARE autokozmetika. Mi smo prva kompletna hrvatska linija za njegu i održavanje vozila.
ALFACARE autokozmetika. Mi smo prva kompletna hrvatska linija za njegu i održavanje vozila.

5 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Na svim kioscima od ponedjeljka 29.12. pronađite novi broj AUTO START-a u kojem na dar dobivate kalendar ALFACARE autokozmetike sa 7 raskošnih Lupinovih ljepotica za 2015. godinu.

https://www.facebook.com/pages/ALFACARE-autokozmetika/549351431741601

https://www.facebook.com/autostart.hr
Photo

Post has attachment
POSJETITE NAS NA SAJMU U FRANKFURTU OD 16 - 20.09.2014.

VIDIMO SE !
Photo

Post has attachment
Kako očistiti motor vozila?

U nastavku u potpunosti prenosimo članak Cro PC portala o čišćenju motora vozila.

"Uz izvrstan Alfacare čistilo za motor, okušali smo se u pranju i čišćenju motora našeg limenog ljubimca

Tijekom godina i prijeđenih kilometara kao i servisiranja, dolijevanja ulja, antifriza, vode i drugih tekućina, motor kao i prostor motora vozila zna postati poprilično uprljan. Osim što vizualno nije lijepo vidjeti neuredan prostor motora, on ponekad doprinosi i performansama samog motora, posebice ako su na motoru prisutne veće naslage ulja i prašine. Na sreću, uz izvrsno Alfacare čistilo za motor, održavanje motora i prostora motora nije teško, a rezultat je naprosto – briljantan.

Uz izvrstan Alfacare čistilo za motor, okušali smo se u pranju i čišćenju motora našeg limenog ljubimcaNanesi i ukloni
Čistilo za motor u spreju za vanjsko pranje motora i dijelova motora iz Alfacare asortimana, sredstvo je za temeljito odstranjivanje svih nečistoća, poput ulja, masti, čađe i drugih tvrdokornih naslaga. Prije uporabe važno je dobro protresti sredstvo, te potom jednakomjerno raspršiti proizvod na ohlađeni motor. Sredstvo ćemo ostaviti djelovati nekoliko minuta, a potom isperite mlazom tople ili hladne vode. Ako mislimo da bi voda mogla nanijeti nekakve probleme vozilu, preporučljivo je nakon pranja vodu ispuhati komprimiranim zrakom ili u krajnjem slučaju motor ne isprati vodom nego samo prebrisati krpom.

Redovom uporabom Alfacare čistila za motor, postići ćemo da motor i dijelovi motora dugo vremena ostanu poput novih, a zasigurno će i doprinijeti boljem radu i ponašanju motora našeg limenog ljubimca."

http://www.cropc.net/autozona/testovi/2702-help-kako-ocistiti-motor-vozila
Photo

Post has attachment
Proljetna svježina u automobilu uz ALFACARE i preporuke CroPC portala
CroPc portal ima mnoštvo zanimljivih i poučnih vijesti i testova, a nama su najvažnije one iz AUTOZONE.
Najnoviji test odnosno članak je onaj o temeljitom čišćenju unutrašnjosti vozila, te ga svakako pročitajte kako bi Vam čišćenje bilo zanimljivije, jednostavnije i brže.

„Nakon pomalo hladnijih dana konačno smo dočekali prave proljetne temperature i sunce, a upravo ovakvo vrijeme idealno je za temeljito čišćenje unutrašnjosti vašeg limenog ljubimca
Unutrašnjost vozila za neke je vozače poput drugog doma. Ovo ništa nije neobično jer kada vidimo koliko kilometara prijeđemo godišnje, sigurno se nemalo zaprepastimo koliko je to vremena provedeno u vozilu i njegovoj unutrašnjosti. Ovo je već dovoljan razloga zašto barem nekoliko puta godišnje posvetiti nekoliko sati i pored redovnog, temeljito očistiti unutrašnjost vozila. Osim zdravstvenog tu je zacijelo i faktor očuvanja vozila kojem ćemo ovakvim radnjama dugo vremena zadržati nov i svjež izgled.“
OSTALO NA : http://www.cropc.net/autozona/testovi/2522-help-proljetna-svjezina-u-automobilu-uz-alfacare
Photo

Post has attachment
NOVI PROIZVODI ZA ZAŠTITU, SJAJ I ODRŽAVANJE LAKA VOZILA

PASTA ZA POLIRANJE
- SREDNJE ABRAZIVNA PASTA
- UKLANJA OGREBOTINE, OKSIDACIJU I NEČISTOĆE
- IDEALNO ZA MATIRANE I IZGREBENE FAROVE

http://alfacare.hr/proizvodi/autokozmetika-hoby-proizvodi/pasta-za-poliranje-200ml-detail

VOSAK KREMA
- ZA VISOK ZRCALNI SJAJ I ZAŠTITU LAKA VOZILA.
- ZA SVE PASTELNE I METALIZIRANE LAKOVE

http://alfacare.hr/proizvodi/autokozmetika-hoby-proizvodi/vosak-krema-250g-detail
Photo

Post has attachment
Željeli biste očistiti unutrašnjost Vašeg limenog ljubimca ali ne znate kako, posjetite CroPC portal i pročitajte članak o „Održavanju unutrašnjosti vozila“!!

HOBI PRANJE AUTA ( KOD KUĆE )

Ukoliko nemate visokotlačni perač a željeli biste sami oprati vozilo nije nikakav problem. Vozilo možete oprati i kod kuće bez imalo problema. Prvo vodom isperite grublju prljavštinu sa površine vozila, uzmite autošampon, kantu sa vodom i spužvu. Za pranje nikako nemojte koristiti sredstva za suđe jer djeluju negativno na auto-lak i mogu ga uništiti, već koristite šampone za pranje auta. Ukoliko kod pranja želite i zaštititi lak koristite šampone sa voskom koji će napraviti zaštitni sloj voska na laku. Primjerice za to možete koristiti ALFACARE autošampon sa voskom. Druga opcija je pranje vozila sa običnim parfimiranim autošamponom i kasnije nanošenje VOSAK SUŠILA koji se nanosi na tek oprano vozilo i lagano ispere vodom.
Auto počnite prati od krova i zatim prema dolje, odnosno donji dio automobila i kotače treba prati na kraju kako bi se izbjeglo grebanje laka vozila. Kod pranja probajte izbjegavati pranje na direktnom suncu zbog prebrzog sušenja sapunice . Ako je moguće koristite dvije kante i dvije spužve, jedna spužva za pranje karoserije a druga za kotače, pragove i blatobrane. U jednoj kanti neka bude šampon a druga Vam služi za ispiranje spužve.
Za odstranjivanje nakupljenih insekata možete koristiti ODSTRANJIVAČ INSEKATA ALFACARE za lakše skidanje i pranje insekata. Za pranje naslaga od kočenja na felgama koristite ČISTILO ZA FELGE. Ako na autu uočite tragove katrana, smole ili asfalta nemojte ih nikako grebati spužvom već ih prije pranja uklonite sredstvom koje ne oštećuje lak i namijenjeno je upravo za to, kao što je primjerice ČISTILO ZA KATRAN koje možete pronaći u našem asortimanu. Nakon što ste oprali vozilo obavezno ga obrišite SUPER DRY krpom koja će upiti sve kapljice vode od kojih bi u protivnom slučaju mogle ostati mrlje. Gume svakako premažite CRNILOM ZA GUME (pumpica ili sprej) kako bi ih zaštitili od vanjskih utjecaja, produžili im vijek trajanja i spriječili ispucalost te dobili sjaj i izgled guma kao da su nove.

… Vaše vozilo je čisto, zaštićeno i spremno za daljnja zajednička druženja i putovanja …

!!!! VAŽNO !!!!

Automobil perite minimalno 2 - 3 puta mjesečno da se opere nečistoća i prljavština jer se u protivnom ona s vremenom "zapeće" u lak, felge i staklo te ju je puno teže oprati. Pogotovo je važno što prije oprati ptičji izmet, insekte, smolu i sličnu prljavštinu jer mogu dovesti do oštećenja laka.

Post has attachment
Dragi naši, od sada možete pratiti vijesti o održavanju vozila sa ALFACARE proizvodima na portalu CroPC.

Na portalu za sada možete pročitati najavni članak o ALFACARE autokozmetici, odnosno pripremi vozila za ljeto, dok uskoro stižu članci na temu vanjskog pranja vozila, naravno čim vrijeme to dopusti :).

Pogledajte, komentirajte i podijelite svoja iskustva sa ALFACARE autokozmetikom.
Wait while more posts are being loaded